Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

buarada kahvaltım

1 yumurta
peynir
6 adet zeytin
çay
kahve

Malum denetimdeyiz.
hiç takip edemiyorum
15 gün böyle
umarım herkes iiyidir

Hepinizi öptüm:)

.

loxi şekerim ben bulamadım bu bergamutlu çayı doğuş marka idi dimi.aldığın market bilindikmi
yevvvriiim

akşam portakallu kereviz -10-15 kabak çekirdeği içli köftenin hamurundan 1 tane

sabah
1 ithal muz 1 dilim greyfurt
10 zeytin az b peynir az k.yemiş 1 b süt

şmdi de şekersiz türk kahvemi içtim birazdan hareket olması açısından arşive inicem
kızlar bilionuz ben bankacıyım şu kredilerdeki istihbarat masrafı diye alınan paralar iade ediliyor davasına 30 küsür dosya bulmamız lazım
banka arşivi dedinmi zati bir durcan oooof of
ne olcak bizim halimiz bilmem

Ya arkadaşlar bu Canan Karatayı biraz dinledim şu cümlesi beni benden etti "Siz yumurta yiyince yumurta mı oluyorsunuz" Bu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç??

Bu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç bu cümlede beni benden etti. :44:
canım benim sadece kazanmak yetmiyor doktor oolmak için.

Günaydın loxandra :)

Bence öğlen kuruyemiş, kuru meyve ve yumurta yiyebilirsin, beni bunlar daha çok tok tutuyor.

Akşam için de bulgur olduğu için çok da sorun olmaz bence, hem kısırda sebze de var, çok abartmadan ye bence Gerçi siz benden daha deneyimlisiniz bu diyette ama ben yine de fikrimi söylemek istedim :26: Afiyet olsun.

günaydınn canlarrrr
kahvaltımı yaptımm kendime geldimmm hemen yazıyorummm

2 yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası
peynir
zeytin
biberiye çayı
1 portakal

Dün akşamki menüm;

bir kepçe çorba
5-6 köfte (ekmeksiz hazırladım, tuzu da azıcıktı, pek lezzetli gelmedi o yüzden ama olsun faydalı :)
havuç-turp salatası

sonra 1 bardak tarçınlı süt

günaydın tatlım
öğlen acıkırsın tabii çok erken yemişsinn canım.
benim tavsiyem 1 bardak süt, biraz da kuru yemiş yemen. yoğurt ta olabilir süt sevmiyorsan

iştahım olmiyii bacımmmmloo toktorrr çok kafa adamdıı yaaa ne bekledin kızım bu zmaana kadar kör bastonu yazayım mı dediyine yeni yeniden tözlüklüyümm:şaşılık var mı edim bence değilsin dedi
jarni doktordan gelemedi galiba buradaki performasyonunu doktorada yapıyormudur acaba

yaptım yaptım

jarniciiik yaa bisey dicem. Ben taktım o kaşarli ispanağa. Nasıl biseydiki o. ıspanaği kavurup icine kaşar mi rendelemisler yumurtalimi nedir bı anlativer hele kiiiz

ben yapmadımm looo 0216 291 11 71'i ara anlatırlar

özledimm senni ikiz bolt

benim ablamda haftaya geliyiii peşine takılıp denizliye gitcemm burnumdaa tütiyiiii

eve gidincee küvetii sıcak suylaa doldurr köpürt güzelceneee sonraa saç kurutmaa makinanı çalışıyorkenn içine at vee şehadet getiripp balıklama daallldelüüüü bacaklarında sigara söndürürüm senin haaa aklını başınaa devşirr

birde bişey sorcam sütlaç yiyebiliyomuyuz acaba lütfen evet diyin :):)

taksimdee sallandırırız senii haaaa

goz gozu gormeyen sisli ve karli bir malatya sabahindan herkese merhaba

karlı ama soğuk olmayan istanbul sabahından günayydınnn

sabah kahvaltım
beyaz peynir
1 portakal
1 biber
17 zeytin(yımırta olmayınca bari bunu abartayım dedim)
yazdan hazırladığım domates biber kavurması
8 ceviz
1 bardak tarçınlı süt

yumurtayı bu akşam alacam yoksa doymuyorum

yürü famirim yürü salına salına yürü taş bebekimmm

c

?

yürrrrrüüüüü,anca gidersiinnnnnn

:

bu gazla akşammm 2 sefer yürüdümmmm
15.30da okulum vardı hoca gelmeyince gaziden(ankarayı bilenler için patent enstitüsünün oradan ivedik caddesine kadar)yenimahalleye kadar yürüdümmyaklaşık 45 dk sürdüü...
ardından akşam yemeğinden sonra yine 45 dk yürüdümm eşimleeee
ohhhh be pek iyi geliyo heeeee..
öğle arası azcık daha dolanayım bennnnn...
beni gaza getiriyonuzzz yawww aylar sonra ilk defa bu kadar azimli gördüm kendimi maşşlaaahh hepimizeeee

birde bişey sorcam sütlaç yiyebiliyomuyuz acaba lütfen evet diyin :):)

benim gibi aforoz edilmek istemiyosan yeme :)

burdayım gülüm burdayım gitmem bi yere
bilirim o duyguyu hemde yakınenn atlatmanı umuyorum bı an önce :26:

Hıc altta kalmıyon bakıyomda
inşallahhh
ben de düşünmüyor değilim bazen bunu,ama kopamıyorum sizlerden..sen de gitme masalımm
45 dk yürüdüm duşumu aldım geldimay nasıl terledim nasıl yoruldum anlatamam.ama çok iyi geldi...
ohhh sefan olsun
aynı ben:)

hiç bir yere ayrılmıyorum ben o zamann
ha şöleeee

akşam günü

günaydınn canlarrrr
kahvaltımı yaptımm kendime geldimmm hemen yazıyorummm

2 yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası
peynir
zeytin
biberiye çayı
1 portakal

Canım hoşgeldin nasıl geçti tatilin nişanlınla hasret giderdiniz mi ?
300 gr.almışsın olsun o kadarla kurtarman da iyi olmuşş...
Bu arada menün süper...

valla ben haslarım bazı da yiyemem kalır atmam tadı degismiyor bence yee. hatta sevgili hocamız liderimiz canan karatay diyoya ( her ne kadar hiç yapmasamda) "hani pikniğe giderken top yumurta yaparız ya hazır hazır yemek için çok sağlıklı yumurta " bir söyleminden alıntıdır. ondan soğuk soğuk yerim . hocayı dinlerken ahh ahh hocam yaşım 29 daha hiç bir pikniğe giderken yumurta haslamadık biz daha çok mangallık malzeme yada pasta börek kısır yapıp kırlara gittik yumurta siz diyene kadar duymamıstım dedim. ay öle değilmi dusunsenize 10 kisi ailecek yada arkadascak pikniğe davet ediyoz insanları bi sepette yumurta haslarmısız yen gari dermisük ne komik olurdu

Bu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç bu cümlede beni benden etti. :44:
canım benim sadece kazanmak yetmiyor doktor oolmak için.
bosverin polemiğe girmeyin gııı bilen biliyor ve biz faydasını biliyoruz en azından
kız nerden bulun bu lafları yaratıcı beyinni tosbağaa

bıraz dınlemek yetmemıs sana canım,kıtabı alıp okumalısın.

'yumurtadaki kolestrol ,direk vucudunuza kolestrol olarak gırmez' i halk dilinde anlatıyor hoca.tabii anlamak isteyene

süpersin...

kızlar bu arada
1. gün sadece patates+1 kuru erük

2. gün sabah öle aksam 1 er yumurta ve 2-3 yudum süt ten olustu menüm:26: kokarak tırsarak yedim gerçi bisi olcam deyi korktum

-1.6 oldum böylece 64.8 im yani bugunde bol baharatlı hasladığım enfes tavuk ve yogurt . bugun sadece sebze yenilcekti ama dayanamadım artık

bu nası menü gııııııııııııııııııııııııı..
dukan mı yapıyon ne yapıyon sennnnn..
kaç gün dayanacaksın böle acaba

selam tontişler
ceviz ve yımırtamı yidim damladım,bugün leslie de yapayım diyorum olmazsa,loksi az yazdım çünkü tepemde bir adet çocuk dikiliyordu,jarnana intihar fantazilerine çok gülüyorum,aslında sen ne yazsan gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…