çok hırslısın sen kız,valla
hanı yazılıda birinci olamadım dıye hastalanan çocuklar vardır ya,onlar gibisin aynı
ne var bunda şaşacak,detoksla 2 haftada vermen gereken kıloyu 1 haftada verdın,geçen hafta da vucut dınlendı,merak etme verırsın bu hafta
açlık konusuna gelince yemekten 2 saat sonra ben de açtım,portakallı kereviz yedım ya,portakalın şekeri mi acıktırdı acaba beni?:26:neyseki geçti şimdibergamotlu yeşil çay aldım elime de,içimin yağğğları erisin diye
:) neden kirletesin ki topiği herkesin kendi düşüncesi her gün yumurta yiyorum ve zayıflıyorum yumurta yiyip yumurta olacaksa bu belki bebek isteyen biri olarak tamda ihtiyacım olan şeydir. Lütfen yumurta yiyip yumurtlayayım :)))
Ya arkadaşlar bu Canan Karatayı biraz dinledim şu cümlesi beni benden etti "Siz yumurta yiyince yumurta mı oluyorsunuz" Bu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç??
üfff nirdesiniz yawww,çok sıkıldım ben
kahvaltımı bile yaptım bu arada:
2 yımırta
2 kk peynır
10 zeytın
havuc ve turp salatası(akşamdan kalma)
yarım muz
4 civiz
erikli tarçınlı çay
akşam günümüz var işyerindeki arkadaslarla,benim yıyebılecegım çiğköfte ve kısır olcak menude.şimdi ben kahvaltıyı erken yaptım,öğle yemezsem akşama çok acıkırım,öğlen ne yiyim sizce kızlar hem hafıf hem de benı tok tutacak?:26:bide çiköfteyle kısırdan ne kadar yemelıyım sızce?bana kalsa hiç yemem de kesin gönül koyarlar şimdiaslında bu gün fikri de benden çıktı,kendı başıma iş açtım ama gayet iyi niyetliydim,birlik beraberlik motıvasyon olsun diye şeetmiştimdi
et tavuğum sabahları az yemeye başladın dizime yatırıp döferim ona göree akşamlarıda davşan gibi babana ayıkladığın bademleri tırtıklıyomuşun terlik geliyo terlikkk
hemi miyop hemi çenebaz hemi sevimlii
jarni doktordan gelemedi galiba buradaki performasyonunu doktorada yapıyormudur acaba
jarniciiik yaa bisey dicem. Ben taktım o kaşarli ispanağa. Nasıl biseydiki o. ıspanaği kavurup icine kaşar mi rendelemisler yumurtalimi nedir bı anlativer hele kiiiz
hoşbulduk canım....aslında tatildede yürüyüşleri yazdım ama sen görmedin sanırım.. burda felaket kar yağıyor amaa ben 40 dakika yürüdüm...
Menümü yazsam
Sabah:
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
peynir
1 dilim ekmek
7-8 fındık
öğlen:
2 kaşık tavuklu garnitürlü pirinç pilavı
Haşlanmış karnıbahar,yoğurt ve sos eşliğinde(1tatlı kaşığı zeytinyağı,salça,pul biber,nane)
kizanciklar uzun süredir giremiyorum biraz daha giremiycem lütfen beni mahzur görün.
Kardesimi 2 yildir görmüyorum konusacak ve yapacak o kadar cok sey var ki onunla.
Lütfen bana biraz izin verin iki hafta sonra falan gelicem...
Dikkat etmeye calisiyorum en azindan 8 den sonra birseyler yemiyorum ama disarida yemeklere falan gidiyoruz eee orda kaciyor tabi biraz..
Ben cankakkaleliyim memleketten peynir helvasi filan yollamislar...yemeden duramadim hasretim kizlar ne yapayim...
Neyse sizleride özledim daha sonra görüsürüz. Yürüyüs falan yapamiyorum..burada kar yok ama soguk -12 derece..
Disaridaki hava insanin cildini yakiyor resmen...hepinizi öpüyorummmm
beni unutmayin anacimmmmmm
burçincim gözünaydın,bol bol hasret giderin kardeşçiğinle...
Kızlar koptum iyice burdan,diyetten de...
Işler yoğun,ben çok stresliyim...çoğu şeye uyamıyorum..
Umarım eski alışkanlıklara başlamam
birde bişey sorcam sütlaç yiyebiliyomuyuz acaba lütfen evet diyin :):)
goz gozu gormeyen sisli ve karli bir malatya sabahindan herkese merhaba
yürü famirim yürü salına salına yürü taş bebekimmm
c
?
yürrrrrüüüüü,anca gidersiinnnnnn
:
Bu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç bu cümlede beni benden etti. :44:
canım benim sadece kazanmak yetmiyor doktor oolmak için.
birde bişey sorcam sütlaç yiyebiliyomuyuz acaba lütfen evet diyin :):)
sağol canım gerçekten ev yoğurdu bir başka oluyorr sağolsun hocam hatırlattı bizede yapıyoruz yeniden
yapmazmı ay kesin yapıyordur yarın damlar anlatır :)) bugün dönmeyecekti işe evde de net yok onun girememiştir meraktan kuduruyordur :))
giyek hacı yaa en ince iplisinden
Canım denemedim ama bir ara onada el atmak istiyorum denersem haber veririm mutlaka
ohhh sefan olsun gızzz papişşş aynen katılıyorum dediklerine aybalammmm rekorun rekorunu kırıcaz inşallah bende çok karralıyım bu hafta
tatlım acıkman çok normal yumurta olmayınca tutmamıştr moralini bozma yarına geçer kardeş olayına gelince her an herşey mümkündür:))
efkarlandınmı lenn :)) ben sana uzanırım mıncırırım geçerr
Detoks benim dengemi bozdu canım ben önermiyorum kimseye
yürü famirim yürü salına salına yürü taş bebekimmm
Canım merkezdeyimm eminim yakında bizimle o fazlalıkların hepsi tarih olacakkk
Yehuuuu
Hayret gerçekten nasıl görmedimm dimek gene yazdın seni gidi yürüyüş cenevarı seniii öperimmm
kuzum seni unutmak mümkün mü gözlerimiz arıyor elbet ama aile olayı olunca iş değişir bol bol hasret giderinn keyifli anlar diliyorum burçinimm öperimmm
yaww olurmu öle şeyy bir yere gitmek yoıkkkhadi ama ceylinnnn hepsi geçici biliyorsunnn
loxaaa 55 dakika yürüdüm anacımm birazdan ayrıntıları yazıcam geçmişi okumaktan kendime sıra gelmiyorki ayy hepinize laf yetiştirmeye uğraşıyorum geneeeee
Ivet aynen katılıyorum detoks metoks yapmayın karataydan ayrılmayın valla benim korkunç iştahım açılmıştı sonra kopmuştum zatennn kabus gibiydiiiii
yok yokk anacım bu hafta süper oliciğizzz vee ahh ne varsa bende varr aşkk istediğin kadarrr şarkısını çığıracağızzzzz
papadiya gereken cevabı vermiş gayet açıklayıcı olmuşş :)) totom açıkta kaldığında bende yiyommmm
inşallahhhbilirim o duyguyu hemde yakınenn atlatmanı umuyorum bı an önce :26:
Hıc altta kalmıyon bakıyomda
ben de düşünmüyor değilim bazen bunu,ama kopamıyorum sizlerden..sen de gitme masalımmkızlar ben listeden ayrılsam mı diyorum liste falan paylaşmıyorum, paylaşmıyorum çünkü ana kurallarına uysam da öğün aralarına falan ekmek yiyorum bazen farklılıklar yapıyorum yeni arkadaşlara yanlış örnek olmak istemiyorum.
ohhh sefan olsun45 dk yürüdüm duşumu aldım geldimay nasıl terledim nasıl yoruldum anlatamam.ama çok iyi geldi...
aynı ben:)
menülerime ekmek koyuyorum artık leylakcım.
Bazen yemiyorum ama bazen tost falan yapıyorum.
Arada meyve yiyebiliyorum ama yine 3-4 saat aralıklarla yapıyorum.
Hani yanlış olarak düşünmüyorum kaçamak olarak görmeden yapıyorum.
Veya bazen karatayda yasak olan şeylerden yiyebiliyorum.
ha şöleeee
hiç bir yere ayrılmıyorum ben o zamann
üfff nirdesiniz yawww,çok sıkıldım ben
Kahvaltımı bile yaptım bu arada:
2 yımırta
2 kk peynır
10 zeytın
havuc ve turp salatası(akşamdan kalma)
yarım muz
4 civiz
erikli tarçınlı çay
akşam günümüz var işyerindeki arkadaslarla,benim yıyebılecegım çiğköfte ve kısır olcak menude.şimdi ben kahvaltıyı erken yaptım,öğle yemezsem akşama çok acıkırım,öğlen ne yiyim sizce kızlar hem hafıf hem de benı tok tutacak?:26:bide çiköfteyle kısırdan ne kadar yemelıyım sızce?bana kalsa hiç yemem de kesin gönül koyarlar şimdiaslında bu gün fikri de benden çıktı,kendı başıma iş açtım ama gayet iyi niyetliydim,birlik beraberlik motıvasyon olsun diye şeetmiştimdi
günaydınn canlarrrr
kahvaltımı yaptımm kendime geldimmm hemen yazıyorummm
2 yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası
peynir
zeytin
biberiye çayı
1 portakal
canlarım bir kac sorum var ..
1-aksam yemeginden sonra atıstırma olarak ceviz yiyebilir miyim (8 den önce )?
2-haslanmıs yumurta kabugu soyulmamıs vaziyette ertesi gün yenir mi ?
3-üstüm dar altım geniş deyil yani armut deyilim ,vucudum hemen hemen aynı ölçülerde ama
alt tarafım dar deyil elma deyilim kerevize de benzetemedim kendimi bu durum da benim vucut tipim nedir ??
bosverin polemiğe girmeyin gııı bilen biliyor ve biz faydasını biliyoruz en azındanBu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç bu cümlede beni benden etti. :44:
canım benim sadece kazanmak yetmiyor doktor oolmak için.
kız nerden bulun bu lafları yaratıcı beyinni tosbağaaiştahım olmiyii bacımmmmloo toktorrr çok kafa adamdıı yaaa ne bekledin kızım bu zmaana kadar kör bastonu yazayım mı dedi yine yeni yeniden tözlüklüyümm:şaşılık var mı edim bence değilsin dedi
eve gidincee küvetii sıcak suylaa doldurr köpürt güzelceneee sonraa saç kurutmaa makinanı çalışıyorkenn içine at vee şehadet getiripp balıklama daallldelüüüü bacaklarında sigara söndürürüm senin haaa aklını başınaa devşirr
bıraz dınlemek yetmemıs sana canım,kıtabı alıp okumalısın.
'yumurtadaki kolestrol ,direk vucudunuza kolestrol olarak gırmez' i halk dilinde anlatıyor hoca.tabii anlamak isteyene
:) neden kirletesin ki topiği herkesin kendi düşüncesi her gün yumurta yiyorum ve zayıflıyorum yumurta yiyip yumurta olacaksa bu belki bebek isteyen biri olarak tamda ihtiyacım olan şeydir. Lütfen yumurta yiyip yumurtlayayım :)))
kızlar bu arada
1. gün sadece patates+1 kuru erük
2. gün sabah öle aksam 1 er yumurta ve 2-3 yudum süt ten olustu menüm:26: kokarak tırsarak yedim gerçi bisi olcam deyi korktum
-1.6 oldum böylece 64.8 im yani bugunde bol baharatlı hasladığım enfes tavuk ve yogurt . bugun sadece sebze yenilcekti ama dayanamadımartık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?