günaydınlaaaarrr hepinizi çok ama çok özledimmm eşimin ailesi bizde o nedenle fazla giremiyorum dün annemin gününde bir dilim börek yedimmm cezama razıyım akşam çok hafif yedim ama(
bu sabahki menümü yazayım
1.öğün
1 muz
1 portakal
3 kk peynir
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
2 omega 3
üfff nirdesiniz yawww,çok sıkıldım ben
kahvaltımı bile yaptım bu arada:
2 yımırta
2 kk peynır
10 zeytın
havuc ve turp salatası(akşamdan kalma)
yarım muz
4 civiz
erikli tarçınlı çay
akşam günümüz var işyerindeki arkadaslarla,benim yıyebılecegım çiğköfte ve kısır olcak menude.şimdi ben kahvaltıyı erken yaptım,öğle yemezsem akşama çok acıkırım,öğlen ne yiyim sizce kızlar hem hafıf hem de benı tok tutacak?:26:bide çiköfteyle kısırdan ne kadar yemelıyım sızce?bana kalsa hiç yemem de kesin gönül koyarlar şimdiaslında bu gün fikri de benden çıktı,kendı başıma iş açtım ama gayet iyi niyetliydim,birlik beraberlik motıvasyon olsun diye şeetmiştimdi [/QU
öğlen çorba ve salatayla idare edebilirsin canım bence yeter madem akşamada kaçamak var :):)
bu nası menü gııııııııııııııııııııııııı..
dukan mı yapıyon ne yapıyon sennnnn..
kaç gün dayanacaksın böle acaba
buarada kahvaltım
1 yumurta
peynir
6 adet zeytin
çay
kahve
Malum denetimdeyiz.
hiç takip edemiyorum
15 gün böyle
umarım herkes iiyidir
Hepinizi öptüm:)
Kocanın işyerinde kim seni niye denetliyo gız:)
.
Evde küvet yok gülüm ama gördüğüm rüya yetti midem bulandı onca şeyi tatmaktaneve gidincee küvetii sıcak suylaa doldurr köpürt güzelceneee sonraa saç kurutmaa makinanı çalışıyorkenn içine at vee şehadet getiripp balıklama daallldelüüüü bacaklarında sigara söndürürüm senin haaa aklını başınaa devşirr
karlı ama soğuk olmayan istanbul sabahından günayydınnn
kızlar bu arada
1. gün sadece patates+1 kuru erük
2. gün sabah öle aksam 1 er yumurta ve 2-3 yudum süt ten olustu menüm:26: kokarak tırsarak yedim gerçi bisi olcam deyi korktum
-1.6 oldum böylece 64.8 im yani bugunde bol baharatlı hasladığım enfes tavuk ve yogurt . bugun sadece sebze yenilcekti ama dayanamadımartık
günaydınlaaaarrr hepinizi çok ama çok özledimmm eşimin ailesi bizde o nedenle fazla giremiyorum dün annemin gününde bir dilim börek yedimmm cezama razıyım akşam çok hafif yedim ama(
1.öğün
1 muz
1 portakal
3 kk peynir
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
2 omega 3
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/481478-son-hallerim-kilo-54-a.html buna bakın kızlar ya darısı bıze
5 günde 5 kilo diyeti
fambık buna baksana bi kız 5 günde 5 kilo diyetiyle vermiş o kadar kiloyu saka gibi bende ona özendim vicüüdumuusasaırtmak için
canım sağlıksız bişi yapma derim
canım geçmiş olsun.bence şu detoksu boşver verilen kilolar geri geliyormuş üstüne de acıkma hissi.şu davetler olmasa çoktan hedefimize ulaşmıştıkSelam güzeller
1 kk yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
mindivan
2 kapsül omega 3 takviye
yarın ayran detoksuna başlamak istiyorum,inşallah bu kez nasip olur ve yapabilirimyarın da günüm var,kızım hasta zaten,iyi olmazsa gitmicem ama iyi olur da gidecek olursam zor olucak yine benim için
canım buralardan ayrılma sensiz olmaz.bu yola hep beraber çıktık silkelen kendine gel kaldığın yerden devammm:))unutma sen olmadan bir eksiyiz.....Burçincim gözünaydın,bol bol hasret giderin kardeşçiğinle...
Kızlar koptum iyice burdan,diyetten de...
işler yoğun,ben çok stresliyim...çoğu şeye uyamıyorum..
umarım eski alışkanlıklara başlamam
canım yumurta yerine muz yiyebilirsin ben yumurta yiyemiyorum yerine muz yiyorumsabah kahvaltım
beyaz peynir
1 portakal
1 biber
17 zeytin(yımırta olmayınca bari bunu abartayım dedim)
yazdan hazırladığım domates biber kavurması
8 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
yumurtayı bu akşam alacam yoksa doymuyorum
fambık buna baksana bi kız 5 günde 5 kilo diyetiyle vermiş o kadar kiloyu saka gibi bende ona özendim vicüüdumuusasaırtmak için
kız nerden bulun bu lafları yaratıcı beyinni tosbağaa
kızlar bu arada
1. gün sadece patates+1 kuru erük
2. gün sabah öle aksam 1 er yumurta ve 2-3 yudum süt ten olustu menüm:26: kokarak tırsarak yedim gerçi bisi olcam deyi korktum
-1.6 oldum böylece 64.8 im yani bugunde bol baharatlı hasladığım enfes tavuk ve yogurt . bugun sadece sebze yenilcekti ama dayanamadımartık
selam tontişler
ceviz ve yımırtamı yidim damladım,bugün leslie de yapayım diyorum olmazsa,loksi az yazdım çünkü tepemde bir adet çocuk dikiliyordu,jarnana intihar fantazilerine çok gülüyorum,aslında sen ne yazsan gülüyorum
1.öğün
1 muz
1 portakal
3 kk peynir
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
2 omega 3
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
kışın su içmek bana çok zor geliyor..
az önce su şişemin içine birkaç tane karanfil attımm tadı ve içmesi zevkli hale geldi..
içemeyenlere duyurulurrrr
Evde küvet yok gülüm ama gördüğüm rüya yetti midem bulandı onca şeyi tatmaktan
ben affettim bu seferlik
leylak ,o nasıl çılgın bir avatardır öyle
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
kışın su içmek bana çok zor geliyor..
az önce su şişemin içine birkaç tane karanfil attımm tadı ve içmesi zevkli hale geldi..
içemeyenlere duyurulurrrr
burkansçetin,avatarındaki çizgi filmin adını biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?