Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydınlaaaarrr hepinizi çok ama çok özledimmm eşimin ailesi bizde o nedenle fazla giremiyorum dün annemin gününde bir dilim börek yedimmm cezama razıyım akşam çok hafif yedim ama(
bu sabahki menümü yazayım

1.öğün

1 muz
1 portakal
3 kk peynir
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
2 omega 3

kızlar bu haftaaa çok azimliler sıfır kaçamakla birinci olma yolunda yarışıyorlar ona göree..
spor yap hemen erit dicem ama misafirleirn varsa zor görünüyor gibii...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
kışın su içmek bana çok zor geliyor..
az önce su şişemin içine birkaç tane karanfil attımm tadı ve içmesi zevkli hale geldi..
içemeyenlere duyurulurrrr

günayın kızlaarr araa bir katılıyorum size ama hep takipteyim valla sizinle aha iiyi giiyo bu iş sabah klasik karatay kahvaltısı
veee sabah tartılım çok tartılmıyorum bu arada 1 kilo daha gitmiş çok sevindim toplamda 8 kilo vermiş oldum duyurulurr

Evde küvet yok gülüm ama gördüğüm rüya yetti midem bulandı onca şeyi tatmaktan

huhu sen napıyon ölüm diyeti mi ?

ben affettim bu seferlik

herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama anca yazabildim işlerden
dün akşamki menüm
1 kase tarhana çorbası
1 tabak barbunya
yeşillik
yoğurt

sabahki menüm:
1 muz
5-6 badem
7 zeytin
peynir

500 gr su bitirdim şimdiye kadar.ayrıca sütlaç yemedim sayenizde yemiyorum yemicem ve pazartesi eksilerle görüşcez :):) sabırsızlıkla bekliyorum pzt.yi bende listeye gircem ogün ....

fambık buna baksana bi kız 5 günde 5 kilo diyetiyle vermiş o kadar kiloyu saka gibi bende ona özendim vicüüdumuu sasaırtmak için

5 günde yağ vereceğini mi sanıyon acabüüüüüüüüüüüüüüüüüü...
verdiğimin üzerine bir 10 kilo daha almaya niyetim yok pepeticim..
sana da yapma derimmm

ben kitabı yeni aldım 2 gündür okuyorum anlamaya çalışıyorum :44: çokta anlamış değilim..
kesin kati kurallar 8 den sonra birşey yemek yok ve protein ağırlıklı beslenme..

net-altın kurallar neler bana özetliyecek biri varmıdır acaba? :26:

canım geçmiş olsun.bence şu detoksu boşver verilen kilolar geri geliyormuş üstüne de acıkma hissi.şu davetler olmasa çoktan hedefimize ulaşmıştık

canım buralardan ayrılma sensiz olmaz.bu yola hep beraber çıktık silkelen kendine gel kaldığın yerden devammm:))unutma sen olmadan bir eksiyiz.....

canım yumurta yerine muz yiyebilirsin ben yumurta yiyemiyorum yerine muz yiyorum

fambık buna baksana bi kız 5 günde 5 kilo diyetiyle vermiş o kadar kiloyu saka gibi bende ona özendim vicüüdumuu sasaırtmak için

canım ben bu şok diyetlere inanmıyorum yan komşum hep bu diyetlerle 35 kilo verdi ama kızcağızın çocuğu olmuyor şuan bilmem kaçıncı denemesi kanda pıhtılaşma sorunu ...doktoru sağlıksız yapılan diyetlere bağlamış.lütfen kendine bu eziyeti yapma ne güzel yavaş yavaş azar azar veriyoruz.

kız nerden bulun bu lafları yaratıcı beyinni tosbağaa

CEZA AVUKATI OLMAK İSTEDİM Dİ AMA OLA OLA KALİTECİ OLDUM

ANAAAA BENİM CEZA TEORİLERİMDEN DE DAHA KORKUTUCU BUU MİDEMM GAR GARR ETTÜÜ OKURKENN

BİR DAHA BÖREK YERSENN BALKONUNAA VE CAMLARINAA GÖÇ KUŞLARII MIÇSINN DİYEE BEDDUA EDEWRİM HAAABAKK KAZINMIYOR BİLE AKLINI BAŞINA DEVŞİRR
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
az önce su şişemin içine birkaç tane karanfil attımm tadı ve içmesi zevkli hale geldi..

İÇİNE TARÇIN KABUĞU ATINCAA YA DAAMEYVE KABUĞU KOYUNCA DA SİPER OLİYİİİBEN IHLAMUR ATIYORDUM İLK ZAMANLAR

Evde küvet yok gülüm ama gördüğüm rüya yetti midem bulandı onca şeyi tatmaktan

ben affettim bu seferlik

mutfak lavabosuna kafanı soksanda olursütlacı mideye hacı dedem indirmediii önce kendini affet sennn yaramaz fare

leylak ,o nasıl çılgın bir avatardır öyle

dimi?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..

aynen bende,kışın su içmeyi hiç sevmiyorumama spor yapıp terleyince daha çok içiyorum o gün

kızlar bugün dünün acısını çıkartıyor işyeri valal bir gün gelmedim ve üst üste gelen işlerden sebep korkunç yoğunum baya azaldı gerçi ben bugün kahvaltımı yanıma getirmiştim burda yapacaktım ama işe gelir gelmez başlayan yoğunluktan ötürü hala tek lokma birşey yiyemedim sadece tarçınlı çay ve normal çay içtim birde evden çıkmadan yoğurt suyu içtim bir bardak yani kahvaltım yok öğlen menümü yazarım artık hepinizi öpüyorum öğleden sonra menümü yazar geçmişe göz atarım artık sevgiyle kalın kelebeklerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…