Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin kız cadı:86::86:

çalışş çağdaşş köleeeben baya bir işimi hafiflettimm bekletme benüüü

hoşgeldin kız cadı:86::86:

hoşbuldukk oynak balinammmm

Kızlar bu diyet nerede yazıyo ben bulamadım
Sudee sen nerelerdesin kız naber ?

canım buralardan ayrılma sensiz olmaz.bu yola hep beraber çıktık silkelen kendine gel kaldığın yerden devammm:))unutma sen olmadan bir eksiyiz.....

ara ara bunalımlar geliyo canım ama yok burayı bırakamam,her ne kadar masalım gibi menüleimi (çoğunun kaçamaktan saymıyorum)buraya yazamasam da

ben pişman değilimki lati lokumum,bozuk olan psikolojimi düzelttim biraz

selam çıtırlar...........
ben tartıda aynıyım ama tatil sonrası kimi görsem tatilde çok zayıflamışsın diyorlar....:44:çok ilginç.......

ben sporumu yapıp geleyim
tebrikler canımmm kaçamaksız bir hafta olacakmış kolay gelsinnn

selam çıtırlar...........
ben tartıda aynıyım ama tatil sonrası kimi görsem tatilde çok zayıflamışsın diyorlar....:44:çok ilginç.......

tebriklerrrr kilo koruma dönemine gelirsek tavsiye alırız senden:))

tünaydın kızlar. loxi valla isteğe bağlı bir mola değildi. ilk fırsatta geldim bak valla valla valla...
2. kitabı aldım ama başımda bir ağrı bir isteksizlik. kitabı ne zaman elime alsam 5dk sürmüyor bırakıyorum.
arkasındaki yemek tariflerinden hoşlandım ama.
dün spor yerine çankırılıların düzenlediği bir program varmış hep oyun havası çaldılar. 45dk filan oynadım durdum. çok terledim ama. bakıyımda bir oyun havası cd si doldurtayım iyi olur gibi.
filecrop diye bir site var. hangi tür spor arıyorsanız ekranında çıkan arama motorundan arayıp indiriyorsunuz. ben leslilerin hepsini indirdim ama kadını görmekten gına geldi artık. taebo indiriyorum. lisedeyken gazetenin biri seri halinde hareketlerin resimlerini ve anlatımını vermişti. sık sık yapıyordum. çok terletiyordu. yanınada güzel bir müzik buldummu havalar değişene kadar beni baya oyalar. işe başlayıncada yürümeyi planlıyorum ama bakalım inş.

ahhh ikizcim bizede nekadra zayıflamışsın diyen birileri olcak mı acep?

2 ay sonra filan derler canım,tabi sporla desteklemen lazım diyeti

kızlar şuan karnım gurulduyor,kahvaltım kaçta bitti hatırlamıyom tahmini 9,30'da..ne yediğimiz yazmıcam acele işi oldu jarni öldürür beni:18:
ama leptinim çalışsın diye yemeğe gitmiyom daha

cımbızla yolarım etleriniii kaçamak yohhhh

kızlar ya ben şok diyet amaçlı yapmıyorum aslında vücüdüm sasaırtmak için yapıyorum. 2 gün tek beslendim bugun biraz artırdım yanı sabah yumurta yedim yougurt bide anladınızmı canlarım karatay yapsaydım 1 haftada gitcekti ödem vs simdi 2 günde oldu tiçkerimdakı sayıyı yaklıyım karataya devam

ızgara köfte
közde biber
ekşi yoğurt
2 omega 3
yazmayı unutuyorum genelde ama hergün 4 tane içiyorum.

Bu arada yazmayı unuttuğum başka bişey daha varr ben pazar ve pazartesi günlerii akşam 9-10 gibi badem yemiştim.babama ayıklarken farkında olmadan hemdeleptinim çalışmadı haliyleee dün yemedimm sabah bi baktımm leptinn gece öpücükk atmış banabir daha etimi kesselerr yimem akşamm ellaham

şaşırtcam derken aptal etcen yahudikkat eyle aybalam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…