CEZA AVUKATI OLMAK İSTEDİM Dİ AMA OLA OLA KALİTECİ OLDUM
ANAAAA BENİM CEZA TEORİLERİMDEN DE DAHA KORKUTUCU BUU MİDEMM GAR GARR ETTÜÜ OKURKENN
BİR DAHA BÖREK YERSENN BALKONUNAA VE CAMLARINAA GÖÇ KUŞLARII MIÇSINN DİYEE BEDDUA EDEWRİM HAAABAKK KAZINMIYOR BİLE AKLINI BAŞINA DEVŞİRR
İÇİNE TARÇIN KABUĞU ATINCAA YA DAAMEYVE KABUĞU KOYUNCA DA SİPER OLİYİİİBEN IHLAMUR ATIYORDUM İLK ZAMANLAR
mutfak lavabosuna kafanı soksanda olursütlacı mideye hacı dedem indirmediii önce kendini affet sennn yaramaz fare
kızlar bugün dünün acısını çıkartıyor işyeri valal bir gün gelmedim ve üst üste gelen işlerden sebep korkunç yoğunum baya azaldı gerçi ben bugün kahvaltımı yanıma getirmiştim burda yapacaktım ama işe gelir gelmez başlayan yoğunluktan ötürü hala tek lokma birşey yiyemedim sadece tarçınlı çay ve normal çay içtim birde evden çıkmadan yoğurt suyu içtim bir bardak yani kahvaltım yok öğlen menümü yazarım artık hepinizi öpüyorum öğleden sonra menümü yazar geçmişe göz atarım artık sevgiyle kalın kelebeklerimm
hoşgeldin kız cadı:86::86:
çalışş çağdaşş köleeeben baya bir işimi hafiflettimm bekletme benüüü
hoşbuldukk oynak balinammmm
Sudee sen nerelerdesin kız naber ?Kızlar bu diyet nerede yazıyo ben bulamadım
canım buralardan ayrılma sensiz olmaz.bu yola hep beraber çıktık silkelen kendine gel kaldığın yerden devammm:))unutma sen olmadan bir eksiyiz.....
CEZA AVUKATI OLMAK İSTEDİM Dİ AMA OLA OLA KALİTECİ OLDUM
ANAAAA BENİM CEZA TEORİLERİMDEN DE DAHA KORKUTUCU BUU MİDEMM GAR GARR ETTÜÜ OKURKENN
BİR DAHA BÖREK YERSENN BALKONUNAA VE CAMLARINAA GÖÇ KUŞLARII MIÇSINN DİYEE BEDDUA EDEWRİM HAAABAKK KAZINMIYOR BİLE AKLINI BAŞINA DEVŞİRR
İÇİNE TARÇIN KABUĞU ATINCAA YA DAAMEYVE KABUĞU KOYUNCA DA SİPER OLİYİİİBEN IHLAMUR ATIYORDUM İLK ZAMANLAR
mutfak lavabosuna kafanı soksanda olursütlacı mideye hacı dedem indirmediii önce kendini affet sennn yaramaz fare
tebrikler canımmm kaçamaksız bir hafta olacakmış kolay gelsinnnben sporumu yapıp geleyim
selam çıtırlar...........
ben tartıda aynıyım ama tatil sonrası kimi görsem tatilde çok zayıflamışsın diyorlar....:44:çok ilginç.......
ben tartıda aynıyım ama tatil sonrası kimi görsem tatilde çok zayıflamışsın diyorlar....:44:çok ilginç.......
Ben tartıda aynıyım ama tatil sonrası kimi görsem tatilde çok zayıflamışsın diyorlar....:44:çok ilginç.......
tebriklerrrr kilo koruma dönemine gelirsek tavsiye alırız senden:))
tabiki olur...ahhh ikizcim bizede nekadra zayıflamışsın diyen birileri olcak mı acep?
selam canım
uzun süre seni görmeyince farketmiştir hatunlar
ahhh ikizcim bizede nekadra zayıflamışsın diyen birileri olcak mı acep?
bebeğimm sıkılaşmışsındırözledim sana maşallah çekmeyii kıızzz
canım yumurta yerine muz yiyebilirsin ben yumurta yiyemiyorum yerine muz yiyorum
2 ay sonra filan derler canım,tabi sporla desteklemen lazım diyeti
Kızlar şuan karnım gurulduyor,kahvaltım kaçta bitti hatırlamıyom tahmini 9,30'da..ne yediğimiz yazmıcam acele işi oldu jarni öldürür beni:18:
Ama leptinim çalışsın diye yemeğe gitmiyom daha
tebrikler canımmm kaçamaksız bir hafta olacakmış kolay gelsinnn
evet canım bu hafta herkes çok iddaalı
kızlar ya ben şok diyet amaçlı yapmıyorum aslında vücüdüm sasaırtmak için yapıyorum. 2 gün tek beslendim bugun biraz artırdım yanı sabah yumurta yedim yougurt bide anladınızmı canlarım karatay yapsaydım 1 haftada gitcekti ödem vs simdi 2 günde oldu tiçkerimdakı sayıyı yaklıyım karataya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?