Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Haa dün akşam patates köfte ve yoğurt yidimama yağmur altındaaa üstelik topuklu pabuçlarımlaaa eşşek gibi yürüdüm hastane çıkışı patatesi hak ettim benhem test edildi onaylandı patates baan kilo aldirmiyiii

Kasım dan beri karataya uyuyorum;hayatımdan tum işlenmiş ürünleri ve ekmegi cıkarttım, tek vazgecemedıgım kuru ıncır, cunku haftada 4 kez havuza gıdıyorum,uzerıne yuruyus yapıyorum dıger gunler ve hatta bazen aynı gunlerde bıle mınımum 1 saat masımum 2.5 saat yurudugum oluyor. aksamları hafıf yıyorum sekızden sora bıse yedıgım de yok..ama ben nerde yanlıs yapıyorum? 58-59 kilo idim kasımdan berı ben hıc tartılmadım cunku gereksız gıbı gelıyodu dun; ölesine cıktm cunku herkes aaa kılo vermısın dıyodu ve sadece benden gıden 4 kılo yanı 54 olmusum..kasım-aralık-ocak ve subatın kacındayız kızlar,

yanı dıycem o kı, bu dogru olan stil, yanı hem spor yapıyorum hem de gıdım gıdım kılo vermısım, tamam boyuma gore cok kılom yok artık, saglıklı beslenme tarzı ıcın cıktım bu yola, basta kıloyu da dert ederek, ama bu kılo verme ıslemı böle az mı oluyo allahınızı seversenız?ki ben havıza gıttıgımde stil yuzuyorum ve toplam bir saatte 2000 m. yuzuyorum yanı 25 m.lik havuzda 40 tur atıyorum demek oluyor,ama gunde 4-5 ıncırı de devırıyorum...ben saglıklı mı kılo vermısım? bu olması gereken mıdır? artık cıkolata vs hıcbıse yemıyorum ya, balık haftada 2,et bır, mercımekler vs...sadece oglen haftada bır makarnaya bayılıyorum cunku bu kadar enerjıyı yakacak depo enerjımın de olması gerekıyor dıye dusunuyorum..

zıra sizler bu konuda neler dusunursunuz????????????????siz de böle yavas mı kılo verdınız? ben hamıle olmak ıstıyorum seneye ve dolayısı ıle hesapladıgım bısey var, 50 kılo olsam ya da 45, hamıle olunca enazından kendıme sınır koymam dıye dusunuyorum..

sizleri kucaklıyorum ve parlak guzel bır gun diliyorum..
Dakik

Günaydınnnn Loxicim günaydın...

Sabah sabah halay ne güsellll, spora başlamışın karatayın uykucu kızları sayesinde bak...
Her daim faydalı burası ,uykudayken bile kızlar sana faydalılar :)))

.
yok kız mecazi anlamdaydı o
senin afyonun daha patlamamış herhal

loxi şekerim ben bulamadım bu bergamutlu çayı doğuş marka idi dimi.aldığın market bilindikmi
yevvvriiim
benimki lipton

sağol canım önerim için.kuruyemiş kısmını gercekleştirdim

günaydın tatlım
öğlen acıkırsın tabii çok erken yemişsinn canım.
benim tavsiyem 1 bardak süt, biraz da kuru yemiş yemen. yoğurt ta olabilir süt sevmiyorsan
yogurt da yidim canımtskler

amanın ikinci bir ikiz geliyor sankimmbu ne hız ayol,kıskandım

benim gibi aforoz edilmek istemiyosan yeme :)

burdayım gülüm burdayım gitmem bi yere

inşallahhh
akşam günü
siz çalışan vatandaşlar ne zaman gün yapıyorsunuz acabüü?
sen çok gencsin o zaman.
benim çocuklugumda yapılırdı kız,pikniğe sabah erkenden gidersin orda kahvaltı yaparsın,yanında da lop yumurta götürürsün,top yumurta değil

temam canım affektik o zaman
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
kışın su içmek bana çok zor geliyor..
az önce su şişemin içine birkaç tane karanfil attımm tadı ve içmesi zevkli hale geldi..
içemeyenlere duyurulurrrr
bir deneyek baalım

ee hacıı itiraflarım proğramı gibi oldu bu. patır patır döküyon kaçamakları yavaş yavaş bizi mi alıştırıyon ne bizde seni çarmıha gerip yavaş yavaş mı katletsek :)))))

selamlar
hastayım yine maalesef,kızımdan geçti sanırım
ayran detoksuna başladım sonunda,inşallah devamını getirebilirim yalnız bu sabah tartılmayı unuttum,o yüzden ne kadar farkettirdiğini bilemicem

merhaba,
ben siteye yeni üye oldum.Yaklaşık 3 haftadan beri Karatay diyeti yapıyorum.2 kilo verdim.Göbeğim vardı,gitmeye başladı :)
Oturarak çalıştığım için hareketsizlikten şişmeye başlamıştım,artık dur deme zamanı gelmişti ve bu dönemde karşıma Karatay çıktı ve işte bu dedim :)
ama şeker ve hamur işinden uzak durmak zor oluyor
işten geç çıktığım için sporda yapamıyorum,eve git yemek yap,çocukla uğraş falan olmuyor yani.
ama yalnız değilim herhalde değil mi?Bu sitede Karatay diyeti yapanların yazılarını okudum,çok mutlu oldum.

yok kız mecazi anlamdaydı o
Senin afyonun daha patlamamış herhal

Bizi beklemezsin dimi terbiyatsız
kapındaa köğeğin olayımm bebekim

ee hacıı itiraflarım proğramı gibi oldu bu. Patır patır döküyon kaçamakları yavaş yavaş bizi mi alıştırıyon ne bizde seni çarmıha gerip yavaş yavaş mı katletsek :)))))

bebekimm ben efsunluyummm bana patates ilişmiyiiiyohsamm kaçamak yapmam ben zinhar

cımbızla yolarım etleriniii kaçamak yohhhh

selamlar
ayran detoksuna başladım sonunda,inşallah devamını getirebilirim yalnız bu sabah tartılmayı unuttum,o yüzden ne kadar farkettirdiğini bilemicem
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine....

hoşgeldiniz aramıza...

Loxim benim öyle gün muhabbetim filan yok bacım..olmasını isterdim ama akşamları değil haftasonu bir gün mesela gündüz olsun isterdim..

bebekimm ben efsunluyummm bana patates ilişmiyiiiyohsamm kaçamak yapmam ben zinhar

valla ben efsunluluk filan anlamam,yassak kardeşim

öğlen menümü arzedeyim:

ezogelin çorba
az patates püreli etli mantarlı güveç
cacık
biraz badem
3 günkurusu
sabah ta 1 simit+1 beyaz yemiştim

Son düzenleme:
kızlar of ben yıne aynı ben ne yaptım bılıyımusunuz dun cok doymustum oglen yemegınde hatırlarsanız.aksam bışıy yemem dıyordum.aksam 8de ısten cıktım arkadasıma gıttık esımle veeeeeeeeeeeeeee offff cok utanıyorummmm bır kıymalı pohca ,1hındıstancevızlı kurabıye,1bıber dolması,bır dılım aglayan pasta,daha bırsuru sey vardı ama bunlarla kaldım ama nasıl yedıgımı hatırlamıyorum sormayın offfyaaaa

seni jarnaya havale ediyorum

aynen canım bende eve gidip yemek ye çocuğun dersi falan saat 9 oluyor o güzel totomu bir türlü kaldıramıyorum.
fırsat buldukça gideceğin yerlere yürü yada dolmuştan otobüsten bir önceki durakta in yararı oluyor

valla ben efsunluluk filan anlamam,yassak kardeşim

öğlen menümü arzedeyim:

Ezogelin çorba
az patates püreli etli mantarlı güveç
cacık
biraz badem
3 günkurusu
sabah ta 1 simit+1 beyaz yemiştim

papates yasaksa yediğin papates püresini neyden yaptiler acepphem ben açıkladımm ben artık eccük papates yiyorum diyerektensabah simit yemişş gelmişş bana efeleniyorr valalaha yolarım

selamlar

geçmiş olsun canımbugün tartıl hem ikinci günün sonundaa ne kadar gittiği çıkıyor

yediğin her lokma sana geri dönecek
keşke yemeseydin be kuzum

slm canım,bence kesin incirden oluyor,ben 70 gun gram veremedım ,sonradan kesfettım kı sebebi,kuru kayısı,incir,erik gibi kuru meyveler.onları tamamen kestim 2 haftadır kilo vermem başladı.bence en az 1 hafta dene kuru meyvesiz,fark olacak mı,ona göre yıyıp yemeyecegıne karar verırsın

selamlar
geçmiş olsun safişşşşş.2 kg gider garanti,sonrasını bilemem

yalnız değilsiniz,40 civarı hanım bu diyetı yapıyoruz burda

yok canım,estaağğğğfurulllahhh
günsüz kadın mı olur ayol
haftasonu herkesin işi gücü oluyor canım,pek mümkün olmuyor

ne diyek sana ha ne diyek,bence gerçeği söyleyelim en acımasızından,BÖYLE GİDERSEN KİLO MİLO VE-RE-MEZ-SİNNN,KAÇAMAKLARA SON VER ARTIK

kızlar işlerim o kadar yoğun ki bir türlü giremedim nete, bildirim yapamadım hatta size haber bele veremedim kusura bakmayın
neyse bugün yarın eve internet bağlanacak kavuşuruz aratıkın...
olmadı beni birkaç gün idare edin kızlar
dün bildirim:
sabah tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
öğlen:
et sote
mercimek çorbası
salata
akşam:
bulgurlu kuru dolma

bugün bildirim:
sabah:
yemedim doğru dürüst
omega 3 aldım 1 tane
öğlen:
ezogelin
sultan kebabı
zeytinyağlı fasülye
akşam: bulgurlu kuru dolma

akşamları çerez yemeğe başladım hiç iyi olmadı bu tabi gün içinde yemek lazım
sıvı: malesef az
spor: hala yok

Canan hoca benim sorumu cevaplayıp hergün mutlaka 2 saat yürümelisin dediğinde acayip gazlanmıştım o hafta çok gazlıydım ama gazım bitti kızlar yaa bana gaz lazım hiç iyi değil durumum...

tok halinle yediklerine bak hatununboşanda semerini ye emivalla dişlerini sökerimm senin mecburi sıvı tüketiminden bulamaç olursunn haaa

öğlen
yarım kase ezogelin
az kuru fasulye
azda yoğurtlu bakla

sonrasında önümde yenen kemalpaşa ve şekerpareleri izledim süperim dimi amaaa sizin sayenizde
aah şekerpare ahhhh nasılda yediler kutunun içinde oynaşıp durdular bende onları ciğer olarak hayal ettim kendi kndime midemi bulandırdım
ben ciğeri hiç sevmemde o nedenle şeyettim

şimdi şekersiz t.kahvem içiyom
şimdi ben kaçenzi çoook işim var salı günü bölge müdürlüğüne sunum yapiceem yaaaaa

gaz istiyorsan ipragaza söyle bize değilbebeğimm iki saat değil de alışana kadar max 1saat yürü ulaşılabilir hedefler her zaman istikrar sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…