yok kız mecazi anlamdaydı oGünaydınnnn Loxicim günaydın...
Sabah sabah halay ne güsellll, spora başlamışın karatayın uykucu kızları sayesinde bak...
Her daim faydalı burası ,uykudayken bile kızlar sana faydalılar :)))
.
benimki liptonloxi şekerim ben bulamadım bu bergamutlu çayı doğuş marka idi dimi.aldığın market bilindikmi
yevvvriiim
sağol canım önerim için.kuruyemiş kısmını gercekleştirdimGünaydın loxandra :)
Bence öğlen kuruyemiş, kuru meyve ve yumurta yiyebilirsin, beni bunlar daha çok tok tutuyor.
Akşam için de bulgur olduğu için çok da sorun olmaz bence, hem kısırda sebze de var, çok abartmadan ye benceGerçi siz benden daha deneyimlisiniz bu diyette ama ben yine de fikrimi söylemek istedim :26: Afiyet olsun.
yogurt da yidim canımgünaydın tatlım
öğlen acıkırsın tabii çok erken yemişsinn canım.
benim tavsiyem 1 bardak süt, biraz da kuru yemiş yemen. yoğurt ta olabilir süt sevmiyorsan
amanın ikinci bir ikiz geliyor sankimmbu gazla akşammm 2 sefer yürüdümmmm
15.30da okulum vardı hoca gelmeyince gaziden(ankarayı bilenler için patent enstitüsünün oradan ivedik caddesine kadar)yenimahalleye kadar yürüdümmyaklaşık 45 dk sürdüü...
ardından akşam yemeğinden sonra yine 45 dk yürüdümm eşimleeee
ohhhh be pek iyi geliyo heeeee..
öğle arası azcık daha dolanayım bennnnn...
beni gaza getiriyonuzzz yawww aylar sonra ilk defa bu kadar azimli gördüm kendimi maşşlaaahh hepimizeeee
siz çalışan vatandaşlar ne zaman gün yapıyorsunuz acabüü?benim gibi aforoz edilmek istemiyosan yeme :)
burdayım gülüm burdayım gitmem bi yere
inşallahhh
akşam günü
sen çok gencsin o zaman.valla ben haslarım bazı da yiyemem kalır atmam tadı degismiyor bence yee. hatta sevgili hocamız liderimiz canan karatay diyoya ( her ne kadar hiç yapmasamda) "hani pikniğe giderken top yumurta yaparız ya hazır hazır yemek için çok sağlıklı yumurta " bir söyleminden alıntıdır. ondan soğuk soğuk yerim . hocayı dinlerken ahh ahh hocam yaşım 29 daha hiç bir pikniğe giderken yumurta haslamadık biz daha çok mangallık malzeme yada pasta börek kısır yapıp kırlara gittik yumurta siz diyene kadar duymamıstım dedim. ay öle değilmi dusunsenize 10 kisi ailecek yada arkadascak pikniğe davet ediyoz insanları bi sepette yumurta haslarmısız yen gari dermisük ne komik olurdu
bosverin polemiğe girmeyin gııı bilen biliyor ve biz faydasını biliyoruz en azından
kız nerden bulun bu lafları yaratıcı beyinni tosbağaa
temam canım affektik o zamanselam tontişler
ceviz ve yımırtamı yidim damladım,bugün leslie de yapayım diyorum olmazsa,loksi az yazdım çünkü tepemde bir adet çocuk dikiliyordu,jarnana intihar fantazilerine çok gülüyorum,aslında sen ne yazsan gülüyorum
bir deneyek baalımkızlarrrrrrrrrrrrrrrr..
kışın su içmek bana çok zor geliyor..
az önce su şişemin içine birkaç tane karanfil attımm tadı ve içmesi zevkli hale geldi..
içemeyenlere duyurulurrrr
kaçamak mıöğlen çorba ve salatayla idare edebilirsin canım bence yeter madem akşamada kaçamak var :):)valla kaçamak yapmayı dusunmuyorum,umarım sözümü tutabilirim
corba,yogurt ve cevız yidim
tebriklergünayın kızlaarr araa bir katılıyorum size ama hep takipteyim valla sizinle aha iiyi giiyo bu iş sabah klasik karatay kahvaltısı
veee sabah tartılım çok tartılmıyorum bu arada 1 kilo daha gitmiş çok sevindim toplamda 8 kilo vermiş oldum duyurulurr
rekabet kızışıyorherkese günaydın gerçi öğlen oldu ama anca yazabildim işlerden
dün akşamki menüm
1 kase tarhana çorbası
1 tabak barbunya
yeşillik
yoğurt
sabahki menüm:
1 muz
5-6 badem
7 zeytin
peynir
500 gr su bitirdim şimdiye kadar.ayrıca sütlaç yemedim sayenizde yemiyorum yemicem ve pazartesi eksilerle görüşcez :):) sabırsızlıkla bekliyorum pzt.yi bende listeye gircem ogün ....
boynuz kulağı geçmesin sakın
bence de şaka gibi,bize niye yazıyon o zaman kız,oraya git yaz menünüfambık buna baksana bi kız 5 günde 5 kilo diyetiyle vermiş o kadar kiloyu saka gibi bende ona özendim vicüüdumuusasaırtmak için
bizde seni ösledik aybalamkızlar bugün dünün acısını çıkartıyor işyeri valal bir gün gelmedim ve üst üste gelen işlerden sebep korkunç yoğunum baya azaldı gerçi ben bugün kahvaltımı yanıma getirmiştim burda yapacaktım ama işe gelir gelmez başlayan yoğunluktan ötürü hala tek lokma birşey yiyemedim sadece tarçınlı çay ve normal çay içtim birde evden çıkmadan yoğurt suyu içtim bir bardak yani kahvaltım yok öğlen menümü yazarım artık hepinizi öpüyorum öğleden sonra menümü yazar geçmişe göz atarım artık sevgiyle kalın kelebeklerimm
bizi beklemezsin dimi terbiyatsızçalışş çağdaşş köleeeben baya bir işimi hafiflettimm bekletme benüüü
hoşbuldukk oynak balinammmm
Sudee sen nerelerdesin kız naber ?
ara ara bunalımlar geliyo canım ama yok burayı bırakamam,her ne kadar masalım gibi menüleimi (çoğunun kaçamaktan saymıyorum)buraya yazamasam da
ben pişman değilimki lati lokumum,bozuk olan psikolojimi düzelttim biraz
Haa dün akşam patates köfte ve yoğurt yidimama yağmur altındaaa üstelik topuklu pabuçlarımlaaa eşşek gibi yürüdüm hastane çıkışı patatesi hak ettim ben hem test edildi onaylandı patates baan kilo aldirmiyiii
kapındaa köğeğin olayımm bebekimyok kız mecazi anlamdaydı o
Senin afyonun daha patlamamış herhal
Bizi beklemezsin dimi terbiyatsız
ee hacıı itiraflarım proğramı gibi oldu bu. Patır patır döküyon kaçamakları yavaş yavaş bizi mi alıştırıyon ne bizde seni çarmıha gerip yavaş yavaş mı katletsek :)))))
cımbızla yolarım etleriniii kaçamak yohhhh
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine....selamlar
hastayım yine maalesef,kızımdan geçti sanırım
ayran detoksuna başladım sonunda,inşallah devamını getirebilirim yalnız bu sabah tartılmayı unuttum,o yüzden ne kadar farkettirdiğini bilemicem
merhaba,
ben siteye yeni üye oldum.Yaklaşık 3 haftadan beri Karatay diyeti yapıyorum.2 kilo verdim.Göbeğim vardı,gitmeye başladı :)
Oturarak çalıştığım için hareketsizlikten şişmeye başlamıştım,artık dur deme zamanı gelmişti ve bu dönemde karşıma Karatay çıktı ve işte bu dedim :)
ama şeker ve hamur işinden uzak durmak zor oluyor
işten geç çıktığım için sporda yapamıyorum,eve git yemek yap,çocukla uğraş falan olmuyor yani.
ama yalnız değilim herhalde değil mi?Bu sitede Karatay diyeti yapanların yazılarını okudum,çok mutlu oldum.
kapındaa köğeğin olayımm bebekim
bebekimm ben efsunluyummm bana patates ilişmiyiiiyohsamm kaçamak yapmam ben zinhar
kızlar of ben yıne aynı ben ne yaptım bılıyımusunuz dun cok doymustum oglen yemegınde hatırlarsanız.aksam bışıy yemem dıyordum.aksam 8de ısten cıktım arkadasıma gıttık esımle veeeeeeeeeeeeeee offff cok utanıyorummmm bır kıymalı pohca ,1hındıstancevızlı kurabıye,1bıber dolması,bır dılım aglayan pasta,daha bırsuru sey vardı ama bunlarla kaldım ama nasıl yedıgımı hatırlamıyorum sormayın offfyaaaa
merhaba,
ben siteye yeni üye oldum.Yaklaşık 3 haftadan beri Karatay diyeti yapıyorum.2 kilo verdim.Göbeğim vardı,gitmeye başladı :)
Oturarak çalıştığım için hareketsizlikten şişmeye başlamıştım,artık dur deme zamanı gelmişti ve bu dönemde karşıma Karatay çıktı ve işte bu dedim :)
işten geç çıktığım için sporda yapamıyorum,eve git yemek yap,çocukla uğraş falan olmuyor yani.
ama yalnız değilim herhalde değil mi?Bu sitede Karatay diyeti yapanların yazılarını okudum,çok mutlu oldum.
valla ben efsunluluk filan anlamam,yassak kardeşim
öğlen menümü arzedeyim:
Ezogelin çorba
az patates püreli etli mantarlı güveç
cacık
biraz badem
3 günkurusu
sabah ta 1 simit+1 beyaz yemiştim
selamlar
ayran detoksuna başladım sonunda,inşallah devamını getirebilirim yalnız bu sabah tartılmayı unuttum,o yüzden ne kadar farkettirdiğini bilemicem
kızlar of ben yıne aynı ben ne yaptım bılıyımusunuz dun cok doymustum oglen yemegınde hatırlarsanız.aksam bışıy yemem dıyordum.aksam 8de ısten cıktım arkadasıma gıttık esımle veeeeeeeeeeeeeee offff cok utanıyorummmm bır kıymalı pohca ,1hındıstancevızlı kurabıye,1bıber dolması,bır dılım aglayan pasta,daha bırsuru sey vardı ama bunlarla kaldım ama nasıl yedıgımı hatırlamıyorum sormayın offfyaaaa
slm canım,bence kesin incirden oluyor,ben 70 gun gram veremedım ,sonradan kesfettım kı sebebi,kuru kayısı,incir,erik gibi kuru meyveler.onları tamamen kestim 2 haftadır kilo vermem başladı.bence en az 1 hafta dene kuru meyvesiz,fark olacak mı,ona göre yıyıp yemeyecegıne karar verırsınKasım dan beri karataya uyuyorum;hayatımdan tum işlenmiş ürünleri ve ekmegi cıkarttım, tek vazgecemedıgım kuru ıncır, cunku haftada 4 kez havuza gıdıyorum,uzerıne yuruyus yapıyorum dıger gunler ve hatta bazen aynı gunlerde bıle mınımum 1 saat masımum 2.5 saat yurudugum oluyor. aksamları hafıf yıyorum sekızden sora bıse yedıgım de yok..ama ben nerde yanlıs yapıyorum? 58-59 kilo idim kasımdan berı ben hıc tartılmadım cunku gereksız gıbı gelıyodu dun; ölesine cıktm cunku herkes aaa kılo vermısın dıyodu ve sadece benden gıden 4 kılo yanı 54 olmusum..kasım-aralık-ocak ve subatın kacındayız kızlar,
yanı dıycem o kı, bu dogru olan stil, yanı hem spor yapıyorum hem de gıdım gıdım kılo vermısım, tamam boyuma gore cok kılom yok artık, saglıklı beslenme tarzı ıcın cıktım bu yola, basta kıloyu da dert ederek, ama bu kılo verme ıslemı böle az mı oluyo allahınızı seversenız?ki ben havıza gıttıgımde stil yuzuyorum ve toplam bir saatte 2000 m. yuzuyorum yanı 25 m.lik havuzda 40 tur atıyorum demek oluyor,ama gunde 4-5 ıncırı de devırıyorum...ben saglıklı mı kılo vermısım? bu olması gereken mıdır? artık cıkolata vs hıcbıse yemıyorum ya, balık haftada 2,et bır, mercımekler vs...sadece oglen haftada bır makarnaya bayılıyorum cunku bu kadar enerjıyı yakacak depo enerjımın de olması gerekıyor dıye dusunuyorum..
zıra sizler bu konuda neler dusunursunuz????????????????siz de böle yavas mı kılo verdınız? ben hamıle olmak ıstıyorum seneye ve dolayısı ıle hesapladıgım bısey var, 50 kılo olsam ya da 45, hamıle olunca enazından kendıme sınır koymam dıye dusunuyorum..
sizleri kucaklıyorum ve parlak guzel bır gun diliyorum..
Dakik
geçmiş olsun safişşşşş.2 kg gider garanti,sonrasını bilememselamlar
yalnız değilsiniz,40 civarı hanım bu diyetı yapıyoruz burdamerhaba,
yok canım,estaağğğğfurulllahhhkapındaa köğeğin olayımm bebekim
bebekimm ben efsunluyummm bana patates ilişmiyiiiyohsamm kaçamak yapmam ben zinhar
günsüz kadın mı olur ayol
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine....
hoşgeldiniz aramıza...
Loxim benim öyle gün muhabbetim filan yok bacım..olmasını isterdim ama akşamları değil haftasonu bir gün mesela gündüz olsun isterdim..
ne diyek sana ha ne diyekkızlar of ben yıne aynı ben ne yaptım bılıyımusunuz dun cok doymustum oglen yemegınde hatırlarsanız.aksam bışıy yemem dıyordum.aksam 8de ısten cıktım arkadasıma gıttık esımle veeeeeeeeeeeeeee offff cok utanıyorummmm bır kıymalı pohca ,1hındıstancevızlı kurabıye,1bıber dolması,bır dılım aglayan pasta,daha bırsuru sey vardı ama bunlarla kaldım ama nasıl yedıgımı hatırlamıyorum sormayın offfyaaaa
kızlar işlerim o kadar yoğun ki bir türlü giremedim nete, bildirim yapamadım hatta size haber bele veremedim kusura bakmayın
Neyse bugün yarın eve internet bağlanacak kavuşuruz aratıkın...
Olmadı beni birkaç gün idare edin kızlar
Dün bildirim:
Sabah tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
öğlen:
Et sote
mercimek çorbası
salata
akşam:
Bulgurlu kuru dolma
bugün bildirim:
Sabah:
Yemedim doğru dürüst
omega 3 aldım 1 tane
öğlen:
Ezogelin
sultan kebabı
zeytinyağlı fasülye
akşam: Bulgurlu kuru dolma
akşamları çerez yemeğe başladım hiç iyi olmadı bu tabi gün içinde yemek lazım
sıvı: Malesef az
spor: Hala yok
Canan hoca benim sorumu cevaplayıp hergün mutlaka 2 saat yürümelisin dediğinde acayip gazlanmıştım o hafta çok gazlıydım ama gazım bitti kızlar yaa bana gaz lazım hiç iyi değil durumum...
tok halinle yediklerine bak hatununboşanda semerini ye emi valla dişlerini sökerimm senin mecburi sıvı tüketiminden bulamaç olursunn haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?