- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
tok halinle yediklerine bak hatununboşanda semerini ye emi valla dişlerini sökerimm senin mecburi sıvı tüketiminden bulamaç olursunn haaa
kızlar of ben yıne aynı ben ne yaptım bılıyımusunuz dun cok doymustum oglen yemegınde hatırlarsanız.aksam bışıy yemem dıyordum.aksam 8de ısten cıktım arkadasıma gıttık esımle veeeeeeeeeeeeeee offff cok utanıyorummmm bır kıymalı pohca ,1hındıstancevızlı kurabıye,1bıber dolması,bır dılım aglayan pasta,daha bırsuru sey vardı ama bunlarla kaldım ama nasıl yedıgımı hatırlamıyorum sormayın offfyaaaa
papates yasaksa yediğin papates püresini neyden yaptiler acepphem ben açıkladımm ben artık eccük papates yiyorum diyerekten sabah simit yemişş gelmişş bana efeleniyorr valalaha yolarım
Geçmiş olsun canımbugün tartıl hem ikinci günün sonundaa ne kadar gittiği çıkıyor
yediğin her lokma sana geri dönecek
keşke yemeseydin be kuzum
seni jarnaya havale ediyorum
slm canım,bence kesin incirden oluyor,ben 70 gun gram veremedım ,sonradan kesfettım kı sebebi,kuru kayısı,incir,erik gibi kuru meyveler.onları tamamen kestim 2 haftadır kilo vermem başladı.bence en az 1 hafta dene kuru meyvesiz,fark olacak mı,ona göre yıyıp yemeyecegıne karar verırsın
geçmiş olsun safişşşşş.2 kg gider garanti,sonrasını bilemem
yalnız değilsiniz,40 civarı hanım bu diyetı yapıyoruz burda
yok canım,estaağğğğfurulllahhh
günsüz kadın mı olur ayol
haftasonu herkesin işi gücü oluyor canım,pek mümkün olmuyor
ne diyek sana ha ne diyek,bence gerçeği söyleyelim en acımasızından,BÖYLE GİDERSEN KİLO MİLO VE-RE-MEZ-SİNNN ,KAÇAMAKLARA SON VER ARTIK
sen çok gencsin o zaman.
benim çocuklugumda yapılırdı kız,pikniğe sabah erkenden gidersin orda kahvaltı yaparsın,yanında da lop yumurta götürürsün,top yumurta değil
bence de şaka gibi,bize niye yazıyon o zaman kız,oraya git yaz menünü
tatlım hatırlamıyorum ne yaptıgımı kendımden gecmısım adetaOff hep arkadasımın yzuunden bidaha olmıycak
of of yemişsin de yemişsin be gülümmm
canımcım ben de accık yiyom arada,açıklama yapmadan:)))
yol anam sen yol yeter ki
arkadaş kurbanı süsü vererek elimden kurtulacağını mı sandın bre gafillllkırbacımı kapıp yanına varmadann bi koşu yürü gel bakem senn düz duvara tırmanmaya çalışş köpek kovala ne yap et erit kurtul o zehirlerdennn
arkamızdan iş çeviriyon dimekkkızzz midene kısa devre yaptırırım senin ben kız lisesi mezunuyumm acayip pis yolarım bir daha düşün sen
gaz istiyorsan ipragaza söyle bize değilbebeğimm iki saat değil de alışana kadar max 1saat yürü ulaşılabilir hedefler her zaman istikrar sağlar
halkslısın bacım ne soyledıysen haklsıısn vur bana en ıysı ben gıdıyım elektrık pırızıne parmagımı sokup gelım
sabah kahvaltım
--yapamadım saat bire kadar köle gibi çalıştım evden çıkmadan bir bardak yoğurt suyu içtim sadece(süzme yoğurdun suyunu içtim boşa gitmesin diye tadıda güzeldi:) )
öğle yemeğim
--kayısı kıvamı haşlanmış 2 adet köy yumurtası
--bol yeşil salata
--8 adet yeşil zeytin
--1 avuç badem
--bir avuç içi kadar eski kaşar
spor: Sağa sola koşturup duruyorum adımsayarımda evde kalmış ama akşam yürümeyi düşünüyorum
dün akşam yatarken adım sayarım 11 bine gelmişti 55 dk sporumuda yapmıştım inşallah gene en az 40 dk yürümüş olurum kısmet artık işler hala azalmadı ama eminim jarni hepinize yetişiyordur geçmişi okuyamadım sanırım artık çok geççç bugünlük beni idare ediverin kızlarrr belki akşam üstü girerim şimdilik zor gözüküyorrr
biz aygaz kullanıyoruz hacı olma mı?
Gazda anlaşamadık kamçılayın beni o zaman
belim çok ağrıyor kızlar yayürüyüş bandı mı yaramıyor acep bana?:26:
slm canım,bence kesin incirden oluyor,ben 70 gun gram veremedım ,sonradan kesfettım kı sebebi,kuru kayısı,incir,erik gibi kuru meyveler.onları tamamen kestim 2 haftadır kilo vermem başladı.bence en az 1 hafta dene kuru meyvesiz,fark olacak mı,
şekerler selam,
cumadan beri evdeki tadilat işlerinden fırsat bulup giremedim. Ara ara cepten okumaya çalıştım ama yetişemedim sayfaların hızınaumarım herkesler iyidir. Ben biraaz geçmişe bakıp gelem
Sağol canım, darısı herkesin başınasaphiracım geçmiş olsun sanada kolay gelsin çocuklar hasta olunca anneler daha çok yoruluyorlar
gözlemecim senide tebrik ederim ikizden sonra senide gördük mezun ettik darısı hepimizin başına
hadi gözün aydın canım darısı başımıza....
Her gün yediklerimizi yazıyoruz ve her pazartesi de haftalık kilo bildirimimizi yapıyoruz 2 hafta sonunda listeye giriliyor :)
59 muSupersin gozlemem bitirdin bu isi,2. Mezumu da verdik sonunda
Ne yaptin da verdin bu hafta anlat cabukP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?