Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tok halinle yediklerine bak hatununboşanda semerini ye emivalla dişlerini sökerimm senin mecburi sıvı tüketiminden bulamaç olursunn haaa

tatlım hatırlamıyorum ne yaptıgımı kendımden gecmısım adeta off hep arkadasımın yzuunden bidaha olmıycak

of of yemişsin de yemişsin be gülümmm

canımcım ben de accık yiyom arada,açıklama yapmadan:)))
yol anam sen yol yeter ki

yediğin her lokma sana geri dönecek
keşke yemeseydin be kuzum

seni jarnaya havale ediyorum

haklsıınız kıslar bıdaha olmıycaK Of bu benım bogazım offf

demek top değil lop haaa deli yanlış yazmısım lop yazcaktım hem birekem benim oğrenciler her gün top yumurta derler bende diyom gitsin onlardan öğrendim. ben haşlanmış yumurta derdim anamın evinde:44: ayrıca biz pikniğe kahvaltıya gitceksek hamur yapar gözleme yerük orda heç top lop yumurta götürmedik ne yalan sölümmm

menümü yazmak istedim ne var bunda hem nolmus hanı arkadastık hanı paylasımdı noldu noldu yane bidaha demem

tatlım hatırlamıyorum ne yaptıgımı kendımden gecmısım adeta Off hep arkadasımın yzuunden bidaha olmıycak

arkadaş kurbanı süsü vererek elimden kurtulacağını mı sandın bre gafillllkırbacımı kapıp yanına varmadann bi koşu yürü gel bakem senn düz duvara tırmanmaya çalışş köpek kovala ne yap et erit kurtul o zehirlerdennn
of of yemişsin de yemişsin be gülümmm

canımcım ben de accık yiyom arada,açıklama yapmadan:)))
yol anam sen yol yeter ki

arkamızdan iş çeviriyon dimekkkızzz midene kısa devre yaptırırım seninben kız lisesi mezunuyumm acayip pis yolarım bir daha düşün sen

halkslısın bacım ne soyledıysen haklsıısn vur bana en ıysı ben gıdıyım elektrık pırızıne parmagımı sokup gelım

kızlaar merhaba

bugünkü menümü yazaym

kahvaltı:

2 yumurta
4 kuru kayısı
8 zeytin
1 çay bardağı fındık
1 avuç içi beyaz peynir

öğle yememği için acıkmamıştım egzersiz yaparken başım dönmesin diye yne 1 çay bardağı fındık ceviz karışık yedim.canan hoca cevizden fındıktan korkmayın diyor ama bizi böyle alıştırdılar hralde:) (fazla olmamıştır umarım:)içimi rahatlatın braz:)

akşama da tavuk yaparım heralde..spor da yaparım yine..

SABAH KAHVALTIM

--Yapamadım saat bire kadar köle gibi çalıştım evden çıkmadan bir bardak yoğurt suyu içtim sadece(süzme yoğurdun suyunu içtim boşa gitmesin diye tadıda güzeldi:) )

ÖĞLE YEMEĞİM

--Kayısı kıvamı haşlanmış 2 adet köy yumurtası
--Bol yeşil salata
--8 adet yeşil zeytin
--1 avuç badem
--bir avuç içi kadar eski kaşar

spor: sağa sola koşturup duruyorum adımsayarımda evde kalmış ama akşam yürümeyi düşünüyorum
dün akşam yatarken adım sayarım 11 bine gelmişti 55 dk sporumuda yapmıştım inşallah gene en az 40 dk yürümüş olurum kısmet artık işler hala azalmadı ama eminim jarni hepinize yetişiyordur geçmişi okuyamadım sanırım artık çok geççç bugünlük beni idare ediverin kızlarrr belki akşam üstü girerim şimdilik zor gözüküyorrr

halkslısın bacım ne soyledıysen haklsıısn vur bana en ıysı ben gıdıyım elektrık pırızıne parmagımı sokup gelım

parmağını prize soktuktan sonraa sporunu yap haaa

gadasını aldığımm köle ısauram kıyamam annemyarın ablam hem eniştem veee yeğenim geliyiii akşamm kutlamak için dans edicimm bendeeeeekolbastıı mı yapsam acep

Şekerler selam,

Cumadan beri evdeki tadilat işlerinden fırsat bulup giremedim. Ara ara cepten okumaya çalıştım ama yetişemedim sayfaların hızına Umarım herkesler iyidir. Ben biraaz geçmişe bakıp gelem

evet olabilir ya.. verilecek kilosu çok olanlar için değilde az olanlar dikkat etmeli.Ben 75.2 iken çok kolay 69.2 ye birden indim şimdi ise resmen çakıldım bu gün geceden beri de sütüm azaldı dün akşam yemeğimi 16 da yemiştim sonra komşuya gittik çayın yanına bir sürü güzel bisküvi kek koymuş hiç birine elimi sürmedim yatmadan fazla acıkmadım gibi oldu ama gece emzirmeye kalktığımda acayip acıktım tabi o saatte ne yiyecem yattım sabah kalktım çocuk emiyor emiyor ağlıyor baktım sütüm az kalktım mama verdim şimdide psikolojik olarak rahatlamak için 4 saat geçtiği için 4 kuru kayısı biraz fındık ve 1 trabzon hurması kurusu yedim eminim kuru kayısılar kilo vermeyi etkiliyor akşam 6 buçuğa kadar yimek yok bakalım

59 muSupersin gozlemem bitirdin bu isi,2. Mezumu da verdik sonunda
Ne yaptin da verdin bu hafta anlat cabukP

Ben de bilmiyom ne oldu, ama rakamı görünce aynı böyleydim

Epeydir sporu boşlamıştım, yeniden başladım sanırım onun etkisi oldu bir miktar.

Ama mücadele divam ediyor, almamak lazım di mi:44:

Sen de bu hafta 60'lı sayıları görürsün inşallaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…