Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de erkekler içinde liseyi bitirimiş ve 4 agası olan bir kızım naberrr
şekerler selam,

cumadan beri evdeki tadilat işlerinden fırsat bulup giremedim. Ara ara cepten okumaya çalıştım ama yetişemedim sayfaların hızına umarım herkesler iyidir. Ben biraaz geçmişe bakıp gelem

selam canım senin bu tadilat işleri bitemedi gitti yaw!

Evde küvet yok gülüm ama gördüğüm rüya yetti midem bulandı onca şeyi tatmaktan

huhu sen napıyon ölüm diyeti mi ?

ben affettim bu seferlik

canım öyle mali denetim falan değil
aslında daha kötüsü.
biz tekstil ihracatı yapıyoruz ve müşteri dönem dönem işyerimizin, hatta çalıştığımız yerlerin çalışma şartlarına uygunluğunu denetliyor.
Öyle böyle değil,,, kıldan tüyden bir dolu teferruat..
2 hafta sürecek,dolayısıyla fazla takılamıyorum nete.

.

ikiz gibi olamam heraldee.maşşlahh kar-kış-olağanüstü hal, darbe vs dinlemiyor habire yürüyorrrrrr
inşallah böle devam ederim yawww..
sporsuzzz olmuyorrrrr

evet canım sporsuz olmuyor..mutlaka yürümek lazım.:13:..yoksa sıkılaşamayız...

çok mazoşist gördüm seniayağına tuz döküp koyuna yalatmaya karar verdimm yağlı kamçıı,kırbaçç eskidi artıkya daa serçe parmağını kapı eşiğine vurdururuz

ben mazoşist değilim de sen pek bi sadist çıktın jarniiim yaa okurken kafamda hayal edeyim dedim içim kalktı korktum senden ben beni motive edin demek istemiştim sen beni hepten soğuttun korkuttun valla

gözlemeciğim

helaaaaal!
çok sevindim senin adına o rakamlar bizim için çoook uzaklarda ama sen ulaşmışsın inşallah ömür boyu hedeflediğin kiloda kalır bir daha rejim falan yapmak zorunda kalmadan mutlu mesut yaşarsın

Anladım tatlım Allah yardımcın olsun 2 hafta sonra acısını çıkartırız

güzell kolay lokma sevmem zatiihaa babam kürt anamın kökünde kasımpaşalılık varr kralı gelse tutamaz beni ulennn

elinin nerden maşalı olduğu belli oldu

300 gr artı mı olur
Ben gitsem en az 3kg ile dönerdim

Hoşgeldin canım

tebrik ederim, yaşasın ekmeksiz beslenmeeee(ama insan arada bir kızarmışın üstüne birşey sürüp yemeyi özlüyor yahu)

bende bankadan önce tekstilde çalışmıştım bir dönem malum bursalı olunca
çok zevkli ama çok zor
kolay gelsin canım

bir dahaki listede üstlerdesin böyle giderse, tebrikler canım

Gözlemecimm ..
Mezun mu oluyorsun sen de ?
Çok tebrik ederim ulaştın ne güzel istediğin kiloyaa
Hep böyle fit kalırsın inşallah ..

Gözün aydın canım, kilo almamaya bak yine de

Ceylinim yapma yaaa, bak son dönemeçtesin. İşini gücünü bitir geçmişi okursun nasılsa, onu stresiyle yemeye verme bir de kendini ama en azından günlük yediklerini yaz tamam mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…