amanın ikinci bir ikiz geliyor sankimmbu ne hız ayol,kıskandım
:
canım bravooo tebrik edrimm 50 lere ulaştın süpersin
arkadaş kurbanı süsü vererek elimden kurtulacağını mı sandın bre gafillllkırbacımı kapıp yanına varmadann bi koşu yürü gel bakem senn düz duvara tırmanmaya çalışş köpek kovala ne yap et erit kurtul o zehirlerdennn
Arkamızdan iş çeviriyon dimekkkızzz midene kısa devre yaptırırım senin ben kız lisesi mezunuyumm acayip pis yolarım bir daha düşün sen
şekerler selam,
cumadan beri evdeki tadilat işlerinden fırsat bulup giremedim. Ara ara cepten okumaya çalıştım ama yetişemedim sayfaların hızınaumarım herkesler iyidir. Ben biraaz geçmişe bakıp gelem
Evde küvet yok gülüm ama gördüğüm rüya yetti midem bulandı onca şeyi tatmaktan
huhu sen napıyon ölüm diyeti mi ?
ben affettim bu seferlik
ikiz gibi olamam heraldee.maşşlahh kar-kış-olağanüstü hal, darbe vs dinlemiyor habire yürüyorrrrrr
inşallah böle devam ederim yawww..
sporsuzzz olmuyorrrrr
aynen valla
izindeyim İkizcim
çok mazoşist gördüm seniayağına tuz döküp koyuna yalatmaya karar verdimm yağlı kamçıı,kırbaçç eskidi artık ya daa serçe parmağını kapı eşiğine vurdururuz
Ben de erkekler içinde liseyi bitirimiş ve 4 agası olan bir kızım naberrr
Selam canım senin bu tadilat işleri bitemedi gitti yaw!
canım öyle mali denetim falan değil
aslında daha kötüsü.
biz tekstil ihracatı yapıyoruz ve müşteri dönem dönem işyerimizin, hatta çalıştığımız yerlerin çalışma şartlarına uygunluğunu denetliyor.
Öyle böyle değil,,, kıldan tüyden bir dolu teferruat..
2 hafta sürecek,dolayısıyla fazla takılamıyorum nete.
.
güzell kolay lokma sevmem zatiihaa babam kürt anamın kökünde kasımpaşalılık varr kralı gelse tutamaz beni ulennn
günaydınn canlarrrrrrr çok özledimm sizleriiii.2 haftalık aradan sonraa buradayım işteeeee.
2 haftalık tatilden +300 gr ile döndüm.:26::26: Buna şükür. orda tartılamadığım için çok korkmuştum kilo aldım diye ama 300 gr ile kurtardımm
dün sabah yoldan geldim ve direk okula gidince öldüm yorgunluktan. okuldan gelince de yemek yeyip yattım ölü gibi.
bugünden itibaren bildirimlerle aranızdayım.
günaydınn kızlarr...dün geceki mesajımı kimse okumadı galibaa..
ama ben tartıldımm..:)çok mutluyum yaa..1.5 kilo vermişim ve bugün daha 6. günüm..
böyle giderse bir daha ömür boyu ağzıma ekmek koymamaya razı olurum heralde..
hiç böyle bi diyetle aç kalmadan kilo vereceğim aklıma gelmezdii...çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim:)
canım öyle mali denetim falan değil
aslında daha kötüsü.
Biz tekstil ihracatı yapıyoruz ve müşteri dönem dönem işyerimizin, hatta çalıştığımız yerlerin çalışma şartlarına uygunluğunu denetliyor.
öyle böyle değil,,, kıldan tüyden bir dolu teferruat..
2 hafta sürecek,dolayısıyla fazla takılamıyorum nete.
.
anladım tatlım allah yardımcın olsun 2 hafta sonra acısını çıkartırız
Elinin nerden maşalı olduğu belli oldu
günaydınnnlarrrr bu sabah tartıldım ve süperrrr bir sayı gördüm 66.2 dün wc den dolayı aynı çıktım sanırım çok mutluyum.
idealist hoşgeldin +300 süpermişşş
bugün annemin günü var az hasarla atlatırım umarımmm
1.öğün
3 kk peynir
10 zeytin
maydoonoz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
1 portakal 2 muz,
2 kayısı 2 üzüm
Kizanciklar uzun süredir giremiyorum biraz daha giremiycem lütfen beni mahzur görün.
Kardesimi 2 yildir görmüyorum konusacak ve yapacak o kadar cok sey var ki onunla.
Lütfen bana biraz izin verin iki hafta sonra falan gelicem...
Dikkat etmeye calisiyorum en azindan 8 den sonra birseyler yemiyorum ama disarida yemeklere falan gidiyoruz eee orda kaciyor tabi biraz..
Ben Cankakkaleliyim memleketten peynir helvasi filan yollamislar...Yemeden duramadim hasretim kizlar ne yapayim...
Neyse sizleride özledim daha sonra görüsürüz. Yürüyüs falan yapamiyorum..Burada kar yok ama soguk -12 derece..
Disaridaki hava insanin cildini yakiyor resmen...Hepinizi öpüyorummmm
Beni unutmayin anacimmmmmm
Burçincim gözünaydın,bol bol hasret giderin kardeşçiğinle...
Kızlar koptum iyice burdan,diyetten de...
işler yoğun,ben çok stresliyim...çoğu şeye uyamıyorum..
umarım eski alışkanlıklara başlamam
Ceylinim yapma yaaa, bak son dönemeçtesin. İşini gücünü bitir geçmişi okursun nasılsa, onu stresiyle yemeye verme bir de kendini ama en azından günlük yediklerini yaz tamam mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?