Ne biliyim leylakcım menülerimi paylaşmayınca acaba dedim listede olmam haksızlık olur mu ..
Olsun tatlım, sen de yediklerini yazarsın biz de görürüz senin yediklerin ne etki yapıyor diye
kızlar of ben yıne aynı ben ne yaptım bılıyımusunuz dun cok doymustum oglen yemegınde hatırlarsanız.aksam bışıy yemem dıyordum.aksam 8de ısten cıktım arkadasıma gıttık esımle veeeeeeeeeeeeeee offff cok utanıyorummmm bır kıymalı pohca ,1hındıstancevızlı kurabıye,1bıber dolması,bır dılım aglayan pasta,daha bırsuru sey vardı ama bunlarla kaldım ama nasıl yedıgımı hatırlamıyorum sormayın offfyaaaa
selamlar
hastayım yine maalesef,kızımdan geçti sanırım
ayran detoksuna başladım sonunda,inşallah devamını getirebilirim yalnız bu sabah tartılmayı unuttum,o yüzden ne kadar farkettirdiğini bilemicem
Ben 2 gün yine bir ayran çorbasını deniyorum
Uslanamadım gitti ..
Sonrasında yazayım o zaman gözlemecim.
o pastayla birlikte sende ağlasaydın keşke .dünyayı yemişsin bide bunlarla kaldım diyosun ya...ayıp ayıp hiç yakıştıramadım sana nolcak şimdi cezalardan ceza beğen....
hoşgeldinn bebkimm özledikk yaa
Off sorma Ceylinim ama bitti gibi inşallahBen de erkekler içinde liseyi bitirimiş ve 4 agası olan bir kızım naberrr
selam canım senin bu tadilat işleri bitemedi gitti yaw!
ben mazoşist değilim de sen pek bi sadist çıktın jarniiim yaa okurken kafamda hayal edeyim dedim içim kalktı korktum senden ben beni motive edin demek istemiştim sen beni hepten soğuttun korkuttun valla
gözlemeciğim
helaaaaal!
çok sevindim senin adına o rakamlar bizim için çoook uzaklarda ama sen ulaşmışsın inşallah ömür boyu hedeflediğin kiloda kalır bir daha rejim falan yapmak zorunda kalmadan mutlu mesut yaşarsın
Gözlemecimm ..
Mezun mu oluyorsun sen de ?
Çok tebrik ederim ulaştın ne güzel istediğin kiloyaa
Hep böyle fit kalırsın inşallah ..
amaniiiiinnnn kaçamak yapabilme ihtimalimden korktum vallaaaa:96:
Handancim aynı soruyu gecen gül e de sormuştum ama arada kaynadı. Ogretmen oldugum icin sabah 7 de evden çıkıyorum ve sabahın o saatinde yumurta yiyemiyorum. Okuldada yiyemiyorum çünkü kokuyor. Kahvaltıda yumurta yerine muz yemek sizlerde kabizlik sorununa sebep oldumu ve yumurta kadar tok tutuyomu onu merak ettim. Cvaplarsaniz sevinirim
bugünkü menüm
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 dilim peynir
4 tane mercimek köftesi
1 dilim elmalı incirli kek
omega 3
2.öğün:
1 porsiyon adana kebap(ekmekleri çok güzel görünüyodu ama tabisi yemedim)
bir avuç ceviz
spor:45 dk yürüdüm
süpper menü ve spor canım
Senin boy kaçtı 70 kg. Ilk hedefin mi yoksa 70 kg.da mı kalmak mı
ben sporumu yapıp geleyim
olur canım bana daha bugun 3 arkadasım gozlerını ayırarak bakıp soyledılerahhh ikizcim bizede nekadra zayıflamışsın diyen birileri olcak mı acep?
leylakcım butun gun yoktum senden baska bır allah kulu adımı telaffuz etmemıspapadiyaaaabugün sporunu yaptın mı bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?