Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Handancim aynı soruyu gecen gül e de sormuştum ama arada kaynadı. Ogretmen oldugum icin sabah 7 de evden çıkıyorum ve sabahın o saatinde yumurta yiyemiyorum. Okuldada yiyemiyorum çünkü kokuyor. Kahvaltıda yumurta yerine muz yemek sizlerde kabizlik sorununa sebep oldumu ve yumurta kadar tok tutuyomu onu merak ettim. Cvaplarsaniz sevinirim

o pastayla birlikte sende ağlasaydın keşke .dünyayı yemişsin bide bunlarla kaldım diyosun ya...ayıp ayıp hiç yakıştıramadım sana nolcak şimdi cezalardan ceza beğen....

selamlar
hastayım yine maalesef,kızımdan geçti sanırım
ayran detoksuna başladım sonunda,inşallah devamını getirebilirim yalnız bu sabah tartılmayı unuttum,o yüzden ne kadar farkettirdiğini bilemicem

Geçmiş olsun canım, aman detoks sonrasına dikkat iştahın bozulmasın..
Yarın sabah tartıl sonraki güne ne kadar farkettiğini bilirsin en azından

Hepimiz öyle oluruz canım inşallah herkes hedefine ulaşır en kısa zamanda, çok sağol...

merhaba kızlar
sabah
1muz
2kaşık biberli lor kavurması
3-4zeytin
1çay bardağı fındık
2tane omega 3

akşamda
köfte
piyaz
ayran
yemeyi düşünüyorum
su 2 litre oldu şimdilik
spor karlara bata çıka 40 dk yürüdüm
yürüyüşten gelince gözüm döndü canım müthiş tatlı istedi
bende yeşil çay yaptım yanında 10-15fındık bir o kadar çekirdekli kuru üzüm 1tanede kuru kayısı yedim
tatlı isteğimi kestiler

Gözlemecimm ..
Mezun mu oluyorsun sen de ?
Çok tebrik ederim ulaştın ne güzel istediğin kiloyaa
Hep böyle fit kalırsın inşallah ..

Sayenizde canım çok teşekkür ederim. Ama bu kilomu biraz oturttuktan sonra 58 için yarışmaya başlayacağım. Mayıs sonu bir düğün var ona biraz daha ince gideyim istiyorum

bugünkü menüm

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 dilim peynir
4 tane mercimek köftesi
1 dilim elmalı incirli kek
omega 3

2.öğün:
1 porsiyon adana kebap(ekmekleri çok güzel görünüyodu ama tabisi yemedim
)
bir avuç ceviz

spor:45 dk yürüdüm

bana sormamıssın ama canım benı kabız yapıyor. bı arkadasa doktor demıs muzu arada yersen kabız dusenli yersen bışi yapmaz demıs. bılmem kı ama benı kabız yaptıgını dusunuyorum

süpper menü ve spor canım
Senin boy kaçtı 70 kg. Ilk hedefin mi yoksa 70 kg.da mı kalmak mı

tavuk ben hiç yiyemem kızlar fakat dun tavuk gogsusnu tencereye koydum köri-kimyon-karabıber-tuz-kırm bıber attım pişirdim cok sevdım yogurtla degılse yagsız falan kuru olıy de
aksam menum tavık gogsu yogurt

ben sporumu yapıp geleyim

ahhh ikizcim bizede nekadra zayıflamışsın diyen birileri olcak mı acep?
olur canım bana daha bugun 3 arkadasım gozlerını ayırarak bakıp soyledıler

papadiyaaaabugün sporunu yaptın mı bakıyım
leylakcım butun gun yoktum senden baska bır allah kulu adımı telaffuz etmemısvefalı arkadasım benımbugun arkadaslar geldı spor yapamadım henuz ama hıc kacamakta yapmadım onlarla kahve ıctık kahvenın yanında onlara ekler şöbiyet baklava kahvelı cıkolata vs vs vs yedıler ben yemedım

sabah klasık karatay kahvaltısı

ıkıncı ogun

fırında mantar
fırında tavuk
salata
yogurt
2 gunkurusu
turk kahvesı

bu aksam usenmesemde sporumu yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…