olur canım bana daha bugun 3 arkadasım gozlerını ayırarak bakıp soyledıler
leylakcım butun gun yoktum senden baska bır allah kulu adımı telaffuz etmemısvefalı arkadasım benım bugun arkadaslar geldı spor yapamadım henuz ama hıc kacamakta yapmadım onlarla kahve ıctık kahvenın yanında onlara ekler şöbiyet baklava kahvelı cıkolata vs vs vs yedıler ben yemedım
sabah klasık karatay kahvaltısı
ıkıncı ogun
fırında mantar
fırında tavuk
salata
yogurt
2 gunkurusu
turk kahvesı
bu aksam usenmesemde sporumu yapsam
canım eksık olmatabi ki arkadaşım,sabahtan beri bakıyorum bende sayfanın aşağısına papadiş gelmiş mi diye?
şöbiyet mibaylırım yaw,sende yememişsin,harikasın canım valla.ama sporunu mutlaka yap.20-30 dk dahi yürüsen,hiç yürümemekten iyidir.
25 dk yürüdüm agagımda yuksek ınce topuk yerde buz ve kar
25 dk yürüdüm agagımda yuksek ınce topuk yerde buz ve kar
Beyaz pıjamalı halımde 27 kg vermıstım. Kot pantolonlu halımde su an 75.5kg ım. Kotum 42 beden.
kanalturk te bır dıyetısyen kızcagız karatayı ve dukanı elestırıyo
aynen oyle örtmenım:))sen hıc yuruyus yapıyomusun canım bu haftakı ıddıada sende varsın dımı?
iyi akşamlar canlar
yemeğimi yedim sonundaaa
1. öğün
2 yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası
peynir
zeytin
biberiye çayı
1 portakal
2. öğün
anneceğezimle birlikte sardığımız bugünle 3 gündür yediğim bulgurlu sarma
yoğurt
marul salatası
2 kuru kayısı
afiyet olsun idealistcim.daha önce de yazdım ama bi daha yazayım.hoşgeldin sefa getirdin+300 gramcıkla geri dönmüşsün,çok şanslısın valla.şu 3 günde o da gitmiştir eminim
selamlar
hastayım yine maalesef,kızımdan geçti sanırım
ayran detoksuna başladım sonunda,inşallah devamını getirebilirim yalnız bu sabah tartılmayı unuttum,o yüzden ne kadar farkettirdiğini bilemicem
Bu konu ilgimi çekti daha önceki çektiğimiz kredilerle ilgili talep edebiliyoruz yani öyle mi? Kaç yıl öncesine kadar iade ediliyor?:26:akşam portakallu kereviz -10-15 kabak çekirdeği içli köftenin hamurundan 1 tane
sabah
1 ithal muz 1 dilim greyfurt
10 zeytin az b peynir az k.yemiş 1 b süt
şmdi de şekersiz türk kahvemi içtim birazdan hareket olması açısından arşive inicem
kızlar bilionuz ben bankacıyım şu kredilerdeki istihbarat masrafı diye alınan paralar iade ediliyor davasına 30 küsür dosya bulmamız lazım
banka arşivi dedinmi zati bir durcan oooof of
ne olcak bizim halimiz bilmem
canım valla topukluyla yurummek daha kolaymıs kız onu kesfettım topuk hıc kaymıyo valla tavsıye ederımmmaşallah pepeticimm.
ben topukluyla hayatta yürüyememm hele bir de kardaaa
tebrikler gül, süpersinnnn
onlar eleştiredursunn anacımmmm biz kiloo vermeye devam edelimmm ohhhh sefamız olsunnn
1- açsan yıyebılırsın tabıı, ama akşam yemegıyle beraber, veya hemen sonra,diğer türlü ara öğün oluyor
2- bilmiyorum .bende sana bır soru sorayım,ne gerek var 1 gun onceden haslamaya ,zaten 5 dk da haşlanıyor?:26:
3- kum saatisin
Bende senin gibiyim aslında elma değilim armut değili ben neyim :)) dün iki yumurta haşladım ama koktu burnuma yiyemedim ondan kaldı bir tanesi ama atacağım snaıyorum yaa ben bir tutturamıyorum bu yumurtayı kayısı olsun istiyorum cıvık oluyor
bana nıye anlattıgını anlamadıgım gıbı,ne anlattıgını da anlamadım papadısşşş,günlük iniş çıkışları da toplayıp haftalık verdıgımız kıloya mı sayalım dıyosun yanıseni uyanık seni
pztesi eksilerimle dövecem kız sizi,savulun uleeeeeeennnnnnnnn
iyiyim canım,bomba gibi hazırlanıyom pztesi ye
hayırlısı o zaman canım.öbür gün senın de detoks deneyımlerını alırız o zaman:26:
Bende adet düzensizliği var ondan kullanıyorum ama zayıflattığınıda söylüyorlar amazayıflama açısından işe yaradığını söyleyen kimseyi görmedim daha :)
kalıyor bazen kuzu atmamak için koyuyoruz kenara :))
valla ben haslarım bazı da yiyemem kalır atmam tadı degismiyor bence yee. hatta sevgili hocamız liderimiz canan karatay diyoya ( her ne kadar hiç yapmasamda) "hani pikniğe giderken top yumurta yaparız ya hazır hazır yemek için çok sağlıklı yumurta " bir söyleminden alıntıdır. ondan soğuk soğuk yerim . hocayı dinlerken ahh ahh hocam yaşım 29 daha hiç bir pikniğe giderken yumurta haslamadık biz daha çok mangallık malzeme yada pasta börek kısır yapıp kırlara gittik yumurta siz diyene kadar duymamıstım dedim. ay öle değilmi dusunsenize 10 kisi ailecek yada arkadascak pikniğe davet ediyoz insanları bi sepette yumurta haslarmısız yen gari dermisük ne komik olurdu
kesin o bir sepet yımırta bana kalırdı
bosverin polemiğe girmeyin gııı bilen biliyor ve biz faydasını biliyoruz en azından
kız nerden bulun bu lafları yaratıcı beyinni tosbağaa
:) neden kirletesin ki topiği herkesin kendi düşüncesi her gün yumurta yiyorum ve zayıflıyorum yumurta yiyip yumurta olacaksa bu belki bebek isteyen biri olarak tamda ihtiyacım olan şeydir. Lütfen yumurta yiyip yumurtlayayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?