Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tabi ki arkadaşım,sabahtan beri bakıyorum bende sayfanın aşağısına papadiş gelmiş mi diye?
şöbiyet mibaylırım yaw,sende yememişsin,harikasın canım valla.ama sporunu mutlaka yap.20-30 dk dahi yürüsen,hiç yürümemekten iyidir.

canım eksık olmavalla ne yalan bende ılk gırınce bakıyom bızden kım var dıyeesım gelsın yesın ıcsınde ınsallah cıkarım kosubandına

25 dk yürüdüm agagımda yuksek ınce topuk yerde buz ve kar
tebrık ederım canım yuruyus gıbısı yok valla

Beyaz pıjamalı halımde 27 kg vermıstım. Kot pantolonlu halımde su an 75.5kg ım. Kotum 42 beden.

Eklentiler

• $a900.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $cepresýmlerý 140.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
iyi akşamlar canlar
yemeğimi yedim sonundaaa

1. öğün

2 yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası
peynir
zeytin
biberiye çayı
1 portakal

2. öğün

anneceğezimle birlikte sardığımız bugünle 3 gündür yediğim bulgurlu sarma
yoğurt
marul salatası
2 kuru kayısı

25 dk yürüdüm agagımda yuksek ınce topuk yerde buz ve kar

maşallah pepeticimm.
ben topukluyla hayatta yürüyememm hele bir de kardaaa

Beyaz pıjamalı halımde 27 kg vermıstım. Kot pantolonlu halımde su an 75.5kg ım. Kotum 42 beden.

tebrikler gül, süpersinnnn

kanalturk te bır dıyetısyen kızcagız karatayı ve dukanı elestırıyo

onlar eleştiredursunn anacımmmm biz kiloo vermeye devam edelimmm ohhhh sefamız olsunnn

afiyet olsun idealistcim.daha önce de yazdım ama bi daha yazayım.hoşgeldin sefa getirdin+300 gramcıkla geri dönmüşsün,çok şanslısın valla.şu 3 günde o da gitmiştir eminim

Geçmişi okuyayım dedim ama çok geldi bu yüzden muvaffak olamadım maalesef

selamlar
hastayım yine maalesef,kızımdan geçti sanırım
ayran detoksuna başladım sonunda,inşallah devamını getirebilirim yalnız bu sabah tartılmayı unuttum,o yüzden ne kadar farkettirdiğini bilemicem

Geçmiş olsun canım,acil şifalar

Bu konu ilgimi çekti daha önceki çektiğimiz kredilerle ilgili talep edebiliyoruz yani öyle mi? Kaç yıl öncesine kadar iade ediliyor?:26:

Bugünkü menümüde yazayım
1.ÖĞÜN- 2 HAŞLANMIŞ YUMURTA+DOMATES+SALATALIK+1 TATLI KAŞIĞI LOR PEYNİRİ+ÇİN ÇAYI+IHLAMUR
2.ÖĞÜN- 1 KASE TAVUKLU SEBZELİ ŞEHRİYE ÇORBASI+BOL YEŞİL SALATA+1 KASE BUHARDA PİŞMİŞ YEŞİL FASULYE+1 BARDAK AYRAN
3.ÖĞÜN-1 kase tavuklu şehriye şorbası+yeşil salata+tavuk fırın kapama 3 kaşık pirinç bulgur karışık pilav içeriyor+1 bardak ayran
Türk kahvesi+espresso+3 adet kandil simidi (Yardımcım Türkiyeden getirmiş dayanamadım )
Birde dün yazmayı unutmuşum eşime iş yerinde çifte kavrulmuş getirmişler oda sevdiğimi bildiği için bana getirmiş dün 3 adet yemiştim
SPOR-LOWER BODY 40 DK+ abs 10 dk
Bu arada azman oğlumuda emziriyorum

Son düzenleme:
maşallah pepeticimm.
ben topukluyla hayatta yürüyememm hele bir de kardaaa

tebrikler gül, süpersinnnn

onlar eleştiredursunn anacımmmm biz kiloo vermeye devam edelimmm ohhhh sefamız olsunnn
canım valla topukluyla yurummek daha kolaymıs kız onu kesfettım topuk hıc kaymıyo valla tavsıye ederımm

işte çizmelerim

Menü
Bıdırım

1.öğün:2 haşlanmış yumurta,10 zeytin,1 avuç keçi peyniri,1 tk. ketn tohumu,1kayısı ve 1 erik kurusu,maydanoz,1 çb. ceviz,1 tane 1000mg. omega3.

2. Öğün:1 kase mercimek çorbası,1 porsiyon zeytinyağlı+1çk.keten tohumu yağı brokoli salatası,1kase yoğurt,1tk.keten tohumu,2-3 ceviz,1 tane 1000 mg omega3.

Sıvı:2 lt su,2 çb. çay

Spor:40 dak. yürüyüş..

haha canım ya haslamıstım yiyemedik aartanı atmak istemedim o yüzden
kum saatı olmaıdıgım da kesin malesef ki incecik bir belim yok

ayyy tatlım ya pc basında güldürdün beni :)))) inşallah yımırtlarsın :))

sabah saat 7.30 ( saatleri yazıyorum ki 4 saate dikkat ettiğim gözlerden kaçmasın
1 yumurta
tuzsuz lor(makul ölçüde)
10 zeytin
3 ceviz
2 kuru kayısı

2. öğün ( 14 'te)
bir parça tuzsuz lor
1 yumurta
4 kuru üzüm
2 kuru kayısı
6 badem
3. öğün ( 18 'de)
2 kase mercimek çorbası
pırasa
1 yumurta
1 -2 çatal peynir
4 zeyti
şekersiz türk kahvesi

su 2 litre
spor 70 dakika açık havada yürüyüş
şekersiz bitki çayı içiyorum şimdi de

şimdi de ruh bildirmimi yapayım ; 38 yaşındayım bendeniz. anormal kilolar aldım , verdim. ama kendimi hiç bu kadar iyi hissederek diyet yapmadım. fibromiyalji var bende . çekenler bilir illet bişey yaşam kalitenizi çok kötüleştirir. hayatla bağlarınızı koparır , vücudunuzun heryeri ağrır , halsizlikten kolunuzu kaldıramazsınız ve bir yığın belirti........ kendimi hiç olmadığım kadar zinde hissediyorum unutmuşum nerdeyse bu iyi hissetme halini. karatay hocanın kitabında fibromiyalji ağrılarına da iyi geldiğini okumuştum bu beslenme düzeninin. valla etrafınızda bu dertten muzdarip insan varsa kesinlikle bundan bahsedin. çok dua alırsınız. çünkü bu rahatsızlık öldürmüyor ama kelimenin dolu dolu anlamıyla süründürüyor insanı. 70 dakika olmuş yürüyüşe çıkalı , kesinlikle bir saat daha yürüyebilirdim vaktim olsaydı. HERKESE İYİ GECELER..... ben geçmiş sayfaları okumaya başladım , azimle okuyacağım bu serüvenin tamamını

Yağ yakmak için ne kadar süre çalışmalıyız ?

Aerobik bir çalışma en azından 12 dakika sürmelidir. Bu süre nabzın, faydalı antrenman sının içinde olduğu zamanı kapsar, ısınma ve soğuma hareketlerinde geçen süre buna dahil değildir. Söz konusu süreyi ve çalışma sıklığını arttırdıkça, istediğiniz hedefe daha çabuk ulaşırsınız.

Burada doğal olarak neden 12 dakika sorusu akıllara gelecektir. Covert Bailey'e göre; bu süre vücudun yağ yakma enzimlerini üretene kadar ihtiyaç duyduğu süredir. Bu sayı değişebilir, ama asıl olan, yağın enerjiye dönüşebilmesi için, vücudunuzun kullanılmasıdır. Bu esasa göre, 5-10 dakika içinde, vücutta yanan yağ yüzdesi artarken, yanan karbonhidrat azalmaktadır.

Burada asıl olan, örneğin 30 dakikalık bir koşudan sonra vücudun daha fazla yağ yakabilmesidir.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,2 muz,bır bardak sut,bır kase cevız,bıraz kakao........2. Öğün(ıkındı vaktı):Bıraz kıymalı omlet,2kasık bulgur pılavı,20 tuzsuz zeytın,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,bır bardak ayran.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,35.5 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a298.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $a1001.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…