Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhabalar fazla giremiyorum misafirlerim var menülerimmm,

2.öğün

1 kase yoğurt
1 kase yeşil mercimek çorba
1 tabak kıymalı pırasa yemeği
1 incir

3.öğün

1 kase yoğurt
1 tabak lahana sarma
salata
1 incir

bugunku menum:
sabah:
2 yımırta
2 kk peynır
10 zeytın
havuc ve turp salatası(akşamdan kalma)
yarım muz
4 civiz
erikli tarçınlı çay

öğle: 1 kase mercımek corba
1 kase ev yogurrdu
5 zeytın
4 cevız

akşam yani günde
2 kasık kısır
2 tane çiğköfte
yarım dilim patatesli kek
az hasarlı atlatmıs sayıyorum kendımı.saat 8den önce yeme işi bitmişti

spor: 40 dk yuruyus

ohh ohhh iyi atlasmssın
ben de misafirlige gittigim de kacamak yapmamak için yavas yavas yiyorum

Yaramıyor olabilir, benim de fıtık vardı yürüyüş bandında yürürken sürekli ağrıyordu. Ben dışarıda yürümeye başlayalı ve pilates yapalı yok denecek kadar azaldı...
canım bende yürüyemiyorum bantta.başım dönüyorrr

anım bende kabızlık olmadı 2 ay 10 gündür yapıyorum nazar değmesinnn.her sabah 2 küçük muz yiyorum mutlaka hep yerli muz yiyorum pazardan alıp.yalnız keten tohumunu mutlaka alıyorum sabah günkurusu yiyorum.bol su,hergün kendi yaptığım yoğurttan,bunların mutlaka etkisi oluyordur.
Sayenizde canım çok teşekkür ederim. Ama bu kilomu biraz oturttuktan sonra 58 için yarışmaya başlayacağım. Mayıs sonu bir düğün var ona biraz daha ince gideyim istiyorum
canım tebrikler darısı başımıza benimde haziranda arkadaşımın düğünü var ona süper olmak istiyorummm ve öyle kalmak....

25 dk yürüdüm agagımda yuksek ınce topuk yerde buz ve kar
tebriklerrr ben asla yapamammm düz yolda zor yapıyorummmm

bravooo kaçamaksız bir davert atlatılmışşşş

afiyet olsun.sabah hafif akşam daha güçlü yemişsin gibi geldi bana.akşamki yumurta,peynır ve zeytını de sabah yesen daha iyi olurdu.

bu hastalıgı hiç bilmiyordum,ne guzel karatay dıyetının ıyı gelmesıcanan hoca da hep dıyor ya adı dıyet ama diyet degıl bu,sağlıklı yasamak ıcın yapmamız gereken beslenme düzeni,bunun yanında kilo da verıyoruz,ohh ne guzelomega3 de alırsan çok daha dinç hissedersin,tavsiye ederim

tekrar geldim verdiğim kiloları tekrar almaya başladım gülcüm tebrik ederim çok güzel vermişsin hayırlısıyla yarın bende başlıyorum bu arada kilom 58 oldu hedefım 50 olmak

inşallah
sen de şu tickerını değiştir artık,gözümüz gönlümüz açılsın

Ben de armutum, hatta armutun altına kalınca 2 kibrit çöpü(bacaklarım olur kendileri) takılmış gibiyim
o nasıl bir tiptir ya ,armutun bacakları ince olmamalı:44:
benim de bacaklar çok ince ben elmayım.sen de elma olmayasın?:26:

ikiz gibi olamam heraldee.maşşlahh kar-kış-olağanüstü hal, darbe vs dinlemiyor habire yürüyorrrrrr
inşallah böle devam ederim yawww..
sporsuzzz olmuyorrrrr
olursun olursun,buraya takıl,gaza gel
bu hafta 3 te 3 oldu benım.yarın ve öbürgün de yürürsem hedefıme ulasmıs olacağım

yaw bacikoo,bu nasıl menü,bu nasıl ziporsuz hayat inanamıyorum sanahoca ne dıyor,herseyın bası hareket,sadece diyetle olmaz,

yeni slogan belirliyorum sana: önce hareket,sonra diyet,sonra da gelsin bebişşşşinşallah
ama acele etmeyeceksın,en az 6 ay böyle devam etceksın,anlaştık mı?:13:

esim aradı 00.30 gelecek işten veee bana mısır patlatır mısın didi
yahu adam gece yemek yer yatar saat ayarlaması yoktur pilavı makarnayı cok sever ama
tatlıyla arası pek yoktur beraber basladık o sadece ekmeği kesti vee ben 85 teb 75 düştü o 85 ten 80 düştü
yiyen içen o ama nasıl zayıflıyor annamadım

iyi atlatmışsın canımsüper menü..

küsme hemen kız,takılıyom sana,inş. memnun diyetınden,genelde bu tür şeylerın sonu husran olur ama:44 dediğin kızı okudum,5 gun bu dıyetı yapıp,2 gun serbest yıyormuss,bır de sabah 4 de kalkıp spor yapıyormussende bu irade var mı janımmgel sen patatesle matatesle iştahını açma iyice,güzel güzel yap karatayı.geçen ayki gunumden sonra,4-5 gun kaçamak yapınca ben de 2 kg aldım hemen,dukanvarı birşey yapıp sebze+proteı yıyınce 2 gunde gitti hemen onlar,sende öyle bısey yapsaydın keske.bizim diyete daha çok benziyor

yae piknikteki yumurta neki?hocanın bir röportajını seyrettım özlem yıldız soruyor yazın,hocam bugunlerde malum tatilde herkes,plajda mısır,dondurma vs yenir,ne tavsiye edersınız sız?
canım hocam: yumurta haşlayıp götürsünler:0:
özlem yıldız: yumurta mı?

çok gülmüştüm bunu izleyince

iyi atlatmışsın canımsüper menü..
sağol canım

ne kadar ekmek yiyormus düşün artık

aman 10 kilo nedir ki sen onu verirsin....
spora devam,pes etmek yok..
10 kilo nedir ki,sen 9 kilo vermıssın başarılıyım diye geziyon piyasada

anam ne kıskancım ben de

yaw göbegımız çatlıyo 1 kg verene kadar,10 kg vermek goley mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…