bugunku menum:
sabah:
2 yımırta
2 kk peynır
10 zeytın
havuc ve turp salatası(akşamdan kalma)
yarım muz
4 civiz
erikli tarçınlı çay
öğle: 1 kase mercımek corba
1 kase ev yogurrdu
5 zeytın
4 cevız
akşam yani günde
2 kasık kısır
2 tane çiğköfte
yarım dilim patatesli kek
az hasarlı atlatmıs sayıyorum kendımı.saat 8den önce yeme işi bitmişti
spor: 40 dk yuruyus
canım bende yürüyemiyorum bantta.başım dönüyorrrYaramıyor olabilir, benim de fıtık vardı yürüyüş bandında yürürken sürekli ağrıyordu. Ben dışarıda yürümeye başlayalı ve pilates yapalı yok denecek kadar azaldı...
anım bende kabızlık olmadı 2 ay 10 gündür yapıyorum nazar değmesinnn.her sabah 2 küçük muz yiyorum mutlaka hep yerli muz yiyorum pazardan alıp.yalnız keten tohumunu mutlaka alıyorum sabah günkurusu yiyorum.bol su,hergün kendi yaptığım yoğurttan,bunların mutlaka etkisi oluyordur.Handancim aynı soruyu gecen gül e de sormuştum ama arada kaynadı. Ogretmen oldugum icin sabah 7 de evden çıkıyorum ve sabahın o saatinde yumurta yiyemiyorum. Okuldada yiyemiyorum çünkü kokuyor. Kahvaltıda yumurta yerine muz yemek sizlerde kabizlik sorununa sebep oldumu ve yumurta kadar tok tutuyomu onu merak ettim. Cvaplarsaniz sevinirim
canım tebrikler darısı başımıza benimde haziranda arkadaşımın düğünü var ona süper olmak istiyorummm ve öyle kalmak....Sayenizde canım çok teşekkür ederim. Ama bu kilomu biraz oturttuktan sonra 58 için yarışmaya başlayacağım. Mayıs sonu bir düğün var ona biraz daha ince gideyim istiyorum
tebriklerrr ben asla yapamammm düz yolda zor yapıyorummmm25 dk yürüdüm agagımda yuksek ınce topuk yerde buz ve kar
bugunku menum:
sabah:
2 yımırta
2 kk peynır
10 zeytın
yarım muz
4 civiz
erikli tarçınlı çay
1 kase ev yogurrdu
5 zeytın
4 cevız
akşam yani günde
2 kasık kısır
2 tane çiğköfte
tabagımdaki tatlıları çaktırmadan boşalttım mutfaktaohh ohhh iyi atlasmssın
ben de misafirlige gittigim de kacamak yapmamak için yavas yavas yiyorum
evt ya çok şükür,1 hafta rahatım,haftaya da diğer günüm var
sabah saat 7.30 ( saatleri yazıyorum ki 4 saate dikkat ettiğim gözlerden kaçmasın
1 yumurta
tuzsuz lor(makul ölçüde)
10 zeytin
3 ceviz
2 kuru kayısı
2. öğün ( 14 'te)
bir parça tuzsuz lor
1 yumurta
4 kuru üzüm
2 kuru kayısı
6 badem
3. öğün ( 18 'de)
2 kase mercimek çorbası
pırasa
1 yumurta
1 -2 çatal peynir
4 zeyti
şekersiz türk kahvesi
su 2 litre
spor 70 dakika açık havada yürüyüş
şekersiz bitki çayı içiyorum şimdi de
şimdi de ruh bildirmimi yapayım ; 38 yaşındayım bendeniz. anormal kilolar aldım , verdim. ama kendimi hiç bu kadar iyi hissederek diyet yapmadım. fibromiyalji var bende . çekenler bilir illet bişey yaşam kalitenizi çok kötüleştirir. hayatla bağlarınızı koparır , vücudunuzun heryeri ağrır , halsizlikten kolunuzu kaldıramazsınız ve bir yığın belirti........ kendimi hiç olmadığım kadar zinde hissediyorum unutmuşum nerdeyse bu iyi hissetme halini. karatay hocanın kitabında fibromiyalji ağrılarına da iyi geldiğini okumuştum bu beslenme düzeninin. valla etrafınızda bu dertten muzdarip insan varsa kesinlikle bundan bahsedin. çok dua alırsınız. çünkü bu rahatsızlık öldürmüyor ama kelimenin dolu dolu anlamıyla süründürüyor insanı. 70 dakika olmuş yürüyüşe çıkalı , kesinlikle bir saat daha yürüyebilirdim vaktim olsaydı. HERKESE İYİ GECELER..... ben geçmiş sayfaları okumaya başladım , azimle okuyacağım bu serüvenin tamamını
canım abartmadığımız sürece kilo almıyacağımızdan çok eminim...:13:
canım 30 dk da 3km yurudum dusumu aldım lımonlu sıcak suyumuda aldım ohh sefam olsun
inşallahBen de bilmiyom ne oldu, ama rakamı görünce aynı böyleydim
Epeydir sporu boşlamıştım, yeniden başladım sanırım onun etkisi oldu bir miktar.
Ama mücadele divam ediyor, almamak lazım di mi:44:
Sen de bu hafta 60'lı sayıları görürsün inşallaaaahhhh
o nasıl bir tiptir ya ,armutun bacakları ince olmamalı:44:Ben de armutum, hatta armutun altına kalınca 2 kibrit çöpü(bacaklarım olur kendileri) takılmış gibiyim
olursun olursun,buraya takıl,gaza gelikiz gibi olamam heraldee.maşşlahh kar-kış-olağanüstü hal, darbe vs dinlemiyor habire yürüyorrrrrr
inşallah böle devam ederim yawww..
sporsuzzz olmuyorrrrr
kızlar işlerim o kadar yoğun ki bir türlü giremedim nete, bildirim yapamadım hatta size haber bele veremedim kusura bakmayın
neyse bugün yarın eve internet bağlanacak kavuşuruz aratıkın...
olmadı beni birkaç gün idare edin kızlar
dün bildirim:
sabah tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
öğlen:
et sote
mercimek çorbası
salata
akşam:
bulgurlu kuru dolma
bugün bildirim:
sabah:
yemedim doğru dürüst
omega 3 aldım 1 tane
öğlen:
ezogelin
sultan kebabı
zeytinyağlı fasülye
akşam: bulgurlu kuru dolma
akşamları çerez yemeğe başladım hiç iyi olmadı bu tabi gün içinde yemek lazım
sıvı: malesef az
spor: hala yok
Canan hoca benim sorumu cevaplayıp hergün mutlaka 2 saat yürümelisin dediğinde acayip gazlanmıştım o hafta çok gazlıydım ama gazım bitti kızlar yaa bana gaz lazım hiç iyi değil durumum...
Geçmişi okuyayım dedim ama çok geldi bu yüzden muvaffak olamadım maalesef
Geçmiş olsun canım,acil şifalar
Bu konu ilgimi çekti daha önceki çektiğimiz kredilerle ilgili talep edebiliyoruz yani öyle mi? Kaç yıl öncesine kadar iade ediliyor?:26:
10 SENE ÖNCESİNE KADAR TALEP EDİLEBİLİYOR CANIM
ben de aranıza katılmak istiyorum yaa,çok özeniyorum size
ama daha 10 kg vermelıyım en az,çoookk çalışmam lazım çoooooooooooooook
bugunku menum:
sabah:
2 yımırta
2 kk peynır
10 zeytın
yarım muz
4 civiz
erikli tarçınlı çay
1 kase ev yogurrdu
5 zeytın
4 cevız
akşam yani günde
2 kasık kısır
2 tane çiğköfte
demek top değil lop haaa deli yanlış yazmısım lop yazcaktım hem birekem benim oğrenciler her gün top yumurta derler bende diyom gitsin onlardan öğrendim. ben haşlanmış yumurta derdim anamın evinde:44: ayrıca biz pikniğe kahvaltıya gitceksek hamur yapar gözleme yerük orda heç top lop yumurta götürmedik ne yalan sölümmm
menümü yazmak istedim ne var bunda hem nolmus hanı arkadastık hanı paylasımdı noldu noldu yanebidaha demem
sağol canımiyi atlatmışsın canımsüper menü..
ne kadar ekmek yiyormus düşün artıkesim aradı 00.30 gelecek işten veee bana mısır patlatır mısın didi
yahu adam gece yemek yer yatar saat ayarlaması yoktur pilavı makarnayı cok sever ama
tatlıyla arası pek yoktur beraber basladık o sadece ekmeği kesti vee ben 85 teb 75 düştü o 85 ten 80 düştü
yiyen içen o ama nasıl zayıflıyor annamadım
10 kilo nedir ki,sen 9 kilo vermıssın başarılıyım diye geziyon piyasadaaman 10 kilo nedir ki sen onu verirsin....
spora devam,pes etmek yok..
10 SENE ÖNCESİNE KADAR TALEP EDİLEBİLİYOR CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?