hayırdır jarnim,kim sıktı canını:44:
--canıda sıkılırmışşş kafasıda dağılırmışş yirim yirimmm kıyamam loo sana bennn yoğurtlamam,taze nanemmm her ne oldu isee elbet bitecek geçecek hepimize oluyorr çok salmadan topla gelll
--menün gene az geliyor bana nasıl doyuyorsun aklım ermiyor:44: açlık hissetmiyorsun emme yinede meto yavaşlamasın dikkat et uğur böcüümm
--asidi kaçmamış gazozumun canı sıkılırda ben ona türkü bulmazmıyımm annem yaaa ahanda geliyor türkünnn gadasını aldığımm
tellidir yandım aman tellidir aman
denizlinin horozları bellidir
ötüver de çil horozum bi yol ötüver
geniş olam gam zamanı değildir
asmam çardaktan suyu bardaktan
bi yol öpüver de gocaman kız ilimon yanaktan
amanin ilimon yanaktan
asmam yıkıldı suyu sıkıldı
bugün de çil horozu görmedim canım sıkıldı
amanin canım sıkıldı
tellidir turnam aman tellidir tellidir aman
denizlinin horozları bellidir
ötüver de çil horozum bi yol ötüver
geniş olam gam zamanı değildir
ama canım sende 15 kilo vermişsin,10 kiloyumu veremiyeceksin....
ben emziriyorum çok sıkamıyorum ondan karatayı tercih ettim zaten....yoksa ukalalık yapmıyorum... benim vermem gereken kilo azdı verdim ..ve aslında az olunca daha zor gidiyor :44:
--canıda sıkılırmışşş kafasıda dağılırmışş yirim yirimmm kıyamam loo sana bennn yoğurtlamam,taze nanemmm her ne oldu isee elbet bitecek geçecek hepimize oluyorr çok salmadan topla gelll
--menün gene az geliyor bana nasıl doyuyorsun aklım ermiyor:44: açlık hissetmiyorsun emme yinede meto yavaşlamasın dikkat et uğur böcüümm
--asidi kaçmamış gazozumun canı sıkılırda ben ona türkü bulmazmıyımm annem yaaa ahanda geliyor türkünnn gadasını aldığımm
[/B]
ikizcim sen emziriyorsunya canım ondan da güzel verdin ben emzirirken az bir dikkatla 15 kilocuk vermistim 3-4 ayda canım ya 60 a düsmüstüm
sabah 1 yumurta ve bir kase yogut 1 badem yedimm
öğlen tavük göğüs ve yoğurt yiycem bugün 64.3 olmusum
toplam 2.1 gitti tickerimi yakalamak istiyorum yaa
hehe bende çok güldümmm :)) sabah sabah eyi olduu gıııı eline sağlıkk loxammmyae piknikteki yumurta neki?hocanın bir röportajını seyrettım özlem yıldız soruyor yazın,hocam bugunlerde malum tatilde herkes,plajda mısır,dondurma vs yenir,ne tavsiye edersınız sız?
Canım hocam: Yumurta haşlayıp götürsünler:0:
özlem yıldız: Yumurta mı?
çok gülmüştüm bunu izleyince
günaydınn avatarına hasta olduğummm avusturya kangurum :))günaydınlar çıtır melekler
ya dün çok yoğundu eve gittim yağmur başladı ama gün içinde çok hareketliydim evdede sülümanı izlerken yaptım bişiler olduğu kadar işte neyse bugün adam akıllı yaparım inşallah 40 dk yapıversem çok eyi olurvay be menüye bak petuşum süper vallahi. Maşallah
bende de spor yok kuzen gelince malakus bitikus olduk vallahi
günaydın kıslra nasılsınız benım bugun bıras cnm sıkkın dısarıda kar kagıo ıcım boguluyo
1.öğün 07.10
1kayısı kıvamı yumurta
1dılım beyaz peynır
1 avuc cevız
1buyuk bardak sekersız cay
ikizcim sen emziriyorsunya canım ondan da güzel verdin ben emzirirken az bir dikkatla 15 kilocuk vermistim 3-4 ayda canım ya 60 a düsmüstüm
evet emzirmek harika kilo verdiriyorr..
60-69 topiğinde de bi kız vardı hatırlarmısın bilmiyorum prieneydi galiba nicki dünyanın yemeğini yiyodu yinede veriyodu kilolarııı
canım 2 yumurta ye bende 2 gündür yumurta yoktu olmayınca doyamadım ne yesem diye düşünüp durdum
hehe bende çok güldümmm :)) sabah sabah eyi olduu gıııı eline sağlıkk loxammm
günaydınn avatarına hasta olduğummm avusturya kangurum :))
ya dün çok yoğundu eve gittim yağmur başladı ama gün içinde çok hareketliydim evdede sülümanı izlerken yaptım bişiler olduğu kadar işte neyse bugün adam akıllı yaparım inşallah 40 dk yapıversem çok eyi olur
oh ohh yürüyen yürüyene bende bugün yürüyeceğim inşallah akşam yazarız artık havamızı ata ata :) famirimmm öperim kolay gelee kuşummgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
dün akşam 1 saat yürüyüşümü yaptımmmmmmmmmmmmmm
öğle arası da yürücemmmm inşallahhhh...
öğlden sonra pek yoğun olucammmmmm..
offfffffffffffff
:) kilolar gitsinde madem sende mutluysan ko götüne ...diyem ne diyem aybalammbebekimmm ben daha fazlasını yersem midem kalkiyiiii öğlen ve akşam iyi yiyorumm benceee özellikle öğlenn iyi götürüyorum ama sabah bundan fazlası işkence oliyiiidomates slaatalık seviyorum onlarında mevsimi değill yeşillik yıkamaya üşeniyorumm yıkaa sirkeli sudaa beklettt işe geç kalırımm loooo akşamm yapp demeee hiç uğraşamam
anacım ne oluyo size bülee sıkılmayın daralmayın ayyy komik şeyler okuyun hareketli müzik açın vs.. ay salalnın ve kendinize gelin sarsın kendinizii bakimmmgünaydın kıslra nasılsınız benım bugun bıras cnm sıkkın dısarıda kar kagıo ıcım boguluyo
1.öğün 07.10
1kayısı kıvamı yumurta
1dılım beyaz peynır
1 avuc cevız
1buyuk bardak sekersız cay
ohhh sefan olsun gızzzzzzbu gün sabah tartıldım ben karataya ihanet etmediğim için tartıda bana ihanet etmedi 700 gram gitmiş oooooooh sefam olsuun
Akşam yemeğim
1tabak kabuska(yeşil mercimekli)
sarımsaklı yoğurt
biraz ceviz
biraz çekirdek
sabah kahvaltım
2 yumurta zeytinyağında(yımırtalara kavuştum)
12 zeytin
beyaz peynir
kivi ve küçücük bir mandalina
ceviz
şekersiz çay
akşama misafirlerim var dün akşam havuçlu kek yaptım bide irmikli sütlü tatlı yaptım.akşama doğruda gül böreği ve makarna salatası yapacağım ama bu hafta kendime sözüm var kaçamaksız bi hafta yapacağım inşallah(ama sütlü tatlıyı yarın sabah çok küçük yemeği düşünüyorum)
hadi bakalım herkeşlere kolay gelsin bebişi uyutup temizliğe kalkışacam
yok emzirmenin bana faydası olmadı ben diyete başladığımda oğlum 14 aylıktı...14 ay boyunca sadece 2 kilo vermiştim...
yok emzirmenin bana faydası olmadı ben diyete başladığımda oğlum 14 aylıktı...14 ay boyunca sadece 2 kilo vermiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?