Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hayırdır jarnim,kim sıktı canını:44:

ben sıktımama geçti

kqavrulmamış fıstığım cennet kuşummm buda benden sanaaa altalyaa pülücümmm
Çek gemici gemileri
Deniz dalgalı dalgalı
Benim bir sevdiğim vardır
O da benden sevdalı

Hop ninnayı ninnayı
Gel oynayı oynayı

Geminin başındayım da
On sekiz yaşındayım
On sekiz yaştan beri de
Şu kızın peşindeyim

Hop ninnayı ninnayı
Gel oynayı oynayı

Gemi gelir yanaşır da
İçi dolu çamaşır
Yar kapıdan girince de
Bakan gözler kamaşır

Hop ninnayı ninnayı
Gel oynayı oynayı

ikizcim sen emziriyorsunya canım ondan da güzel verdin ben emzirirken az bir dikkatla 15 kilocuk vermistim 3-4 ayda canım ya 60 a düsmüstüm

kızlar günaydın

sabahki menüm
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
biraz peynir
1 avuç badem
3 gün kurusu
2 kuru erik
1 fincan şekersiz çay

şimdide su içiyorum yarım litreyi geçti birazdanda kayısı çayı içicem ve şuan acayip tokum patlıcakmış gibi hissediyorum kendimi çok şiştim yaa....

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
dün akşam 1 saat yürüyüşümü yaptımmmmmmmmmmmmmm
öğle arası da yürücemmmm inşallahhhh...
öğlden sonra pek yoğun olucammmmmm..
offfffffffffffff

bebekimmm ben daha fazlasını yersem midem kalkiyiiii öğlen ve akşam iyi yiyorumm benceee özellikle öğlenn iyi götürüyorum ama sabah bundan fazlası işkence oliyiiidomates slaatalık seviyorum onlarında mevsimi değill yeşillik yıkamaya üşeniyorumm yıkaa sirkeli sudaa beklettt işe geç kalırımm looooakşamm yapp demeee hiç uğraşamam

ikizcim sen emziriyorsunya canım ondan da güzel verdin ben emzirirken az bir dikkatla 15 kilocuk vermistim 3-4 ayda canım ya 60 a düsmüstüm

evet emzirmek harika kilo verdiriyorr..
60-69 topiğinde de bi kız vardı hatırlarmısın bilmiyorum prieneydi galiba nicki dünyanın yemeğini yiyodu yinede veriyodu kilolarııı

günaydın kıslra nasılsınız benım bugun bıras cnm sıkkın dısarıda kar kagıo ıcım boguluyo

1.öğün 07.10
1kayısı kıvamı yumurta
1dılım beyaz peynır
1 avuc cevız
1buyuk bardak sekersız cay

bu gün sabah tartıldım ben karataya ihanet etmediğim için tartıda bana ihanet etmedi 700 gram gitmiş oooooooh sefam olsuun
Akşam yemeğim
1tabak kabuska(yeşil mercimekli)
sarımsaklı yoğurt
biraz ceviz
biraz çekirdek

sabah kahvaltım
2 yumurta zeytinyağında(yımırtalara kavuştum)
12 zeytin
beyaz peynir
kivi ve küçücük bir mandalina
ceviz
şekersiz çay

akşama misafirlerim var dün akşam havuçlu kek yaptım bide irmikli sütlü tatlı yaptım.akşama doğruda gül böreği ve makarna salatası yapacağım ama bu hafta kendime sözüm var kaçamaksız bi hafta yapacağım inşallah(ama sütlü tatlıyı yarın sabah çok küçük yemeği düşünüyorum)

hadi bakalım herkeşlere kolay gelsin bebişi uyutup temizliğe kalkışacam

hehe bende çok güldümmm :)) sabah sabah eyi olduu gıııı eline sağlıkk loxammm

günaydınlar çıtır melekler
günaydınn avatarına hasta olduğummm avusturya kangurum :))

vay be menüye bak petuşum süper vallahi. Maşallah
bende de spor yok kuzen gelince malakus bitikus olduk vallahi
ya dün çok yoğundu eve gittim yağmur başladı ama gün içinde çok hareketliydim evdede sülümanı izlerken yaptım bişiler olduğu kadar işte neyse bugün adam akıllı yaparım inşallah 40 dk yapıversem çok eyi olur

canım 2 yumurta ye bende 2 gündür yumurta yoktu olmayınca doyamadım ne yesem diye düşünüp durdum

evet emzirmek harika kilo verdiriyorr..
60-69 topiğinde de bi kız vardı hatırlarmısın bilmiyorum prieneydi galiba nicki dünyanın yemeğini yiyodu yinede veriyodu kilolarııı

yok emzirmenin bana faydası olmadı ben diyete başladığımda oğlum 14 aylıktı...14 ay boyunca sadece 2 kilo vermiştim...

bugün dayanamadım tartıya çıkıvermişim,çok güzel bi rakam gördüm ama söylemempazartesiye süpriz olsun:86:

sabah ki menüm(10:30)

2 adet köy yumurtası kayısı kıvamında
12 adet yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 cay bardagı fındık
havuc ve kırmızı lahana salatası
1 adet orta boy armut

bugün arkadasa gitcez oglusumla 2.ögünüm ne olcak bakalım

canım 2 yumurta ye bende 2 gündür yumurta yoktu olmayınca doyamadım ne yesem diye düşünüp durdum

dogrudur tatlım alel acele yaptım kar baslamıstı arabayla gıdemessem otobuse yetısıyım dıye acele ettım sekıl bu oldu

jarniyle eş tarafından,seninle de anacım tarafından hemşeriyiz petuşum.annem de aksekili

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
dün akşam 1 saat yürüyüşümü yaptımmmmmmmmmmmmmm
öğle arası da yürücemmmm inşallahhhh...
öğlden sonra pek yoğun olucammmmmm..
offfffffffffffff
oh ohh yürüyen yürüyene bende bugün yürüyeceğim inşallah akşam yazarız artık havamızı ata ata :) famirimmm öperim kolay gelee kuşumm

:) kilolar gitsinde madem sende mutluysan ko götüne ...diyem ne diyem aybalamm

anacım ne oluyo size bülee sıkılmayın daralmayın ayyy komik şeyler okuyun hareketli müzik açın vs.. ay salalnın ve kendinize gelin sarsın kendinizii bakimmm

ohhh sefan olsun gızzzzzz

yok emzirmenin bana faydası olmadı ben diyete başladığımda oğlum 14 aylıktı...14 ay boyunca sadece 2 kilo vermiştim...

bende karataya oğlum 3. ayına girdiğinde başladım ondan önce gram gitmiyordu karatayla gitmeye başladı anladım ki bana kilo yapan şeyler öğün aralarında bundan bişey olmaz diyerek birşeyler atıştırmak ve akşam 8 den sonra yediğim abur cuburlar... emzirmek bence çok iyi bi fırsat o yüzden ogluşum fazla ek gıdaya geçmeden vermem gerekenin yarını geçmiş olayım ki sonradan zor olmasın

benim tickerımdaki tomofobil neredeyse 25 gündür olduğu yerde duriiy biri bi el atsında yokuş aşağı vurduralım pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…