Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmiş olsun canım, 1,5kg için de kocaman bir

Güle güle git gel bakaım, ablana söyle sakın yoldan çıkarmasın seni

7 kilo nasıl farkedilmezzz..
imkansız yanii.
nerden baksan 1 beden küçülmüş durumdasınn..
ama tabi sporla daha iyi görünürsünn..
çocukla spor yapmak çok zorrr haklısın eşlerrr sporuu lüxx birşey olarak gördükleri için anlayışsız davranıyorlarrr

Kızlar dayanamadım 1 orta türk kahvasi ile 1 içi dolgulu çikolata yedim.
Vicdanım çok rahatsız. Ne yapmalıyım. Çok üzgünüm...

hemn dışarı çık ve 1 saat yürü gell....
şu an iş yerindeysen akşam çıkışta yürü ama mutlaka yürüüü ve hemn erit derimmm ben

Bravo, karatay neferi çok kararlı gördüm bu hafta seni aynen yazdığın gibi

kepeğin kabız yaptığını ben ilk kez duyuyorum canım
canım inş.sonuçların iyi çıkar.
Acaba yorgun mu düştü bedenin:44:
Yeme sakın
kızlar dayanamadım 1 orta türk kahvasi ile 1 içi dolgulu çikolata yedim.
Vicdanım çok rahatsız. Ne yapmalıyım. çok üzgünüm...

valla canım arada ben de yapıyorum bu tür şeyler,ama 10 kg.ya yakın verdim bu kadarına arada hakkım var deyip çekiliyorum..ama aslına bakarsan insülin direncimizi bozuyor o konuda iyi olmuyor

kızlar kahvaltımız ne ka kuvvetli saat 9da bitirdiydim,bu saat oldu daha tam acıkmadım

Üzülme, üzülürsen daha çok yağ yapar vücudun.
Bunu önüne çıkan ufak bir engel olarak görmeye çalış.
Nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum.
Oğlanın doğumgünü yüzünden kaçamak yaptım. Sadece pasta değil, börek çörek ne varsa hepsinden yedim.
ve sonrasında diyeti bırakmaya kadar giden bir depresyona girdim. arkasından da grip olup yatağa düştüm mü?
noldu, olan gene bana oldu. verdiğim kilolar aynen geri dönmüş.
oysa o günkü yediklerimi, tamam bir hata yaptım bir daha olmayacak diyerek orda bıraksaydım, yoluma devam etseydim,
spora ağırlık verseydim, en azından yerimde sayar, belki bir kilo ile kurtarırdım.
ama olmadı.

canım küçük bir bebekle hayatına bir disiplin sokmak o kadar zor ki, ben de kara kara düşünüyorum nerden başlasam nasıl başlasam spora diye. ama eşin yardımcı olmazsa mümkün değil. allah kolaylık versin hepimize.

doğumdan sonra eteklerime giremiyordum şimdi giriyorum bol bile geliyor bazıları...koşu bandını hamile kalmadan 1 ay önce ben çok istediğim için aldık sonra hamilelikte düşük tehlikesi oldu doktor hiç yürütmedi.doğumdan sonra da bebiş...lafa gelince eşim 1 milyarlık makine aldık boşboş duruyor der beni kızdırmak için

yürüme bandını ben pek sevmiyorum ama çocuğun varsa ve dışarıda yürüyecek kadar ayıracak vaktin yoksa çok iyi oluyorr..
sende bbeişinin uyuduğu vakitlerde yapmayı denesen..
yada sabah bi 45 dk daha erken kalkıp yine bebişin uyurken yapsann...
hızla inceldiğini gördükçe bırakmak istemeycesin inan.
başlarda çok zor gelecek ama devam et sen yinde..
burada sürekli spor yaptığını yazan arkadaşlar sayesinde gaza da gelirsin hemm..
hadi bakalımm bugün başla meselaaaa...
hiç bir bahane öne sürmeden

tamam canım ama ancak eşim geldiğinde yürürüm çünkü bebişin tiroidi yüksek olduğu için uyku problemi var uyurken derin uyuyamıyor sürekli sallamak zorundayım ama kararlıyım akşam en az yarım saat.... teşekkür ederim canım akşam yürüyünce haber ederim

canım 4 defadır 30 dk 3km yapıyorum banada bıraz hızlı yuruyorum gıbı geldı baya terlıyorum 6.5 te yuruyorum..sence dahamı yavas yurıyım kasmı olur dıyosun:26:tskler uyarın ıcın bu arada

kuzum kusura kalma anca girebildim....

bence hızlı saatte 6 km hız çok 4.6 yı geçmemek lazım ideali 4 km yarım saatte 2 km yapar. O zaman vicut daha kolay yağ yakıyor hızlı olunca kas yapar hem kısa zamanda hızlı yürümek diz eklemlerinde ağrıya, kas atmasına sebebiyet verebilir, Allah korusun menüsküs falan olursun

benim başıma gelmişti bir gün vapura yetişmek bir gün de işe yetişmek için tam gaz yürüdüm birinde baldırımdaki kas attı 6 ay hızlı yürüyemedim
diğerinde dizime ağrı girdi 10 gün elimde buz kalıbı gezip durdum çok zararlı anlayacağın dikkat et kuzum

kızlar öğle bildirimi:
orman kebabı
domates çorbası

kızlar çooook yoğunum arada bakabiliyorum en yakın zamanda tam zamanlı döneceğim aranıza ama şimdilik part time devam

Oglen menümü de vereyimsabah 8:30 da yapmistim kahvaltımı sut muz ve kuruyemisle
2.Ogün:
1 kase yarmali yoğurt çorbası
1 tabak bamya
3 tane tavuk taslik
2 gun kurusu ve 1 ceviz
Şimdilik 1 lt civarı su ve 2 tane omega3

saphira tarifi tuttum,ama yarma ne,markette var mıdır?
canım yarma buğday oluyor.dövme de deniyor ama aralarında bir fark var mı ondan emin değilim.markette bulursun
sen de işe yaramadı Allah Allah çok ilginç niye acaba
deniycem canım mutlaka sevdim ama beyaz lahana yapacağım da bu yarma hangisi oliyy:26: kısır yapılan mı pilav yapılan mı acaba yoksa daha mı baska
kısır bulgurla yapılıyor tatlım,karıştırdın sen.yarma buğday oluyor,dövme de diyorlar famirin dediği gibi aşure yapılan
Bebişle çok zor Allah kolaylık versin..
arkadaşına da pes dedim yalnız..7 kilo bu ya dile kolay o biraz kıskanmış olmasın seni
o kadarcıktan bir şey olmaz ama tabi yine de kendini mutlu hissetmek için spor yapmanı öneririm
Geçmiş olsun canım, 1,5kg için de kocaman bir
çok teşekkür ederim gözlememmm otlu gözlemem kıymalı gözlemem her seferinde canım çekiiii
kepeğin kabız yaptığını ben ilk kez duyuyorum canım
anım ben daha önce de duydum ama bağırsakları çalıştırır çünkü liflidir diye de duydum. dün de İbrahim saraçoğlu kabız yapar dedi,liflidir ama lifli gıdalar çok çok su içilmezse kabız yapar dedi

ohhh herkes kaynatmaa modundaaaa bende çatlayım burdaaa aarıı vızz vızzzzz vızzz çalışayımmmm yazık bana

öğle yemeğim
alfredo soslu piliç sarma(içinde ıspanak ve mantar varr)
sebze sotee(şahane bişeyy brokoli karnıbahar sadece çiçek kısımları minik minik,mısır,kırmızı biberr evde yapcam artıkın)
yoğurt
2 omega 3
1saat sonraa su ve türk kayvesi

akşma alışverişe gitcem 2 saat dolanırımyerler buz pisti valahaaa istanbulda son günümdee totoyuu çatlatmam inşallah

evet bende çok şaşıyorum kendime önceden olsa asla hayır diyemezdim.babam bile inanamadı,bu galiba kesin kararlı bu sefer dedi iddiaya girdik de hedefime ulaşınca takım elbise alacak .:):):)

geçmiş olsun canımmm..
çocukların hastalıkları çok fenaa...
bazen ben hastalanayım yeter ki kızım grip dahi olmasın diyorumm..
onunla beraber anne babada perişan oluyorr..
AAllah acil şifalar versin inşallahh..
20 dkdan az olmasın ama yürüyüşün canım yağ yakımı 20 dk dan sonra başlıyormuşş..
vücudun ıısındıktan sonra 2 dklık hızlı tempoda sonra tekar yürüdüğün tempoya düşür hızını..
bir hızlı bir yavaş yürüyüş de çok kalori kaybettiriyorr..

çok az yemiştim kaşar ama daha çok dikkat ederim sağol .poğaça işine gelince evet bende şaşıyorum kendime bu sefer olacak galiba kesin gidecek kilolar tabiki sizlerinde desteğiyle ...:)

her türlü peynirin yendiğini biliyorum ben ama kitabı olanlar bir bakıversin tabi...
diğer peynirden farkı biraz daha yağlı olması değil mi...
ne sakıncası olabilir ki acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…