Günaydın kızlar
Grip oldum,fenalardayımKaç gündür iyileşemedim,kızımdan geçtim sanırım ama o benden daha iyi durumda
bu hafta 1.5 kg vermişim :124: ayran detoksunu uyguladım bu hafta.Yalnız başladığım günün sabahı tartılmayı unuttum :26: neyse sonuç güzel oldu neticede
yarın için eğitim hazırlığı ve dökümantasyonu hazırlayacağım.geziden sonra izne çıkıyorum ablamın yanına karamürsele gidiyorum.hakkınızı helal edinbir hafta başınızı dinleyin
sabah kahvaltılarım fix
2 yumurta sarısı
canımın istediği kadar köy peyniri
badem
(ablamdaykenn daha zengin olur muhtemelen ama sağlıklı ve diyete uygun olur tercihlerim)
öğlenleri et ya da tavuk yanına yeşillik ve salata yiyorum
akşamları 1 tabak çorba ya da sebze yemeği yanına yoğurt ve salata.
haa ablamdaa bol bol yürüyüş yapıp yeğenimlee oyun seanslarım olacakk bayaa incelmiş dönerimmm
tamamiyle bende katılıyorum hiç yemediğim zaman sonra bi kere yediğimde kendimi alamıyorum ya tepsinin sonunu görene kadar yiyorum öylesi daha kötü spora gelince 4 aylık bebeğim var canım tiroidi fazla olduğu için çok huzursuz zaten bütün gün evin içinde kucakta yürüyoruz.Ayrıca yürüyüş bandı var bazende eşim yorgun olmadığında oğlana bakıyor ben de yürüyorum tabi her seferinde 15 dakikayı geçmeden yanıma gelip daha bitmedi mi yeter oğlan durmuyor bugünde 20 dakka yürüyüver diyor (sanki hergün yürürmüşüm gibi) hemen hemen 7 kilo gitti beni 1.5 aydır görmeyen bi arkadaşımla dün görüştük sordum fark var mı diye o da fazla bi fark göremedim sadece yüzün biraz sinmiş dedi çok üzüldüm yani spor olmayınca sıkılaşmada az oluyor
Kızlar dayanamadım 1 orta türk kahvasi ile 1 içi dolgulu çikolata yedim.
Vicdanım çok rahatsız. Ne yapmalıyım. Çok üzgünüm...
Dün akşamki menüm :7 adet köfte
3 adet kızarmış çarliston biber(zeytinyağında kızarttım)
Bol yeşil salata(roka-yeşil soğan)
1 kase cacık (kendi yaptığım süzme yoğurttan/gerine gerine yazıyom :) )
kocama yaptığım patates kızartmasından tek lokma almadım elbet bunuda gerine gerine yazmayı bir borç bilirim
öğle menüm: EVDEN GETİRDİM BUGÜN BURDAKİ MENÜ KORKUNÇ KARATAYLIK DEĞİL DANATAYLIK DÜNDEN ÖĞRENMİŞTİM HAZIRLIKLI GELDİM AKLIMI SEVEYİM
6 ADET KÖFTE
1 KASE EV YOĞURDU
AVAKADOLU YEŞİL SALATA
kepeğin kabız yaptığını ben ilk kez duyuyorum canımben de yazayım kahvaltımı bari ama taşlarsınız diye korkuyorum :18:
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
2 ad. Sahanda az pişmiş yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
2 zeytin
3 çay
2 kapsül omega 3
bu arada 3 gündür wc ile yine küsüz,mindivan bitmek üzere ama ben de hiç bir şekilde bir düzen oluşmadı.evet ilk başlarda etki etti gerçekten ama sonra etmedi.arada 1 gün wc ye gitmediğim zamanlarda oldu.hatta bazen kayısılı çayla takviye yaptım.sanırım bugün de kayısılı çay içicemDikkat ederseniz özellikle kahvaltılarımda ekmek de yiyorum ve özellikle kepek olmamasına dikkat ediyorum,kepek de kabız yaparmış ama ben de hiç bir fark olmuyor
canım inş.sonuçların iyi çıkar.sabah kan ve idrar tahlili yaptırdım dahiliyeye genel kontrollerimi yapacak 1 haftadır başım dönüyor midem bulanıyodu ya ondan.neyse saat 3 te alıp doktora okutturacam bişiyciğim çıkmaz inşallahta gerçi kocişe iyi nazlanıyodum neyse bişiy çıkmazsa bende nazlanacak başka şey bulurum
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
11 zeytin
biraz ceviz
içine havuç rendeledğim bir kase yoğurt
2 kk kadar irmikli sütlü tatlı(dün yarın yiyeceğim diye yazdıydım kimse dur demedi bende yedim yarında baklava mı yesem acep?:)
kızlar dayanamadım 1 orta türk kahvasi ile 1 içi dolgulu çikolata yedim.
Vicdanım çok rahatsız. Ne yapmalıyım. çok üzgünüm...
Kızlar dayanamadım 1 orta türk kahvasi ile 1 içi dolgulu çikolata yedim.
tamamiyle bende katılıyorum hiç yemediğim zaman sonra bi kere yediğimde kendimi alamıyorum ya tepsinin sonunu görene kadar yiyorum öylesi daha kötü spora gelince 4 aylık bebeğim var canım tiroidi fazla olduğu için çok huzursuz zaten bütün gün evin içinde kucakta yürüyoruz.Ayrıca yürüyüş bandı var bazende eşim yorgun olmadığında oğlana bakıyor ben de yürüyorum tabi her seferinde 15 dakikayı geçmeden yanıma gelip daha bitmedi mi yeter oğlan durmuyor bugünde 20 dakka yürüyüver diyor (sanki hergün yürürmüşüm gibi) hemen hemen 7 kilo gitti beni 1.5 aydır görmeyen bi arkadaşımla dün görüştük sordum fark var mı diye o da fazla bi fark göremedim sadece yüzün biraz sinmiş dedi çok üzüldüm yani spor olmayınca sıkılaşmada az oluyor
7 kilo nasıl farkedilmezzz..
imkansız yanii.
nerden baksan 1 beden küçülmüş durumdasınn..
ama tabi sporla daha iyi görünürsünn..
çocukla spor yapmak çok zorrr haklısın eşlerrr sporuu lüxx birşey olarak gördükleri için anlayışsız davranıyorlarrr
doğumdan sonra eteklerime giremiyordum şimdi giriyorum bol bile geliyor bazıları...koşu bandını hamile kalmadan 1 ay önce ben çok istediğim için aldık sonra hamilelikte düşük tehlikesi oldu doktor hiç yürütmedi.doğumdan sonra da bebiş...lafa gelince eşim 1 milyarlık makine aldık boşboş duruyor der beni kızdırmak için
yürüme bandını ben pek sevmiyorum ama çocuğun varsa ve dışarıda yürüyecek kadar ayıracak vaktin yoksa çok iyi oluyorr..
sende bbeişinin uyuduğu vakitlerde yapmayı denesen..
yada sabah bi 45 dk daha erken kalkıp yine bebişin uyurken yapsann...
hızla inceldiğini gördükçe bırakmak istemeycesin inan.
başlarda çok zor gelecek ama devam et sen yinde..
burada sürekli spor yaptığını yazan arkadaşlar sayesinde gaza da gelirsin hemm..
hadi bakalımm bugün başla meselaaaa...
hiç bir bahane öne sürmeden
canım 4 defadır 30 dk 3km yapıyorum banada bıraz hızlı yuruyorum gıbı geldı baya terlıyorum 6.5 te yuruyorum..sence dahamı yavas yurıyım kasmı olur dıyosun:26:tskler uyarın ıcın bu arada
Oglen menümü de vereyimsabah 8:30 da yapmistim kahvaltımı sut muz ve kuruyemisleŞimdi ben anlamadım. Ne yani bu kadar detoks yapan arasında bu detoks birtek ben de mı ise yaramadı. Ne talihsiz ınsanım ben yahu. Bı laf vardır ya hanı" gökten kasnak yağsa biri bile kafama geçmez. O da seker p..... Ma girer" diye. Herkes en az 1 kg verdi bende 1 gr bile veremedim avcumu yaladım. Sinir oldum bak şimdi yaaaaaaa oooooofff
canım inş.sonuçların iyi çıkar.
Acaba yorgun mu düştü bedenin:44:
Yeme sakın
canım yarma buğday oluyor.dövme de deniyor ama aralarında bir fark var mı ondan emin değilim.markette bulursunsaphira tarifi tuttum,ama yarma ne,markette var mıdır?
sen de işe yaramadıŞimdi ben anlamadım. Ne yani bu kadar detoks yapan arasında bu detoks birtek ben de mı ise yaramadı. Ne talihsiz ınsanım ben yahu. Bı laf vardır ya hanı" gökten kasnak yağsa biri bile kafama geçmez. O da seker p..... Ma girer" diye. Herkes en az 1 kg verdi bende 1 gr bile veremedim avcumu yaladım. Sinir oldum bak şimdi yaaaaaaa oooooofff
kısır bulgurla yapılıyor tatlım,karıştırdın sen.yarma buğday oluyor,dövme de diyorlardeniycem canım mutlaka sevdim ama beyaz lahana yapacağımda bu yarma hangisi oliyy:26: kısır yapılan mı pilav yapılan mı acaba yoksa daha mı baska
Bebişle çok zor Allah kolaylık versin..tamamiyle bende katılıyorum hiç yemediğim zaman sonra bi kere yediğimde kendimi alamıyorum ya tepsinin sonunu görene kadar yiyorum öylesi daha kötü spora gelince 4 aylık bebeğim var canım tiroidi fazla olduğu için çok huzursuz zaten bütün gün evin içinde kucakta yürüyoruz.Ayrıca yürüyüş bandı var bazende eşim yorgun olmadığında oğlana bakıyor ben de yürüyorum tabi her seferinde 15 dakikayı geçmeden yanıma gelip daha bitmedi mi yeter oğlan durmuyor bugünde 20 dakka yürüyüver diyor (sanki hergün yürürmüşüm gibi) hemen hemen 7 kilo gitti beni 1.5 aydır görmeyen bi arkadaşımla dün görüştük sordum fark var mı diye o da fazla bi fark göremedim sadece yüzün biraz sinmiş dedi çok üzüldüm yani spor olmayınca sıkılaşmada az oluyor
o kadarcıktan bir şey olmaz ama tabi yine de kendini mutlu hissetmek için spor yapmanı öneririmKızlar dayanamadım 1 orta türk kahvasi ile 1 içi dolgulu çikolata yedim.
çok teşekkür ederim gözlememmm otlu gözlemem kıymalı gözlemem her seferinde canım çekiiiiGeçmiş olsun canım, 1,5kg için de kocaman bir
anım ben daha önce de duydum ama bağırsakları çalıştırır çünkü liflidir diye de duydum. dün de İbrahim saraçoğlu kabız yapar dedi,liflidir ama lifli gıdalar çok çok su içilmezse kabız yapar dedikepeğin kabız yaptığını ben ilk kez duyuyorum canım
birazdan bakıp düzelteyim yanlış girmiş olabilirim canım sağol
öğünler arası 4 yada 5 saat birşey yemediğimde kilo verişim hızlanıyor(hocada kitabında ara öğün önermiyor ilk başta zorlanırsanız yada öğle yemeği niyetine kuruyemişlerden yiyebilirsiniz diyor)
protein ağırlıklı beslendiğimdede kilo vermem artıyor
kaçamaklara gelince yapınca arkası kesilmiyor motivasyonum düşüyor ve tam uygulayamadığım için kilo vermem yavaşlıyor
şimdilik aklıma gelen bunlar
kanı sulandırıyor,faydalı yağlar almmaızı sağlıyor,bir çok hastalık için koruma kalkanı oluyor vs... netet araştırısan çok daha fazla bilgi bulabilirisn aklıma gelenler kısaca böylee
bişicik olmaz canım sporunu yapmışsın ama sık sık yapma kilo hedefine ulaşıncaya kadar sabret
bravoooo
harika tespitler tşk ler papişşş
ben carlson alıyorum
pindistan cevplamış aynen katılıyorum cevabınaa
günaydı ebruşş geçmişe dalınca çıkmak zor oluyorr afiyet olsun menün harika olmuş :)
günaydın ev perisi bugün çoğunluk muzcu olmuş bende dahil :)
günaydınn mujkk
afiyet olsun şeker az hasarlı atlatmışın geceyi tebrik ederimmm kayınvalidemdeyken bende çok zor dayanıyorum ama sıkıcaz dişimizi :) eferin bizeee
günaydın saphiş geçmiş olsun ailece ayran detoksuna dikkat et bende vermiştim ama sonrasında çok iştahım arttı düzenim bozuldu vs... inşallah verdiğini korursun öperim komutanım :)
ohh sefan olsun famirim
bugün muz günü olmuş topikte :) bende muzcuyum
annem kuzum gül kokulu sevdiceğimmm dimek tatile gidiyorsun geziler,izinler ohhhhhh sefa olsun gızz benim yerimede gez karamürsel sepetiimmm arada bakıver bana ben sensiz duramamm öslerimmm et tavuğumm asidi kaçmamış gazozummm öperimm
günaydın cidden tehlikeli bir sınavı az hasarla atlatmışın ben birini alınca arkası geliyordu önceden artık ne biri ne ikisi yok bir ile durabilmişsin harika valal tebrik ederim sporda var hemide 1 saat poğaçanın maydanozu bilem kalmamıştır yanmış bitmiş kül olmuşturr ohh daha ne olsun alkışşşş
al bi muzcu daha muz iyi de o sigara ile ilgili cümleyi okumadım farzediyorummm
çok değil arada yap değişiklik tabiki ama yumurtadan sıkılmadan onu sevmeyi öğren derim :)
günaydın papiş afiyet olsunnn
o ne kıı sabah sabah hedik medikk desene leptin apla yı gönderdin
cok güzel arkadasım pogacanın devamını hayır demene cok sevindim sabah ki menünde güzel ama kasar yenilebiliyor mu cünkü 1 kac arkadastada gördüm belki beyaz peynir sevmeyenler icin uygundur mu?hocamızın kitabında hic bahsettigini görmedimde afiyet olsun:))))))))))
çok az yemiştim kaşar ama daha çok dikkat ederim sağol .poğaça işine gelince evet bende şaşıyorum kendime bu sefer olacak galiba kesin gidecek kilolar tabiki sizlerinde desteğiyle ...:)
tamam canım ama ancak eşim geldiğinde yürürüm çünkü bebişin tiroidi yüksek olduğu için uyku problemi var uyurken derin uyuyamıyor sürekli sallamak zorundayım ama kararlıyım akşam en az yarım saat.... teşekkür ederim canım akşam yürüyünce haber ederim
çok az yemiştim kaşar ama daha çok dikkat ederim sağol .poğaça işine gelince evet bende şaşıyorum kendime bu sefer olacak galiba kesin gidecek kilolar tabiki sizlerinde desteğiyle ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?