ohhh herkes kaynatmaa modundaaaa bende çatlayım burdaaa aarıı vızz vızzzzz vızzz çalışayımmmm yazık bana
öğle yemeğim
alfredo soslu piliç sarma(içinde ıspanak ve mantar varr)
sebze sotee(şahane bişeyy brokoli karnıbahar sadece çiçek kısımları minik minik,mısır,kırmızı biberr evde yapcam artıkın)
yoğurt
2 omega 3
1saat sonraa su ve türk kayvesi
akşma alışverişe gitcem 2 saat dolanırımyerler buz pisti valahaaa istanbulda son günümdee totoyuu çatlatmam inşallah
ohhh herkes kaynatmaa modundaaaa bende çatlayım burdaaa aarıı vızz vızzzzz vızzz çalışayımmmm yazık bana
öğle yemeğim
alfredo soslu piliç sarma(içinde ıspanak ve mantar varr)
sebze sotee(şahane bişeyy brokoli karnıbahar sadece çiçek kısımları minik minik,mısır,kırmızı biberr evde yapcam artıkın)
yoğurt
2 omega 3
1saat sonraa su ve türk kayvesi
akşma alışverişe gitcem 2 saat dolanırımyerler buz pisti valahaaa istanbulda son günümdee totoyuu çatlatmam inşallah
Kızlar merhaba,
öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum.
aslında burda hepberaber ne kadar güzel bir destek olduğunu burdan biraz uzaklaşınca anladım.
noldu bana bilmiyorum.
kar yağdı böyle oldu galiba.
buraya gelip her gün menülerimi yazdığım zamanlar ne kadar güzel gidiyordu herşey.
ne güzel kilo vermeye başlamıştım.
ama sonra kar istanbula kar yağmaya başladı ve herşey darmaduman oldu.
küçük bir depresyona girdim ve halen de çıkabilmiş değilim.
bir ara kafayı saçlarıma taktım, onlarla uğraşıcam diye bıraktım herşeyi,
sonra oğlanın doğumgünü geliyor diye stres yaptım, hazırlıklar vs derken bıraktım herşeyi,
sonra o gün geldi, yedim içtim yememem gereken ne varsa,
öyle olunca buraya gelip yazmaya yüzüm olmadı.
şimdi ise tekrar toparlanmaya çalışıyorum.
tekrar kendimi motive etmeye çalışıyorum.
karatay kurallarına uyarak yaşadığım, hiç acıkmadığım, kendimi hep tok ve enerjik hissettiğim o günleri
mumla arıyorum arkadaşlar!!!
inşallah bugünden itibaren tekrar aranıza döneceğim.
nolur beni bırakmayıııın!!!!!
Güle güle git gel bakaım, ablana söyle sakın yoldan çıkarmasın seni
annem kuzum gül kokulu sevdiceğimmm dimek tatile gidiyorsun geziler,izinler ohhhhhh sefa olsun gızz benim yerimede gez karamürsel sepetiimmm arada bakıver bana ben sensiz duramamm öslerimmm et tavuğumm asidi kaçmamış gazozummm öperimm
al bi muzcu daha muz iyi de o sigara ile ilgili cümleyi okumadım farzediyorummm
GÜNAYDIN CANIMMM
LATİ LOKUMUM ÇOK ÖZLEYECEĞİM SENİ,ABLANDA NET YOK MU?OLMASA DA ARADA GİR BİR YERLERDEN!
İYİ TATİLLER SANA
:
Kızlar merhaba,
öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum.
aslında burda hepberaber ne kadar güzel bir destek olduğunu burdan biraz uzaklaşınca anladım.
noldu bana bilmiyorum.
kar yağdı böyle oldu galiba.
buraya gelip her gün menülerimi yazdığım zamanlar ne kadar güzel gidiyordu herşey.
ne güzel kilo vermeye başlamıştım.
ama sonra kar istanbula kar yağmaya başladı ve herşey darmaduman oldu.
küçük bir depresyona girdim ve halen de çıkabilmiş değilim.
bir ara kafayı saçlarıma taktım, onlarla uğraşıcam diye bıraktım herşeyi,
sonra oğlanın doğumgünü geliyor diye stres yaptım, hazırlıklar vs derken bıraktım herşeyi,
sonra o gün geldi, yedim içtim yememem gereken ne varsa,
öyle olunca buraya gelip yazmaya yüzüm olmadı.
şimdi ise tekrar toparlanmaya çalışıyorum.
tekrar kendimi motive etmeye çalışıyorum.
karatay kurallarına uyarak yaşadığım, hiç acıkmadığım, kendimi hep tok ve enerjik hissettiğim o günleri
mumla arıyorum arkadaşlar!!!
inşallah bugünden itibaren tekrar aranıza döneceğim.
nolur beni bırakmayıııın!!!!!
öğlen yemeğimi 14:30-14:45 arasında yedim
şehriyeli tavuk çorba
2 tane küçük kabak dolması maalesef pirinçli
salata
afiyet olsunn..
nasılmış tarifi bize de ver bakemmmm
buğday dan yapılmış pilav tarifi vardı 2. kitapta,o kadar üzülecek bişey değil ya kendini harap ettinben de 1 saat dolandım geldimmmm..
pek tempolu oladı tabi,yerle çok karlı ve kaygan olduğu için..
yürüyüşten dönüşte
1 kase ketentohumlu yoğurt
1 yumurta
avuç içim kadar kaşar-beyaz peynir
6-7 adet zeytin yedimm...
arkadaşım kuru biber ve patlıcan dolamsı getirmişş..
illa da ye dedi ama yemedimmmm artıkk..
of zaten sabah buğdayı yedimmm
tenks fıstık,ne antin kuntin şeyler yiyon senhangisinin sebze sotesinin mii verdiğim malzemelerii haşlayıp yağda çevir annem nasıl acayip bir lezzet anlatemem yaaaaama minik minik olmaları şart.
piliç sarmayı soruyorsan tavuğun göğsünüü iyice incelt döverek genişlett sonraa içie kavrulmuş ıspanak mantar ve soğan koyy yuvarlaaa kürdan batırr açılmasınn derin bir tavada orta ateşte süt ısıt, ısınınca tereyağı, sarımsak, maydonoz, ve kara biber ekle, devamlı karıştır.sırasıyla peynir ve un ekle, kısık ateşte yaklaşık 10 dakika boyunca pişir sosun koyulaşması gerekiyor.un eklemezsen de olurr bunu hazır kremaylada yapıolar ama yassah malumunsonraa ver fırınaaa sipperr tadı var valla sosun tarifini vermedi ahçı internetten bahtımm gıymetimi bill looo
Jarnii pilic sarma müthiş tavugu sarıp kurdan bağırdıktan sonra fırın damı pişiriyoruz yoksa nasıl?birde bahsettigin sutlu sos servis esnasindami tabağa konacak anlamadimhangisinin sebze sotesinin mii verdiğim malzemelerii haşlayıp yağda çevir annem nasıl acayip bir lezzet anlatemem yaaaaama minik minik olmaları şart.
piliç sarmayı soruyorsan tavuğun göğsünüü iyice incelt döverek genişlett sonraa içie kavrulmuş ıspanak mantar ve soğan koyy yuvarlaaa kürdan batırr açılmasınn derin bir tavada orta ateşte süt ısıt, ısınınca tereyağı, sarımsak, maydonoz, ve kara biber ekle, devamlı karıştır.sırasıyla peynir ve un ekle, kısık ateşte yaklaşık 10 dakika boyunca pişir sosun koyulaşması gerekiyor.un eklemezsen de olurr bunu hazır kremaylada yapıolar ama yassah malumunsonraa ver fırınaaa sipperr tadı var valla sosun tarifini vermedi ahçı internetten bahtımm gıymetimi bill looo
hangisinin sebze sotesinin mii verdiğim malzemelerii haşlayıp yağda çevir annem nasıl acayip bir lezzet anlatemem yaaaaama minik minik olmaları şart.
hangisinin sebze sotesinin mii verdiğim malzemelerii haşlayıp yağda çevir annem nasıl acayip bir lezzet anlatemem yaaaaama minik minik olmaları şart.
tenks fıstık,ne antin kuntin şeyler yiyon sen
tenks fıstık,ne antin kuntin şeyler yiyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?