şimdi doktor iki hafta bana 6 öğün beslen dedi ya ben bunu karataya nasıl uyarlasam ki.......
ara öğünlerinde kavrulmamış çerez,süt ve ayran iç canımm karataydan şaşmamış olursun böylece
lo bura kimseyi bırakmayo sen burayı bırakmaaa geçmişide unut gitsinnn sil baştann başlamak gerek bazennn sıfırla annem sıfırla :)kapişş :)Kızlar merhaba,
öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum.
aslında burda hepberaber ne kadar güzel bir destek olduğunu burdan biraz uzaklaşınca anladım.
noldu bana bilmiyorum.
kar yağdı böyle oldu galiba.
buraya gelip her gün menülerimi yazdığım zamanlar ne kadar güzel gidiyordu herşey.
ne güzel kilo vermeye başlamıştım.
ama sonra kar istanbula kar yağmaya başladı ve herşey darmaduman oldu.
küçük bir depresyona girdim ve halen de çıkabilmiş değilim.
bir ara kafayı saçlarıma taktım, onlarla uğraşıcam diye bıraktım herşeyi,
sonra oğlanın doğumgünü geliyor diye stres yaptım, hazırlıklar vs derken bıraktım herşeyi,
sonra o gün geldi, yedim içtim yememem gereken ne varsa,
öyle olunca buraya gelip yazmaya yüzüm olmadı.
şimdi ise tekrar toparlanmaya çalışıyorum.
tekrar kendimi motive etmeye çalışıyorum.
karatay kurallarına uyarak yaşadığım, hiç acıkmadığım, kendimi hep tok ve enerjik hissettiğim o günleri
mumla arıyorum arkadaşlar!!!
inşallah bugünden itibaren tekrar aranıza döneceğim.
nolur beni bırakmayıııın!!!!!
heç kullanmadım bilmiyorum elmayraArkadaşlar, aranızda hiç şu balık yağını kullanan var mı?
Efa oranı çok yüksek diye tercih ettim bir de fiyatı iyiydi solgarlara göre felan ama emin olamadım konsantre balık yağı felan diyor diye
sende gel orman olakkk arizona kaktüsümm :) aman geç kalma erken gellll sakın geç kalma erken gelllel değmemiş balra girmemiş bitki örtümmm bi yolunu bulupp dürterimm siziiii ben sizden ayrılamam kiiipapadiyyaa derdine yansınn vallahaaa
laaann ben muz yiyince ishal oluyomm haaabenim dna'm bozuk herhalll
girerimmm ceee derimm dürterimm döverimm siziii kaçar mı bendenapılamdaykenn daha insaflı olcağımı zannedip kaçamak neyin yapmayınn yoksamm chucky'nin gelini olup oyuncak ayılarınızdan seri katil yaratırım haaaaa
kendide antin kuntin :)tenks fıstık,ne antin kuntin şeyler yiyon sen
ya cidden hee bende dipçik gibiyim millet ilaç kullanıyorum sanacak :) zıp zıp ordan oraya tutabilene aşkolsunkızlar acık uyuyayım dedim uyku tutmadı yav,diyete yeniden uyalı daha 2 gün oldu gündüz uyuklamamı kesti
geçmiş olsun kuzu merak etme önemli bişi değildir mujkkkkızlar doktordan geldim.Benim reaktif hipoglisemim varmış yani türkçesi kan şekeri düşüklüğü.
esi yapılacakmış
hep böyleee kalll hep böyle kallllll şarkısını dinledimdii kapişşnerem normal ki damak tadım normal olsun
evet devam edecek ve kuş gibi olcen cennet kuşuuu :)Kızlar bende bu gün başladım.Ya Allah aşkına hepinizi tebrik ediyorum bu kadar uzun süredir kahvaltıda ekmek yemeden durabildiğiniz için.O nasıl bişedir ya,ben normalde cevizi çok seven biri olmama rağmen kahve fincanı büyüklüğünde zor bitirdim cevizi,zeytin de yemedim ,diğerleri aynı .Ama ekmek olmaması çook kötü diğer öğünlerde aramıyorum ama kahvaltıda ekmek yiyememek bayağı bi koydu bana:) ya ,bu hep böylemi devam edicek
lo bura kimseyi bırakmayo sen burayı bırakmaaa geçmişide unut gitsinnn sil baştann başlamak gerek bazennn sıfırla annem sıfırla :)kapişş :)
heç kullanmadım bilmiyorum elmayra
sende gel orman olakkk arizona kaktüsümm :) aman geç kalma erken gellll sakın geç kalma erken gelll
papişe ne bakıyon sen sensiz olmazki sensizzz papiş arar en çok seniii çaktırmıyoo çakalll
bozuk annem bozuk dna da bozuk kayışlarda kopukkkk işte bu yüzden sırf bu yüzden işte yeni bir isim verdim sanaaaaa et tavuğumm yirim seni diye diye bir gün haketten yicem herhalll :))
kendide antin kuntin :)
ya cidden hee bende dipçik gibiyim millet ilaç kullanıyorum sanacak :) zıp zıp ordan oraya tutabilene aşkolsun
geçmiş olsun kuzu merak etme önemli bişi değildir mujkkk
hep böyleee kalll hep böyle kallllll şarkısını dinledimdii kapişş
evet devam edecek ve kuş gibi olcen cennet kuşuuu :)
ilacın olurum yevriiimmmmmsen ilaç kullanıyon mı bilmem ama ilaç gibi geliyonn kızzbende çok severrimm destina'yıı daha bi sevdim seni şimdi erkek olaydın üstüne atlardım seninn sevimlii ziv ziv
he ya rüzgar gibin geçtiii getii olsun elbet gelecek her yol buraya çıkargelmıs ama bır selam bıle vermeden gıtmıs:44:
selamlar arkadaşlar,
bu sabah tartıldım hiç kilo vermemişim almamışımda. regl olmam yakın ondanmı acaba? bu arada günüm geldi ama hiç bir belirti de yok acaba uyguladığım bu diyet birşeyleri değiştirmiş olabilrmi. Eskiden en az 3 gün önce regl olurdum. iki gün kaldı hala tık yok..
ilacın olurum yevriiimmmmm
bir erkek gizlice bu topiğe yazsa ne komik olur loo var mıdır acep yoktur sanırsamm sıkılır gider çenedede epeyce geri kalır ellaham :)
denizci bulcem ben sana onun üstüne atlıcan kısmetseee :)
kilo vermemen regliden olabilir bazen ödem oluyorr ama bu diyetin regl konusunda düzen koyduğunu duydum vede öyle olması mantıklı sağlıklı katkısız besleniyorsan sporda yapıyorsan sağlık sıkıntında yok ise reglilerin düzenli olur arkidişşş kafana takma
Kızlar merhaba,
öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum.
aslında burda hepberaber ne kadar güzel bir destek olduğunu burdan biraz uzaklaşınca anladım.
noldu bana bilmiyorum.
kar yağdı böyle oldu galiba.
buraya gelip her gün menülerimi yazdığım zamanlar ne kadar güzel gidiyordu herşey.
ne güzel kilo vermeye başlamıştım.
ama sonra kar istanbula kar yağmaya başladı ve herşey darmaduman oldu.
küçük bir depresyona girdim ve halen de çıkabilmiş değilim.
bir ara kafayı saçlarıma taktım, onlarla uğraşıcam diye bıraktım herşeyi,
sonra oğlanın doğumgünü geliyor diye stres yaptım, hazırlıklar vs derken bıraktım herşeyi,
sonra o gün geldi, yedim içtim yememem gereken ne varsa,
öyle olunca buraya gelip yazmaya yüzüm olmadı.
şimdi ise tekrar toparlanmaya çalışıyorum.
tekrar kendimi motive etmeye çalışıyorum.
karatay kurallarına uyarak yaşadığım, hiç acıkmadığım, kendimi hep tok ve enerjik hissettiğim o günleri
mumla arıyorum arkadaşlar!!!
inşallah bugünden itibaren tekrar aranıza döneceğim.
nolur beni bırakmayıııın!!!!!
sağol bacikoooo heee önemli bişiy değilmiş alt tarafı ilerde şeker hastası olurum o da hayatımın içine eder eh önemli değil canım sağ ölsün aman sağolsungeçmiş olsun kuzu merak etme önemli bişi değildir mujkkk
Kızlar bende bu gün başladım.Ya Allah aşkına hepinizi tebrik ediyorum bu kadar uzun süredir kahvaltıda ekmek yemeden durabildiğiniz için.O nasıl bişedir ya,ben normalde cevizi çok seven biri olmama rağmen kahve fincanı büyüklüğünde zor bitirdim cevizi,zeytin de yemedim ,diğerleri aynı .Ama ekmek olmaması çook kötü diğer öğünlerde aramıyorum ama kahvaltıda ekmek yiyememek bayağı bi koydu bana:) ya ,bu hep böylemi devam edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?