Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şimdi doktor iki hafta bana 6 öğün beslen dedi ya ben bunu karataya nasıl uyarlasam ki.......

ara öğünlerinde kavrulmamış çerez,süt ve ayran iç canımm karataydan şaşmamış olursun böylece

handancım geçmiş olsun
doktorlar sitesinde canan hanıma soru sorulabiliyor.
ona bir sor istersen?
onun harici famirin dediği uygun geldi bana da

mb2012 cim ilk sayfadaki örnek menüde ara öğünlerde yenilebilir gıdalar var.Sen de onlara uyarak 6 öğün yaparsın.sabah-kuşluk-öğlen-ikindi-akşam-gece-gecee şeklinde saatlerini ayarlayarak yiyebilirsin.akşam yemeğinden sonraki öğünlerinde süt ve ayranla geçiştirirsin

tamamdır arkidişler ara öğünlerde ya süt ya ayran içilecek yada kuruyemiş yenecek emir alındı ve uygulanacaktır teşekkürler

lo bura kimseyi bırakmayo sen burayı bırakmaaa geçmişide unut gitsinnn sil baştann başlamak gerek bazennn sıfırla annem sıfırla :)kapişş :)
heç kullanmadım bilmiyorum elmayra

sende gel orman olakkk arizona kaktüsümm :) aman geç kalma erken gellll sakın geç kalma erken gelll
papişe ne bakıyon sen sensiz olmazki sensizzz papiş arar en çok seniii çaktırmıyoo çakalll
bozuk annem bozuk dna da bozuk kayışlarda kopukkkk işte bu yüzden sırf bu yüzden işte yeni bir isim verdim sanaaaaa et tavuğumm yirim seni diye diye bir gün haketten yicem herhalll :))

tenks fıstık,ne antin kuntin şeyler yiyon sen
kendide antin kuntin :)

kızlar acık uyuyayım dedim uyku tutmadı yav,diyete yeniden uyalı daha 2 gün oldu gündüz uyuklamamı kesti
ya cidden hee bende dipçik gibiyim millet ilaç kullanıyorum sanacak :) zıp zıp ordan oraya tutabilene aşkolsun
kızlar doktordan geldim.Benim reaktif hipoglisemim varmış yani türkçesi kan şekeri düşüklüğü.

esi yapılacakmış
geçmiş olsun kuzu merak etme önemli bişi değildir mujkkk

nerem normal ki damak tadım normal olsun
hep böyleee kalll hep böyle kallllll şarkısını dinledimdii kapişş

evet devam edecek ve kuş gibi olcen cennet kuşuuu :)

sen ilaç kullanıyon mı bilmem ama ilaç gibi geliyonn kızzbende çok severrimm destina'yıı daha bi sevdim seni şimdierkek olaydın üstüne atlardım seninn sevimlii ziv ziv

selamlar arkadaşlar,

bu sabah tartıldım hiç kilo vermemişim almamışımda. regl olmam yakın ondanmı acaba? bu arada günüm geldi ama hiç bir belirti de yok acaba uyguladığım bu diyet birşeyleri değiştirmiş olabilrmi. Eskiden en az 3 gün önce regl olurdum. iki gün kaldı hala tık yok..

ene kimler gelmiş Almanyanın güzeliii yürüyüş kraliçemiz gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş naber annem yaa kardeşle hasret giderdiniz ellaham :))

sen ilaç kullanıyon mı bilmem ama ilaç gibi geliyonn kızzbende çok severrimm destina'yıı daha bi sevdim seni şimdierkek olaydın üstüne atlardım seninn sevimlii ziv ziv
ilacın olurum yevriiimmmmm
bir erkek gizlice bu topiğe yazsa ne komik olur loo var mıdır acep yoktur sanırsamm sıkılır gider çenedede epeyce geri kalır ellaham :)
denizci bulcem ben sana onun üstüne atlıcan kısmetseee :)

kilo vermemen regliden olabilir bazen ödem oluyorr ama bu diyetin regl konusunda düzen koyduğunu duydum vede öyle olması mantıklı sağlıklı katkısız besleniyorsan sporda yapıyorsan sağlık sıkıntında yok ise reglilerin düzenli olur arkidişşş kafana takma

ayyy yaaa denizciyse ispanyol olsun yaa neyse türkte olur vazgeçtim

teşekkür ederim petunya.hamile olma korkusu sarmıştı sayende biraz rahatladım...

öncelikle hoşgeldin emin ol burda olmak iyi gelecektir sana hergün gel ve yediklerini yaz sohbetlere katıl gerisi kolaylıkla aşılacaktır.

uyaınca:1 su bardağı su
sabah: 2 yumurta
2 küçük dilim peynir
2-3 tane siyah zeytin

öğlen:
3-4tane içli köfte

akşam:6 yk bulgur pilavı
6 yk kurufasulye

1,5 lt su

hoşgeldin aramıza merak etme alışıyosun ekmek yememeye ve aramıyosun zamanla....

bende başlamak istiyorum bu diyete ama bir türlü olmuyor iki hafta önce kitapların ikisinide aldım hemen ı-okudum ama uygulayamıyorummm bana yardım edin lütfennnnn(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…