Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam yemeğim;

1 tabak brüksel salatası, salata, yoğurt
Bir de 2 avuç kadar tuzsuz ayçekirdeği.

Su 2 lt olmuştur...

KALKINCA : 1 bardak ılık su

1.ÖĞÜN : 2 yumurtalı meneme
5 adet zeytin
5 adet gün kurusu
5 adet ceviz
1 avuç içi kadar köy peyniri

2ÖĞÜN : tavuk ızgara
turşu
ezme
15 fındık

3.ÖĞÜN : 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
havuç - turp salatası
6 zeytin
10 adet fıstık
20 adet ayçekirdeği

hareket olarak bütün gün çarşıda dolaştım :)

SIVI : 2.5 litre su , çay

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KURUYEMİŞİN FAZLA OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUNUZ AMA 1 - 1,5 İNCE BELLİ ÇAY BARDAĞINI GEÇMİYOR ... İYİ GECELER

selam kızlar....
bende dün:30dakika
bugün:1 saat yürüdüm...
bir arkadaşım 1 ay karatay yapıp 4 kilo vermişti..tatilde bırakmış..3 haftadır yapmıyormuş..1 gr bile almamışçok şaşmışbende eee karatay farkı dedim...

öğlen
6 adet çiğköfte ayran bol marul
akşam
3 çatal bulur pilavı 1 tabak k.bahar havuçlu turp salatası yoğurt

eve geldiğimde ev berbat durumdaydı acayip sinir oldum eşim evde olsa boğabilirdim onu ya da düdüklü tencerei kafasına geçirebilirdim
eşim 4-12 bu hafta o yüzden evden 3te çıkıyor ben eve geldiğimde de evi .... götürüyor çok sinirliyim kızlar ağlıcam yani o kadar
offfff

zaten uykum var bide heryer pembeli olmuş. nolmuş böyle.
bugün kötü bir karataycıydım. ne bulduysam yedim gibi bişeydi. ama komşumun davetine gitmedim. ipin ucu kaçmasın diye. bende böyle teselli ettim kendimi.
aslında dışardaki ikramlara hayır diyebiliyorumdaa ah evdeki ikramlarımı dize getirebilsem of off

akşam yemeğim
azıcık şehriye çorbası(papadiya sen görme)
kıymalı bulgurlu lahana yemeği üzerine sarmısaklı yoğurt

buraya kadar iyi sonra annemlere çay içmeye gittik
kek yapmış ama nasıl ısrar eder kendileri
yarım kek yedin-m bir dilimde kabak tatlısı:26:
tam 8de bitti yemem leptine daha çok ihtiyacım var bu akşam

günaydın arkadaşlar nerdesiniz yaa hiç kimse yok burda hadi gelin artık...

dün akşamki menüm:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pırasa yemeği
karışık salata
1 kase keten tohumlu yoğurt

yemekten sonra 1-2 avuç karışık çerez :)

bu sabahki menüm:
tereyağında 2 yumurta
biraz peynir
10 yeşil zeytin (sonunda 10 tane yemeyi başardım)
3 gün kurusu
1 kuru erik
birazdanda biberiye çayı içicem

herkese kolay gelsin..uyanın artıkkk

Günaydıııın
Karataycılar uyuyor daha sanki, tabi cumartesi çalışmıyor sanırım kimse, benim dışımda tabi
Neyse ben sabah menümü yazayım;

1 muz, 1 çay bardağı ceviz, bir dilim peynir.

Muz ile kahvaltıyı ilk yaptım, bakalım bu da tok tutacak mı yumurta gibi...

Bence de canım ya, inanılmaz bir sessizlik var topicte

Afiyet olsun bu arada, sana da kolay gelsin

Bence de canım ya, inanılmaz bir sessizlik var topicte

Afiyet olsun bu arada, sana da kolay gelsin

sağol canım sanada afiyet olsun merak etme muz da tok tutuyo.millet öğlene ancak uyanacak herhalde.uykucu şeyler hepsine birazdan misafir gelsin kalksınlar yataklarından uyuyamasınlar...:):):)

Günaydın kızlar daha yeni kalktım. Oglus kalkmasa daha kalkacağında yoktu zaten. Dün akşamki menüm (7:00)
Çok az yoğurt çorbası(yarmali)
Fırında cipura
5-6 kasik Yogurtlu semız yemeği(azıcık bulgurla pişirdim)
Bende ilk kez muz yedim dün kahvaltıda okulda çok fazla kuruyemis de tuketemedim(10dk lik tenefuste ne yenirse iste)ama gercekten tok tutuyo.

Günaydın, yine de iyi uyumuşsun :)

Evet muz gerçekten tok tutuyormuş, ben de hala acıkmadım.

Günaydın arkadaşlar

yazamıyorum ama takipteyim ve diyete devam ediyorum, sadece oğlum dişten dolayı çok huzursuz olduğunda ve hasta olduğunda düzenli yiyemiyorum onun dışında, arada ne bulursam yediğim krize girdiğim zamanlar oluyor, bunların dışında olduğunca uymaya çalışıyorum diyete ve her gün lesli ile yürüyorum en az 15 dk, bazı bel ve karın hareketlerini de düzenli yapıyorum çok faydasını gördüm.

Size bir sorum var, ben bazen yemek olmadığında öğlen çiğ köfte yiyorum, içinde ince bulgur var malum kendimi kötü hissediyorum, ne düşünüyorsunuz sizce masum mu?

Bir de muz yiyorsunuz gördüğüm kadarıyla, Canan hocaya mı sordunuz bunu acaba? ben kitapta hiç muz falan görmedim de?

hepinize başarılar

5 yesıl zeytın
1 kayısı yumurta
1 gunkurusu kayısı
beyaz peynır
bırkac fındık
roka omega3
az kavurma
keten tohumu
yesılcay

kızlar bu saba h bır arkadasın burosuna gıttım kendısı dıyet urunler satıyo cay,gıda takvıye falan
olcum yaptırdım yag oranım azalmıs kas oranım artmıs bel basen gogusten de cıddı anlamda ıncelme var
fakat kızlar mıde ıyıde gobek kısmındakı yaglar nasıl gıdecek ya 2 sezeryan gecırdım resmen yapıstı o yaglar oraya
yumusuyo ama tamamen gıtmıyo yaglar acaba bıraz daha kılo verınce gıdermı dumduz bır karnım olur mu?kılo verenlerın fotolarına baktıgımda hepsının
karnı dumduz olmus benımde olurmu acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…