Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2. öğün:

1 tatlı kaşığı mindivan macunu
2 ad. haşlama baget
bolca salata
1 bardak az tuzlu ayran
1 kk helva
2 kapsül omega 3

6'sı 1 yerde çayı

su:2.5 Lt

bugünkü menüm çok mu saçma olmuş kızlar ya da fazla? bi bakar mısınız?

kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
1 ç.b fındık
8 tuzsuz zeytin
1 avuç içi beyaz peynir
çay

öğle
1 çb ceviz
1 yumurtadan kıymalı omlet
brokoli-karnıbahar salatası
2 kaşık yoğurt

akşam canım pişmiş yemek istemedi onun yerine

2 yerli muz
1çb fıstık-ceviz
yarım bardak süt

Son düzenleme:
kitabı okursan şeytanda kandıramaz seni.. hepsi gözüne zehir gözükür. en güzel şey spor.spor.spor... tebrikler..
zeytinler az olmuş daha fazla yemelisin.. gerisi güzel menü..
ooo sanada geçmiş olsun.. tabi giden kilolarada bi maşaallah
selam kızlar

kahvaltım

1 yumurta
1 gunkurusu
b.peynır
5 yesıl zeytın roka
maydanoz
omega3 fındık
yesılcay
1 catal kavurma
yumurta az zeytin az,gerisi harika..efiyet olsun
günaydın kıslar
1.ögun 07.15
2 kayısı kıvamı yımırta
1 kayısı
1avuc cevız
2 omega 3 kapsul
1 dılım peynır
koca bır bardak cay
zeytinsiz olmaz....
valla müthiş menü..canım çekti.. efiyet olsun petuş..
2 adet köy yumurtası rafadan
12 zeytin
avuc ici kadar beyaz peynir
1 cay bardagı fındık
havuc ve kırmızı lahana salatası
1 kupa ıhlamur cayı ictim:))
tam karatay kahvaltısı.. süper
senin hayırlarına bayılıyorum.. maaşaallah ne güzel bir irade.. ben kaçıyom ama hayır demeyi bilmiyom.. nasıl yapıyon ev sahibini kırmadan yaa...:44:
zeytinsiz olmaz ama.... spor harika.. istikrarla devam...
en mutlu günlerimizde bile stres oluyoruz ne saçma dimi.. ama zaman ve çevrenin beklentileri olayı bu hale getirdi bizde katkı sağlamaya devam ediyoruz.. neyse...
gel gel gel gel güzelim
gel hiç acımıycak...
geçmiş olsun ama şuan fazla bişi gözükmy.. devam et karatayla şekerler düzene giriymiş... sen bilin ama..
süper bi paylaşım olmuş... yazık ne günlere geldik. artık araştırıp öğreniyoruz ne zaman ne olduğunu.. pazarlarda yalan oldu...
uyaınca:1 su bardağı su
sabah: 2 yumurta
2 küçük dilim peynir
2-3 tane siyah zeytin

öğlen:
3-4tane içli köfte

akşam:6 yk bulgur pilavı
6 yk kurufasulye

1,5 lt su

zeytin az olmuş, bol bulgurlu bi menü kalori biraz kaçmış ama bol sporla hallolabilir...

gül63 hocam nerdesiniz. okullar yeni açıldı yoğunmusunuz ki... hiç gözükmeden kaçıyonuz..

simdi sporumu yaptım geldim TAAMMM 5 km yürüyüs artı 3-4 dk kosu ve süperim 400 kaloride gitmiş oldu 6.5 hız arada 7 hız uyguladım

öglen yemegim(15:00)
1 tabak pırasa yemegi
1tabak kuru börülce salatası
2 bardak su

aksam yemegim(19:00)
1 kase tarhana corbası
1 tabak kuru börülce salatası

ve aksam misafirlik yine hayırlar

canım arkadasım buraya tel sehriye olmadı hocamız diyor ki kitabında biz işlenmiş olan seyler yenmemeli sonucta biz kalori hesabı yapmıyoruz sehriyenin kalorisi az makarna pilavın kalorisi fazla diye degil işlenmiş oldugu icin YEMİYORUZ SUCUK SALAM SOSİS GİBİ AMA PASTIRMA YİYEBİLİYORUZ AFİYET OLSUN :)))

ÜZÜLME ARKADASIM BENİM DE BÖYLE BİR SORUNUM VARDI BİR ZAMANLAR AMA SÖYLE Bİ CÖZÜM BULDUM OGLUM TAKİ NE ZAMAN UYUDU SPORA KOSTUM YOKSA NERDE YAPABİLİRDİM Kİ ESİM Mİ DESTEK Mİ OLACAK YOK CANIM HER KOYUN KENDİ BACAGINDAN ASILIR BEBİŞ UYUDUMU HER SEYİ BIRAK SPORA KOS BAK GÖRECEKSİN DAHA COK MUTLU OLACAKSIN BIRAK EV İŞİNİ MİŞİNİ KOS SPORA HADİ SENİDE BEKLİYORUZ ARAMIZA:)))

hoşgeldin aramıza merak etme alışıyosun ekmek yememeye ve aramıyosun zamanla....
teşekkür ederim hoş bulduk.Ben hala tartılmadım gerçi ama umarım kilo verebilirim.Bende karatayı kitabı yok,benim anlamadığım bazı şeler var.Mesala
çoğu arkadaş yediklerini yazmış meyve yok çoğunda,meyve yiyemiyormuyuz ,sayfanın en başındaki 1 haftalık diette de göremedim ,bide hiç makarna yada bulgur yada mercimek çorbası tarzı şeyler yiyemiyor muyuz?yani sürekli protein ve baklagil ağırlık lı öylemi ?

sebzenin en ucuz ve bol olduğu dönem mevsimidir,ben ordan anlıyorum

akşamı da yazıyim(6 dan evvel yemeyi bırakacaktım bugün olmadı,8 den önce yidim ama)
1 tabak pazı-erişte-nohut-yoğurt-tereyağı ile yapılmış çorba

şimdi yeşilçay içip feriyayı seyrediciim,çok kalitesiz bişey ama merakıma yeniliyorum

saphiracım,sabah bala o kadar laf ettik akşam da tutmuş helva yimişsin,inadına mı yapıyon

bugün 3 mil leslie de yaptım beeen,duyan duymayana söylesin

Son düzenleme:
Selam kızlar iki gündür giremedim doğru dürüst

akşam
1 köfte 5 dilim kabak ve patlıcan kızartma(fırında)
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 lt su
5 km yürüyüş

Menü
Bıldırım
1.öğün:1 muz,bi kaç dilim pastırma,bi avuç peynir,10 zeytin,1 erik kurusu,maydanoz,közlenmiş biber yazdan,1 tk. keten tohumu,1 çb. ceviz,1 tane 1000mg.omega3

2. Öğün:2-3 kase unsuz işkembe çorbası

Sıvı:2 lt su,1 fincan biberiye çayı

Spor:1 saat yürüyüş..

Menü
Bıldırım
1.öğün:1 muz,bi kaç dilim pastırma,bi avuç peynir,10 zeytin,1 erik kurusu,maydanoz,közlenmiş biber yazdan,1 tk. keten tohumu,1 çb. ceviz,1 tane 1000mg.omega3

2. Öğün:2-3 kase unsuz işkembe çorbası

Sıvı:2 lt su,1 fincan biberiye çayı

Spor:1 saat yürüyüş..

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,ıkı yerlı muz,bıraz peynır....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır lahmacun,bır bardak ayran,1 kase mercımek corbası,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 5saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a2008.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $a2009.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 36

bende öyleydim yumurtayı ekmeksiiz düşünemıyodum şimdi çok sevıyorumm

aksam 1 büyük çipura
salata
zeytin

2kare çikolata

yarın arkads cagırdı toplancaklarmıs sende gel kızım ıcın gıtmek ıstıyorum cok eglenıyor arkadslarıyla am aben bır ıkı bısı yreım dıye gıtmek ıstemıyorum bencıllıkmı yapıorum bılmem o arkadsımda gıtcemm sımdı yemıycem bıktım senın dıyetınden dıyo

gül hocam zeytinsiz olmamış sanki ama sen bu diyetin pirisin daha iyi bilin yani... :26: keten tohumuda yok ihtiyaç olmuyor heral..efiyet olsun..

sabah 2 haşlanmış yumurta
6-7 zeytin
tuzsuz lor
2 ceviz

2. öğün bir bardak sıcak süt
5 kuruüzüm
1 incir

3. öğün
2 kaşık bulgur pilavı
kurufasulye 4 -5 kaşık kadar
yoğurtlu kereviz salatası

bir saat açık havada yürüdüm.
2 lt su

her geçen gün daha kolaylaşıyor şükürler olsun!....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…