Günaydın arkadaşlar
yazamıyorum ama takipteyim ve diyete devam ediyorum, sadece oğlum dişten dolayı çok huzursuz olduğunda ve hasta olduğunda düzenli yiyemiyorum onun dışında, arada ne bulursam yediğim krize girdiğim zamanlar oluyor, bunların dışında olduğunca uymaya çalışıyorum diyete ve her gün lesli ile yürüyorum en az 15 dk, bazı bel ve karın hareketlerini de düzenli yapıyorum çok faydasını gördüm.
Size bir sorum var, ben bazen yemek olmadığında öğlen çiğ köfte yiyorum, içinde ince bulgur var malum kendimi kötü hissediyorum, ne düşünüyorsunuz sizce masum mu?
Bir de muz yiyorsunuz gördüğüm kadarıyla, Canan hocaya mı sordunuz bunu acaba? ben kitapta hiç muz falan görmedim de?
hepinize başarılar
5 yesıl zeytın
1 kayısı yumurta
1 gunkurusu kayısı
beyaz peynır
bırkac fındık
roka omega3
az kavurma
keten tohumu
yesılcay
kızlar bu saba h bır arkadasın burosuna gıttım kendısı dıyet urunler satıyo cay,gıda takvıye falan
olcum yaptırdım yag oranım azalmıs kas oranım artmıs bel basen gogusten de cıddı anlamda ıncelme var
fakat kızlar mıde ıyıde gobek kısmındakı yaglar nasıl gıdecek ya 2 sezeryan gecırdım resmen yapıstı o yaglar oraya
yumusuyo ama tamamen gıtmıyo yaglar acaba bıraz daha kılo verınce gıdermı dumduz bır karnım olur mu?kılo verenlerın fotolarına baktıgımda hepsının
karnı dumduz olmus benımde olurmu acep:26:[/QUOT
umarım olur dümdüz benimde var göbeğim .mekik hareketi gibi hareketler işe yarar herhalde ....düzenli sporla ben inanıyorum düzeleceğine...
ınsallah olur canım yaa.mekık zor bıde bende bel fıtıgı var fazla zorlamaya gelmez ama duzenlı yuruyus yapıyorum faydası olurmu acep
bende 2 sezeryan yaptım.5 yesıl zeytın
1 kayısı yumurta
1 gunkurusu kayısı
beyaz peynır
bırkac fındık
roka omega3
az kavurma
keten tohumu
yesılcay
kızlar bu saba h bır arkadasın burosuna gıttım kendısı dıyet urunler satıyo cay,gıda takvıye falan
olcum yaptırdım yag oranım azalmıs kas oranım artmıs bel basen gogusten de cıddı anlamda ıncelme var
fakat kızlar mıde ıyıde gobek kısmındakı yaglar nasıl gıdecek ya 2 sezeryan gecırdım resmen yapıstı o yaglar oraya
yumusuyo ama tamamen gıtmıyo yaglar acaba bıraz daha kılo verınce gıdermı dumduz bır karnım olur mu?kılo verenlerın fotolarına baktıgımda hepsının
karnı dumduz olmus benımde olurmu acep:26:
Göbek Eritmek İsteyenler İçin Zinde Türkiye’nin 11 Beslenme Önerisi
2) Sık ve Az Miktarlarda Yiyin
Günde 5-6 öğün yemek yemek, bir öğünde abartılı bir şekilde yemenizi engelleyecektir. Aynı zamanda sık sık gıda aldığınız için metabolizmanız hızlanacaktır. Aldığınız kalorilerin miktarının sabahtan akşama doğru artmamasına dikkat edin.
Canan Karatay da tam tersini söylüyor kitabını okumadınız sanırım 5-6 öğün yemek yemek insülin direncini oluşturuyor.İnsilün direnci oluşuncada kilo almak kaçınılmaz oluyor.
Göbek Eritmek İsteyenler İçin Zinde Türkiye’nin 11 Beslenme Önerisi
Günde 5-6 öğün yemek yemek, bir öğünde abartılı bir şekilde yemenizi engelleyecektir. Aynı zamanda sık sık gıda aldığınız için metabolizmanız hızlanacaktır. Aldığınız kalorilerin miktarının sabahtan akşama doğru artmamasına dikkat edin.
Canan Karatay da tam tersini söylüyor kitabını okumadınız sanırım 5-6 öğün yemek yemek insülin direncini oluşturuyor.İnsilün direnci oluşuncada kilo almak kaçınılmaz oluyor.
hepinize iyi hafta sonları...pazartesi kilo vermiş olarak görüşmek üzere hafta sonu kaçamak yok ona göre :)pzt.tartı var....kendinize iyi bakın:):):)
afiyet olsunGünaydıııın
Karataycılar uyuyor daha sanki, tabi cumartesi çalışmıyor sanırım kimse, benim dışımda tabi
Neyse ben sabah menümü yazayım;
1 muz, 1 çay bardağı ceviz, bir dilim peynir.
Muz ile kahvaltıyı ilk yaptım, bakalım bu da tok tutacak mı yumurta gibi...
Günaydın arkadaşlar
yazamıyorum ama takipteyim ve diyete devam ediyorum, sadece oğlum dişten dolayı çok huzursuz olduğunda ve hasta olduğunda düzenli yiyemiyorum onun dışında, arada ne bulursam yediğim krize girdiğim zamanlar oluyor, bunların dışında olduğunca uymaya çalışıyorum diyete ve her gün lesli ile yürüyorum en az 15 dk, bazı bel ve karın hareketlerini de düzenli yapıyorum çok faydasını gördüm.
Size bir sorum var, ben bazen yemek olmadığında öğlen çiğ köfte yiyorum, içinde ince bulgur var malum kendimi kötü hissediyorum, ne düşünüyorsunuz sizce masum mu?
Bir de muz yiyorsunuz gördüğüm kadarıyla, Canan hocaya mı sordunuz bunu acaba? ben kitapta hiç muz falan görmedim de?
hepinize başarılar
ıkızcım bak buna sevındım canlı orneksın yani.kılo gıttıkce gobekte gıdıyo dıyosun supeerrrrr
bugun topıc ne kadar sessiz(
okudum canım kıtabı belkıde senden bıle once okumusumdurGöbek Eritmek İsteyenler İçin Zinde Türkiye’nin 11 Beslenme Önerisi
şu an topikte tekim kimsecikler yok
yarın görüşürüz
yettım gayrı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?