Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1,5 saat dısarda yurudum

ptesıyı cok merak edıyorum herkes cok ıddıalı bu hafta kacamaksız ve bol sporlu bır hafta gecırdık masallah bıze

bu topic buara pek sakin neden acaba..........:44:önceleri okumaya yetişemiyordum......herkes kaçamak mı yapıyor yoksa...
ben bugün yürüyemedim..ama temizlik yaptım..dip,bucak...spor yerine geçer umarım..

Ne zaman yarın yuruyucem desem sabah diz ve bacağımda agriyla uyanıyorum. Dizimde kemik iliği ödemi varmış. Hafif bı ters basmada resmen topal oluyorum. Bu hafta sıfır spor yani. Ve öyle gorunuyoki ben gr oynamiycam bu hafta orası kesin

sabah ki menüm(11:30)

1 ADET KÖY YUMURTASI KAYISI KIVAMINDA (EVDE YUMURTA BİTMİŞTE ONDAN 1)
AVUC İCİ KADAR BEYAZ PEYNİR
10 ZEYTİN
1 CAY BARDAGI FINDIK
HAVUC,KIRMIZI TURP VE KIRMIZI LAHANA KARISIMI SALATA (ZEYTİNYAGLI VE LİMONLU)
2 ADET KURU İNCİR

aksam ki menüm(19:30)

1 KASE TARHANA CORBASI
1 TABAK PIRASA YEMEGİ
SALATA KARNIBAHAR VE BROKOLİ YOGURTLU

SPOR: 40 DK SPOR EVDE YÜRÜYÜS (6000 ADIM)
İZMİRDE HAVA COK GÜZELDİ OGLUM PARKTA OYNADI BENDE ARKADASIMLA SPOR ALETLERİNDE 20 DK CALISTIK

PZT.BEKLEYEMEDEN TARTILDIM KİLO VERMİŞİM AMA PZT.SÜPRİZ OLSUN COK SEVİNCLİYİM EMEKLERİM ZİYAN OLMAMIS:)))))

evet dün aksam yine reddedilen tabagım söyleydi

2 ADET EV YAPIMI SUSAMLI TUZLU PASTA
1 ADET EV YAPIMI UN KURABİYESİ
1 DİLİM KAKAOLU KEK
ETİMEKTEN YAPILMIS PUDİNGLİ CİKOLATA SOSLU PASTA
NESCAFE
BENİM HAYIRLARIMDI.

EVETLERİM İSE 4 CAY BARDAGI SİYAH CAY
1 KUPA YESİL CAY

ESKİ KOMSUMLA 2 AYDIR GÖRÜSEMEMİŞTİK VE BENİ GÖRDÜKLERİNDE COK SASIRDILAR NE KADAR COK ZAYIFLAMISSIN DEDİLER KOMSUM GAZA GELDİ BEN DE BASLAYIM DEDİ ONLARA KARATAYI ANLATTIM NE YAPMASI GEREKTİGİNİ NELERİ YAPMAMASI GEREKTİGİNİ İNŞ.UYGULAR.YANİDÜN BİR KEZ DAHA YAPTIKLARIMIN DOGRU OLDUGUNU ANLADIM VE COK MUTLU,COK MOTİVE OLDUM. İNŞ.PZT.BOMBA GİBİ GELCEM ALLAH NASİP EDERSE.

Son düzenleme:

arkadasım cok güzel bir ögünle günü bitirmissin bende yarın arkadaslarla yemege cıkcaz sence ne yemem uygun olur cünkü karataya baslayalı ilk dısarda yemegi olacakta esim 14 subatı erken kutluyorda mecburen o gün calısıyor
ben adana yada urfa yiyeyim dedim pidesiz ama bulgur pilavı yesem mi kararsızım cünkü nasıl yag pisiyor onu bilmiyorum ya trans yag ise ne yapmalıyım cok kararsızım fikri olan arkadaslar yazsın lütfen

Son düzenleme:
Sabırlı olmak lazım.Bu hafta cok kosturdum pepetıcım ınanılmaz erıdım. Pazartesı tartıyı merak edıyorum.

Eklentiler

• $a2019.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $a2018.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,bır avuc beyaz peynır,2 kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,15 tane zeytın,pul bıber zeytınyaglı,2 kahverengı kuru kaysı,2 kuru ıncır.....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bıraz tavuk,2 kasık bulgur pılavı,1 kase mercımek corbası,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................ .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 5saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Yemeyın bencede tereyagı yada zeytınyagı koymazlar bulgur pılavına dısarıda.

Bravo!!!
Benim su anki kilom ile başlamışsın ve benim idealim olan kiloya inmissin.
Ne kadar zamanda başardın bunu merak ettim. ?

Kahvaltı
1 yumurta
Zeytin,peynir, fındık,badem bol yeşillik bol çay

Öğle
Pirasa,pazi ve mantar kavurma
Yoğurt

Aksam
Köfte
Sebze kavurma bol yoğurt

1 saat twist&shape
2 litre su.

sabah 1 yağda yumurta bpeynir 10 zeytin

öğlen bir avuç fındık ceviz badem

akşam 2 kuru incir 2 kaşık kabak yemeği yoğurtlu k.yemiş

hiç keyfim yok adapazaqrına gittik geldik eşim yolda hastalandı offf yani

Bugün Karataya başlamıştım elde olmayan nedenlerle bozuldu yarın başlıcam kitabı var oradan takip edicem 3 martta kardeşimin düğünü var imkansız ama 5 kilo vermeliyim
günde 1 saat yürüyüş artı pilatesle verebilirmiyim sizce:44:

Aksam menüm 4 tane kuru patlıcan dolması kıymalı ve azıcık bulgurlu(4 tanede 2 kasik bulgur yoktur bile)
1kase mercimek çorbası. 1 gun kurusu 1 ceviz 3 kasik yogurt 1.5 lt su

Bravo!!!
Benim su anki kilom ile başlamışsın ve benim idealim olan kiloya inmissin.
Ne kadar zamanda başardın bunu merak ettim. ?

ben 68 gündür karataycıym arkadasım ve bu sürede ulastım ama nerdeyse kacamaksız olarak ve hergün 45 dk hızlı tempolu yürüyüsle ulastım.ama önümde uzun bir yol var daha.tesekkürler ayrıca.sanada kolay gelsin eminim sende ulasırsın.

Son düzenleme:
kalkınca : 1 bardak ılık su

1.öğün : Soğanlı yumurta
10 tane zeytin
1 kk peynir
5 ceviz
5 gün kurusu

ara : 1 bardak süt
1 çay bardağı fıstık
4 erik kurusu

2.öğün : Mercimek çorbası
havuç - turp - kırmızı lahana salatası
2 kaşık yoğurt
1 misket köfte

sıvı : 2 litre su

yürüyüşe dizlerimden dolayı çıkamıyorum sadece ev işi yaptım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…