Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım iraden çok kuvvetli maşallah tüm yanlışlara 'HAYIRLARIN' için ve doğrulara 'EVETLERİN' için kutluyorum seni veee kilonu merak ediyorumm:))

Sabah kahvalti olarak

2 yumurta
bir parca beyaz peynir
dereotu
maydanoz
zeytin

oglen
sekersiz kahve

aksam
ayran corbasi
bir kofte
yogurtlu sarimsakli patlican

2 lt su :)

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:))Eki Görüntüle 345073
10 - 15 tane zeytın. olsun lutfen,kılo verınceye kada 2 tane kaysı kıvamında yumurta olmalı sofranızda,yumurta yerıne 1 yabancı muz ya da 2 yerlı muz yıyebılırsınız.hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,pazartesı gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, pazartesı gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze

Gunaydınnnn uyanın kızlarrrrr Kalkın kahve keyfı yapın Yuruyus ,ev ısı,gardropları duzenleyın,buzdolabını duzenleyın,haftaya hazırlık pılot uretım yapın doldurun buzlukları.

Gunaydınnnn uyanın kızlarrrrr Kalkın kahve keyfı yapın Yuruyus ,ev ısı,gardropları duzenleyın,buzdolabını duzenleyın,haftaya hazırlık pılot uretım yapın doldurun buzlukları.

kız yat uyu bi dinlen bu ne enerjı yıyon yıyon proteınlerı löp löp kaldırıyor senı dımı ilköğretimler cok yogundur bu enerjıye ıhtıyac olcek hafta içi

sabah sabah ne enerjı valla gecen hafta dedıklerını yapmıstım dolaplarım mis ütülerim tam heryerım toplu bı makına tutcam evıme bıde sılcem söleee camasırsuyla banyo vc dee yaptımmı süper olcek ama henuz yumurta mı yaptım bır yeşil çay sallnandırdım onu ıccem omegalarımı da ıctım . bundan sonra sabha kalkıp yuruycem leslı ıle evde sabah 6 da kalksam yeter ya acaba yapabılırmıyım

bıraz peynır
2yumurta
bıraz fınduk
2 kayısı
10 zeytın

den olusacak kahvalıtmm looo

günaydın kıslar bugun hava guneslı ama soguk zonguldakta.erkenden kalkıp ıs geldım enerjıkyım cok bugun

günaydın bacılar erkencısınız bugun sızde

Gunaydin karataykankalarim. Ben de bugün uyusuk bir vaziyette kalktım. Gözlerimi acamiyodum. Saat de 10:15 di bu arada. Ama bı tartiliverem dedim gözlerim yerinden fırladı. Bu karatay ciddi ciddi zayiflatiyomu beni nedir. Ama soylemicem ne kadar olduğunu. Yalnız beni alkışlayın. Bu - leri son birkaç gundur hiç kaçamak yapmama ma bağlıyorum günde 2 Ogün , ve öğünler arası 6 saat ,aksam 7 den sonra lokma yemek yok. Ayyyyyyy çok sevindiiiiiim moralim supeeeer

günaydın kızlarrrr
kahvaltıya arkadaşım gelecek onu bekliyorumm ben dee. daha yapamadım kahvaltımı.
yumurta salatası yaptım bol yeşillikli bi de yoğurtlu havuç salatası ek olarak.

peynir çeşitleri, zeytin, salatalık, maydonoz eşliğinde sonlandırırız kahvaltımızı
misafirlerimi de sağlıklı besliyorumm

ooo supersın sana kahvaltıya gelmek ıstedım bı an sekerım

Kahvaltim12:00
2yumurta ,15zeytin ,2dilim beyaz peynir ,3gun kurusu, 1 çay bardağı kuruyemis, yarım çay bardağı kadar sut (oğlanın artığı) ,3bardak çay, omega3, ve 1 lt su
3gundur olduğu gibi bügünde hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum inşallah yürüyüş yapabilirim bugün

selam cıtırlar:))))

kahvaltım

2 yumurta
3 zeytın
b.peynır
kıvırcık
maydanoz
dereotu
kavurma
fındık
omega3
yesılcay

valla kızlar bende tartıda cok guzel bır sonuc gordum ama soylemeye hıc mı hıc nıyetım yoookkk yarın sabah gercekten cok guzel bır sabah olacak herkes bol bol kılo vermıs olacak ne guzel.ben sımdı yuruyusume cıkayım.ıst da mıs gıbı gunes var gunes ısıgıda cok onemlı kacırmamak lazım.kendınıze cok ıyı bakın bol su ve yesılcayı ıhmal etmeyın

çok merak ettim papadiya yaaaaa...ama bende çok güzel bi sonuç bekliyorum.gerçi cuma günü regl oldum inşallah ödem falan yoktur.fekat ölçülerimi aldım 2 şer cm daha incelmişim

Selam canlarım ben bir tost yedim sabah (

oh herkes süper o zaman yarın liste yıkılacak ta ben hiç sanmıyorum kilo verdiğimi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…