yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:))Eki Görüntüle 345073
cok güzel bir sabah kahvaltısı karataya da cok uygun tabaklarında tam 14 subatta uygunmus kıskandım vallla:))))
evet dün aksam yine reddedilen tabagım söyleydi
2 ADET EV YAPIMI SUSAMLI TUZLU PASTA
1 ADET EV YAPIMI UN KURABİYESİ
1 DİLİM KAKAOLU KEK
ETİMEKTEN YAPILMIS PUDİNGLİ CİKOLATA SOSLU PASTA
NESCAFE
BENİM HAYIRLARIMDI.
EVETLERİM İSE 4 CAY BARDAGI SİYAH CAY
1 KUPA YESİL CAY
ESKİ KOMSUMLA 2 AYDIR GÖRÜSEMEMİŞTİK VE BENİ GÖRDÜKLERİNDE COK SASIRDILAR NE KADAR COK ZAYIFLAMISSIN DEDİLER KOMSUM GAZA GELDİ BEN DE BASLAYIM DEDİ ONLARA KARATAYI ANLATTIM NE YAPMASI GEREKTİGİNİ NELERİ YAPMAMASI GEREKTİGİNİ İNŞ.UYGULAR.YANİDÜN BİR KEZ DAHA YAPTIKLARIMIN DOGRU OLDUGUNU ANLADIM VE COK MUTLU,COK MOTİVE OLDUM. İNŞ.PZT.BOMBA GİBİ GELCEM ALLAH NASİP EDERSE.
Canım iraden çok kuvvetli maşallah tüm yanlışlara 'HAYIRLARIN' için ve doğrulara 'EVETLERİN' için kutluyorum seni veee kilonu merak ediyorumm:))[/QU
yasasın karatayyy
10 - 15 tane zeytın. olsun lutfen,kılo verınceye kada 2 tane kaysı kıvamında yumurta olmalı sofranızda,yumurta yerıne 1 yabancı muz ya da 2 yerlı muz yıyebılırsınız.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:))Eki Görüntüle 345073
Gunaydınnnn uyanın kızlarrrrr Kalkın kahve keyfı yapın Yuruyus ,ev ısı,gardropları duzenleyın,buzdolabını duzenleyın,haftaya hazırlık pılot uretım yapın doldurun buzlukları.
Gunaydınnnn uyanın kızlarrrrr Kalkın kahve keyfı yapın Yuruyus ,ev ısı,gardropları duzenleyın,buzdolabını duzenleyın,haftaya hazırlık pılot uretım yapın doldurun buzlukları.
kız yat uyu bi dinlenbu ne enerjı yıyon yıyon proteınlerı löp löp kaldırıyor senı dımı ilköğretimler cok yogundur bu enerjıye ıhtıyac olcek hafta içi
sabah sabah ne enerjı vallagecen hafta dedıklerını yapmıstım dolaplarım mis ütülerim tam heryerım toplu bı makına tutcam evıme bıde sılcem söleee camasırsuyla banyo vc dee yaptımmı süper olcek ama henuz yumurta mı yaptım bır yeşil çay sallnandırdım onu ıccem omegalarımı da ıctım . bundan sonra sabha kalkıp yuruycem leslı ıle evde sabah 6 da kalksam yeter ya acaba yapabılırmıyım
bıraz peynır
2yumurta
bıraz fınduk
2 kayısı
10 zeytın
den olusacak kahvalıtmm looo
günaydın kızlarrrr
kahvaltıya arkadaşım gelecek onu bekliyorumm ben dee. daha yapamadım kahvaltımı.
yumurta salatası yaptım bol yeşillikli bi de yoğurtlu havuç salatası ek olarak.
peynir çeşitleri, zeytin, salatalık, maydonoz eşliğinde sonlandırırız kahvaltımızı
misafirlerimi de sağlıklı besliyorumm
selam cıtırlar:))))
kahvaltım
2 yumurta
3 zeytın
b.peynır
kıvırcık
maydanoz
dereotu
kavurma
fındık
omega3
yesılcay
valla kızlar bende tartıda cok guzel bır sonuc gordum ama soylemeye hıc mı hıc nıyetım yoookkk yarın sabah gercekten cok guzel bır sabah olacak herkes bol bol kılo vermıs olacak ne guzel.ben sımdı yuruyusume cıkayım.ıst da mıs gıbı gunes var gunes ısıgıda cok onemlı kacırmamak lazım.kendınıze cok ıyı bakın bol su ve yesılcayı ıhmal etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?