ben geldim kızlar,hemde sıfır kaçamakla geldimhele ki babam dahil bütün akrabalar ne kadar zayıfladığımı söyleyince öyle bi gaza geldim ki sormayın.zaten bu durumdan sonra kaçamak yapmam imkansızdı
Süpersin hayatım valla bende pazartesi itibarı ile kaçamaklara zon verip haftaya en az 4 kilo vermiş olmak istiyorum...
kaçamaksız hayat süper ya,1 haftada daha da hafifledim resmen.70 kiloya düşene kadar zararlı bişey yemiycem bende
ay bayılıyorum senin şu avatarına yaaa :)) koptum yine...
nerdeyse benim eski halime benziyo
Şimdi daha çok koptum sen çok yaşa emi
beni öyle hayal edince iğrenç bi görüntü oldu dimi
heheheh böyle dans ettiğini düşününce komik diyelim :) senin foton falan varmıydı canım görmedim hiç ben seni?
daha yok canım,son 5-6 kilomu da verip öyle koymayı düşünüyorum
Heyecanla bekliyorum benim eşim istemedi koymamı koyup kaldırmakta yasakmış
benimki de pek istemiyo ama ben razı ederim onu
sabah 1,5 yumurta 1 çy bard dolusu ceviz badem fındık b peynir 5 zeytin
günaydın kızlarrrr
kahvaltıya arkadaşım gelecek onu bekliyorumm ben dee. daha yapamadım kahvaltımı.
yumurta salatası yaptım bol yeşillikli bi de yoğurtlu havuç salatası ek olarak.
peynir çeşitleri, zeytin, salatalık, maydonoz eşliğinde sonlandırırız kahvaltımızı
misafirlerimi de sağlıklı besliyorumm
Afiyet olsun canım...
ay nasıl kilo vermiş adam yaa ama o sarkmalar yokmu çok kötü(
Gunaydin karataykankalarim. Ben de bugün uyusuk bir vaziyette kalktım. Gözlerimi acamiyodum. Saat de 10:15 di bu arada. Ama bı tartiliverem dedim gözlerim yerinden fırladı. Bu karatay ciddi ciddi zayiflatiyomu beni nedir. Ama soylemicem ne kadar olduğunu. Yalnız beni alkışlayın. Bu - leri son birkaç gundur hiç kaçamak yapmama ma bağlıyorum günde 2 Ogün , ve öğünler arası 6 saat ,aksam 7 den sonra lokma yemek yok. Ayyyyyyy çok sevindiiiiiim moralim supeeeer
Kesinlikle haklısın benim icin de giydiklerin çok önemli. Kendime giydiklerimiz yakıştırmazsam sabah kalktığımda aynada kendimi güzel gormezsem asla ise gitmek istemiyorum. Uyuz ve sevimsiz oluyorum. O yüzden Allah a hep dua ediyorum hep yasıma göre genc ve güzel olayım diye. Zaten arkadaslarım yasıma inanmıyorlar. 35 yasında oldugumu duyanların ağızları açık kaliyo27-28 gösteriyormuşum en fazla. Allah huyumuzuda yüzümüzü de güzelleştirsin inşallah.bir arkadaşım demiştiki yediklerinmi önemli giydiklerinmi ??? bende gülerek yediklerim demiştim amaaaa yalandı .
bende bu hafta sıfır kaçamk inşallah yarın tartı benide sevindirir.bu hafta spor pek olmadı 1 kere yarım saat yürüyüş.
Kesinlikle haklısın benim icin de giydiklerin çok önemli. Kendime giydiklerimiz yakıştırmazsam sabah kalktığımda aynada kendimi güzel gormezsem asla ise gitmek istemiyorum. Uyuz ve sevimsiz oluyorum. O yüzden Allah a hep dua ediyorum hep yasıma göre genc ve güzel olayım diye. Zaten arkadaslarım yasıma inanmıyorlar. 35 yasında oldugumu duyanların ağızları açık kaliyo27-28 gösteriyormuşum en fazla. Allah huyumuzuda yüzümüzü de güzelleştirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?