Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben geldim kızlar,hemde sıfır kaçamakla geldimhele ki babam dahil bütün akrabalar ne kadar zayıfladığımı söyleyince öyle bi gaza geldim ki sormayın.zaten bu durumdan sonra kaçamak yapmam imkansızdı

ben geldim kızlar,hemde sıfır kaçamakla geldimhele ki babam dahil bütün akrabalar ne kadar zayıfladığımı söyleyince öyle bi gaza geldim ki sormayın.zaten bu durumdan sonra kaçamak yapmam imkansızdı

Süpersin hayatım valla bende pazartesi itibarı ile kaçamaklara zon verip haftaya en az 4 kilo vermiş olmak istiyorum...

süper ya zayıflamak bir kenara ne kadar sağlıkl değilmi ben az öncesaat 11de yani kahvaltıdan kalktım ve çok doymuş gibiydim ve düşündüm eskiden bunlarla birlikte kaç dilim ekmek yiyordum ne kadar haksızlık ve sülm yapıyormuşum kendime

Son düzenleme:

bir arkadaşım demiştiki yediklerinmi önemli giydiklerinmi ??? bende gülerek yediklerim demiştim amaaaa yalandı .
bende bu hafta sıfır kaçamk inşallah yarın tartı benide sevindirir.bu hafta spor pek olmadı 1 kere yarım saat yürüyüş.

Kesinlikle haklısın benim icin de giydiklerin çok önemli. Kendime giydiklerimiz yakıştırmazsam sabah kalktığımda aynada kendimi güzel gormezsem asla ise gitmek istemiyorum. Uyuz ve sevimsiz oluyorum. O yüzden Allah a hep dua ediyorum hep yasıma göre genc ve güzel olayım diye. Zaten arkadaslarım yasıma inanmıyorlar. 35 yasında oldugumu duyanların ağızları açık kaliyo27-28 gösteriyormuşum en fazla. Allah huyumuzuda yüzümüzü de güzelleştirsin inşallah.

aynen şekerim vallahi vitrin önemli.benimde iyi gözükmediğimde canım hiçbişey istemiyor.bodur tavuk herdem piliç misali kilo yokken hep ayyy hiç göstermiyon derlerdi.ama şimdi kimse öle demiyor.dicekler inşallah yüz yogasınada başlamak lazım bende 31 yaşındayım.şimdiden önlemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…