Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugun sakın kıslar burası nirelerdesiniz tabı yarın buyuk gun bugun haldır haldır spor yapıyosunuz dımeeee sızı gıdı kamıller sızzzııııeee

kılsar tuvalet problemım var tamda tartı zamanı cıkamıyorum ya baya kotuyum agrı var

selam kızlar bugün güneşi gördüm ve dışarlara vurdum kendimi. havalar güzel gitsede sporu sıklaştırsak ev içinde tıkılıp kaldım off.
sabah 2 bardak su ile başladım güne. bardağım büyük kola bardaklarındandı ama küçümsemeyin.
1i haşlanmış biri tavada 2 yumurta yedim. 1 bardak ceviz, biraz peynir, tatlı ve sulu turp, 5 tane zeytin.
sofrayı toplarken saate baktım 12 ye geliyordu. zaten hemen sonrasında dışarıya vurdum kendimi. sanırım açık havanın etkisiyle eve gelince aynı bardakla 2-3 bardak su içtim. eşim çekirdek yiyorduk azcık ucundan aldım. arım muz ve 1 paket probiyotik yoğurt yedim. birkaçtanede ceviz.bu arada saat 3 olmuştu.
akşam için fırında tavuk ve patates var ama patates cıs. yanına büyük bir bardak ayran ve güzel bir salata birazda bulgur pilavı. afiyet olsun.

ooo supersın sana kahvaltıya gelmek ıstedım bı an sekerım

keşkee gelseydin şekerimm. ne güzel olurdu. bir an hayal ettim dee

en önemlisi sağlıklı olmak gerçekten tatlım.
çok iyi hissediyorum kendimii çok değiştimm benn çok.

iyi akşamlar arkadaşlarımm

yemeğimi yedim hemen menümü paylaşayımmm

1. öğün

bol yeşillkli yumurta salatası
yoğurtlu havuç salatası
peynir
zeytin
salatalık
maydonoz
biraz kuru üzüm

2. öğün

1 tabak bulgurlu pırasa
sabahtan kalma yoğurtlu havuç
turp
1 avuç ceviz

bugün yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim pastırma
avuç içi kadar peynir
3 zeytin

2.öğün:
1 bardak süt
1 muz
1 avuç ceviz

3.öğün:
1 kase mercimek köftesi
6 tane köfte
brokoli
yarım kase keten tohumlu yoğurt

spor:bu hafta 6 gün yaptım,bugün dinlenme günüm

canım afiyet olsun. maşallah çok güzel spor yapmışsın bu hafta.
darısı benim başıma. bu hafta başlıyacağım ben de inşallah.
anca toparladım tatil dönüşü kendimii

canım afiyet olsun. maşallah çok güzel spor yapmışsın bu hafta.
darısı benim başıma. bu hafta başlıyacağım ben de inşallah.
anca toparladım tatil dönüşü kendimii

sağol canım sana da afiyet olsun.aslında ben sporu hiç bırakmadım ama sanırım 1 lokmadan bişey olmaz diyerek yaptığım kaçamaklar bana kilo verdirmedi.sende aksatma sakın sporunu idealistcim,çünkü acayip sıkılaştırıyo.mesela ablam 64 kiloya indi karatay sayesinde ama ben 76 kilo olduğum halde ölçülerimiz nerdeyse aynı.

sağol canım inşallah bu haftadan itibaren düzenli olarak yapacağım.
tatilden önce düzene girmişti sporum ama 15 tatil araya girince düzenim bozuldu işte.

sağol canım inşallah bu haftadan itibaren düzenli olarak yapacağım.
tatilden önce düzene girmişti sporum ama 15 tatil araya girince düzenim bozuldu işte.

evet ya,ailelerimizin yanına gittiğimizde ya da onlar geldiğinde insanın düzeni bozuluyo,ama sen toparlarsın hemen canım.yaza süper bi gelin olacaksın sen

evet ya,ailelerimizin yanına gittiğimizde ya da onlar geldiğinde insanın düzeni bozuluyo,ama sen toparlarsın hemen canım.yaza süper bi gelin olacaksın sen

ayyyy evett tatlımm inşallah. şimdiden stres bastı beni.
nişanlım ve ailem daha kilo verme böyle iyisin diyorlar ama hazır veriyorken ideal kiloma ulaşayım diyorum.
3,5 kilocuk kaldıı bi gitseydiii onlar daaa hayırlısıyla.

3,5 kilo nedir ki canım,sporla hemen erir gider onlar da

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,ıkı yerlı muz,bır bardak sut,2 kuru ıncır,kakao........2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak karnabahar ve 24 zeytın,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 4saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1444.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $a1445.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
çok merak ettim papadiya yaaaaa...ama bende çok güzel bi sonuç bekliyorum.gerçi cuma günü regl oldum inşallah ödem falan yoktur.fekat ölçülerimi aldım 2 şer cm daha incelmişim
masallah bıze canım cok sevındım ıncelmene sana yetıssem ne guzel olur ama bılıyosun ben cok uzak yollardan geldım:)))

ben geldim kızlar,hemde sıfır kaçamakla geldimhele ki babam dahil bütün akrabalar ne kadar zayıfladığımı söyleyince öyle bi gaza geldim ki sormayın.zaten bu durumdan sonra kaçamak yapmam imkansızdı
hosgeldın canım zaten herkesten olumlu tepkı alınca ıster ıstemez kacamak yapılmıyo bu cok ıyı gelıyo ınsana emegının karsılıgını almıs olıyosun

afıyet olsun canım menulerde sporda harıka bu hafta

gelelım benım ıkncı ogune

dısarda yedık

2 mangalda kofte
3 mangalda kanat
1 mangalda kuzu pırzola
cok bol salata 3 gunkurusu
2 catal tahın helvası

maalesef 3 gundur wc yok sabaha kadar kesınlıkle halletmem lazım bu konuyu

kalkınca : 1 bardak ılık su

1.öğün : iki haşlanmış yumurta
1 parça peynir
11 zeytin
5 adet ceviz
5 gün kurusu

ara öğün : 4 gün kurusu
20 adet fındık

2.öğün : 1 kase mercimek çorbası
1 tabak ciğer - taşlık kavurması
mevsim salata
yarım avuç kadar kabak çekirdeği

sıvı : 2,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…