- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
ooo supersın sana kahvaltıya gelmek ıstedım bı an sekerım
süper ya zayıflamak bir kenara ne kadar sağlıkl değilmi ben az öncesaat 11de yani kahvaltıdan kalktım ve çok doymuş gibiydim ve düşündüm eskiden bunlarla birlikte kaç dilim ekmek yiyordum ne kadar haksızlık ve sülm yapıyormuşum kendime
canım afiyet olsun. maşallah çok güzel spor yapmışsın bu hafta.
darısı benim başıma. bu hafta başlıyacağım ben de inşallah.
anca toparladım tatil dönüşü kendimii
sağol canım sana da afiyet olsun.aslında ben sporu hiç bırakmadım ama sanırım 1 lokmadan bişey olmaz diyerek yaptığım kaçamaklar bana kilo verdirmedi.sende aksatma sakın sporunu idealistcim,çünkü acayip sıkılaştırıyo.mesela ablam 64 kiloya indi karatay sayesinde ama ben 76 kilo olduğum halde ölçülerimiz nerdeyse aynı.
sağol canım inşallah bu haftadan itibaren düzenli olarak yapacağım.
tatilden önce düzene girmişti sporum ama 15 tatil araya girince düzenim bozuldu işte.
evet ya,ailelerimizin yanına gittiğimizde ya da onlar geldiğinde insanın düzeni bozuluyo,ama sen toparlarsın hemen canım.yaza süper bi gelin olacaksın sen
ayyyy evett tatlımm inşallah. şimdiden stres bastı beni.
nişanlım ve ailem daha kilo verme böyle iyisin diyorlar ama hazır veriyorken ideal kiloma ulaşayım diyorum.
3,5 kilocuk kaldıı bi gitseydiii onlar daaa hayırlısıyla.
3,5 kilo nedir ki canım,sporla hemen erir gider onlar da
inşallah canımm inşallahh.
bu kadar spor lafının üzerine bi lesslie yapmak şart oldu leylakcımmm
gerçekten,bence hemen kalk yap bu gazla
gidiyorumm hemennn canımm sağollll beni dürttüğün içinn
masallah bıze canım cok sevındım ıncelmene sana yetıssem ne guzel olur ama bılıyosun ben cok uzak yollardan geldım:)))çok merak ettim papadiya yaaaaa...ama bende çok güzel bi sonuç bekliyorum.gerçi cuma günü regl oldum inşallah ödem falan yoktur.fekat ölçülerimi aldım 2 şer cm daha incelmişim
hosgeldın canım zaten herkesten olumlu tepkı alınca ıster ıstemez kacamak yapılmıyo bu cok ıyı gelıyo ınsana emegının karsılıgını almıs olıyosunben geldim kızlar,hemde sıfır kaçamakla geldimhele ki babam dahil bütün akrabalar ne kadar zayıfladığımı söyleyince öyle bi gaza geldim ki sormayın.zaten bu durumdan sonra kaçamak yapmam imkansızdı
afıyet olsun canım menulerde sporda harıka bu haftabugün yediklerim
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim pastırma
avuç içi kadar peynir
3 zeytin
2.öğün:
1 bardak süt
1 muz
1 avuç ceviz
3.öğün:
1 kase mercimek köftesi
6 tane köfte
brokoli
yarım kase keten tohumlu yoğurt
spor:bu hafta 6 gün yaptım,bugün dinlenme günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?