Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlar
bildirim
rumuz:leylak70
başlangıç kg:71
geçen hafta:66.6
bu hafta :66.2
fark:-400
toplam fark:4.800gr
beden :üst-40 alt-44
spor:4gün yürüyüş
boy:165
hedef:60.(hedefe küçük adımlaela gidiyorum)

şu 66lı kilolardan sıkıldım artık

arkadaslar hepinizi tek tek tebrik ediyorum kilo versenizde vermesenizde önemli olan azimle devem etmek pes etmeden
karataycı sabırlı azimli kararlı olmalıdır :)))ben kahvaltımı yapayım öyle geleyim gecmiside okuyorum bi taraftan sanırım herkeste okuyor birazdan görüsürüz.

Son düzenleme:
GÜLCÜM,HANDANIM,IBORANTÇIM,ŞEKER KIZ,ESASÇIM, EBRUPRL,İDEALİSTİM ÖRTMENİMM,ASLICIM,YST 38,CEYLİNCİM, BURKANSCETİN,FAMİR ,PAPİŞ,GÜLERYÜZLÜM TEBRİK EDERİM ÖPERİM BILDIRCINLARIM HARİKAYIZ BU HAFTAA
PEMBE KALP ,ALINYAZIM KADERİMSİN ,PEPETİ .MATTİKA YILMADAN YOLA DEVAM EDİYORUZ PES ETMEK YOK BAZEN OLUYOR BÖYLE HEPİMİZE MOTİVASYONU BOZMAK YOKK KIZLARR YENİDEN BAŞLA ÜMİTLE AŞKAAAA
[ GÜNAYDIN HANDANCIM GEÇMİŞ OLSUN KUZUNA VE SANA İYİ HAFTALAR OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZEE

zeynepfaz a yapıyorus cnm
SONRAKİ HAFTA KİMDE SIRA ACABA ??

BU HAFTA HARİKAYIZZZZ ŞURUP GİBİYİZ ŞURUPP ÖPERİM HEPİNİZİ ŞAP ŞUPPP FAMİRİM SPORUN VERDİĞİ ENERJİ TA BURALARDAN BANA YANSIDI HARİKASINN

BENGİSU HİÇ KORKMA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA YAPABİLİRİSN ASLINDA BU DİYETTEN ZİYADE SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIĞI LÜTFEN KİTABI OKUMAYA ÇALIŞ TATLIYI,EKMEĞİ BIRAK SÜTÜNDE ARTAR KRİZLERİNDE GEÇER

harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sende ölesin beemm sağolll

canım tebrikler..birincilik bu hafta sen de sanırım ...darısı bizlerede inşallah
teşekkür ederim canım

ayhh hamam dedin aklıma geldi bende çok özledim bu hafta gidicem inşşallah ohh kese köpük miss olurr
canım tbrk ederım bu hafta super kılo vermıssın
sağol papişim sağol sende gayet iyisin öperim bıldırcınımm

esasçımm teşekkür ederim
leptinim cidden coştu sanırım haftaya kapışak hacı :))

maşallah petuşummm
teşekkürler örtmenim canım benimm

bu hafta herkes cok gusel kılolar vermış sozleını tutmuslar daım olsun ınsallah.gecen haftaya bakarak ılerleme oldukca cok:52:
bu hafta harikayızzz arap atı gibiyiz maşallah

Tebrikler petunyaaa, çok güzel ya

Diğer tüm arkadaşları da tebrik ediyorum, güzel kilolar verilmiş bu hafta
teşekkürler ebruprl

tebrikler arkadasım süpersin cok güzel kilo vermişsin hakkettin birinciligi valla :))) ama kıskandın da aaahhhh benden de o kadar gidiverseydi:)))))
güleryuz sağol bıldırcınım gider gider yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin öperimm

Kahvaltım (10:00) 1muz, 1c bardağı ceviz fındık badem, 2 dilim peynir ,8-10zeytin ,3gun kurusu 1bardak sut
Kızlar cokmu yemisim. Kahvaltıda muz yenince nasıl yemem gerekiyo normalmi yediklerim

Bu arada kilo bildirimim
Başlangıç:30 ocak
Başlangıç kilom:66.200
Gecen hafta:65.300
Bu hafta:dün 64.500 çıkmıştım ama bu sabah tuvalete çıkmadan tartildim:65.00
Spor:0
Hedef:şimdilik 62

yukarı da saydıkların arasında kendimi göremeyince modum yerlerdeydi yaniiiiii

neyseki altlarda gördüm kendimi sevindirik oldum birdenn

leylakçım 200 gr sonra kurtuluyorsun sık dişinii 65 lere hoşgeldin partisi yaparık sana :) öperim tebriklerr

afiyet olsun canım aynen katılıyorum sanaa

soru:sevgili canan hocam sizi tv de tanıdım.Konuşmalarınız ve o tatlı yüzünüz çok dikkatimi çekti. kadınlar klubündeyim. 2 aydır karatay diyeti yapıyorum 75,2 kg den 67.6 ya düştüm yani tam 7.6 kg gitti.size bir sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.Benim yemek yedikten biraz sonra midem bulanıyor kalbim çarpıntı yapıyor sanki hiç yememişim gibi acıkıyorum.Kan tahlilinde açlık şekerim 74 çıktı.Doktor reaktif hipoglisemin olduğunu söyledi 2 hafta günlük 6 öğün beslendikten sonra şeker yüklemesi yapacağını söyledi.Hocam ben 25 yaşındayım.4 aylık bebeğim var ve emziriyorum .Şimdi ben nasıl beslenmeliyim ayrıca emziren annelere tavsiyeleriniz nelerdir saygılar

Cevap :

Önce, şeker yüklemesi sakın yaptırmayın. 12 saatlik kan insülin ve D vitamini ve kan demirinize değerlerinize baktırın...İkinci kitabımında annelere gebelere öğütler bulunuyor. Karatay diyetini bol bol uygulayın. Altı öğün yemeniz doğru değil. Sabah öğle akşam bol bol doyuncaya kadar yemelisiniz. Bebeğinizle çıkıp uzun uzun yürüyün ve bol su için. Saf omega-3 almalısınız, günde 3-4 gram olmalı...Kuvvetli bir anti oksidanla...Süt artırmak için bira mayası kullanın, tabletleri vardır GNC'de...Sakın, bal, pekmez yemeyin derim Kolay gelsin.Kulübe de selam ve sevgilerimi iletin, lütfen. Herkese sağlık diliyorum.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

kızlaar bugün şehir dışına çıkıyorum o yüzden iki hafta falan tartıya çıkamıcam...o yüzden bugün tartıldım...12. günümdeyim...toplamda 3,5 kilo gitmiş oldu...

çok değil canım muz yediğinde 2 yumurta yerine yerli muz ise 2 adet yiyebilirsin bunun dışında gayet iyi afiyet olsun
kilo için tebriklerrr yola devamm

yukarı da saydıkların arasında kendimi göremeyince modum yerlerdeydi yaniiiiii

neyseki altlarda gördüm kendimi sevindirik oldum birdenn
seni unutmak mümkünmü famirim ya taş bebekimYUKARIDA DA AŞAĞIDA DA VARSIN TAZE ÇITIR ROKAM EYİ BAK EYİİ :))
öperim şap şup :))

Son düzenleme:
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:76
Bu hafta:74.5
Fark:1.5
Toplam fark:17
Beden:40
Spor:haftada 6 gün yürüyüş
Boy:1.68
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:1.97

Son düzenleme:
kızlar hepiniz harika kilo vermişsiniz tebrikler
kız leylak bayılıyorum avatarına enerjime enerji katıyorrr :) sende durumlar nasıl

şu şeker yüklemesi için aynı şeyi sana söyleyecektim kitaptada yazıyor diyecektim ama konu sağlık olunca kafanı karıştırmak istemedim ilerde hamile kalsam bile ben şeker yüklemesi denen şeyi yaptırmayacağım bence hocanın yazdıklarını uygulasan yeter canım geçmiş olsun

kızlaar bugün şehir dışına çıkıyorum o yüzden iki hafta falan tartıya çıkamıcam...o yüzden bugün tartıldım...12. günümdeyim...toplamda 3,5 kilo gitmiş oldu...
harikasın tebrikler

BİLDİRİM
Rumuz: mb2012
Başlangıç tarihi:13.12.2011
Başlangıç kg: 75.2
Geçen hafta:68.9
Bu hafta: 68.2
Fark: -0.7
Toplam fark:- 7 kg
Beden:42
Boy: 167

[/URumuz: Başlangıç tarihi:26012012
Başlangıç kg:93.1
Geçen hafta:90,0 Bu hafta:89,0
Fark:_-1kg
Toplam fark:-4,1kg
Beden:xl
Spor:sadece ev isi,
Boy:1,57
Hedef:26]65kg Spor yapamama ragmen 18 günde güzel kilo verdiimi Dü_ünüyorum.Hepimize kolay gelsin,kaçamaks1z günler.......

sabah kahvaltım:
--2 adet haş. Köy yumurtası
--2 biber,1 çay bardağı ceviz
--3 kaşık nar
--peynir
--10 adet zeytin

leylak70 yapıcak gelecek hafta cnmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…