Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

güleryüzcüm bende senin gibi kararlıydım ama bu ara çozuttum:44:
dün bizde yemekte dışardaydık iskender yedim pideleride götürdüm
sonradan pişman oluyorum ama motivasyonumu arttırmalıyım
hayırlarımıda tabi yarında günümü hayırlısıyla atlatırım gerçi bana gelecekler o zaman kolay oluyor
ısrar eden olmuyor
yeşil çayımı içerken lafladım toz almaya devam

Rumuz:eski_bir_masal
Geçen hafta:61.4
Bu hafta: 61.3
Fark:0.1
Beden:38
Spor: Ortaya karışık bir spor
Boy:1.70
Hedef: 55
Verılen kılo yuzdesı: 0.16

arkadasım motivasyonuu düsürme bence simdiye kadar da cok güzel kilo vermişsin bence kacamak yokkk hayırlarımız olmalı dimi ama:))))) yoksa diger insanlardan farkımız ne olacak ki cünkü biz karataycıyız kocaman bir aileyiz bizz raa raaa saa saa yasasın KARATAY kimseyi duyma arkadasım biz zayıflayacagız catlayın patlayın
dün aksam ki misafirlikte nasıl beni imrendiler anlatamam 6 kadındık beni konustular bi motive oldum :))))

Sabah menüm :
1 yumurta-peynir-zeytin-havuç-turp-1 mandalina-2 X omega3

Öğlen menüm :
1 yumurtalı kıymalı yumurta+mevsim salata+yoğurt+1 minik dilim 17:)ekmek+sabah yemeyi unuttuğum 1 çay bardağı kadar badem

Son düzenleme:
kızlar listeyi hazırlamaya başlıyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim...

zeynepfaz ben özelden mesaj atamıyorum, bildirimimi yaptım, beni de listeye ekler misin? ben de katılmak istiyorum çünkü motive olmak ve daha iyi olmak için
liste hazırlama konusunda bilgim yok malesef

merhaba,

Rumuz: skrnky
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg:61,2 kg
bu hafta : 60,3 kg
Fark: +100 gr
Toplam fark:900 gr
Beden:40
Spor: iki gün 30 dk yürüyüş
Boy: 164 cm
Hedef:54

bu hafta cumadan sonra diyeti bozdum aburcubur yedim ekmek yaedim tatlı yedim. sadece iki akşam spor yaptım . ayrıca regl olamadığım içinde kilo veremedim sanırım. regl olamiyorum acaba diyettenmi başka bişey olamaz sanırım. benzer durumla karşılaşan varsa ltf yazsın.
bu hafta tam gaz diyete devam. en az bir kilo hedefim. suyu ve sporu çoğaltacağım. bakalım sonuç ne olacak...
herkese istikrarlı güzel bir hafta dilerim.

kahvaltım: karatay kahvaltısı
öğlen yemeği: iki tavuk baget + yarım kase yoğurt+ yarım kase şehriye çorbası+ bir tabak mevsim salata

canım ben işe başlayınca kuzuya annem bakacak o konuda içim rahat.ben mühendisim.seni de tebrik ederim yukarı gidişten kurtuldun çok sevindimmm

sağol tatlım motivasyonun için bu aralar buna ihtiyacım var
bebişinede en iyi anneler bakıyor iyiki varlar değilmi

saphira yok hastaydı yalnış hatırlamıyorsam

leylağım yürüyüş muhteşem bişi bende senden göre göre bu hafta hep yürüdüm. sonuçlar süper tebrikler...

haklısın valla canım,yürüyüş gibisi yok.o zaman bu hafta da beni takip et,beraber yürüyelim
canım harıkasın tbrk ederım aynen devam dıyorum veeee kolay gelsın hepımıze

bende seni tebrik ederim papadişimbu hafta da aynen devam,durmak yok..kgh

haklısın valla canım,yürüyüş gibisi yok.o zaman bu hafta da beni takip et,beraber yürüyelim

bende seni tebrik ederim papadişimbu hafta da aynen devam,durmak yok..kgh

bende yürüyüşümü düzenli bir hale getirmek istiyorum am burası yani eskişehir çooookk soğuk heryer buz yollar
yinedebu hafta 3veya4 kez yürüdüm havalar açsada hergün düzenli yürüsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…