Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım başlangıç olarak sıfırdan başladım kabul ettiğim için 6/02/12 yazdım ama listeye dahilimm öncesinde bozdum vs.. sıfırdan başladım o yüzden

canım başlangıç olarak sıfırdan başladım kabul ettiğim için 6/02/12 yazdım ama listeye dahilimm öncesinde bozdum vs.. sıfırdan başladım o yüzden

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz listeyeee gireemezsin.
1. olamaıcan işteeeeeeeeeeeeeeeeee:18::18::18::18:

evperisi kullanıcısından alıntı
Kahvaltım (10:00) 1muz, 1c bardağı ceviz fındık badem, 2 dilim peynir ,8-10zeytin ,3gun kurusu 1bardak sut
Kızlar cokmu yemisim. Kahvaltıda muz yenince nasıl yemem gerekiyo normalmi yediklerim

Bu arada kilo bildirimim
Başlangıç:30 ocak
Başlangıç kilom:66.200
Gecen hafta:65.300
Bu hafta:dün 64.500 çıkmıştım ama bu sabah tuvalete çıkmadan tartildim:65.00
Spor:0
Hedef:şimdilik 62
Zeynepcim bu sekilde yanlismi olmuş. Evet ismi yazmayı unutmusum. Tartilmadim diye yazmamıştım ama..... ???? Ama düşük kilomu aldığın icin çok teşekkür ederim. En azından haftaya kadar +çıkmamak icin iyi bir gaz oldu bu bana. Saolcanim

zararın neresinden dönersen kar arkidişim yaa boşver eskiyi ileriye bakalımm
sağol canım benimmm...

rahat durmadım gezdim yineee 1,5 saat dolandımm..
eşime bişeyler aldım geldimmm:26:
yine alışveriş çılgınlığım başladıı
ay sorma bu mevsimlerde bendede oluyor alma isteği ama frenliyorum sonra dolap doluyor fazla oluncada eyi olmuyor az ama öz alıcam diyorum hep kendime dayanabildiğim kadar dayanıyorum

Rumuz:SAPHIRA
başlangıç tarihi:05.09.2011
başlangıç kg:104
Geçen hafta:86.8
Bu hafta: 85.3
Fark:1.5
toplam fark:18.7
Beden:44-46
Boy:1.63
Hedef: 76
Verılen kılo yuzdesı: % 1.73
tebrikler saphiş makarnalarla,ballarla 1,5 gitmiş:) dimek onlar olmasa 2,5 garanti olcek meşallahhh meşallahh

cok sevindim petunyam durmak yok yola devam zararlı seylere hayırrrr biz hic bi sey kaybetmeyiz kilolar haric etrafımızdakiler ise kilo alır giderler biz mutlu oluruz ya onlar o an mutlu sonra(((

Son düzenleme:

petu o nazar boncuğunu nasıl yapıyorsunuz yaa bak liste hazır nazar boncuğunu bekliyor

ne güzel bende :):):)

merhaba hemşerim

Rumuz:SAPHIRA
başlangıç tarihi:05.09.2011
başlangıç kg:104
Geçen hafta:86.8
Bu hafta: 85.3
Fark:1.5
toplam fark:18.7
Beden:44-46
Boy:1.63
Hedef: 76
Verılen kılo yuzdesı: % 1.73

tebrikler saphiracım o grip ilcını biliyorum çok şekerli başka bir ilaç alsan olmaz mı

bende açıktım mı bir şeyler mi yemek istedim bilmem kahvaltıyıda geç yapmıştım aslında
yoğurt 15 badem götürdüm

cok sevindim petunyam durmak yok yola devam zararlı seylere hayırrrr biz hic bi sey kaybetmeyiz kilolar haric etrafımızdakiler ise kilo alır giderler biz mutlu oluruz ya onlar o an mutlu sonra(((
cidden önceden hayır derken üzgün oluyordum ama şimdi iyi ki yemedim diyorum ertesi sabah daha bi coşkuyla sarılıyorum karatayımaa yiyenler mağdurumda mağdurum şarkısını sölesin dursun garii :)

kızlar bende yeni uye oldum karatay diyeti için dün kitabını aldım bugunde videolarını izliyorum püf noktaları için :) bende katılabilirmiyim sizlere

kızlar bende yeni uye oldum karatay diyeti için dün kitabını aldım bugunde videolarını izliyorum püf noktaları için :) bende katılabilirmiyim sizlere

hosgeldin sefa geldin aramıza kitabı okudugunda bizi daha iyi anlayacak sen de hırsla kilo vermek isteyeceksin önemli olan kafanda her seyi bitir katıl aramıza yasa hayatını KARATAYCI AZİMLİ,SABIRLI,KARALIDIR.

kayısı kıvamı demek istiyor:)

tebrikler sapiş güzel kg.vermişsin..
teşekkürler canım
canımm tbrklerrr cok guzel kılo vermıssın
sağol papişim
tebrikler saphiş makarnalarla,ballarla 1,5 gitmiş:) dimek onlar olmasa 2,5 garanti olcek meşallahhh meşallahh
teşekkürler petuş napayım canım ya,çok sıkarsam yapamam ben,böyle böyle idare ediyorum işte.varsın yavş gitsin kilolar,önemli olan diyeyi bırakmamak,en çok korktuğum şey oydu

teşekkür ederim canım.başka ilaçla başlamıştım tedaviye hiç etki etmedi,mecburen buna başladım,bu güzel etki ediyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…