petunya sen geçen hafta yeniden mi başlangıç yaptın başlangıç tarihi olarak 6.2.2012 girmişsin benim bildiğim başlangıçtan sonra en az 2 hafta bildirim yapman gerekiyor sonra listeye giriyorsun seni listeye dahil edecek miyim kafam karıştı...
ev perisi iki ayrı kilo girmişsin birinde tartılmadım demişsin ben düşük olanını dikkate alıp öyle hesapladım yüzdeni ama doğru oldu mu bilmiyorum lütfen bundan sonra bir tek kilo gir ve rumuzunu yazmayı unutma tatlım
son olarak gelmeyenleri bekliyor muyuz kızlar?
yorum bekliyorum kızlar
canım başlangıç olarak sıfırdan başladım kabul ettiğim için 6/02/12 yazdım ama listeye dahilimm öncesinde bozdum vs.. sıfırdan başladım o yüzden
Rumuz:SAPHIRA
başlangıç tarihi:05.09.2011
başlangıç kg:104
Geçen hafta:86.8
Bu hafta: 85.3
Fark:1.5
toplam fark:18.7
Beden:44-46
Boy:1.63
Hedef: 76
Verılen kılo yuzdesı: % 1.73
evperisi kullanıcısından alıntıpetunya sen geçen hafta yeniden mi başlangıç yaptın başlangıç tarihi olarak 6.2.2012 girmişsin benim bildiğim başlangıçtan sonra en az 2 hafta bildirim yapman gerekiyor sonra listeye giriyorsun seni listeye dahil edecek miyim kafam karıştı...
ev perisi iki ayrı kilo girmişsin birinde tartılmadım demişsin ben düşük olanını dikkate alıp öyle hesapladım yüzdeni ama doğru oldu mu bilmiyorum lütfen bundan sonra bir tek kilo gir ve rumuzunu yazmayı unutma tatlım
son olarak gelmeyenleri bekliyor muyuz kızlar?
yorum bekliyorum kızlar
zararın neresinden dönersen kar arkidişim yaa boşver eskiyi ileriye bakalımmKilo veren, veremeyen herkese selam olsun. 2 aydır, karataycıyım.ilk ay iyi gitti 2. Ay iyi değil pis boğazlığımdan 2 ileri 1 geri. Sil baştan bugün başlıyorum. çok açık karataya uyarsan gerçekten güzel kilo gidiyor. Bu arada 3gündür dışarıda 5km yürüyorum, hadi bakalım. 1 ay kaybım oldu aptal kafam yedim de noldu sanki. Hay Allahım.
ay sorma bu mevsimlerde bendede oluyor alma isteği ama frenliyorum sonra dolap doluyor fazla oluncada eyi olmuyor az ama öz alıcam diyorum hep kendime dayanabildiğim kadar dayanıyorumsağol canım benimmm...
rahat durmadım gezdim yineee 1,5 saat dolandımm..
eşime bişeyler aldım geldimmm:26:
yine alışveriş çılgınlığım başladıı
tebrikler saphiş makarnalarla,ballarla 1,5 gitmiş:) dimek onlar olmasa 2,5 garanti olcek meşallahhh meşallahhRumuz:SAPHIRA
baktım efenim,inşallah olmuştur:18:
olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz listeyeee gireemezsin.
1. olamaıcan işteeeeeeeeeeeeeeeeee:18::18::18::18:
zararın neresinden dönersen kar arkidişim yaa boşver eskiyi ileriye bakalımm
ay sorma bu mevsimlerde bendede oluyor alma isteği ama frenliyorum sonra dolap doluyor fazla oluncada eyi olmuyor az ama öz alıcam diyorum hep kendime dayanabildiğim kadar dayanıyorum
tebrikler saphiş makarnalarla,ballarla 1,5 gitmiş:) dimek onlar olmasa 2,5 garanti olcek meşallahhh meşallahh
afiyet olsunnnnnnnnnnn..
yumurtayı niye 2 kk yedin bakimmm
(yanlış yazdığını biliyorum ama takılim dedim)
ne güzel bende :):):)
Rumuz:SAPHIRA
cidden önceden hayır derken üzgün oluyordum ama şimdi iyi ki yemedim diyorum ertesi sabah daha bi coşkuyla sarılıyorum karatayımaa yiyenler mağdurumda mağdurum şarkısını sölesin dursun garii :)cok sevindim petunyam durmak yok yola devam zararlı seylere hayırrrr biz hic bi sey kaybetmeyiz kilolar haric etrafımızdakiler ise kilo alır giderler biz mutlu oluruz ya onlar o an mutlu sonra(((
petu o nazar boncuğunu nasıl yapıyorsunuz yaa bak liste hazır nazar boncuğunu bekliyor
kızlar bende yeni uye oldum karatay diyeti için dün kitabını aldım bugunde videolarını izliyorum püf noktaları için :) bende katılabilirmiyim sizlere
olmamı efenım olmus olmusellerıne saglık canımm
kızlar bende yeni uye oldum karatay diyeti için dün kitabını aldım bugunde videolarını izliyorum püf noktaları için :) bende katılabilirmiyim sizlere
teşekkürler canımkayısı kıvamı demek istiyor:)
tebrikler sapiş güzel kg.vermişsin..
sağol papişimcanımm tbrklerrr cok guzel kılo vermıssın
teşekkürler petuştebrikler saphiş makarnalarla,ballarla 1,5 gitmiş:) dimek onlar olmasa 2,5 garanti olcek meşallahhh meşallahh
merhaba hemşerim
tebrikler saphiracım o grip ilcını biliyorum çok şekerli başka bir ilaç alsan olmaz mı
bende açıktım mı bir şeyler mi yemek istedim bilmem kahvaltıyıda geç yapmıştım aslında
yoğurt 15 badem götürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?