Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende yürüyüşümü düzenli bir hale getirmek istiyorum am burası yani eskişehir çooookk soğuk heryer buz yollar
yinedebu hafta 3veya4 kez yürüdüm havalar açsada hergün düzenli yürüsek

evet ya,ilkbahar gelse de mis gibi çiçek kokularının arasında yürüsek

Bu ara cok gorunmuyor zeynep gelmezse imece usulu yapariz...
gelmiş gelmiş zeynomuz gelmiş

harikasınn tebrik ediyorum hayır demeyi senden öğrendim bende artık zararlılara hayır diyorum gururlaaa

ay sorma onu gerçekten ördüğümü sananlar olmuş yok ay ben örmedim haylaz bi arkadaşım mail göndermiş çok gülmüştüm sizde gülün diye paylaştım ama örebilseydim kesin örerdim baya orjinal olurdu hediyem
bunun dışında hediye almadım canım biz genelde almıyoruz hediye eşimle pek sevmiyoruz zorunlu almış gibi oluyor yaa o yüzden almıyoruz iki güzel söz yetiyorr ama o dondan olsaydı harika olurdu yaa :)

kızlar öğlen yemeği vakti geliyor dolap boş ne yesemki of
yumurta varsa kurtarıcın olabilir

kızlar listeyi hazırlamaya başlıyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim...
canım bende acemiyim ama yapılacak bişey varsa söle yardım ederim

o minik dilim ekmeği gördümm :)) minnacıkta olsa yassah annem yassahhh bir daha olmasın yohsammm elini jarna usulü prize sokarıkk

kilo verememenin tek sebebi kendi dediğin gibi diyeti bozman regl olmamanın diyetle hiç alakası yok aksine bu beslenem regl düzensizliği yaşayanlarda düzene sokuyor

petunya sen geçen hafta yeniden mi başlangıç yaptın başlangıç tarihi olarak 6.2.2012 girmişsin benim bildiğim başlangıçtan sonra en az 2 hafta bildirim yapman gerekiyor sonra listeye giriyorsun seni listeye dahil edecek miyim kafam karıştı...

ev perisi iki ayrı kilo girmişsin birinde tartılmadım demişsin ben düşük olanını dikkate alıp öyle hesapladım yüzdeni ama doğru oldu mu bilmiyorum lütfen bundan sonra bir tek kilo gir ve rumuzunu yazmayı unutma tatlım

son olarak gelmeyenleri bekliyor muyuz kızlar?

yorum bekliyorum kızlar

canım 15 e kadar bekleyım sonra hazırlarsın lısteyı

leylak84 leylak84 lutfen ozelınıze bakarmısınız efenım

Kilo veren, veremeyen herkese selam olsun. 2 aydır, karataycıyım.ilk ay iyi gitti 2. Ay iyi değil pis boğazlığımdan 2 ileri 1 geri. Sil baştan bugün başlıyorum. çok açık karataya uyarsan gerçekten güzel kilo gidiyor. Bu arada 3gündür dışarıda 5km yürüyorum, hadi bakalım. 1 ay kaybım oldu aptal kafam yedim de noldu sanki. Hay Allahım.

BENİM ADETİM DE SAPITMIŞTI AMA BEN DİYETLE BİRLİKTE DÜZENLİ SPOR DA YAPMAYA BAŞLAMIŞTIM,NERDEYSE HERGÜN SPOR YAPIYORDUM.ONA BAĞLADIM BEN ŞAŞMASINI...

o minik dilim ekmeği gördümm :)) minnacıkta olsa yassah annem yassahhh bir daha olmasın yohsammm elini jarna usulü prize sokarıkk
Jarninin gözü gibisin billa

temizliğimi de sporumu da yaptım geldim,pek bi rahatladım

ohh sefan olsunnn

geçmiş olsun famir..sıcak tut kendini geçer inşaallah.. salgın var bizde geçirdik öööle geçti şükür...
sağol canım benimmm...
hemenceceik geçer o kırgınlık falan bişeyciğin kalmaz inşallah taş gibisin taşş biraz dinlen yarın gezelersin mujkkk

rahat durmadım gezdim yineee 1,5 saat dolandımm..
eşime bişeyler aldım geldimmm:26:
yine alışveriş çılgınlığım başladıı

1. öğün:

mindivan macunu
2 kk yumurta
2 kk peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 k.kayısı
1 k.incir
1 fincan gip ilacı (içinde şeker var maalesef)
2 kapsül omega 3 takviye

su: şimdilik 1 Lt

çay:2. yi içiyorum

afiyet olsunnnnnnnnnnn..
yumurtayı niye 2 kk yedin bakimmm
(yanlış yazdığını biliyorum ama takılim dedim)

Rumuz:SAPHIRA
başlangıç tarihi:05.09.2011
başlangıç kg:104
Geçen hafta:86.8
Bu hafta: 85.3
Fark:1.5
toplam fark:18.7
Beden:44-46
Boy:1.63
Hedef: 76
Verılen kılo yuzdesı: % 1.73

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…