bende yürüyüşümü düzenli bir hale getirmek istiyorum am burası yani eskişehir çooookk soğuk heryer buz yollar
yinedebu hafta 3veya4 kez yürüdüm havalar açsada hergün düzenli yürüsek
gelmiş gelmiş zeynomuz gelmişBu ara cok gorunmuyor zeynep gelmezse imece usulu yapariz...
harikasınn tebrik ediyorum hayır demeyi senden öğrendim bende artık zararlılara hayır diyorum gururlaaadün aksam bizde arkadaslarla yemekteydik
menüm 1 adana pillavsız ve lavassızdı yani soganım közlenmiş biberim közlenmiş domatesim maydonozum rokam ve salatam vardı.
kacamaksız süper aksam yemegimdi
ordan arkadasımıza gittik umreye gidiyorda onu ziyaret ettik ve ikramlar hayır tabiki
menü: 6 cesit tuzlu tatlı kuru pastalar (hazır)
1 adet baklava
1 kase yaglı tuzlu mısır
1 kase kavrulmus fındık
evetlerim 4 cay bardagı siyah cay
1 kupa 5 birarada cayım
merhaba canım geçmiş olsun dileklerin için teşekkürlerr.çok güzel kilo vermişsin tebriklerr sakın sevgililer günü partisinde abartma:))bu arada aldığın hediyeyi merak ettim:)))))yoksa ördüğün mü demeli:))))))))))))))))))))))))))))))))
yumurta varsa kurtarıcın olabilirkızlar öğlen yemeği vakti geliyor dolap boş ne yesemki of
canım bende acemiyim ama yapılacak bişey varsa söle yardım ederimkızlar listeyi hazırlamaya başlıyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim...
o minik dilim ekmeği gördümm :)) minnacıkta olsa yassah annem yassahhh bir daha olmasın yohsammm elini jarna usulü prize sokarıkkSabah menüm :
1 yumurta-peynir-zeytin-havuç-turp-1 mandalina-2 X omega3
Öğlen menüm :
1 yumurtalı kıymalı yumurta+mevsim salata+yoğurt+1 minik dilim17:)ekmek+sabah yemeyi unuttuğum 1 çay bardağı kadar badem
kilo verememenin tek sebebi kendi dediğin gibi diyeti bozman regl olmamanın diyetle hiç alakası yok aksine bu beslenem regl düzensizliği yaşayanlarda düzene sokuyormerhaba,
Rumuz: skrnky
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg:61,2 kg
bu hafta : 60,3 kg
Fark: +100 gr
Toplam fark:900 gr
Beden:40
Spor: iki gün 30 dk yürüyüş
Boy: 164 cm
Hedef:54
bu hafta cumadan sonra diyeti bozdum aburcubur yedim ekmek yaedim tatlı yedim. sadece iki akşam spor yaptım . ayrıca regl olamadığım içinde kilo veremedim sanırım. regl olamiyorum acaba diyettenmi başka bişey olamaz sanırım. benzer durumla karşılaşan varsa ltf yazsın.
bu hafta tam gaz diyete devam. en az bir kilo hedefim. suyu ve sporu çoğaltacağım. bakalım sonuç ne olacak...
herkese istikrarlı güzel bir hafta dilerim.
kahvaltım: karatay kahvaltısı
öğlen yemeği: iki tavuk baget + yarım kase yoğurt+ yarım kase şehriye çorbası+ bir tabak mevsim salata
Eskişehir'limisin diye soracaktım ?
temizliğimi de sporumu da yaptım geldim,pek bi rahatladım
hem eskişehirliyim hemde eskişehirdeyim
ohh sefan olsunnnntemizliğimi de sporumu da yaptım geldim,pek bi rahatladım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim...-yardim-3.html (Gamze akbaş için yardım-)
petunya sen geçen hafta yeniden mi başlangıç yaptın başlangıç tarihi olarak 6.2.2012 girmişsin benim bildiğim başlangıçtan sonra en az 2 hafta bildirim yapman gerekiyor sonra listeye giriyorsun seni listeye dahil edecek miyim kafam karıştı...
ev perisi iki ayrı kilo girmişsin birinde tartılmadım demişsin ben düşük olanını dikkate alıp öyle hesapladım yüzdeni ama doğru oldu mu bilmiyorum lütfen bundan sonra bir tek kilo gir ve rumuzunu yazmayı unutma tatlım
son olarak gelmeyenleri bekliyor muyuz kızlar?
yorum bekliyorum kızlar
merhaba,
Rumuz: skrnky
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg:61,2 kg
bu hafta : 60,3 kg
Fark: +100 gr
Toplam fark:900 gr
Beden:40
Spor: iki gün 30 dk yürüyüş
Boy: 164 cm
Hedef:54
bu hafta cumadan sonra diyeti bozdum aburcubur yedim ekmek yaedim tatlı yedim. sadece iki akşam spor yaptım . ayrıca regl olamadığım içinde kilo veremedim sanırım. regl olamiyorum acaba diyettenmi başka bişey olamaz sanırım. benzer durumla karşılaşan varsa ltf yazsın.
bu hafta tam gaz diyete devam. en az bir kilo hedefim. suyu ve sporu çoğaltacağım. bakalım sonuç ne olacak...
herkese istikrarlı güzel bir hafta dilerim.
kahvaltım: karatay kahvaltısı
öğlen yemeği: iki tavuk baget + yarım kase yoğurt+ yarım kase şehriye çorbası+ bir tabak mevsim salata
Jarninin gözü gibisin billao minik dilim ekmeği gördümm :)) minnacıkta olsa yassah annem yassahhh bir daha olmasın yohsammm elini jarna usulü prize sokarıkk
temizliğimi de sporumu da yaptım geldim,pek bi rahatladım
sağol canım benimmm...geçmiş olsun famir..sıcak tut kendini geçer inşaallah.. salgın var bizde geçirdik öööle geçti şükür...
hemenceceik geçer o kırgınlık falan bişeyciğin kalmaz inşallah taş gibisin taşş biraz dinlen yarın gezelersin mujkkk
canım 15 e kadar bekleyım sonra hazırlarsın lısteyı
leylak84 leylak84 lutfen ozelınıze bakarmısınız efenım
1. öğün:
mindivan macunu
2 kk yumurta
2 kk peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 k.kayısı
1 k.incir
1 fincan gip ilacı (içinde şeker var maalesef)
2 kapsül omega 3 takviye
su: şimdilik 1 Lt
çay:2. yi içiyorum
afiyet olsunnnnnnnnnnn..
Yumurtayı niye 2 kk yedin bakimmm
(yanlış yazdığını biliyorum ama takılim dedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?