Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cidden önceden hayır derken üzgün oluyordum ama şimdi iyi ki yemedim diyorum ertesi sabah daha bi coşkuyla sarılıyorum karatayımaa yiyenler mağdurumda mağdurum şarkısını sölesin dursun garii :)

ozaman ben başlıyorum mağdurumda mağdurum kendim ettim kendim buldumm...varmı aklınıza gelen benim için bi şarkı
ben öğle yemeğinde malesef yoğurtlu köfte yedim (çok çok özür diliyorum nasıl oldu anlamadım remen kaybettim kendimi,yedikten sonra aklım başıma geldi ama ooo onlar çoktan gitmişler mideye ....)
ayrıca cezama razıyımm...

mrb hanımlar sayfalar su gibi ilerliyor hep okuyorum ama bi türlü yazma fırsatım olmuyor bende bildirim yapacakmıyım

hoşgeldinn masall

tabiki neden olmasın
zeynepcim bende bilmiyorum nazarı

hosgeldin sefa geldin aramıza kitabı okudugunda bizi daha iyi anlayacak sen de hırsla kilo vermek isteyeceksin önemli olan kafanda her seyi bitir katıl aramıza yasa hayatını KARATAYCI AZİMLİ,SABIRLI,KARALIDIR.

Çok teşekkürler kızlar .. hep beraber sağlıklı kilo vermece :) ben şimdi akşam alışverişe çıkcam kahvaltım ve diğer öğünlerim için bugunde zaten ton balıklı salata (yağsız) çorba içtim kıtaba hemen başlıycam eve gidince akşam alışverişim için önemli almam gerekenler kuruyemişler sanırım şu an.

kız yoğurtlu köfte için neden dövünüyorsun
alinazik aklıma geldi

yogurt köfte neden yasak !!!

4 Saat sonra öğle yemeğim saat2:00
3 kıymalı kuru patlıcan dolma
1 kase mercimek çorba
Marul salatası ve azıcık yogurt

Pepeti cim TERMİYE yiyebiliyozmu acep sen bilirsin

hemşerim köfteye neden bu kadar üzüldün ki öğün aralarımı 4saat olmadı

1- petunyaaa………………….. -%3.06

2- idealist33…………………… -%1.98

3- leylak84………………………-%1.97

4- lborant…………………………-%1,96

5- SAPHIRA…………………….-% 1.73

6- GULERYUZ2011…………….-%1.72

7- Gul63……………………………..-%1.3

8- Evperisi……………………………….-%1.22

9- yst38………………………….…..-%1.2

10- handan_06………………..…-%1.19

11- sevgi-liebe……………….…..-%1.11

12- papadiya………………………-%1.06

13- mb2012………………………. -%1.01

14- sekerkiz67…………….………-%.090

15- ceylin1907…………….………-%0.81

16- Burkanscetin ……….………-% 0.76

17- Hayattanazicik …….…………-%0.66

18- Pembekalp……………….…… -%0,63

19- leylak70………………………… -%0.60

20- ebruprl……………………………-%0,54

21- ASLI72……………….……………-%0.44

22- eski_bir_masal …………………-%0.16

23- esas2006……………........-%0,13

24- alinyazimkaderimsin………..….%0.00

25- skrnky…………………………..…+%0.16 :18:

26- zeynepfaz……………….……….+%0.50 :18:
.
27- minyatür…………………….……+%2.76 :18:

kızlar umarım olmuştur, hepimize hayırlı uğurlu olsun
petuş benim cevapla kısmında güleryüzler falan yok hatta ben hepsini elle giriyorum o yüzden nazar boncuğu koyamadım kusura bakmayın
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok başırılı sonuçlar var benim gibi + da olan az onlar da moral bozmasın haftaya her şey çok farklı olacak...
herkese bol - haftalar diliyorum

güle güle kullan canımbundan sonra senin çizelgeni ben yaparım,hatırlat yeter
allah muradını versın canımmmm

e artık onumuze bakalım unut o pıdecıklerı sporunu yap

leylakcım ben bugun yuruyus yapmadım nasıl olcek:)))

eline emeğine sağlık canım

arkadaşlar beni aranıza almıyacak mısınız bi soru sormuştum kimse cevap vermedi kilo bildimi yapacakmıyım ?bende 2 aydır karatay yapıyorum ve 10 kilo verdim 106 idim 96 yım şimdi

zeynep ellerıne saglık petusum tebrıkler bebısım.örtmenim senıde leylakcım senıde tbrk edrım harıkasınız valla

Yenı Gelen Arkadaslar hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,pazartesı gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, pazartesı gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın Hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…