cidden önceden hayır derken üzgün oluyordum ama şimdi iyi ki yemedim diyorum ertesi sabah daha bi coşkuyla sarılıyorum karatayımaa yiyenler mağdurumda mağdurum şarkısını sölesin dursun garii :)
kızlar bende yeni uye oldum karatay diyeti için dün kitabını aldım bugunde videolarını izliyorum püf noktaları için :) bende katılabilirmiyim sizlere
hoşgeldinn masall
tabiki neden olmasın
zeynepcim bende bilmiyorum nazarı
hosgeldin sefa geldin aramıza kitabı okudugunda bizi daha iyi anlayacak sen de hırsla kilo vermek isteyeceksin önemli olan kafanda her seyi bitir katıl aramıza yasa hayatını KARATAYCI AZİMLİ,SABIRLI,KARALIDIR.
ozaman ben başlıyorum mağdurumda mağdurum kendim ettim kendim buldumm...varmı aklınıza gelen benim için bi şarkı
ben öğle yemeğinde malesef yoğurtlu köfte yedim (çok çok özür diliyorum nasıl oldu anlamadım remen kaybettim kendimi,yedikten sonra aklım başıma geldi ama ooo onlar çoktan gitmişler mideye ....)
ayrıca cezama razıyımm...
Katıldın bile hoşgeldin !
ozaman ben başlıyorum mağdurumda mağdurum kendim ettim kendim buldumm...varmı aklınıza gelen benim için bi şarkı
ben öğle yemeğinde malesef yoğurtlu köfte yedim (çok çok özür diliyorum nasıl oldu anlamadım remen kaybettim kendimi,yedikten sonra aklım başıma geldi ama ooo onlar çoktan gitmişler mideye ....)
zeynomm cevap ver deyip cevaplarken altta simgeler var oraya tıklıyorum
Gülümseme - Listesi
Mesajınıza eklemek istediğiniz Gülümsemenin üzerine tıklayın.
kız yoğurtlu köfte için neden dövünüyorsun
alinazik aklıma geldi
kızlar bende yeni uye oldum karatay diyeti için dün kitabını aldım bugunde videolarını izliyorum püf noktaları için :) bende katılabilirmiyim sizlere
o yoğurtlu köftenin küçük küçük de pidecikleri vardıben dövinmiyimde kimler dövünsün ....
allah muradını versın canımmmmgüle güle kullan canımbundan sonra senin çizelgeni ben yaparım,hatırlat yeter
hemşerim köfteye neden bu kadar üzüldün ki öğün aralarımı 4saat olmadı
1- petunyaaa………………….. -%3.06
2- idealist33…………………… -%1.98
3- leylak84………………………-%1.97
4- lborant…………………………-%1,96
5- SAPHIRA…………………….-% 1.73
6- GULERYUZ2011…………….-%1.72
7- Gul63……………………………..-%1.3
8- Evperisi……………………………….-%1.22
9- yst38………………………….…..-%1.2
10- handan_06………………..…-%1.19
11- sevgi-liebe……………….…..-%1.11
12- papadiya………………………-%1.06
13- mb2012………………………. -%1.01
14- sekerkiz67…………….………-%.090
15- ceylin1907…………….………-%0.81
16- Burkanscetin ……….………-% 0.76
17- Hayattanazicik …….…………-%0.66
18- Pembekalp……………….…… -%0,63
19- leylak70………………………… -%0.60
20- ebruprl……………………………-%0,54
21- ASLI72……………….……………-%0.44
22- eski_bir_masal …………………-%0.16
23- esas2006……………........-%0,13
24- alinyazimkaderimsin………..….%0.00
25- skrnky…………………………..…+%0.16 :18:
26- zeynepfaz……………….……….+%0.50 :18:
.
27- minyatür…………………….……+%2.76 :18:
kızlar umarım olmuştur, hepimize hayırlı uğurlu olsun
petuş benim cevapla kısmında güleryüzler falan yok hatta ben hepsini elle giriyorum o yüzden nazar boncuğu koyamadım kusura bakmayın
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok başırılı sonuçlar var benim gibi + da olan az onlar da moral bozmasın haftaya her şey çok farklı olacak...
herkese bol - haftalar diliyorum
1- petunyaaa………………….. -%3.06
2- idealist33…………………… -%1.98
3- leylak84………………………-%1.97
4- lborant…………………………-%1,96
5- SAPHIRA…………………….-% 1.73
6- GULERYUZ2011…………….-%1.72
7- Gul63……………………………..-%1.3
8- Evperisi……………………………….-%1.22
9- yst38………………………….…..-%1.2
10- handan_06………………..…-%1.19
11- sevgi-liebe……………….…..-%1.11
12- papadiya………………………-%1.06
13- mb2012………………………. -%1.01
14- sekerkiz67…………….………-%.090
15- ceylin1907…………….………-%0.81
16- Burkanscetin ……….………-% 0.76
17- Hayattanazicik …….…………-%0.66
18- Pembekalp……………….…… -%0,63
19- leylak70………………………… -%0.60
20- ebruprl……………………………-%0,54
21- ASLI72……………….……………-%0.44
22- eski_bir_masal …………………-%0.16
23- esas2006……………........-%0,13
24- alinyazimkaderimsin………..….%0.00
25- skrnky…………………………..…+%0.16 :18:
26- zeynepfaz……………….……….+%0.50 :18:
.
27- minyatür…………………….……+%2.76 :18:
kızlar umarım olmuştur, hepimize hayırlı uğurlu olsun
petuş benim cevapla kısmında güleryüzler falan yok hatta ben hepsini elle giriyorum o yüzden nazar boncuğu koyamadım kusura bakmayın
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok başırılı sonuçlar var benim gibi + da olan az onlar da moral bozmasın haftaya her şey çok farklı olacak...
herkese bol - haftalar diliyorum
Yenı Gelen Arkadaslar hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,MenüKilo veren, veremeyen herkese selam olsun. 2 aydır, karataycıyım.ilk ay iyi gitti 2. Ay iyi değil pis boğazlığımdan 2 ileri 1 geri. Sil baştan bugün başlıyorum. çok açık karataya uyarsan gerçekten güzel kilo gidiyor. Bu arada 3gündür dışarıda 5km yürüyorum, hadi bakalım. 1 ay kaybım oldu aptal kafam yedim de noldu sanki. Hay Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?