Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ellerine sağlık canım herkesi tebrik ediyorum kaçamaksız bir hafta diliyorum
ben kalan işlerimi halledeyim yarınki misafirlere mamalar hazırlayacağım

dün akşamda o pideleri iskenderle bende götürdüm valla çokta güzellerdi

ohh afiyet olsun..vallla çok güzellerde kalıcı bi güzellik yapıyo sonra bedende :):):) bende su ya verdim kendimi yapıştıdım su şişesini elime ohh iç bakam iç iç bakam iç.akşamd a yürücemm ancak giderler...

saol canım sonunda biri sesimi duydu

arkadaşlar beni aranıza almıyacak mısınız bi soru sormuştum kimse cevap vermedi kilo bildimi yapacakmıyım ?bende 2 aydır karatay yapıyorum ve 10 kilo verdim 106 idim 96 yım şimdi

canım hoş geldin.hergün bildrimlerini yap.menülerini yaz.2 hafta sonrada listeye girersin .saphiraya mesaj atarsın listeye girmek için.kendine bi kilo cetveli hazırla oda iyi oluyo.

1.öğün: Sabah kahvaltımı edemedım biliyorum önemli ama bugun başlangıc gunu dıye kabul edıp sonrası duzenlı olacak

2. Öğün: ton balıklı salata,az çorba

3. Öğün:

Sıvı: 3 lıtre su

Spor: bı spor vıdeom var 45 dk onu yapıcam. daha sonra pazartesı-çarşamba-cuma - kick boks (çarşamba başlıyorum)

* yeni başladım kitaba da akşam başlıyacağım için yanlışlarım var biliyorum ama kitap ve sizlerle doğrusunu bulucam inş.

kızlar hepinizi tebrik ederim kendimide tebrik ederim
ben 16. olmuşum eee ne de olsa bursalıyım ya
Allah topiğimizi karartmasın yaşasın karataydaşlık

ELİNE SAĞLIK CNM...

Herkesi tebrik ediyorum..
PETUNYAA nAPTIN CNM SEN ÖYLE YAHU...
Valla bravo darısı hepimizin başına :))

.

canım sen karataylayaşamboyu saglık kitabındaki arkadaşmısın eger sensen senin sayende üye oldum ben bu siteye kocaman öpüyorum

Ellerıne saglık canım 7. Olmusumm

Eklentiler

• $Bunlar%20g%C4%B1b%C4%B1%20olmak%20%C4%B1ster%C4%B1m..webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 49
pide deseydin yaa şuna millet şaşırdı yoğurtla köfte yasak değil kızlar bilmeyenler panik yapmasın lütfen arkadaş pide yemiş :) aklın başına geldiğine göre spor yap derim yürürkende mağdurum şarkısını çığırabilirsin :)

neden yağsız sağlıklı yağları yiyoruz yağ kısıtlaması yok

petuş bende çıkmıyor öyle bir liste bir şeyi eksik yapmış olabilir miyim ben numara girerek yapıyorum onları
canım bende çıkıyor üzerine gelince nazar yazıyor numarası yok malesef

4 Saat sonra öğle yemeğim saat2:00
3 kıymalı kuru patlıcan dolma
1 kase mercimek çorba
Marul salatası ve azıcık yogurt

Pepeti cim TERMİYE yiyebiliyozmu acep sen bilirsin
o ne gıııı

yehuuuuuuuuu bugünleride gördüm şükürrrr ellerine sağlık zeynommm nazar boncuğu kusur kalsın ay boşver boncuğuuu topikçe bende herkesi tebrik ediyorum harikayız bıldırcınlarımmm harikaaa

dün akşamda o pideleri iskenderle bende götürdüm valla çokta güzellerdi
siz dayaklık oldunuz heee bari millete güzel müzel diye istetmeyin looooo karatay sopası geliyorrr

arkadaşlar beni aranıza almıyacak mısınız bi soru sormuştum kimse cevap vermedi kilo bildimi yapacakmıyım ?bende 2 aydır karatay yapıyorum ve 10 kilo verdim 106 idim 96 yım şimdi
destina biraz sabırlı ol canım ya ancak cevap yazabiliyoruz bazende görülmüyo hızla ilerlediği için sayfalar o zaman ikinci kez sorup az daha beklemek gerekiyorr ben yazacaktım ama gördüm aşağıda gül cevaplamış sanırım
verdiğin kilolar için tebrik ediyorum harika gidiyorsunn
zeynep ellerıne saglık petusum tebrıkler bebısım.örtmenim senıde leylakcım senıde tbrk edrım harıkasınız valla
teşekkürler papişimm

Kizlar bugün ben de başladım bu bildirimleri ve menülerimi hangi günler yazmam gerekiyor?lutfen beni de listeye koyun
rojda menülerini her gün paylaşıyorsun 2 hafta bildirim yapıncada saphiraya özelden mesaj atıp listeye katılmak istediğini bildiriyorsun ama önce düzenli forumda menülerini paylaşman gerek

geçen haftaki 3. lük çok bozdu beni.hemen şımardım.bu sonunculuk şamar gibi yüzüme vurdu.ahada buraya yazıyorum korkun benden.önümüzdeki hafta listenin tozunu dumanına katıcam...
ama napıyım yaaaa istanbullara gidip,bakık ekmek,kokareç,incide profitrol filan yemeden olur muydu hiç

ellerine saglık zeynepcim.
tebrikler petunyacım.
bende 6.olmusum

ELİNE SAĞLIK CNM...

Herkesi tebrik ediyorum..
PETUNYAA nAPTIN CNM SEN ÖYLE YAHU...
Valla bravo darısı hepimizin başına :))

canım hiç ama hiç kaçamak yapmadım, daha fazla hareket ettim, reglim yeni düzene girdi ve yeni bitti,oturmayan şişlikler gitti,ödem gitti sanırım hepsi birleşince bu sonuç çıktı ortaya haftaya bu kadar olmaz ama 1 kilo olur inşallah bakalım azimle devam ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…