Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar harikasınız mesajlarınızı okumak bile beni acayip motive etti ..size son bi soru günlük bildirimleri sabah mı akşammı yapacagız

ayrıca listeyi yapan arkadaşıma ellerine sağlık diyorum ve kilo veren herkeside çokça tebrik ediyorum
teşekkür ederizde haftaya kapışalım diyorum kokoreç güzeliii

ton balığın içindeki yağı almış oldum. orjinal zeytınyağı yok şirkette kendim yaptım salatamı :)
masalcım hoca konserve ve işlenmiş gıdalara karşı çıkıyor sağlıksız buluyor ton balığı yerine başka seçeneklere yönel bundan sonra

ellerine saglık zeynepcim.
tebrikler petunyacım.
bende 6.olmusum
teşekkürler güleryüz bende seni tebrik ederim

kızlar harikasınız mesajlarınızı okumak bile beni acayip motive etti ..size son bi soru günlük bildirimleri sabah mı akşammı yapacagız
canım menüleri istediğin zaman yaz biz genelde yedikçe yazıyoruz akşamıda ertesi gün yazıyoruz kilo bildirimi ise sadece pzt günleri yapılıyor

hani omega3 ü antioksidanla almak lazım ya nelerle alınabilir??????
canım kuru erik,nar ilk aklıma gelenler birçok şeyin içinde antioksidan var sanırım ben artı bir ilaç almıyorum genelde 3 kaşık nar yiyorum bazen birşey yemiyorum ama yumurta bile antioksidan değil midir? ben öyle diye biliyorum :44:

kızlar liste işi bitti ben de bittim işe öğleden sonra geldim topic i bir açtım bir de ne göreyim herkes bana mesaj atmış bildirim için o ana nasıl panik yaptım anlatamam ama papadiya yardımcı oldu sağolsun buradan ona teşekkürlerimi sunuyorum

çok şükür kalktım altından ama bundan sonra bildirim yaparken yüzdemi kendim hesaplayacağım (itiraf edeyim bu zamana kadar hiç hesaplamamıştım ) yoksa liste yapana ekstra iş oluyor

kızlar zaten geç geldim işe bir de liste derken hiç iş yapmadım ben kaçıyorum,
loxi nerde haberi olan var mı listeye de girmedi meraklandım ben...

bugün:

yeşil mercimek ve kereviz salatası dünden kalma
az peynir
ceviz
1 omega 3
5 zeytin

öğlen
greyfurt
kan üzümü

akşam
tavuk göğüs ızgara
salata (diye düşünüyorum)

spor: 30 dk yürüyüş hava çok güzeldi
sıvı:1.5 lt su

son olarak ben ceviz ve yer fıstığı yüzünden epey sivilcelendim bacaklarımda ve sırtımda kocaman kocaman çıkıyorlar bir süre ara vereceğim çereze, öpüyorum hepinizi

ellerine sağlık zeynom bu yüzde hesaplamasına bende dikkat edeyim bundan sonra hepimiz yüzdemizi hesaplayıp yazalım bencede doğru söylüyorsun liste yapanın işini hafifletmek gerek papişim can kurtaran gibi mübarek bende korkuyorum sıra bana gelince yapabilirmiyim diye :) yaparım inşallah görüşmek üzere bizde öpüyoruzz çokcanaaa

Ellerine sağlık Zeynepfazzz

Bir yumurtadan alınan 80 kalori, uzun süre tok tutma özelliğine sahiptir. Yumurtada bulunan B12 vitaminleri, yağ hücrelerinin yakılmasında ve yağ dokusunun vücuttan eritilerek atılmasında, hayati rol oynamaktadır!

Zengin aminoasit karışımı içeren yumurta, özellikle çocukların sağlığı için büyük önem taşımaktadır. Yüksek antioksidan içeren yumurta, çok iyi bir anti-aging besinidir

canım benım elımden geldıgınce tabıkı yardımcı olurum.zeynepcım tekrar ellerıne saglık loxıııı nerelerdesın ozledık yaaa((

kızlar guzel bır hafta bızı beklıyo cok daha ıyı sonuclar alacagımız bır ptesıye kadar tam destek hep destek

Petuşummm tekrar tebrikler canım açık ara öndesin darısı başımıza. Zeynep canım ellerine sağlık geçen hafta benimde imdadıma papadiya yetişmişti hızır acil ilan ediyorum onu sağolsun...

onları biliyorum da sanki canan hoca bi de kuru üzüm çekirdeği demişti diye aklımda kalmış

Petuşummm tekrar tebrikler canım açık ara öndesin darısı başımıza. Zeynep canım ellerine sağlık geçen hafta benimde imdadıma papadiya yetişmişti hızır acil ilan ediyorum onu sağolsun...
sağol canım
ivet papadiyamız sağolsun yetişiyorr hepimizee

onları biliyorum da sanki canan hoca bi de kuru üzüm çekirdeği demişti diye aklımda kalmış
canım üzüm çekirdeğide çok yüksek antioksidan içeriyor doğru sanırım öğütülmüş tüketilmesi gerekiyor keten tohumu gibi

ilk bildirimim vatana millete hayırlı olsun :)

1.öğün: 1kk haşlanmış yumurta .1kk peynir,10 yeşil tuzsuz zeytin .1salatalık,dereotu maydanoz ,10 badem ,3fincan çok açık bol limonlu çay

2. Öğün: 1tabak börülce yemegi bir kase yogurt.salata

3. Öğün: balık salata yemeyi düşünüyorum

Sıvı: şimdilik 2lt su 3 fincan lmonlu siyah çay 3 fincan limonlu yeşil çay

Spor: 45 dk yürüyüş

canım üzüm çekirdeğide çok yüksek antioksidan içeriyor doğru sanırım öğütülmüş tüketilmesi gerekiyor keten tohumu gibi

çok sağol petuş akşama arkadaşta toplanacağız eskiden diyet yapıyorum dediklerinde ısrar ediyorlardı şimdi şekeri bahane edecem bu sefer de ısrar etmezler herhalde
gülmeyin ama ben hiiç simge kullanamıyom aşağılara bakıyom bakıyom göremiyom var bende var bi özürlülük

destinacım mikemmell bir menü olmuş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…