- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
çok sağol petuş akşama arkadaşta toplanacağız eskiden diyet yapıyorum dediklerinde ısrar ediyorlardı şimdi şekeri bahane edecem bu sefer de ısrar etmezler herhalde
gülmeyin ama ben hiiç simge kullanamıyom aşağılara bakıyom bakıyom göremiyom var bende var bi özürlülük
kuzucummm bazı kişilerde simgeler çıkmıyormuş nedenini bilmiyorumçok sağol petuş akşama arkadaşta toplanacağız eskiden diyet yapıyorum dediklerinde ısrar ediyorlardı şimdi şekeri bahane edecem bu sefer de ısrar etmezler herhalde
gülmeyin ama ben hiiç simge kullanamıyom aşağılara bakıyom bakıyom göremiyom var bende var bi özürlülük
bendede var o özürlülük :)
1- petunyaaa………………….. -%3.06
2- idealist33…………………… -%1.98
3- leylak84………………………-%1.97
4- lborant…………………………-%1,96
5- SAPHIRA…………………….-% 1.73
6- GULERYUZ2011…………….-%1.72
7- Gul63……………………………..-%1.3
8- Evperisi……………………………….-%1.22
9- yst38………………………….…..-%1.2
10- handan_06………………..…-%1.19
11- sevgi-liebe……………….…..-%1.11
12- papadiya………………………-%1.06
13- mb2012………………………. -%1.01
14- sekerkiz67…………….………-%.090
15- ceylin1907…………….………-%0.81
16- Burkanscetin ……….………-% 0.76
17- Hayattanazicik …….…………-%0.66
18- Pembekalp……………….…… -%0,63
19- leylak70………………………… -%0.60
20- ebruprl……………………………-%0,54
21- ASLI72……………….……………-%0.44
22- eski_bir_masal …………………-%0.16
23- esas2006……………........-%0,13
24- alinyazimkaderimsin………..….%0.00
25- skrnky…………………………..…+%0.16 :18:
26- zeynepfaz……………….……….+%0.50 :18:
.
27- minyatür…………………….……+%2.76 :18:
kızlar umarım olmuştur, hepimize hayırlı uğurlu olsun
petuş benim cevapla kısmında güleryüzler falan yok hatta ben hepsini elle giriyorum o yüzden nazar boncuğu koyamadım kusura bakmayın
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok başırılı sonuçlar var benim gibi + da olan az onlar da moral bozmasın haftaya her şey çok farklı olacak...
herkese bol - haftalar diliyorum
arkadaşlar son bi soru :) ticker nasıl ekleniyo hazırladım ama nereye kopyalıycam
1- petunyaaa………………….. -%3.06
2- idealist33…………………… -%1.98
3- leylak84………………………-%1.97
4- lborant…………………………-%1,96
5- SAPHIRA…………………….-% 1.73
6- GULERYUZ2011…………….-%1.72
7- Gul63……………………………..-%1.3
8- Evperisi……………………………….-%1.22
9- yst38………………………….…..-%1.2
10- handan_06………………..…-%1.19
11- sevgi-liebe……………….…..-%1.11
12- papadiya………………………-%1.06
13- mb2012………………………. -%1.01
14- sekerkiz67…………….………-%.090
15- ceylin1907…………….………-%0.81
16- Burkanscetin ……….………-% 0.76
17- Hayattanazicik …….…………-%0.66
18- Pembekalp……………….…… -%0,63
19- leylak70………………………… -%0.60
20- ebruprl……………………………-%0,54
21- ASLI72……………….……………-%0.44
22- eski_bir_masal …………………-%0.16
23- esas2006……………........-%0,13
24- alinyazimkaderimsin………..….%0.00
25- skrnky…………………………..…+%0.16 :18:
26- zeynepfaz……………….……….+%0.50 :18:
.
27- minyatür…………………….……+%2.76 :18:
kızlar umarım olmuştur, hepimize hayırlı uğurlu olsun
petuş benim cevapla kısmında güleryüzler falan yok hatta ben hepsini elle giriyorum o yüzden nazar boncuğu koyamadım kusura bakmayın
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok başırılı sonuçlar var benim gibi + da olan az onlar da moral bozmasın haftaya her şey çok farklı olacak...
herkese bol - haftalar diliyorum
köfte serbest pideler değil
bu arada pideleri masum göstermek için pidecik falanda deme baya pide onlar cııısss
canım benım elımden geldıgınce tabıkı yardımcı olurum.zeynepcım tekrar ellerıne saglık loxıııı nerelerdesın ozledık yaaa((
kızlar guzel bır hafta bızı beklıyo cok daha ıyı sonuclar alacagımız bır ptesıye kadar tam destek hep destek
ceeeeeeeeeeeeeeeFamircim Loxiye söyle gelsin arada ceee desin gitsin ya
ben işaretliyom cvp vermek için ama sağolsun petuşum yetişiyo benden öncearkadaşlar son bi soru :) ticker nasıl ekleniyo hazırladım ama nereye kopyalıycam
loxaaa hoşgeldinnn
slm canımben işaretliyom cvp vermek için ama sağolsun petuşum yetişiyo benden önce
loxim hello
ceeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar,tamamen kişisel sebeplerden girmiyorum,burada çok zaman israf ettiğimi farkettim,herkesi okuyum yazayım derken...
zaten forum genel olarak amacına ulaştı,kendimi denetleyebiliyorum yemek konusunda...
kılo olarak da en son 600 gr daha verip 70 i görmüştüm çarşamba gunu,o gunden sonra 'özel sebeplerden dolayı' kılo takıntımdan kurtulmaya karar verdim ,bundan sonra sağlıgım ıcınd devam edeceğim,zaten az yedıgımde kendımı daha dinç hissediyorum,fazla yıyınce veya tatlı yiyince bir hantallık oluyor vucudumda
hepinize verdiğiniz destek için çok tesekkür ediyorum,sizlerin destegıyle geldım bugunlere kadar,irademe sahip olmayı ögrendim.bundan sonra ara ara cepten okurum belki ama aktif olarak foruma katılmayacagım.
hepinizi seviyorum ve öpüyorum.
ceeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar,tamamen kişisel sebeplerden girmiyorum,burada çok zaman israf ettiğimi farkettim,herkesi okuyum yazayım derken...
zaten forum genel olarak amacına ulaştı,kendimi denetleyebiliyorum yemek konusunda...
kılo olarak da en son 600 gr daha verip 70 i görmüştüm çarşamba gunu,o gunden sonra 'özel sebeplerden dolayı' kılo takıntımdan kurtulmaya karar verdim ,bundan sonra sağlıgım ıcınd devam edeceğim,zaten az yedıgımde kendımı daha dinç hissediyorum,fazla yıyınce veya tatlı yiyince bir hantallık oluyor vucudumda
hepinize verdiğiniz destek için çok tesekkür ediyorum,sizlerin destegıyle geldım bugunlere kadar,irademe sahip olmayı ögrendim.bundan sonra ara ara cepten okurum belki ama aktif olarak foruma katılmayacagım.
ceeeeeeeeeeeeeee
ceeeeeeeeeeeeeee
sen mutlu ol yeter :)) arada uğrar merhaba der kaçarsın loo öperimm loxa omletimmceeeeeeeeeeeeeee
hızır gibi yetişirim alimallah :))ben işaretliyom cvp vermek için ama sağolsun petuşum yetişiyo benden önce
loxim hello
canımm veda etme arada bakarsın famirdende selamını alırız yeterhoşbulduk ve güle güle canımmm
ohh yürüyüş harika menüde öyle afiyet olsunnbugün yediklerim
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
avuç içi kadar peynir
5 zeytin
2 çatal tahin helvası
omega 3
2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
4 tane köfte
1 tabak havuç-turp salatası
yarım kase yoğurt
spor:45 dk yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?