Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bendede var o özürlülük :)

kuzucummm bazı kişilerde simgeler çıkmıyormuş nedenini bilmiyorum
ısrar edenlere kibarca tatlı sert dikkat ediyorum dersin baktın anlamıyorlar mideme dokunuyor dersin sen değilsinde ısrar edenler özürlü :)

arkadaşlar son bi soru :) ticker nasıl ekleniyo hazırladım ama nereye kopyalıycam

Eline sağlık canım umarım haftaya daha çok kilo verip daha güzel sonuçalr çıkarırız.:)

kıslar hepınızı tebrık edıyorum haftaya daha da ıyı sonuclar olur ınsallar.zeynepfaz ellerıne saglık cnm

Famircim Loxiye söyle gelsin arada ceee desin gitsin ya
ceeeeeeeeeeeeeee

slm kızlar,tamamen kişisel sebeplerden girmiyorum,burada çok zaman israf ettiğimi farkettim,herkesi okuyum yazayım derken...
zaten forum genel olarak amacına ulaştı,kendimi denetleyebiliyorum yemek konusunda...
kılo olarak da en son 600 gr daha verip 70 i görmüştüm çarşamba gunu,o gunden sonra 'özel sebeplerden dolayı' kılo takıntımdan kurtulmaya karar verdim ,bundan sonra sağlıgım ıcınd devam edeceğim,zaten az yedıgımde kendımı daha dinç hissediyorum,fazla yıyınce veya tatlı yiyince bir hantallık oluyor vucudumda

hepinize verdiğiniz destek için çok tesekkür ediyorum,sizlerin destegıyle geldım bugunlere kadar,irademe sahip olmayı ögrendim.bundan sonra ara ara cepten okurum belki ama aktif olarak foruma katılmayacagım.

hepinizi seviyorum ve öpüyorum.

Ben de bazen düşünüyorum çok vakit kaybı oluyor evet ama bağımlılık ta yapıyor burda olmak
Biz de seni seviyoruz, öptük

Sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım buradayız biz ne zaman istersen gel :) aslında zayıflamak istiyorumdan çok sağlıklı olacağım diye düşününce istediği kiloya daha kolay ulaşıyor insan bende buna inanmaya başladım sevgiler hep mutlu ol

bugün yediklerim

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
avuç içi kadar peynir
5 zeytin
2 çatal tahin helvası
omega 3

2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
4 tane köfte
1 tabak havuç-turp salatası
yarım kase yoğurt

spor:45 dk yürüdüm

bizde seni seviyoruz loxi

canım bos zamanın oldugunda gır o an kım varsa ıkı takıl cık ama bızı tamamen bırakma yaa anlastıkmı?

ıkıncı ogunumm

1 kase ketentohumlu yogurt
1 tabak kıymalı karnıbahar

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.kilo verenlerin sonuncusu olarak (23.sıradayım) haftaya daha yukarılara çıkmayı hedefliyorum.

sen mutlu ol yeter :)) arada uğrar merhaba der kaçarsın loo öperimm loxa omletimm

ben işaretliyom cvp vermek için ama sağolsun petuşum yetişiyo benden önce

loxim hello
hızır gibi yetişirim alimallah :))

hoşbulduk ve güle güle canımmm
canımm veda etme arada bakarsın famirdende selamını alırız yeter
öperikkk güle güleee

ohh yürüyüş harika menüde öyle afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…