Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merak etme yalnız değilsin bende de yok simgeler....

akşam yemeğim
mercimek çorbası
mantar sote
et kavurması
turp havuç salatası

spor :ev işi
su :3litre oldu

sünger tatlısı yaptım fırında yarın misafirler için yemekten sonrada hazırlıklara devam

hayattanazıcık petunya zeynepfaz ben tesekkur ederım canım sıze
kızlar bende kaçar yarın görüşmek üzere bu akşam kayınvalidemdeyiz balık salata var sanırım mutlaka başka şeylerde vardır ama zararlı hiçbirşey yemiyeceğim heleki bu birinciliğin üstüne ağzıma sürmem hepinizi öperim bıldırcınlarım yarın görüşmek üzere hoşçakalın mutlu kalın bıldırcınlarımmm

Selamlar herkeslere;

günde en az 3 lt bazen daha fazlasını içen ben 1 aydır en fazla 1 lt su içiyorum, pet şişe olarak alıyorum suyu, hep yanımda bulunduruyorum ama canım içmek istemiyor, sizlerin böyle bir problemi var mı? veya bir öneriniz var mı?

4 Saat sonra öğle yemeğim saat2:00
3 kıymalı kuru patlıcan dolma
1 kase mercimek çorba
Marul salatası ve azıcık yogurt

Pepeti cim TERMİYE yiyebiliyozmu acep sen bilirsin
sanırım yıyemıyoruz canım ya :26:

aa loxi arkadsım ıyıydık ya bak fambık ve benı sen getırdın buraya belkı baskalarınıda etkelrsın san ıhtıyacımız var arda gır barı ya aksam bı kereden bısı olmaz bıldırım yap bı saatcık ayır canım senı öpüyorum unutmayacagım

bu arad 20 dk yurudum 15 dk egzersız yaptım

Topikçe çok başarılı bir liste çıktı, herkesi çok tebrik ediyorum

Öğle yemeğim;
1 tabak kış türlüsü (karnıbahar ağırlıklı), yoğurt, bir dilim peynir, 3 zeytin, 2 kuru kayısı, bir kaç tane kuru siyah üzüm.

Ayrıca geçen gün benden önce doğum yapıp 25 kilo alan arkadaşımı gördüm, (bütün kilolarını vermiş ve eski halinden daha fazla zayıflamış olarak tabii ki !!! ) korse takmış sürekli o şekilde zayıflamış, korse rahatsız ediyordu ve çok yiyemiyordum diyo... Ben de hemen pentinin şekillendirici korsesinden aldım dün, zaten aklımdaydı, özellikle karın hareketlerini yaparken takmanın faydalı olduğunu duydum, ev de olanlar için rahat olabilir, umarım faydası olur bugün başladım kullanmaya...

Son düzenleme:
sporumu yaptım 45 dk.tempolu yürüyüs 4.90m 390 kaloride harcamısım oleeyyy.

aksam ki menüm:

1kase tarhana corbası (annemin üretimi dogal)
1 tabak pırasa yemegi
1 dolu dolu salata (marul,havuc,kırmızı lahana,limonlu ve zetinyaglı)
2 kayısı,1 incir yiyecem

su:yatana kadar 2.5 litre yapcam

Son düzenleme:

Güle güle petuş

hepinizi tebrik ediyorum kızlar...veremeyen arkadaşlarında haftaya ilk sırada olacaklarınıda biliyorum...

ama hiçmi gelmiyeceksin........
canım nasıl mutlu olacaksan öyle olsun..unutma ki biz hep burdayız.........

kızlar bir şeyi merak ediyorum siz cahilliğime verin. Niçin kilo yüzdelerimizi hesapliyoruz. Gecen haftaki ve bu haftaki kiloları neden yazmiyoruzda mesela yüzde yazıyoruz. Bı esprisi varmi ?gercekten bu konuda bı bilgim yok

canım ellerine sağlık teşekkür ederiz
petuş tebrikler tatlım çok başarılı gidiyorsun
ayrıca emek veren herkesi tebrik ederim canlarım
arkadaşlar beni aranıza almıyacak mısınız bi soru sormuştum kimse cevap vermedi kilo bildimi yapacakmıyım ?bende 2 aydır karatay yapıyorum ve 10 kilo verdim 106 idim 96 yım şimdi
canım almaz mıyuız aldık bile gül63 açıklayıcı cevabı yazmış sana.listeye girmek istiyorsan bana belirt,liste adayı olarak yazayım seni listeye
canım kankam hoşgeldin çokça katılıyorum yazdıklarına.gerçekten çok zaman alıyor burası.çalışıyor olsaydım,tüm gün masa başanda,pc karşısında olma imkanım olurdu benim de.hele ki çocuklu olunca daha da zor.çok iyi anlıyorum seni ama sen yine de özletme kendini fazla.Seni de mezun ettik desene darısı başıma

canım 60 kg birinin verdiği 1 kg ile 80 kg bir insanın verdiği 1 kg eşit değildir.Eşitlik sağlanması için yüzde oranlarımız hesaplanıyor

Loxıcım bıldırım yapmaya devam et enazından,dısıplın olur senın ıcın de .Ozlerız senı cok ozletme.

1. saphira...liste yaptı
2. eski_bir_masal...liste yaptı
3.ceylin1907...liste yaptı
4.mattika...liste yaptı
5.loxandra...mezun oldu
6.gul63...liste yaptı
7.idealist33...liste yaptı
8.profit...liste yaptı
9.papadiya...yaptı
10. ikiz81....mezun oldu
11.şekerkız67...yaptı
12.gamzeed... yaptı
13.gözleme... yaptı
14.alinyazimkaderimsin... yaptı
15.burçin79... yaptı
16.handan_06...yaptı
17.hayattanazicik...yaptı
18.zeynepfaz...yaptı
19.leylak70...20.02.12
20.yosun30...27.02.12
21.pepeti...05.03.12
22.aslı72...012.03.12
23.pembekalp...19.03.12
24.tanem111...26.03.12
25.jarnanaa...02.04.12
26.minyatür...09.04.12
27.güleryüz2011...16.04.12
28.eminelif...23.04.12
29.petunya... 30.04.12
30.yst38...07.05.12
31.leylak84...14.05.2012
32.sevgi-liebe...21.05.12
33.esas2006...(liste adayı/13.02.12 de listeye girecek) 28.05.12
34.burkansçetin...(liste adayı/13.02.12 de listeye girecek) 04.06.12
35.ebruprl...(liste adayı/13.02.12 de listeye girecek) 11.06.12
36.mb2012...(liste adayı/13.02.12 de listeye girecek)

Listemizin son hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…