1 kase ketentohumlu yogurt
1 tabak kıymalı karnıbahar
çok sağol petuş akşama arkadaşta toplanacağız eskiden diyet yapıyorum dediklerinde ısrar ediyorlardı şimdi şekeri bahane edecem bu sefer de ısrar etmezler herhalde
gülmeyin ama ben hiiç simge kullanamıyom aşağılara bakıyom bakıyom göremiyom var bende var bi özürlülük
afiyet olsun canım,sporunu yaptın mı acep recep
sagol canım sanada afıyet olsun..evde yurumek sıkıcı esım gelsı dısarda yurıycem tatlım 19 da..7 numarayı sendemı ızlıyodun acep recep
hayattanazıcık petunya zeynepfaz ben tesekkur ederım canım sıze
sanırım yıyemıyoruz canım ya :26:4 Saat sonra öğle yemeğim saat2:00
3 kıymalı kuru patlıcan dolma
1 kase mercimek çorba
Marul salatası ve azıcık yogurt
Pepeti cim TERMİYE yiyebiliyozmu acep sen bilirsin
ceeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar,tamamen kişisel sebeplerden girmiyorum,burada çok zaman israf ettiğimi farkettim,herkesi okuyum yazayım derken...
zaten forum genel olarak amacına ulaştı,kendimi denetleyebiliyorum yemek konusunda...
kılo olarak da en son 600 gr daha verip 70 i görmüştüm çarşamba gunu,o gunden sonra 'özel sebeplerden dolayı' kılo takıntımdan kurtulmaya karar verdim ,bundan sonra sağlıgım ıcınd devam edeceğim,zaten az yedıgımde kendımı daha dinç hissediyorum,fazla yıyınce veya tatlı yiyince bir hantallık oluyor vucudumda
hepinize verdiğiniz destek için çok tesekkür ediyorum,sizlerin destegıyle geldım bugunlere kadar,irademe sahip olmayı ögrendim.bundan sonra ara ara cepten okurum belki ama aktif olarak foruma katılmayacagım.
hepinizi seviyorum ve öpüyorum.
kızlar bende kaçar yarın görüşmek üzere bu akşam kayınvalidemdeyiz balık salata var sanırım mutlaka başka şeylerde vardır ama zararlı hiçbirşey yemiyeceğim heleki bu birinciliğin üstüne ağzıma sürmem hepinizi öperim bıldırcınlarım yarın görüşmek üzere hoşçakalın mutlu kalın bıldırcınlarımmm
1- petunyaaa………………….. -%3.06
2- idealist33…………………… -%1.98
3- leylak84………………………-%1.97
4- lborant…………………………-%1,96
5- SAPHIRA…………………….-% 1.73
6- GULERYUZ2011…………….-%1.72
7- Gul63……………………………..-%1.3
8- Evperisi……………………………….-%1.22
9- yst38………………………….…..-%1.2
10- handan_06………………..…-%1.19
11- sevgi-liebe……………….…..-%1.11
12- papadiya………………………-%1.06
13- mb2012………………………. -%1.01
14- sekerkiz67…………….………-%.090
15- ceylin1907…………….………-%0.81
16- Burkanscetin ……….………-% 0.76
17- Hayattanazicik …….…………-%0.66
18- Pembekalp……………….…… -%0,63
19- leylak70………………………… -%0.60
20- ebruprl……………………………-%0,54
21- ASLI72……………….……………-%0.44
22- eski_bir_masal …………………-%0.16
23- esas2006……………........-%0,13
24- alinyazimkaderimsin………..….%0.00
25- skrnky…………………………..…+%0.16 :18:
26- zeynepfaz……………….……….+%0.50 :18:
.
27- minyatür…………………….……+%2.76 :18:
kızlar umarım olmuştur, hepimize hayırlı uğurlu olsun
petuş benim cevapla kısmında güleryüzler falan yok hatta ben hepsini elle giriyorum o yüzden nazar boncuğu koyamadım kusura bakmayın
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok başırılı sonuçlar var benim gibi + da olan az onlar da moral bozmasın haftaya her şey çok farklı olacak...
herkese bol - haftalar diliyorum
ceeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar,tamamen kişisel sebeplerden girmiyorum,burada çok zaman israf ettiğimi farkettim,herkesi okuyum yazayım derken...
zaten forum genel olarak amacına ulaştı,kendimi denetleyebiliyorum yemek konusunda...
kılo olarak da en son 600 gr daha verip 70 i görmüştüm çarşamba gunu,o gunden sonra 'özel sebeplerden dolayı' kılo takıntımdan kurtulmaya karar verdim ,bundan sonra sağlıgım ıcınd devam edeceğim,zaten az yedıgımde kendımı daha dinç hissediyorum,fazla yıyınce veya tatlı yiyince bir hantallık oluyor vucudumda
hepinize verdiğiniz destek için çok tesekkür ediyorum,sizlerin destegıyle geldım bugunlere kadar,irademe sahip olmayı ögrendim.bundan sonra ara ara cepten okurum belki ama aktif olarak foruma katılmayacagım.
kızlar bir şeyi merak ediyorum siz cahilliğime verin. Niçin kilo yüzdelerimizi hesapliyoruz. Gecen haftaki ve bu haftaki kiloları neden yazmiyoruzda mesela yüzde yazıyoruz. Bı esprisi varmi ?gercekten bu konuda bı bilgim yokkızlar liste işi bitti ben de bittim işe öğleden sonra geldim topic i bir açtım bir de ne göreyim herkes bana mesaj atmış bildirim için o ana nasıl panik yaptım anlatamam ama papadiya yardımcı oldu sağolsun buradan ona teşekkürlerimi sunuyorum :1 çok şükür kalktım altından ama bundan sonra bildirim yaparken yüzdemi kendim hesaplayacağım (itiraf edeyim bu zamana kadar hiç hesaplamamıştım) yoksa liste yapana ekstra iş oluyor kızlar zaten geç geldim işe bir de liste derken hiç iş yapmadım ben kaçıyorum, loxi nerde haberi olan var mı listeye de girmedi meraklandım ben...
bugün:yeşil mercimek ve kereviz salatası dünden kalma
az peynir ceviz 1 omega 3 5 zeytin
öğlen greyfurt kan üzümü akşam
tavuk göğüs ızgara salata (diye düşünüyorum)
spor: 30 dk yürüyüş hava çok güzeldisıvı:1.5 lt su
son olarak ben ceviz ve yer fıstığı yüzünden epey sivilcelendim bacaklarımda ve sırtımda kocaman kocaman çıkıyorlar bir süre ara vereceğim çereze, öpüyorum hepinizi
canım ellerine sağlık teşekkür ederiz1- petunyaaa………………….. -%3.06
2- idealist33…………………… -%1.98
3- leylak84………………………-%1.97
4- lborant…………………………-%1,96
5- SAPHIRA…………………….-% 1.73
6- GULERYUZ2011…………….-%1.72
7- Gul63……………………………..-%1.3
8- Evperisi……………………………….-%1.22
9- yst38………………………….…..-%1.2
10- handan_06………………..…-%1.19
11- sevgi-liebe……………….…..-%1.11
12- papadiya………………………-%1.06
13- mb2012………………………. -%1.01
14- sekerkiz67…………….………-%.090
15- ceylin1907…………….………-%0.81
16- Burkanscetin ……….………-% 0.76
17- Hayattanazicik …….…………-%0.66
18- Pembekalp……………….…… -%0,63
19- leylak70………………………… -%0.60
20- ebruprl……………………………-%0,54
21- ASLI72……………….……………-%0.44
22- eski_bir_masal …………………-%0.16
23- esas2006……………........-%0,13
24- alinyazimkaderimsin………..….%0.00
25- skrnky…………………………..…+%0.16 :18:
26- zeynepfaz……………….……….+%0.50 :18:
.
27- minyatür…………………….……+%2.76 :18:
kızlar umarım olmuştur, hepimize hayırlı uğurlu olsun
petuş benim cevapla kısmında güleryüzler falan yok hatta ben hepsini elle giriyorum o yüzden nazar boncuğu koyamadım kusura bakmayın
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok başırılı sonuçlar var benim gibi + da olan az onlar da moral bozmasın haftaya her şey çok farklı olacak...
herkese bol - haftalar diliyorum
canım almaz mıyuız aldık bilearkadaşlar beni aranıza almıyacak mısınızbi soru sormuştum kimse cevap vermedi kilo bildimi yapacakmıyım ?bende 2 aydır karatay yapıyorum ve 10 kilo verdim 106 idim 96 yım şimdi
canım kankam hoşgeldinceeeeeeeeeeeeeee
kızlar bir şeyi merak ediyorum siz cahilliğime verin. Niçin kilo yüzdelerimizi hesapliyoruz. Gecen haftaki ve bu haftaki kiloları neden yazmiyoruzda mesela yüzde yazıyoruz. Bı esprisi varmi ?gercekten bu konuda bı bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?