Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlarr kızlarrr
oleyyyyyyyyyyyy 2. olmuşummmmmm

canlarrrr yarın okulumuza müfettişler teşrif edecekler.
bakalımm nelerr olacakkkk?

menü bildirimimi de yapayımm karnım tok sırtım pekkk

1. öğün

bol yeşillikli yumurta salatası
peynir
zeytin
maydonoz-salatalık
yeşil çay
ceviz-kuru üzüm
1 elma

2. öğün

bulgurlu pırasa
yoğurt
salata
azıcık kuru üzüm ( kansızlık var kızlar galiba bende tırnaklarım morarıyor soğuktan. o yüzden yiyorumm:26::26::26:)

afiyet olsun canım.ben de bulgurlu pırasa ve yoğurt yicem

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,ıkı yerlı muz,bıraz peynır,2kuru ıncır,kakao.....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak az patateslı sote,bır tabak salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 6saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a3333.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $a3334.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 38
iyi akşamlarr kızlarrr
oleyyyyyyyyyyyy 2. olmuşummmmmm

canlarrrr yarın okulumuza müfettişler teşrif edecekler.
bakalımm nelerr olacakkkk?

tebrikler canım eşimin okulundalarmıs bugun bizede yakındır bakalım basarılar sana

saphıracım msj kutunu bosaltırmısın

afiyet olsun canım,yarasın ama yağ olmasın
tebrikler canım eşimin okulundalarmıs bugun bizede yakındır bakalım basarılar sana

saphıracım msj kutunu bosaltırmısın

boşalttım canım..beklemedeyim merkez,tamam

Ben de akşam yemeğimi yazayım, pırasa yiyenlerdenim

1 tabak zeytinyağlı pırasa, salata, bir bardak ayran, 2 avuç kadar tuzsuz ayçekirdeği

merhaba arkadaşlar,

akşam emeğim:kırmızı mercimek çorbası+ zeytinyağlı barbunya+ cacık+birkaç çiğ badem

artık çabuk doyuyorum. zaten midem küçük ama abur cubur sevdasından kilom.
birazdan yürüyüşe çıkacağım. bir saat yürümeyi planlıyorum. güzel havayı değerlendirelim...
listede son sıralarda olmam moralimi bozdu. hırs yaptım. bu hafta en az bir kilo vereceğim.:)))

bugün küçük bir parça çikolata yedim itiraf ediyorum ama bu son olacak.

Saphira petunya ceylo pepeto gul hayattanazicik papadiya leylak hepinize cok tsekkur ederim.cepten girip okurum sizi takipederim arada,yazmasamda sizinleyim yani.bugum kacamaksiz tam karatay mrnusu yaptim,kisacaboyle diyeyim.
Gorusmek uzere

iyi akşamlar hanımlar sizden bir ricam olacak ben ticcer yaptım ama bi türlü ekleyemedim uygun degil diyor biri bana ticcer yapıp kodu buraya kopyalayabilirmi bende eklerim başlangıç 106 şimdi 96 hedef 75

Bu topiğe sürekli yazmayınca dikkate alınmıyor anladığım kadarıyla...
Bir daha yazıp cevap beklememek ve size kalabalık etmemek en iyisi.

ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…