Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

turgutluda salihlide çok güzel :) iyi geceler canım ben yatıyorum sabah iş var öptm

Ya ne güzel spor yapabiliyrsunuz benim pek sporluk sansım yok su aralar ama bahara doğru atıcam kendimi sokaklara::)

kalkınca : 1 bardak ılık su

1.öğün : 2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
4 adet ceviz
2 adet incir
3 adet erik kurusu

ara öğün : 1 ince belli çay bardağı fındık - fıstık karışımı
1 bardak süt

2.öğün : 1 tabak kuru fasülye
2 - 3 kaşık et sote
turşu
mevsim salata , soğan
1 avuç kabak çekirdeği

sıvı : 2 litre su
:44:

kalkinca : elma sirkeli su

kahvalti : 1 muz biraz ceviz ve bir bardak sut

ogle: 3 kasik kisir

aksam : yumurtali mantar kavurma

bol su yesil cay ve forum cayi

az once zumba yaptim 1 bucuk saat kadar

arkadaslar bu aralar civittim o yuzden pek kilo veremiyorum ama bugunden itibaren tekrar kendimi disipline sokuyorum bakalim pazartesiye ne olacak sporada basladim ayagim dan rahatsizdim 18 bucuk kiloyu hic spor yapmadan verdim ama cividim biraz ayagim baya duzeldi cok sukur basladim bakalim hafta da 3 gun giderim herhalde simdilik herkese kolay gelsin

Saphira petunya ceylo pepeto gul hayattanazicik papadiya leylak hepinize cok tsekkur ederim.cepten girip okurum sizi takipederim arada,yazmasamda sizinleyim yani.bugum kacamaksiz tam karatay mrnusu yaptim,kisacaboyle diyeyim.
Gorusmek uzere
((
Ben de fazla giremiyorum artik ama ozlerim seni yaaa kolay gele hepimize bendeki emeklerini unutamam cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…