Arkadaşlar listedeki diğer arkadaşlar nerede?
kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : klasik karatay kahvaltısı
ogle: tavuk pirzola ve salata
aksam : 2kase tarhana çorbası,1 kase ev yapımı yoğurt
bol su,demlenmis cay sekersiz.
30 dk b fit spor
Spordan sonra aksam 9 da 1 bardak tarcinli ılık light süt
Canım light ürünler yasak listemizde bu sebeple günlük sütlerden tercih edersen çok iyi olur herşeyin doğalı :) menün güzel sevgiler hoşgeldin...
1. saphira...liste yaptı
2. eski_bir_masal...liste yaptı
3.ceylin1907...liste yaptı
4.mattika...liste yaptı
5.loxandra...mezun oldu
6.gul63...liste yaptı
7.idealist33...liste yaptı
8.profit...liste yaptı
9.papadiya...yaptı
10. ikiz81....mezun oldu
11.şekerkız67...yaptı
12.gamzeed... yaptı
13.gözleme... yaptı
14.alinyazimkaderimsin... yaptı
15.burçin79... yaptı
16.handan_06...yaptı
17.hayattanazicik...yaptı
18.zeynepfaz...yaptı
19.leylak70...20.02.12
20.yosun30...27.02.12
21.pepeti...05.03.12
22.aslı72...012.03.12
23.pembekalp...19.03.12
24.tanem111...26.03.12
25.jarnanaa...02.04.12
26.minyatür...09.04.12
27.güleryüz2011...16.04.12
28.eminelif...23.04.12
29.petunya... 30.04.12
30.yst38...07.05.12
31.leylak84...14.05.2012
32.sevgi-liebe...21.05.12
33.esas2006...(liste adayı/13.02.12 de listeye girecek) 28.05.12
34.burkansçetin...(liste adayı/13.02.12 de listeye girecek) 04.06.12
35.ebruprl...(liste adayı/13.02.12 de listeye girecek) 11.06.12
36.mb2012...(liste adayı/13.02.12 de listeye girecek)
Listemizin son hali
ceeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar,tamamen kişisel sebeplerden girmiyorum,burada çok zaman israf ettiğimi farkettim,herkesi okuyum yazayım derken...
zaten forum genel olarak amacına ulaştı,kendimi denetleyebiliyorum yemek konusunda...
kılo olarak da en son 600 gr daha verip 70 i görmüştüm çarşamba gunu,o gunden sonra 'özel sebeplerden dolayı' kılo takıntımdan kurtulmaya karar verdim ,bundan sonra sağlıgım ıcınd devam edeceğim,zaten az yedıgımde kendımı daha dinç hissediyorum,fazla yıyınce veya tatlı yiyince bir hantallık oluyor vucudumda
hepinize verdiğiniz destek için çok tesekkür ediyorum,sizlerin destegıyle geldım bugunlere kadar,irademe sahip olmayı ögrendim.bundan sonra ara ara cepten okurum belki ama aktif olarak foruma katılmayacagım.
hepinizi seviyorum ve öpüyorum.
Bu arada zeynepçim eline sağlık
ilaçla aran nasıl ?
ellerine sağlık zeynom bu yüzde hesaplamasına bende dikkat edeyim bundan sonra hepimiz yüzdemizi hesaplayıp yazalım bencede doğru söylüyorsun liste yapanın işini hafifletmek gerek papişim can kurtaran gibi mübarek bende korkuyorum sıra bana gelince yapabilirmiyim diye :) yaparım inşallah görüşmek üzere bizde öpüyoruzz çokcanaaa
ilk bildirimim vatana millete hayırlı olsun :)
1.öğün: 1kk haşlanmış yumurta .1kk peynir,10 yeşil tuzsuz zeytin .1salatalık,dereotu maydanoz ,10 badem ,3fincan çok açık bol limonlu çay
2. Öğün: 1tabak börülce yemegi bir kase yogurt.salata
3. Öğün: balık salata yemeyi düşünüyorum
Sıvı: şimdilik 2lt su 3 fincan lmonlu siyah çay 3 fincan limonlu yeşil çay
Spor: 45 dk yürüyüş
ceeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar,tamamen kişisel sebeplerden girmiyorum,burada çok zaman israf ettiğimi farkettim,herkesi okuyum yazayım derken...
zaten forum genel olarak amacına ulaştı,kendimi denetleyebiliyorum yemek konusunda...
kılo olarak da en son 600 gr daha verip 70 i görmüştüm çarşamba gunu,o gunden sonra 'özel sebeplerden dolayı' kılo takıntımdan kurtulmaya karar verdim ,bundan sonra sağlıgım ıcınd devam edeceğim,zaten az yedıgımde kendımı daha dinç hissediyorum,fazla yıyınce veya tatlı yiyince bir hantallık oluyor vucudumda
hepinize verdiğiniz destek için çok tesekkür ediyorum,sizlerin destegıyle geldım bugunlere kadar,irademe sahip olmayı ögrendim.bundan sonra ara ara cepten okurum belki ama aktif olarak foruma katılmayacagım.
hepinizi seviyorum ve öpüyorum.
hayattanazıcık petunya zeynepfaz ben tesekkur ederım canım sıze
Ayrıca geçen gün benden önce doğum yapıp 25 kilo alan arkadaşımı gördüm, (bütün kilolarını vermiş ve eski halinden daha fazla zayıflamış olarak tabii ki !!! ) korse takmış sürekli o şekilde zayıflamış, korse rahatsız ediyordu ve çok yiyemiyordum diyo... Ben de hemen pentinin şekillendirici korsesinden aldım dün, zaten aklımdaydı, özellikle karın hareketlerini yaparken takmanın faydalı olduğunu duydum, ev de olanlar için rahat olabilir, umarım faydası olur bugün başladım kullanmaya...
kızlar bir şeyi merak ediyorum siz cahilliğime verin. Niçin kilo yüzdelerimizi hesapliyoruz. Gecen haftaki ve bu haftaki kiloları neden yazmiyoruzda mesela yüzde yazıyoruz. Bı esprisi varmi ?gercekten bu konuda bı bilgim yok
Arkadaşlar listedeki diğer arkadaşlar nerede?
4 saat ütü yaptım spor sayılırmı bilmem
sabah 2 muz ve az kyemiş kahvaltıya yetişemedim zaten 3 gündür geçmek bilmeyen başağrım gıcık ediyor beni
öğlen az ezogelin az kuru ve salata
akşam az kereviz az kabak salata yoğurt
çok mutluyum ütüler çok az kaldı
zeynocum eline sağlık liste için .bu haftada inşallah herkes için süper olur
iyi geceler
günaaaaaaayyyyyydınnnn bacılar....
bol eksili hafta diliyorum herkese bu hafta topik sözünü tuttu tebrikler ediyorum herkesi
vavv 4 saat ütü ha demek baya seviyon ütüyü :) bütünleşmişsin artık ,işin bitince banada yardıma gelirmisin benimde duruyo ütülerim off yaa :):):)4 saat ütü yaptım spor sayılırmı bilmem
sabah 2 muz ve az kyemiş kahvaltıya yetişemedim zaten 3 gündür geçmek bilmeyen başağrım gıcık ediyor beni
öğlen az ezogelin az kuru ve salata
akşam az kereviz az kabak salata yoğurt
çok mutluyum ütüler çok az kaldı
zeynocum eline sağlık liste için .bu haftada inşallah herkes için süper olur
iyi geceler
kahvaltımı yaptım
9 zeytin
lor peyniri
2 yumurtadan omlet
8 ceviz
yarım çay bardağı nar suyu+omega3
maydonoz
bugün ütü yapacağım hiçte sevmem ama.......
daha iyi canım sağol ama diyetle aramı bozduğu kesin...
yaparsın tatlım başta bende panik yaptım ama yüzdeleri hesapladıktan sonrası kolay o yüzden yüzdeleri hesaplasa herkes daha kolay olur...
destina menün çok güzel ama avatarını beğenmedim ben daha motive edici bir şey koysan? o ablayı gördükçe hevesim kaçıyor benim
canım bizde seni çok seviyoruz ve öpüyoruz kocaman, topiğe verdiğin emeklerden dolayı herkes adına teşekkür ediyorum, bizi unutma...
canımsın iyiki varsın
korse iyidir ama sürekli kullanaırsan dolaşım sistemini bozabiliyor dikkatli kullan
geçen haftaya göre nasıl bir performans sergilediğini görmek için yüzde hesaplıyoruz sonuçta herkesin kilosu farklı mesela 2 kilo veren 2 kişi var biri 100 kilo biri 50 o iki kilo her ikisi için farklı anlamlar ifade ediyor sanırım bu yüzden yüzde hesaplıyoruz...
evet kaçak çok nerde bu millet
4 saat ütü mü? nittin kadife? önünde saygıyla eğiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?