hah böyle işte ne o oyle şam a gıder gıbı vedalasmakSaphira petunya ceylo pepeto gul hayattanazicik papadiya leylak hepinize cok tsekkur ederim.cepten girip okurum sizi takipederim arada,yazmasamda sizinleyim yani.bugum kacamaksiz tam karatay mrnusu yaptim,kisacaboyle diyeyim.
Gorusmek uzere
küsmek yok yazmaya devamBu topiğe sürekli yazmayınca dikkate alınmıyor anladığım kadarıyla...
Bir daha yazıp cevap beklememek ve size kalabalık etmemek en iyisi.
anam ne ka manısalı oldu topıcteaa, ben de manisa akhisar ilçesinde oturuyorum
moderen kaynana.benımkı laptobu gorse tost makınesı sanarkayınvalidem bizdeydi şov yaptım ona
peki bu arada k.validem naptı .facebookta okey oynadı
evet son günlerde pek göremiyoruz seni,hadi toparla kendini canım,spor için sevindimkalkinca : Elma sirkeli su
kahvalti : 1 muz biraz ceviz ve bir bardak sut
ogle: 3 kasik kisir
aksam : Yumurtali mantar kavurma
bol su yesil cay ve forum cayi
az once zumba yaptim 1 bucuk saat kadar
arkadaslar bu aralar civittim o yuzden pek kilo veremiyorum ama bugunden itibaren tekrar kendimi disipline sokuyorum bakalim pazartesiye ne olacak sporada basladim ayagim dan rahatsizdim 18 bucuk kiloyu hic spor yapmadan verdim ama cividim biraz ayagim baya duzeldi cok sukur basladim bakalim hafta da 3 gun giderim herhalde simdilik herkese kolay gelsin
kahvaltımı yaptım
9 zeytin
lor peyniri
2 yumurtadan omlet
8 ceviz
yarım çay bardağı nar suyu+omega3
maydonoz
bugün ütü yapacağım hiçte sevmem ama.......
geçmiş olsun cnm ağrı kesici içtin mi ?sabah :2 yumurta ile peynirli kekikli omlet 8 adet zeytin
kızlar ya bende 4 gündür geçmek bilmeyen bir başağrısı var
sadece sol tarafta var çok fenayım çok
moderen kaynana.benımkı laptobu gorse tost makınesı sanar
afiyet olsun canım malesef benimde dün akşam sekiz buçuğu geçti sofradan kalkmam bugün spor yaparız olur biter sıkma canını iki kıvır salla totoyu tamamdır tutunamadan gider yağ parazitleri :)Dün akşam : (saat 9'a geliyordu sofradan kalktık)
Kurufasulye
Bulgur pilavı
Ayran
Bu sabah :
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salata
Fındık
afiyet olsun canım malesef benimde dün akşam sekiz buçuğu geçti sofradan kalkmam bugün spor yaparız olur biter sıkma canını iki kıvır salla totoyu tamamdır tutunamadan gider yağ parazitleri :)
moderen kaynana.benımkı laptobu gorse tost makınesı sanar
sağol cnm sana da afiyet olsun,valla benim son 2 aydır hergünüm neredeyse böyle..spora giderken ne güzel erken yiyordum.
tatlım mecburen sekizden sonra yiyeceksin dert etme sonuçta özel bir gün ama eve geldiğinde ne yapıp edip hareket et 10 dk bile olsa hızlı hızlı yürü gibi yap yada kendince birşeyler uydur ama 20 dk yaparsan daha harika olur sporunu yap öyle yat derim ben öyle zamanlarda salondaki sehpanın etrafında turlayıp sonra deli deli zıplıyorum :) içim rahat uyuyorummerhaba kısceler naslsınız? yaw bı sorum olucek sızlere.bugun malum sevgılıler gunu yemege gıdıcez canlı muzık 8de baslıycak yanı sekızde orada olucaz yemegı napcem bana bı akıl verın
ay sorma bende güldüm papişeee tost makinesi olayına :)bu da güzelmiş
tatlım mecburen sekizden sonra yiyeceksin dert etme sonuçta özel bir gün ama eve geldiğinde ne yapıp edip hareket et 10 dk bile olsa hızlı hızlı yürü gibi yap yada kendince birşeyler uydur ama 20 dk yaparsan daha harika olur sporunu yap öyle yat derim ben öyle zamanlarda salondaki sehpanın etrafında turlayıp sonra deli deli zıplıyorum :) içim rahat uyuyorum
:)
ay sorma bende güldüm papişeee tost makinesi olayına :)
benim kayınvalidem de blenderı görünce 'lamba mı bu' diye sormuştu
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz....
bende iiyim şükürrr..
dün sabahhh kahvaltıdan sonra öğle menümde 6 adet sarma,1 hurma,3 kuru kayısı yemiştimm..
akşam okula gidince çıkışım saat 8i buldu..
akşam gelince açlıktan sinir küpü olmuştum nerdeyseee
partakal yoğurt ceviz tarçın karışımı ve 2 kase şehriye çorba içtim:26:birazda badem yedimm
saat 8.30du malesef.
okula gitmeden karnımı iyi doyurmam lazımmm..
çok fena acıkıyorum yoksaaa..
günah çıkarttım rahatladım oh beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?