Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Saphira petunya ceylo pepeto gul hayattanazicik papadiya leylak hepinize cok tsekkur ederim.cepten girip okurum sizi takipederim arada,yazmasamda sizinleyim yani.bugum kacamaksiz tam karatay mrnusu yaptim,kisacaboyle diyeyim.
Gorusmek uzere
hah böyle işte ne o oyle şam a gıder gıbı vedalasmak

Bu topiğe sürekli yazmayınca dikkate alınmıyor anladığım kadarıyla...
Bir daha yazıp cevap beklememek ve size kalabalık etmemek en iyisi.
küsmek yok yazmaya devam

aa, ben de manisa akhisar ilçesinde oturuyorum
anam ne ka manısalı oldu topıcte

kayınvalidem bizdeydi şov yaptım ona
peki bu arada k.validem naptı .facebookta okey oynadı
moderen kaynana.benımkı laptobu gorse tost makınesı sanar

evet son günlerde pek göremiyoruz seni,hadi toparla kendini canım,spor için sevindim
kahvaltımı yaptım

9 zeytin
lor peyniri
2 yumurtadan omlet
8 ceviz
yarım çay bardağı nar suyu+omega3
maydonoz

bugün ütü yapacağım hiçte sevmem ama.......

canım narın suyu yerine kendisini yemelisin

gunaydın cıtırlar

kahvaltım

1 kase kuru fasulye(ne alaka demeyın hoca yıyın garı dıyo kahvaltıda)
5 zeytın bıraz peynır 1 cevız maydanoz dereotu kıvırcık 1 catal tahın helva
omega3 yesılcay

Dün akşam : (saat 9'a geliyordu sofradan kalktık )

Kurufasulye
Bulgur pilavı
Ayran

Bu sabah :

1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salata
Fındık

1. öğün

2 yumurta omlet
biraz peynir
7-8 zeytin
dereotu
bir lokma kaymak süt kaymğı yanı dün yoğurt yaparken almıstım üstünü

yesil çay su

yesil kıymalı fasuyle
yoğurt
dereotu

bıldırcınlarım cümleten günaydınnnnn
saphira sırası gelenler listesinin son halini yazmışsın ellerine sağlık komutanım :)

akşam kayınvalidede çeşit çoktu ama hepsi zararsızdı yediklerim biraz kalabalık oldu ama bazılarının birer çatal tadına baktım sadece kadın uğraşmış emeği boşa gitmesin dedim
akşam menüm
--fırında balık (makul miktarda)
--bol yeşil salata
--zeytinyağlı sarımsaklı turp otu salatası
--bulgurlu kapuska (2 çatal)
--zeytinyağlı limonlu bakla ezmesi (2 çatal)
yemek sonrası
--1 avuç kabak çekirdeği
spor: malesef yok toplam 3,500 adımla günü kapattım

bugünkü sabah kahvaltım

1 kase nohutlu ve yarmalı yoğurt çorbası
1 çay bardağı kadar ceviz

Dün akşam : (saat 9'a geliyordu sofradan kalktık )

Kurufasulye
Bulgur pilavı
Ayran

Bu sabah :

1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salata
Fındık
afiyet olsun canım malesef benimde dün akşam sekiz buçuğu geçti sofradan kalkmam bugün spor yaparız olur biter sıkma canını iki kıvır salla totoyu tamamdır tutunamadan gider yağ parazitleri :)

afiyet olsun canım malesef benimde dün akşam sekiz buçuğu geçti sofradan kalkmam bugün spor yaparız olur biter sıkma canını iki kıvır salla totoyu tamamdır tutunamadan gider yağ parazitleri :)

sağol cnm sana da afiyet olsun,valla benim son 2 aydır hergünüm neredeyse böyle..spora giderken ne güzel erken yiyordum.

merhaba kısceler naslsınız? yaw bı sorum olucek sızlere.bugun malum sevgılıler gunu yemege gıdıcez canlı muzık 8de baslıycak yanı sekızde orada olucaz yemegı napcem bana bı akıl verın

sağol cnm sana da afiyet olsun,valla benim son 2 aydır hergünüm neredeyse böyle..spora giderken ne güzel erken yiyordum.

yapma yaa valla kendi deneyimlerimden anladığım kadarıyla gerçekten sekizden sonra tek lokma yememek yağ yakımını hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştırıyor leptin rahat rahat işini yapıyor sanırım elinden geldiğince eskiye dönmeye çalış ceylincim coşturalım leptinleri gariii

merhaba kısceler naslsınız? yaw bı sorum olucek sızlere.bugun malum sevgılıler gunu yemege gıdıcez canlı muzık 8de baslıycak yanı sekızde orada olucaz yemegı napcem bana bı akıl verın
tatlım mecburen sekizden sonra yiyeceksin dert etme sonuçta özel bir gün ama eve geldiğinde ne yapıp edip hareket et 10 dk bile olsa hızlı hızlı yürü gibi yap yada kendince birşeyler uydur ama 20 dk yaparsan daha harika olur sporunu yap öyle yat derim ben öyle zamanlarda salondaki sehpanın etrafında turlayıp sonra deli deli zıplıyorum :) içim rahat uyuyorum

bu da güzelmiş
ay sorma bende güldüm papişeee tost makinesi olayına :)

haklsısın gercı yemeketen sonra doktururuz bız pek oturmayız bak sıncık ıcım rahatladı he

öğle yemeğim
--rosto(2 dilim )
--soğanlı ıspanak kavurma(dün kayınvalidem yapmış bana hazır yemek olsun evime götüreyim diye kuzu ıspanağı bir güzel zeytinyağlı soğanlı kavurmuş sağolsun düşünceli kadın/bende birazını işe getirdim harika gözüküyordu)
--1 kase ev yoğurdu

bu arada akşamki yemeğin iptal olma durumu söz konusu olabilir
işin gerçeği hiç ama hiç gidesim yok inşallah eşimle evimizde oluruz kalan ıspanağı yer tv seyrederiz çok daha romantik olurdu benim için Hiç dışarı çıkma havamda değilim

bütün hazırlıklarım tamam bir börekleri pişireceğim onlarıda birazdan fırına atayım sıcak sıcak yesin hatunlar
ama çok yoruldum 2 gündür

herkesin sevgililer günü kutlu olsun

kahvaltımıda yazayım
2 yumurta kaşarlı
15 zeytin
peynir
1 salatalık
2günkurusu
1 kuru erik
1 su bardağı süt
1 çay bardağı ceviz
2tane omega3

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz....
bende iiyim şükürrr..
dün sabahhh kahvaltıdan sonra öğle menümde 6 adet sarma,1 hurma,3 kuru kayısı yemiştimm..
akşam okula gidince çıkışım saat 8i buldu..
akşam gelince açlıktan sinir küpü olmuştum nerdeyseee
partakal yoğurt ceviz tarçın karışımı ve 2 kase şehriye çorba içtim:26:birazda badem yedimm
saat 8.30du malesef.
okula gitmeden karnımı iyi doyurmam lazımmm..
çok fena acıkıyorum yoksaaa..
günah çıkarttım rahatladım oh beeeee

fambık ablan gıttı sen sakın bıyere ayrılma emı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…