Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sende yicen mi o böreklerden ....

merhaba kısceler naslsınız? yaw bı sorum olucek sızlere.bugun malum sevgılıler gunu yemege gıdıcez canlı muzık 8de baslıycak yanı sekızde orada olucaz yemegı napcem bana bı akıl verın
ayy ne romantik canlı müzikkkk
ye gitsin

eve varışım en erken 18:30..yemek yapıp sofra hazırlayana dek zaten 7,30u geçiyor..buna eşimin 8den önce eve gelmemesini de eklersek eski düzenim çok zor maalesef...napayım son kg.lar kaldı onlar için de acelem yok biliyonuz

yok ya yemem inşallah zaten kalabalık servis yaparken bana sıra gelmez
bir yer gidince yemek sorun oluyor çok ısrar oluyor ama bana gelince ısrar olayı olmuyor
ben salatalardan yerm diye düşünüyorum

evet bencede kesinlikle sadece salatalardan ye yoksa sonrası malum çok zor gidiyo...kolay gelsin şimdiden ...

evet canım ya dısarda gozum gonlum acılıyo.dun aksam 1 saat yurudum eve donerkende bos durmadım lcw den L beden esofman ve buluz aldımhafıf dar ama bılerek dar aldım

oh sefan olsun canım,iyi yapmışsın dar almakla,nasılsa zayıflayacaksın daha.inşallah L bedenlerin bile bol geldiği günleri görücez
ya papadiş bişey sorucam.senin de hedefin 70 benim de.bazen kararsız kalıyorum ben.65 e mi düşsem 70 de mi kalsam diye.ben evlendiğim zaman da 70 kiloydum ve öyle çok bi fazlalığım yoktu,kilomu göstermeme gibi bi durumum var allahtan.sen ne düşünüyosun?70 kiloda mı kalkmak istiyosun yoksa daha sonra hedefini değiştirecekmisin?

canım ben orta okuldayken 70 kıloydum boyumda 168 yanı bundan asagısı gereksız bence 70 en ıdealı dıye dusunuyorum hatta ınanmıycaksın esım daha verme bıle demeye basladı cunkı evlendıgımdede 80 kıloydum bence 70 ıyı.

haklsısın gercı yemeketen sonra doktururuz bız pek oturmayız bak sıncık ıcım rahatladı he
rahatla bıldırcınımm rahatla ayy
diyetteysek hitlerin kampında da değilik yanii ohh iki yandan kıvır salla tamamdır al sevdiceğinide yanına aşkınızın sıcaklığında erir gider kilo neym kalmaz

benim kayınvalidem de blenderı görünce 'lamba mı bu' diye sormuştu
desene eğlenceli teyzeler :))

anladım canım,bende öyle düşünüyorum.çok zayıf olmak hiçbir zaman istemedim ve 50 li kilolara düştüğümde ne kadar çirkin olduğumu gördümen iyisi kendimizi mutlu hissettiğmiz kiloda kalmak

vay be hüzünlü bir msj yayınlamışş biizmki....
posta güvercini ben seçilmişim bu arada

anladım canım,bende öyle düşünüyorum.çok zayıf olmak hiçbir zaman istemedim ve 50 li kilolara düştüğümde ne kadar çirkin olduğumu gördümen iyisi kendimizi mutlu hissettiğmiz kiloda kalmak

bende cok zayıf olmak ıstemem olanlarıda begenmıyorum zaten.senın boyun kac.sımdıkı halını koysana becerebılsem bende koyacamda

kilo verdikçeeee daha çok vermek isteyeceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
kabus gibi oldum di mi
orana burana bakacaksın habireee..
1 kilo daha 2 kilo daha derkennnnn..
ideal kilonuza ulaşırsınız
boyun 168se kilo 58 süpert olur benceee..
bende 164ümm ama hala koca bir göbeğim varrrr

bende cok zayıf olmak ıstemem olanlarıda begenmıyorum zaten.senın boyun kac.sımdıkı halını koysana becerebılsem bende koyacamda

boyum 1.68 canım.fotğraf koymayı becerebileceğimi sanmıyorum ama eşim bu işlerden iyi anlar.akşam eşim gelince koyabilirim ancak

kolay gelsin leylakçım böreklere dikkat et seninde sevgi günün kutlu olsunn

köy tavuğum anormal hiç birşey yok bence gayet masum olmuşş az bile geldi bana

yok ya yemem inşallah zaten kalabalık servis yaparken bana sıra gelmez
bir yer gidince yemek sorun oluyor çok ısrar oluyor ama bana gelince ısrar olayı olmuyor
ben salatalardan yerm diye düşünüyorum
böyle durumlarda ben şöyle yapıyorum bazen ayy siz gelmeden evvel dayanamayıp öyle çok yedim ki şişmişim diyorum :) pembe yalanlar :86:
sindire sindire ve kalıcı veriyoz çokta güzel sağlıklı besinler tüketiyoruz ceylinimmm gerisini takmaya gerek yok o kadar kusur kadı kızında da olur

köy tavuğum anormal hiç birşey yok bence gayet masum olmuşş az bile geldi bana
:

iyi barimm..
en geç saat 11de uyuduğumu söylesem yine de problem yok yani di mi
tam köy tavuğuyum anlayacağın benn..
bugün dersim erken bitiyorr beklimm yürüyüş yaparımm akşammm telafi ederim inşallahh

vay be hüzünlü bir msj yayınlamışş biizmki....
posta güvercini ben seçilmişim bu arada
güvercinim postaları aksatma emiii

:))eğlencelik teyzeler geldi hanımmm

ben sporumu yapıp geleyim kızlar.daha sonra görüşürüz
ohhhh dönüşte seni kıskanacağım kesin şimdiden çatlıyorum :) ama bende bugün öğleden sonra işyerinde yapacağım sporumu toplantı odasında :)) patron çıkacak saat 15:00 gibi başlarım inşallah

iyi barimm..
en geç saat 11de uyuduğumu söylesem yine de problem yok yani di mi
tam köy tavuğuyum anlayacağın benn..
bugün dersim erken bitiyorr beklimm yürüyüş yaparımm akşammm telafi ederim inşallahh
tavuk gibi erkenden yatmışın haketten heee :) ama eyi olmuş leptin coşmuştur gıııı yediklerin çok değil rahat ol sporunuda yaptınmı tamamdırr hacıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…