canım ben orta okuldayken 70 kıloydum boyumda 168 yanı bundan asagısı gereksız bence 70 en ıdealı dıye dusunuyorum hatta ınanmıycaksın esım daha verme bıle demeye basladı cunkı evlendıgımdede 80 kıloydum bence 70 ıyı.
ohh ohh nasıl özendiriyor şuna bakben sporumu yapıp geleyim kızlar.daha sonra görüşürüz
bende cok zayıf olmak ıstemem olanlarıda begenmıyorum zaten.senın boyun kac.sımdıkı halını koysana becerebılsem bende koyacamda
Slm Ankara da yaşayan arkadaslar bugün koy tavugu satılan bir yer öğrendim arkadasımdan. Ben gitmedim ama onun tarif ettigi sekilde tarif edeyim yerini. Etlik te Osmanlı ismerkezi varmis. Su cocuk ağız ve dış saglıgı merkezinin olduğu yer. Ordan ışıklardan saga dönüp sonra yine ilk sagdan donen sokağın sol tarafında bı dükkanmis duyurulur
hadi gene iyisiniz angaralılarr davukk işide tememSlm Ankara da yaşayan arkadaslar bugün koy tavugu satılan bir yer öğrendim arkadasımdan. Ben gitmedim ama onun tarif ettigi sekilde tarif edeyim yerini. Etlik te Osmanlı ismerkezi varmis. Su cocuk ağız ve dış saglıgı merkezinin olduğu yer. Ordan ışıklardan saga dönüp sonra yine ilk sagdan donen sokağın sol tarafında bı dükkanmis duyurulur
tavuk gibi erkenden yatmışın haketten heee :) ama eyi olmuş leptin coşmuştur gıııı yediklerin çok değil rahat ol sporunuda yaptınmı tamamdırr hacıı
Sevgilisi olan olmayan herkesin sevgi günü kutlu olsunnn sevenler daha bir aşık olsun ,sevemeyenler sevgili bulsun aşık olsun,sevgilisi eşi olup çılgınca sevenler daha da bir huzur bulsun inşallahhhh bıldırcınlarım
gülü gülüverin gariii
:86:
Eki Görüntüle 346631
vayy harikaa tartıdan değil bencee vermiş olabilirsin fambikinşallah bakalımmm..
okadar geç yemem rağmen sabah 59.7 yi gördüm bu arada
deli benim bu tartı deliiiiii
olmas bacım olmasssayy ne romantik canlı müzikkkk
ye gitsin
rahatla bıldırcınımm rahatla ayy
diyetteysek hitlerin kampında da değilik yanii ohh iki yandan kıvır salla tamamdır al sevdiceğinide yanına aşkınızın sıcaklığında erir gider kilo neym kalmaz
desene eğlenceli teyzeler :))
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz....
Bende iiyim şükürrr..
Dün sabahhh kahvaltıdan sonra öğle menümde 6 adet sarma,1 hurma,3 kuru kayısı yemiştimm..
Akşam okula gidince çıkışım saat 8i buldu..
Akşam gelince açlıktan sinir küpü olmuştum nerdeyseee
Partakal yoğurt ceviz tarçın karışımı ve 2 kase şehriye çorba içtim:26:birazda badem yedimm
saat 8.30du malesef.
Okula gitmeden karnımı iyi doyurmam lazımmm..
çok fena acıkıyorum yoksaaa..
Günah çıkarttım rahatladım oh beeeee
haftasonu spor yaptım ya onun şişkinliği oluyor o şişkinliği atıp tartılayım demiştimmbirde dün geç vakitte yiyince korktum abkim çıkmışmıyım dedim..vayy harikaa tartıdan değil bencee vermiş olabilirsin fambik
ben hergün tartılmıyorum heyecanla pzt yi beklemek hoşuma gidiyor demekki hergün farklı çıkabiliyor hedefe kadar hep eksilsin inşallahhh
afiyet olsun iysin yine sadece ge olmus o kadar. 59 olmana sevindim canm
verdıkce vermek ıstemek konusunda katılıyorum gobegın konusunda aslaaaa gorduk ne kadar fit bır hatun oldugunu bu saatten sonra ne desen bos gelırrrrkilo verdikçeeee daha çok vermek isteyeceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
kabus gibi oldum di mi
orana burana bakacaksın habireee..
1 kilo daha 2 kilo daha derkennnnn..
ideal kilonuza ulaşırsınız
boyun 168se kilo 58 süpert olur benceee..
bende 164ümm ama hala koca bir göbeğim varrrr
bende beceremıyom aynen esım gelsınde bı dıyıverem garii:)))boyum 1.68 canım.fotğraf koymayı becerebileceğimi sanmıyorum ama eşim bu işlerden iyi anlar.akşam eşim gelince koyabilirim ancak
benimki de daha verme diyor kıyafet masrafından korkuyor adam
ohh ohh nasıl özendiriyor şuna bak
çok basit papadişim koyun da görelimm
bak ben daha evvel koyduydum ama yine koyayım bir örnek eskilerdennn
Eki Görüntüle 346625 en soldaki pembeli ben
Eki Görüntüle 346624 [
harikasın ikizzzzzzzzzzzzzzzz.selam çıtırlar........
bugün 1saat 30 dakika yürüdüm.
verdıkce vermek ıstemek konusunda katılıyorum gobegın konusunda aslaaaa gorduk ne kadar fit bır hatun oldugunu bu saatten sonra ne desen bos gelırrrr
:
harikasın ikizzzzzzzzzzzzzzzz.
izindeyiz ikizzzim
göbeğimin yandan profiini çekip yayınlattırttırmayın banaaaa yawwww...
akşama göbek ölçümü vereyim yada size ben en son 95 cmdi
ceylıncım aynen oyle kıyafet masrafı konusu...her aksam yuruyus adı altında vıtrın lere bakıyorum yaza dogru gardolapta ne var ne yok bır valıze doldurup ısteyene verecem ben 0 dan dizecem ee bu da hangı eşin işine gelır daha verme hayatım boyle ıyısın namelerı yapacaklar
bu arada sende gayet ıyı gorunuyosun bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?