95 cm mio zaman bende bi sorun var.benim göbeğim 84 cm seninki nasıl 95 olur ya?
tabiki çok değillll gayet uygundurmerhaba
öğlen menum : mercimek çorbası + 2 kaşık kısır+ mevsim salata+ yoğurt+2 gün kurusu+ bir avuç çerez
çok yemişim arkadaşlar ?
yuppiiiiselam çıtırlar........
bugün 1saat 30 dakika yürüdüm.
birevoooosporumu yaptım geldim
almıyım alanada mani olmiyim ben yaza 36 beden ip pikini giycemmaslında bedeni küçülenler forumdakilerle paylaşsa ne güzel olur yawww...
1 pantalon alıyosun 3 ay ancak giyebiliyorsunn..
başlarda kilolar hızlı ggittiği dönemdee tabii..
ben aylardır aynı kilomdayımmm
benim pantalonlarım var vallaha isteyenlere yollarım heee..42 bedennn
almıyım alanada mani olmiyim ben yaza 36 beden ip pikini giycemmtotomu sallaya sallaya gezinicem sıcak kumlarda :)
sporumu yaptım geldim
:26:harikasın ikizzzzzzzzzzzzzzzz.
izindeyiz ikizzzim
göbeğimin yandan profiini çekip yayınlattırttırmayın banaaaa yawwww...
akşama göbek ölçümü vereyim yada size ben en son 95 cmdi
95 cm mio zaman bende bi sorun var.benim göbeğim 84 cm seninki nasıl 95 olur ya?
göbeğimin en dobiş yerinden ölçülmüş haliiiii
göbek deliğimin 2 parmak altından ölçmüştüm aylar önce..
şimdi de olsa olsa 92-93 olsun hadii..
84 olsaa göbek atar oynarım valla
:26:
aynen benımkı bıle 91 ama bel tabı
yoo iyi görünüyormerhaba
öğlen menum : Mercimek çorbası + 2 kaşık kısır+ mevsim salata+ yoğurt+2 gün kurusu+ bir avuç çerez
çok yemişim arkadaşlar ?
sağol canımm seni de görmek isterimverdıkce vermek ıstemek konusunda katılıyorum gobegın konusunda aslaaaa gorduk ne kadar fit bır hatun oldugunu bu saatten sonra ne desen bos gelırrrr
bende beceremıyom aynen esım gelsınde bı dıyıverem garii:)))
ceylıncım aynen oyle kıyafet masrafı konusu...her aksam yuruyus adı altında vıtrın lere bakıyorum yaza dogru gardolapta ne var ne yok bır valıze doldurup ısteyene verecem ben 0 dan dizecem ee bu da hangı eşin işine gelır daha verme hayatım boyle ıyısın namelerı yapacaklar
Bu arada sende gayet ıyı gorunuyosun bence tatlım
salonda göbek deliği hizasında ölçüyorlardı beni.göbeğimin en dobiş yerinden ölçülmüş haliiiii
Göbek deliğimin 2 parmak altından ölçmüştüm aylar önce..
şimdi de olsa olsa 92-93 olsun hadii..
84 olsaa göbek atar oynarım valla
bır erkekten alıntı:))))
düğün videomuzu tersten oynattıkça sevinçten uçuyorum. Yüzükler çıkıyor karım salondan çıkıp arabaya binip gözden kayboluyor.süper!
pufidik aşk yastığı dimek ki:))95 cm mio zaman bende bi sorun var.benim göbeğim 84 cm seninki nasıl 95 olur ya?
yollarımm annem ama bence sen bu halinlede çok güzelsinnyakışır petuşumaaa....
38 bedenlerini bana yolla kız o zmana:)))
çok aşk dolu bir evlilik olmuş :) :)bır erkekten alıntı:))))
Düğün videomuzu tersten oynattıkça sevinçten uçuyorum. yüzükler çıkıyor karım salondan çıkıp arabaya binip gözden kayboluyor.süper!
aşk yastğının orta düğmesinden ölçüyoss o vakittben tam göbek deliğimin ordan ölçüyorum,çünkü en şiş yeri orası
pufidik aşk yastığı dimek ki:))
yollarımm annem ama bence sen bu halinlede çok güzelsinn
çok aşk dolu bir evlilik olmuş :) :)
aşk yastğının orta düğmesinden ölçüyoss o vakittbenim ki kaç acep bende bakam bir ara
afiyet olsun ceylomm1 kase ezogelin çorba
2 tane fırın baget
1 kase cacık
3 gün kurusu
omega3*2
canım benim yeni işin hayırlı uğurlu olsunnn dediklerimi unutma kuzun seni çok sevecek endişe etmee girebildiğin kadar girersin bizde seni çoook seviyoruzz handanımm annelerin güzelii öpüldünnmerhabalar herkese bundan sonra çok giremiycem foruma çok üzgünüm,loxi gibi mi yapsam acaba çünkü yarın işe başlıyorum ve işyerinde girmem zor gibi akşam da kuzuyla ilgilen(onu çok özliycem yaa) yemek falan derken çok zor((
bugünkü menüm
klasik karatay kahvaltısı muzlu
2.öğün
1 tabak yeşil mercimek çorba
1 kase yoğurt
zorla yedim hiç iştahım yok kızlarrr. 16 aydır evdeydim garip bir başlangıç olacak yarın hepinizi çok seviyorum arada yazmaya çalışırım yine.
afiyet olsunn biraz ceviz,badem eklersen daha iyi olur gibi ve tebrik ederim başarılarrkızlar herkeze merabalar dün bende başladım karataya dün 84 .900 düm bugün 83.900 geldim sabah aç karnına aynı şekil tartıldım ikisindede birgünde birkilo gitmesi hoşuma gitti verilen ilk etapta suda olsa dünkü yediklerim sabah 8 zeytin 2 haşlanmış yumurta peynir domates biber ve az şekerli çay .öglenden sonra dışarıda oldugum için yemek yerine muz aldım iki muz iki bardak ayran içtim akşam ekmeksiz bir tabak içi kıymalı kabak yemegi salata yogurt yedim ve sabah kalktım 1 kilo gitmiş ama yürüyüşte 1 saat yaptım onunda etkisi olmuştur bugünde devam bakalım bir haftada nekadar vericem.
hosgeldın.sekerı tamamen cıkarırsak ınsılun dırencını kırmamız daha kolay olur.basarılar dılerımkızlar herkeze merabalar dün bende başladım karataya dün 84 .900 düm bugün 83.900 geldim sabah aç karnına aynı şekil tartıldım ikisindede birgünde birkilo gitmesi hoşuma gitti verilen ilk etapta suda olsa dünkü yediklerim sabah 8 zeytin 2 haşlanmış yumurta peynir domates biber ve az şekerli çay .öglenden sonra dışarıda oldugum için yemek yerine muz aldım iki muz iki bardak ayran içtim akşam ekmeksiz bir tabak içi kıymalı kabak yemegi salata yogurt yedim ve sabah kalktım 1 kilo gitmiş ama yürüyüşte 1 saat yaptım onunda etkisi olmuştur bugünde devam bakalım bir haftada nekadar vericem.
afıyet enerjı olsun petuşumöğle yemeğimi yedim geldim ama çok şiştim nedense sanırım rostoyu fazla kaçırdım BİRAZDAN aksilik olmazsa saat 15:30 16:00 gibi yürüyüşe başlayacağım ortalık müsait gibi haydi tabana kuvvet
ÖĞLE MENÜM
3 İNCE DİLİM ROSTO
ISPANAK KAVURMA
EV YOĞURDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?