Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

95 cm mio zaman bende bi sorun var.benim göbeğim 84 cm seninki nasıl 95 olur ya?

göbeğimin en dobiş yerinden ölçülmüş haliiiii
göbek deliğimin 2 parmak altından ölçmüştüm aylar önce..
şimdi de olsa olsa 92-93 olsun hadii..
84 olsaa göbek atar oynarım valla

merhaba

öğlen menum : mercimek çorbası + 2 kaşık kısır+ mevsim salata+ yoğurt+2 gün kurusu+ bir avuç çerez

çok yemişim arkadaşlar ?
tabiki çok değillll gayet uygundur

selam çıtırlar........
bugün 1saat 30 dakika yürüdüm.
yuppiiii

sporumu yaptım geldim
birevoooo

almıyım alanada mani olmiyim ben yaza 36 beden ip pikini giycemm totomu sallaya sallaya gezinicem sıcak kumlarda :)

bır erkekten alıntı:))))

Düğün videomuzu tersten oynattıkça sevinçten uçuyorum. yüzükler çıkıyor karım salondan çıkıp arabaya binip gözden kayboluyor.süper!

göbek deliğimin 2 parmak altından ölçmüştüm aylar önce..

ben tam göbek deliğimin ordan ölçüyorum,çünkü en şiş yeri orası

merhaba

öğlen menum : Mercimek çorbası + 2 kaşık kısır+ mevsim salata+ yoğurt+2 gün kurusu+ bir avuç çerez

çok yemişim arkadaşlar ?
yoo iyi görünüyor
sağol canımm seni de görmek isterim
Göbek deliğimin 2 parmak altından ölçmüştüm aylar önce..
salonda göbek deliği hizasında ölçüyorlardı beni.
Benim göbek te fena ya ne yapsam sanki o erimicek,mekik çekmek lazım bol bol

düğün videomuzu tersten oynattıkça sevinçten uçuyorum. Yüzükler çıkıyor karım salondan çıkıp arabaya binip gözden kayboluyor.süper!

merhabalar herkese bundan sonra çok giremiycem foruma çok üzgünüm,loxi gibi mi yapsam acaba çünkü yarın işe başlıyorum ve işyerinde girmem zor gibi akşam da kuzuyla ilgilen(onu çok özliycem yaa) yemek falan derken çok zor((

bugünkü menüm
klasik karatay kahvaltısı muzlu

2.öğün
1 tabak yeşil mercimek çorba
1 kase yoğurt

zorla yedim hiç iştahım yok kızlarrr. 16 aydır evdeydim garip bir başlangıç olacak yarın hepinizi çok seviyorum arada yazmaya çalışırım yine.

kızlar herkeze merabalar dün bende başladım karataya dün 84 .900 düm bugün 83.900 geldim sabah aç karnına aynı şekil tartıldım ikisindede birgünde birkilo gitmesi hoşuma gitti verilen ilk etapta suda olsa dünkü yediklerim sabah 8 zeytin 2 haşlanmış yumurta peynir domates biber ve az şekerli çay .öglenden sonra dışarıda oldugum için yemek yerine muz aldım iki muz iki bardak ayran içtim akşam ekmeksiz bir tabak içi kıymalı kabak yemegi salata yogurt yedim ve sabah kalktım 1 kilo gitmiş ama yürüyüşte 1 saat yaptım onunda etkisi olmuştur bugünde devam bakalım bir haftada nekadar vericem.

95 cm mio zaman bende bi sorun var.benim göbeğim 84 cm seninki nasıl 95 olur ya?
pufidik aşk yastığı dimek ki:))

yakışır petuşumaaa....
38 bedenlerini bana yolla kız o zmana:)))
yollarımm annem ama bence sen bu halinlede çok güzelsinn

Düğün videomuzu tersten oynattıkça sevinçten uçuyorum. yüzükler çıkıyor karım salondan çıkıp arabaya binip gözden kayboluyor.süper!
çok aşk dolu bir evlilik olmuş :) :)

ben tam göbek deliğimin ordan ölçüyorum,çünkü en şiş yeri orası
aşk yastğının orta düğmesinden ölçüyoss o vakitt benim ki kaç acep bende bakam bir ara

tam aşk yastığısilikon yastık mübarek

1 kase ezogelin çorba
2 tane fırın baget
1 kase cacık
3 gün kurusu
omega3*2
afiyet olsun ceylomm

canım benim yeni işin hayırlı uğurlu olsunnn dediklerimi unutma kuzun seni çok sevecek endişe etmee girebildiğin kadar girersin bizde seni çoook seviyoruzz handanımm annelerin güzelii öpüldünn

afiyet olsunn biraz ceviz,badem eklersen daha iyi olur gibi ve tebrik ederim başarılarr

öğle yemeğimi yedim geldim ama çok şiştim nedense sanırım rostoyu fazla kaçırdım BİRAZDAN aksilik olmazsa saat 15:30 16:00 gibi yürüyüşe başlayacağım ortalık müsait gibi haydi tabana kuvvet

ÖĞLE MENÜM

3 İNCE DİLİM ROSTO
ISPANAK KAVURMA
EV YOĞURDU

hosgeldın.sekerı tamamen cıkarırsak ınsılun dırencını kırmamız daha kolay olur.basarılar dılerım
afıyet enerjı olsun petuşum

Türk kızları mı rus kızları mı deseler hiç düşünmeden türk kızları derim. Çünkü düşünürsem rus kızları derim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…