Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım bol şans işinde,kuzundan ayrı kalmak zor gelecektir ama zamanla alışırsın inş.
Hayat şartları tek maaşla geçim zor..
Vakit buldukça yaz bize,öptüm seni.
hoşgeldin arkadaşlarımızın önerilerine katılıyorum

evet köfte fazla kaçmış

benim kayınvalidem de blenderı görünce 'lamba mı bu' diye sormuştu

ay benimkisi kokoş .
Face de bende çok arkadaşı var.bana diyorki sende gir aynı masada oynayalım şimdi kamera almış kameralı görüşcekmiş arkadaşları ile.
Sarışın mavi gözlü çok hoştur çoook.
Bide bakımlı. Vallahi süper.
Doktora giderken fönsüz gitmez.kırmızı ojeden mavi likitden vazgeçmez

selam kızlar..

dün akşamki menümle başlayayım menülerime:

1 kase kocaman salata (marul+domates+kuru nane+zeytinyağı+limon ve birazcık tuz)
5-6 adet ceviz

sabah:

4 tane kuru kayısı
1 domates
2kk beyaz peynir
7-8 zeytin
1 yeşil biber
şekersiz çay

arada 1 kupa yeşil çay+su

öğle yemeğim:

1 tabaktan biraz az sebzeli bulgur pilavı
1 tabak arnavut ciğeri
1 kase salata

arada 1 kupa yeşil çay+su

benim kayınvalidemde çokkk kokoşş anacımm..
herkes eşime ablanız mı falan diyor görseniz pek bir hoşuna gidiyor..yani bende o kadar kapatıcılar kullansam 29 değil 19 gösteriririm onu tanıdığımdan beri hep aynı yaşta..
hastayken bile makyajını yapar,saçını fönler..pazara bile giderken makyajından asla vazgeçmez..

ancak yeni gelebildim bende sabah ofıse gırıp hemen cıktım toplantı vardı
1.öğün: bıraz karısık kuruyemıs aldım (badem,kuru uzum,leblebi) cok fazla degıl avucumu bıle doldurmadı oyle cıktım kahvaltım oyle gectı mecburen.

2.öğün : balıklı göbek salata,mercimek çorbası

3.öğün : yumurtamı yemeyi düşünüyorum brokoli ile pişiririm belki bakalım.

* şimdide çok az kuruyemiş yedim acıktıgım için değilde yemek istediğim için işte :) 1 çay bardağımı yemek gerekiyordu haftadamıydı kıtaba baktımda detaylı okuycam şimdi işim yok.

hosgeldın.sekerı tamamen cıkarırsak ınsılun dırencını kırmamız daha kolay olur.basarılar dılerım
afıyet enerjı olsun petuşum
sağol papişimm sağoll

Türk kızları mı rus kızları mı deseler hiç düşünmeden türk kızları derim. Çünkü düşünürsem rus kızları derim :))
yok annem yaaa memeleri çok ufak oluyorr ne o ölee sivilce gibii kadın dediğin Türk kadını olcekkk yuvarlak hatlı azcıkta ele avuca gelcek yaniii Türküz diye demiyorum ama ben vücudumu çok seviyorum ve de Türk kadınlarını çok seviyorum millet ayrımı yapmadan tüm kadınları çok seviyorum ruslarıda seviyorum ama memeleri küçük haketten yapçek bişi yok :)) doğruya doğruuu

ögle
bulgurlu salata kısır degil :)(asma yapragıyla yedim)
ayran
ohhh biliyon işini hacıııı nefis olur afiyet olsun

ay sorma 2 dilim yiyeceğdim gözel olmuş 3 dilim aldım ama birazdan eriteceğim yürüyüşe gidiyorum az sonraa

ne hoşşş bayılıyorum bakımlı hatunlara bende kokoş bir kayınvalide olmak istiyorum hatta babanne yada anneanne tabi önce bir bebek doğurmma gerekiyorr menopoza girmeden doğururum inşallah

mis olmuş miss salatandaki naneyede bayıldım ayrıca senin için ajdardan geliyor şarkın nane naneee nane naneee :) jarnamı ösledim bak şimdi çatlak gacıı olaydı patlatırdı gene bişiler :)

sabah yediğin karışık kuruyemişteki badem kavrulmuş muydu ?
kavrulmamış çiğ bademtüketiyoruz eğer öylese..
leblebi kuru üzüm bunlar önerilmiyor Gİ si yüksek çünkü...
bir de öğün aralarında en az 4 saat olmalı
ara öğün tercih etme ki leptinin çalışsın

mis olmuş miss salatandaki naneyede bayıldım ayrıca senin için ajdardan geliyor şarkın nane naneee nane naneee :) jarnamı ösledim bak şimdi çatlak gacıı olaydı patlatırdı gene bişiler :)

walla canım nane birden aklıma geldi..sürekli değişik tatlar peşindeyim bu ara.ne yapabilirim zararsız hatta faydalı diye düşünürken birden nane geldi aklıma..ama tadı güzeldi tavsiye ederim..

hatunum daş gibisin daaaaş maşallah sana
sağol teşekkür ederim cnm daş gibi olamadık henüz de iç güveysinden halliceyiz

Doğurcaz doğurcaz cnm inş.aminnnnnnn.
Evet Jarnim napıyo acep diyete devammı

almıyım alanada mani olmiyim ben yaza 36 beden ip pikini giycemm totomu sallaya sallaya gezinicem sıcak kumlarda :)[/QUOTE]

PETUŞUM YAKIŞIR VALLAHİ.AY BAYILIYORUM SANA YA
CANIM BENİM ENERJİN SÜPER
TAM BENLİKSİN TAM

masal yediklerin çok az olmuş ceviz badem gibi yemişleri kavrulmamış olarak genelde her gün sabah ve bir çay bardağı kadar yiyoruz
ara öğün acıkmadıkça yemiyoruz 4-5 saat öğün arası yemessek leptin çok güzel çalışıyor ve kilo vermen hızlanıyorr ayrıca çok az yersen çok zor kilo veririsn kahvaltını atlamaa

walla canım nane birden aklıma geldi..sürekli değişik tatlar peşindeyim bu ara.ne yapabilirim zararsız hatta faydalı diye düşünürken birden nane geldi aklıma..ama tadı güzeldi tavsiye ederim..
gurmem benimm :) bende bayılırım naneye hele de tazesine,çayına,otuna her bişeyine mis gibi kokar içimi ferahlatırrr

sağol teşekkür ederim cnm daş gibi olamadık henüz de iç güveysinden halliceyiz

Doğurcaz doğurcaz cnm inş.aminnnnnnn.
Evet Jarnim napıyo acep diyete devammı
evet evet olcek inşallah kzuularda gelcek vakiti gelince
jarna izinli canım ama diyetini bozmaz asla ablasınada uyguluyordur cadı :) izni bitince damlar zaten duramaz

almıyım alanada mani olmiyim ben yaza 36 beden ip pikini giycemm totomu sallaya sallaya gezinicem sıcak kumlarda :)

PETUŞUM YAKIŞIR VALLAHİ.AY BAYILIYORUM SANA YA
CANIM BENİM ENERJİN SÜPER
TAM BENLİKSİN TAM[/QUOTE]

taze fesleğenim, organik bademim bende bayılıyorum ay hepinizeee bu terlik tam benlik diyosunn
kıvır kıvır salla o zaman bıldırcınım yawww ohh yandan yandan sağdan soldann çevir kıvır dönder sallaaa

kızlar ben kaçar yürüyüşümü yapayım hazır fırsat varken uzuyorum dönüşte görüşürüz bıldırcınlar

yarın çok güzel kahvaltımı yapıcam. badem kavrulmustur muhtemelen kapalı pakette aldım hepsını dün. tekrar alırım

Son düzenleme:
ıkıncı ogunumude yedım

1 tabak karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak yogurt
1 kucuk parca tavuk pırzola

turk kahvesı
yesılcay
omega3

Bilgisayar önce masaüstüne , sonra dizüstüne , daha sonra cebimize girdi . Eğer böyle devam ederse gireceği yerin düşüncesi ürkütüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…