- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Canım bol şans işinde,kuzundan ayrı kalmak zor gelecektir ama zamanla alışırsın inş.merhabalar herkese bundan sonra çok giremiycem foruma çok üzgünüm,loxi gibi mi yapsam acaba çünkü yarın işe başlıyorum ve işyerinde girmem zor gibi akşam da kuzuyla ilgilen(onu çok özliycem yaa) yemek falan derken çok zor((
bugünkü menüm
klasik karatay kahvaltısı muzlu
2.öğün
1 tabak yeşil mercimek çorba
1 kase yoğurt
zorla yedim hiç iştahım yok kızlarrr. 16 aydır evdeydim garip bir başlangıç olacak yarın hepinizi çok seviyorum arada yazmaya çalışırım yine.
hoşgeldin arkadaşlarımızın önerilerine katılıyorumkızlar herkeze merabalar dün bende başladım karataya dün 84 .900 düm bugün 83.900 geldim sabah aç karnına aynı şekil tartıldım ikisindede birgünde birkilo gitmesi hoşuma gitti verilen ilk etapta suda olsa dünkü yediklerim sabah 8 zeytin 2 haşlanmış yumurta peynir domates biber ve az şekerli çay .öglenden sonra dışarıda oldugum için yemek yerine muz aldım iki muz iki bardak ayran içtim akşam ekmeksiz bir tabak içi kıymalı kabak yemegi salata yogurt yedim ve sabah kalktım 1 kilo gitmiş ama yürüyüşte 1 saat yaptım onunda etkisi olmuştur bugünde devam bakalım bir haftada nekadar vericem.
öğle yemeğimi yedim geldim ama çok şiştim nedense sanırım rostoyu fazla kaçırdım BİRAZDAN aksilik olmazsa saat 15:30 16:00 gibi yürüyüşe başlayacağım ortalık müsait gibi haydi tabana kuvvet
ÖĞLE MENÜM
3 İNCE DİLİM ROSTO
ISPANAK KAVURMA
EV YOĞURDU
Türk kızları mı rus kızları mı deseler hiç düşünmeden türk kızları derim. Çünkü düşünürsem rus kızları derim :))
benim kayınvalidem de blenderı görünce 'lamba mı bu' diye sormuştu
ay benimkisi kokoş .
Face de bende çok arkadaşı var.bana diyorki sende gir aynı masada oynayalım şimdi kamera almış kameralı görüşcekmiş arkadaşları ile.
Sarışın mavi gözlü çok hoştur çoook.
Bide bakımlı. Vallahi süper.
Doktora giderken fönsüz gitmez.kırmızı ojeden mavi likitden vazgeçmez
hatunum daş gibisin daaaaş maşallah sanabenimki de daha verme diyor kıyafet masrafından korkuyor adam
Ohh ohh nasıl özendiriyor şuna bak
çok basit papadişim koyun da görelimm
Bak ben daha evvel koyduydum ama yine koyayım bir örnek eskilerdennn
Eki Görüntüle 346625 en soldaki pembeli ben
Eki Görüntüle 346624 [
sağol papişimm sağollhosgeldın.sekerı tamamen cıkarırsak ınsılun dırencını kırmamız daha kolay olur.basarılar dılerım
afıyet enerjı olsun petuşum
yok annem yaaa memeleri çok ufak oluyorr ne o ölee sivilce gibii kadın dediğin Türk kadını olcekkk yuvarlak hatlı azcıkta ele avuca gelcek yaniii Türküz diye demiyorum ama ben vücudumu çok seviyorum ve de Türk kadınlarını çok seviyorum
Türk kızları mı rus kızları mı deseler hiç düşünmeden türk kızları derim. Çünkü düşünürsem rus kızları derim :))
ohhh biliyon işini hacıııı nefis olur afiyet olsunögle
bulgurlu salata kısır degil :)(asma yapragıyla yedim)
ayran
ay sorma 2 dilim yiyeceğdim gözel olmuş 3 dilim aldımCanım bol şans işinde,kuzundan ayrı kalmak zor gelecektir ama zamanla alışırsın inş.
Hayat şartları tek maaşla geçim zor..
Vakit buldukça yaz bize,öptüm seni.
hoşgeldin arkadaşlarımızın önerilerine katılıyorum
evet köfte fazla kaçmış
ne hoşşş bayılıyorum bakımlı hatunlara bende kokoş bir kayınvalide olmak istiyorum hatta babanne yada anneanne tabi önce bir bebek doğurmma gerekiyorray benimkisi kokoş .
Face de bende çok arkadaşı var.bana diyorki sende gir aynı masada oynayalım şimdi kamera almış kameralı görüşcekmiş arkadaşları ile.
Sarışın mavi gözlü çok hoştur çoook.
Bide bakımlı. Vallahi süper.
Doktora giderken fönsüz gitmez.kırmızı ojeden mavi likitden vazgeçmez
mis olmuş miss salatandaki naneyede bayıldım ayrıca senin için ajdardan geliyor şarkın nane naneee nane naneee :) jarnamı ösledim bak şimdi çatlak gacıı olaydı patlatırdı gene bişiler :)selam kızlar..
dün akşamki menümle başlayayım menülerime:
1 kase kocaman salata (marul+domates+kuru nane+zeytinyağı+limon ve birazcık tuz)
5-6 adet ceviz
sabah:
4 tane kuru kayısı
1 domates
2kk beyaz peynir
7-8 zeytin
1 yeşil biber
şekersiz çay
arada 1 kupa yeşil çay+su
öğle yemeğim:
1 tabaktan biraz az sebzeli bulgur pilavı
1 tabak arnavut ciğeri
1 kase salata
arada 1 kupa yeşil çay+su
ancak yeni gelebildim bende sabah ofıse gırıp hemen cıktım toplantı vardı
1.öğün: bıraz karısık kuruyemıs aldım (badem,kuru uzum,leblebi) cok fazla degıl avucumu bıle doldurmadı oyle cıktım kahvaltım oyle gectı mecburen.
2.öğün : balıklı göbek salata,mercimek çorbası
3.öğün : yumurtamı yemeyi düşünüyorum brokoli ile pişiririm belki bakalım.
* şimdide çok az kuruyemiş yedim acıktıgım için değilde yemek istediğim için işte :) 1 çay bardağımı yemek gerekiyordu haftadamıydı kıtaba baktımda detaylı okuycam şimdi işim yok.
mis olmuş miss salatandaki naneyede bayıldım ayrıca senin için ajdardan geliyor şarkın nane naneee nane naneee :) jarnamı ösledim bak şimdi çatlak gacıı olaydı patlatırdı gene bişiler :)
sağol teşekkür ederim cnm daş gibi olamadık henüz de iç güveysinden halliceyizhatunum daş gibisin daaaaş maşallah sana
ay sorma 2 dilim yiyeceğdim gözel olmuş 3 dilim aldımama birazdan eriteceğim yürüyüşe gidiyorum az sonraa
ne hoşşş bayılıyorum bakımlı hatunlara bende kokoş bir kayınvalide olmak istiyorum hatta babanne yada anneanne tabi önce bir bebek doğurmma gerekiyorrmenopoza girmeden doğururum inşallah
mis olmuş miss salatandaki naneyede bayıldım ayrıca senin için ajdardan geliyor şarkın nane naneee nane naneee :) jarnamı ösledim bak şimdi çatlak gacıı olaydı patlatırdı gene bişiler :)
masal yediklerin çok az olmuş ceviz badem gibi yemişleri kavrulmamış olarak genelde her gün sabah ve bir çay bardağı kadar yiyoruzancak yeni gelebildim bende sabah ofıse gırıp hemen cıktım toplantı vardı
1.öğün: bıraz karısık kuruyemıs aldım (badem,kuru uzum,leblebi) cok fazla degıl avucumu bıle doldurmadı oyle cıktım kahvaltım oyle gectı mecburen.
2.öğün : balıklı göbek salata,mercimek çorbası
3.öğün : yumurtamı yemeyi düşünüyorum brokoli ile pişiririm belki bakalım.
* şimdide çok az kuruyemiş yedim acıktıgım için değilde yemek istediğim için işte :) 1 çay bardağımı yemek gerekiyordu haftadamıydı kıtaba baktımda detaylı okuycam şimdi işim yok.
gurmem benimm :) bende bayılırım naneye hele de tazesine,çayına,otuna her bişeyine mis gibi kokar içimi ferahlatırrrwalla canım nane birden aklıma geldi..sürekli değişik tatlar peşindeyim bu ara.ne yapabilirim zararsız hatta faydalı diye düşünürken birden nane geldi aklıma..ama tadı güzeldi tavsiye ederim..
evet evet olcek inşallah kzuularda gelcek vakiti gelincesağol teşekkür ederim cnm daş gibi olamadık henüz de iç güveysinden halliceyiz
Doğurcaz doğurcaz cnm inş.aminnnnnnn.
Evet Jarnim napıyo acep diyete devammı
almıyım alanada mani olmiyim ben yaza 36 beden ip pikini giycemmtotomu sallaya sallaya gezinicem sıcak kumlarda :)
masal yediklerin çok az olmuş ceviz badem gibi yemişleri kavrulmamış olarak genelde her gün sabah ve bir çay bardağı kadar yiyoruz
ara öğün acıkmadıkça yemiyoruz 4-5 saat öğün arası yemessek leptin çok güzel çalışıyor ve kilo vermen hızlanıyorr ayrıca çok az yersen çok zor kilo veririsn kahvaltını atlamaa
ıkıncı ogunumude yedım
1 tabak karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak yogurt
1 kucuk parca tavuk pırzola
turk kahvesı
yesılcay
omega3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?