Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tsk ederım canım.sabah 2 aksam 2 olmak uzere yemegın ardından suyla alıyorum canım.ma...kap marka

canım bende bugün aynı markayı kullanmaya başladım ama sanki beni acıktırdı gibi oldu seni böyle etkiledi mi bugün canan hocayı dinledim anne sütü alan bebekler daha tombiş olur çünkü anne sütünün büyük bir kısmı omega3tür diyince aklım karıştı

ıkıncı ogunumude yedım

1 tabak karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak yogurt
1 kucuk parca tavuk pırzola

turk kahvesı
yesılcay
omega3
afiyet olsun papadiş ne güzel bititrdin yeme faslını
ilerleyen saatlerde acıkınca napıyosun süt ayran mı içiyosun?
Ben spordan gelince süt içiyordum,spordan yarım saat sonra içilen süt yağyakımını hızlandırıyomuş.
Bir de karnabaharı nasıl pişirdin,değişik bir yöntemse aklımda bulunsun cnm
bilgisayar önce masaüstüne , sonra dizüstüne , daha sonra cebimize girdi . Eğer böyle devam ederse gireceği yerin düşüncesi ürkütüyor beni

vala canım benı acıktırmıyo aksıne aclık psıkolojısınde olmuyorum 24 saat dınc ve dınamıgım.canan hocayı bugun nerede dınledın.

tsk ceylınım.ben hep en gec 17de bıtırırım yeme işini ılerleyen saatlerde bol bol su lımonlu su yesıl cay normal cay gıbı seyler tuketıyorum.karnıbaharıda zyagında sogan kıyma salca kavurup az hasladıgım karnıbaharları sıra sıra dızıp bıraz kaynamıs suyunuda ılave edıp pısırıyorum cok severım karnıbaharı ve kapuskayı celıncım

gurmem benimm :) bende bayılırım naneye hele de tazesine,çayına,otuna her bişeyine mis gibi kokar içimi ferahlatırrr

gurme :)) ay çok hoşş..eşimle bayılıyoruz gurmeleri izlemeye tv de falan..çok isterdim gurme olmayı..ama laf aramızda damak tadım çok kuvvetlidir..içinde ne var ne yok hemen anlarım,yağını bile değiştirseler hemen farkederim..iş yerimizin aşçısı hep der bana senden bişey kaçmıyo,hile falan yaptımmı sana söyleyeyimde herkesin yanında söyleme diye takılır bana.

bugün yediklerim

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar peynir
2 dilim pastırma
domates-salatalık
3 zeytin
1 kk kadar tahin helvası
omega 3

2.öğün:
1 kase az şehriyeli tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk
1 kase cacık
1 portakal

spor:45 dk yürüdüm

biliyorum portakalı akşam yememem lazımdı ama çok fena grip oldum ve çok canım çekti.allahtan erken yedik yemeği,4.30 da bitmişti yeme faslı...

iyi akşamlarr canlarrrrrr

müfettişlerr geldiii çok şükür hasarsız atlattım, sınıftan bayaa memnun ayrıldı.
darısı pepetomunn başına inşallah

menümü yazayımm hemennn

1. öğün

2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
maydonoz
yeşil çay
portakal

2. öğün

1 tabak bulgurlu pırasa
yoğurt
salata

hadı gecmıs olsun örtmenim sende eksık yanlıs olmazdı zaten bosa gerıldınafıyet olsun menude super.aksamları ne yapıyosun tv mı ızlıyon ha bu aksam trt de seksenler var tavsıye ederım cocukluguma dönüyorum valla

sağol tatlım bitti gitti işte stres oluyor canım elde olmadann

bu akşam ben de izlicem onu canım. keyifli bir dizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…