afiyet olsun. bişey sorcam omega3 nasıl alıyorsun ?
tsk ederım canım.sabah 2 aksam 2 olmak uzere yemegın ardından suyla alıyorum canım.ma...kap marka
afiyet olsun. bişey sorcam omega3 nasıl alıyorsun ?
markası önemli :) bende alcamda önerdiğiniz nedir hiç almadım kullanmadımda
yazdım ama anasımadı sanırım:)))marincap marka
tsk ederım canım.sabah 2 aksam 2 olmak uzere yemegın ardından suyla alıyorum canım.ma...kap marka
afiyet olsun papadiş ne güzel bititrdin yeme faslınııkıncı ogunumude yedım
1 tabak karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak yogurt
1 kucuk parca tavuk pırzola
turk kahvesı
yesılcay
omega3
bilgisayar önce masaüstüne , sonra dizüstüne , daha sonra cebimize girdi . Eğer böyle devam ederse gireceği yerin düşüncesi ürkütüyor beni
canım bende bugün aynı markayı kullanmaya başladım ama sanki beni acıktırdı gibi oldu seni böyle etkiledi mi bugün canan hocayı dinledim anne sütü alan bebekler daha tombiş olur çünkü anne sütünün büyük bir kısmı omega3tür diyince aklım karıştı
afiyet olsun papadiş ne güzel bititrdin yeme faslını
ilerleyen saatlerde acıkınca napıyosun süt ayran mı içiyosun?
Ben spordan gelince süt içiyordum,spordan yarım saat sonra içilen süt yağyakımını hızlandırıyomuş.
Bir de karnabaharı nasıl pişirdin,değişik bir yöntemse aklımda bulunsun cnm
vala canım benı acıktırmıyo aksıne aclık psıkolojısınde olmuyorum 24 saat dınc ve dınamıgım.canan hocayı bugun nerede dınledın.
gurmem benimm :) bende bayılırım naneye hele de tazesine,çayına,otuna her bişeyine mis gibi kokar içimi ferahlatırrr
hadı gecmıs olsun örtmenim sende eksık yanlıs olmazdı zaten bosa gerıldınafıyet olsun menude super.aksamları ne yapıyosun tv mı ızlıyon ha bu aksam trt de seksenler var tavsıye ederım cocukluguma dönüyorum valla
afıyet olsun leylakcım bıseycık olmaz bır portakaldan grıp olsan dahamı ıyı yarasın sıfa olsun
geçmiş olsun leylakcımmm.
erken yemişsin tatlım sıkma canınııı
sağol canım,doğru diyosun
sağol canım,sana da afiyet olsun ve geçmiş olsun müfettişler memnun ayrılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?