Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar hanımlar

1.öğün: 1kk haşlanmış yumurta .1kk peynir,10 yeşil tuzsuz zeytin .1salatalık,dereotu maydanoz ,10 badem ,3fincan çok açık bol limonlu çay

2. Öğün: 1 tabak kısır ( asma yapragıyla yedim )ayran

3. Öğün: 4 dilim su böregi 2 kaşık kısır bir avuç çigdem

Sıvı: şimdilik 2lt su 3 fincan lmonlu siyah çay 3 fincan limonlu yeşil çay

Spor: 35 dk yürüyüş

papadiyacımmm beni affet dizisini izliyo musunn hala?
15 tatilden bu yana izleyemiyorum ben

ızlıyorum ızlemez olurmuyum.bahar ıyıce sacmalıyo handanın emırlerı dogrultusunda kemalın hosuna gıtmıycek ne kadar sacmalık varsa yapıyo cocugu delı ettı..bu arada handan berattan hamıle beratın henuz haberı yok

neyy su boregımı canım karatay yaptıgına emınmısın yanlıs topıcde olmayasın

kızlar komsum geldı az once corekotu hapı kullanıyo 4 kılo vermıs 1 ayda dıyette yapmamıs bu konuda bılgısı olan varmı?

oooooo ben izlemeyelii işlerr bayaa karışmışş.
kemal in , bahar ın annesinin ya da kader in şüphelenmeleri gerekir bence, bahar ın hal ve hareketlerindenn.
sabah tekrarı çıkıyo bakayım yarın.

neyy su boregımı canım karatay yaptıgına emınmısın yanlıs topıcde olmayasın

su böregi mi agzım acık kaldı valla bende sorayım canım eminmisin karatay diyetini yaptıgına saka de lütfen

kızlar komsum geldı az once corekotu hapı kullanıyo 4 kılo vermıs 1 ayda dıyette yapmamıs bu konuda bılgısı olan varmı?

Banada gecen bi arkadas anlattı hatta bende topikte paylasacaktım cörek otunu blendırdan cekerek un haline getirip 1 tatlı kasıgı suyla iciyormus kilona göre sabah aksam yemeklerden önce kullanılıyormus amac iştahı kesmek benim arkadasım 2 ayda 8 kilo vermiş yanında spor yapmıs ve aksam 7 den sonra bi sey yememiş.

bana sorarsan cok mantıklı degil bizim zaten iştahımız yok ki daha istahın neresini keselim bence bizim diyetimiz süper(yasam boyu saglık) ve cörek otunu ve sporu bırakınca tekrar kilo almıs arkadas((

aksam ki menümü vereyim(18:30)

1 tabak kereviz salatası keten tohumlu(ben bu salataya bayılıyorum)
1 tabak ıspanak yemegi
3 kayısı,1 incir,10 adet fındık

bugün 2 ögün yedim ve saat 17:35-18:20 arası 45 dk tempolu yuruyus 4.5 km yurumusum yemekten önce toksinlerimi de attım sefam olsun:))

bır erkekten alıntı:))))

Düğün videomuzu tersten oynattıkça sevinçten uçuyorum. yüzükler çıkıyor karım salondan çıkıp arabaya binip gözden kayboluyor.süper!

süper ya gülmekten öldüm valla:))))

bel 77
göbek 84
basen 95 benim de

benimde ölcülerim
bel:80
göbek:95
basen:100

karatay basladıgım ilk gün ise
bel:90
göbek:106
basen:109

ya arkadaslar ben böyleydim sizinle paylasayım dedim ama bendede sezaryan göbegi var bakalım 50 düsünce ne kadar kalcak?

slm kızlaaarr nasılsınız bakalımm..
off ben akşam yemeğinde 3 kase kısırı 1 dlmde keki götürdüm mideye valla..
misafirlikte ısrar falanda olmadı..
kendim pişirdim kendim yedimm
yatmadan hemen yürüyüş yapmam lazımm kızım ve eşimden fırsat bulabilirsem tabii:18:

günde 2,5 saat mii..
senin bu 3 çocuğa kim bakıyo acaba

canım 1.5 saati sabah 8:00-9:30arası yürüdüm..kızlar okulda,ufaklık evde-babasıyla uyuyorlardı......1 saatte eşim evde izinli..ufaklık uykuda,kızlarda ders yaparken 1 saat yürüdüm...

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,ıkı yerlı muz,bıraz peynır,2kuru ıncır,kakao.....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak kuru fasulye,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul............... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a2222.webp
    13 KB · Görüntüleme: 51
  • $a2223.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 42

ben geçen yıl kullandım kilo aldım ..bünyeye göre degişiyo bazı kişiler veriyo bazıları alıyo bana yaramadı yanee

Ankaralı arkadaslar. Bu gun size Oglen bahsettigim yöresel doğal ürünler marketine gittim sırf sizin icin yani. Amaaa anlatamam neler neler buldum. Koy yumurtası ve koy tavugu adamların kendi tavukları varmış. Sadece 1 kisi ilgileniyomus tavuklarla.yem olarak doğal yemler dısında yem verilmeyen tavukların yumurtaları açık alanda yetişen tavuklar kilosuda 9 tl, yumurtalar 75 kr ama çift sarı kocaman ( tadida çok güzel cocuklugumdaki gibi.)koy tereyağı yaza dogru kaz, hindi eti de geliyomus koylerden. Ceviz gun kurusu günlük kesim hayvanlar .birde %100et sucuk diğer sucuklar gibi baharat boca edilmemiş az sarmisakli ama Aytaç marka. Belki marketlerde de vardır. Bilmiyorum enim çok hoşuma gitti. Bizim ev yollarının üstüymüş birsey istediğinizde arayın eve getiririz dediler durum böyle yani ben stok yaptım resmen. Famircim sırf yumurta icin gitmiycen yani. Bende söylemesi ben gorevimi yaptım Sizler icin
Bugünkü menüm
Sabah(10:00) 1 muz,kuruyemis, 8 zeytin1 dilim peynir ,1 bardak sut
Oglen(2:00)ispanak yemeği, yoğurt ,tarhana çorbası
Aksam(7:00)et kavurma soğan domatesli yağı yakmadan tabiki

selam bebklerdün bildirimö yapamadım kusuruma bakmayın olar mıotelde bir5 tablett çikolata ve şaraba hayır diyemedimm pazar günü eve gelinceeeee 4 lokumm 1 tabak dolma yedümmmmmama kilo verdimmm genede o geceee çünküüü kaçamak yaptığım günler5deee hareketei artttırıp yediden sonra nasla yemiyorummm geçen hafta 700 gr verdimablamdayımm diyete devam bol yürüyüşş yapıyorum sahildee yeğenimle deli gibi tepiniyorum sonracımmmaaaaa bugünn 1 çikolata portakallı tulumba yedimm öğlenn acayip merak ettim napemm.akşamda 3 içli köfteee yedimmm ama sıkıntı yok herşey kontrol altındaa sabah sahildee 7 km yüricimmm veee kaçamak yaparak kilo verennn karataycıı olarak site tarihine adımı altın harflerle yazdırıcammmçok özlwedim ama yıllık iznimin tamamını kullancamm 15 gün çok giremicemm üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…