anlasıldı canım tskler yorumun ıcınBanada gecen bi arkadas anlattı hatta bende topikte paylasacaktım cörek otunu blendırdan cekerek un haline getirip 1 tatlı kasıgı suyla iciyormus kilona göre sabah aksam yemeklerden önce kullanılıyormus amac iştahı kesmek benim arkadasım 2 ayda 8 kilo vermiş yanında spor yapmıs ve aksam 7 den sonra bi sey yememiş.
bana sorarsan cok mantıklı degil bizim zaten iştahımız yok ki daha istahın neresini keselim bence bizim diyetimiz süper(yasam boyu saglık) ve cörek otunu ve sporu bırakınca tekrar kilo almıs arkadas((
ıkızcım şakamısın canımkaratay çıtırları akşam üstü 1 saat daha yürüdüm...bugün 2.5 sat oldu..........
ben geçen yıl kullandım kilo aldım ..bünyeye göre degişiyo bazı kişiler veriyo bazıları alıyo bana yaramadı yanee
menüm:
kalk1nca: 2 bardak limonlu su
1.ögün: 2 haslanms yumurt
1 kk peynir
10 zeytin
2 1nc1r
3 gun kurusu
4 cev1z
2gun
2 kas1k yes1l fasulye
2 kas1k k1s1r
ton bal1kl1 mevs1m salata
15 f1nd1k
3.ogun:
1 kucuk kase merc1mek corbas1
1 lahmacun
1 bardak salgam suyu
s1v1 : 2lt su
arkadaslar bugun fazla m1 kac1rm1s1m lutfen b1lg1 ver1n
iyi akşamlarr canlarrrrrr
müfettişlerr geldiii çok şükür hasarsız atlattım, sınıftan bayaa memnun ayrıldı.
darısı pepetomunn başına inşallah
menümü yazayımm hemennn
1. öğün
2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
maydonoz
yeşil çay
portakal
2. öğün
1 tabak bulgurlu pırasa
yoğurt
salata
sağol tatlım bitti gitti işte stres oluyor canım elde olmadann
bu akşam ben de izlicem onu canım. keyifli bir dizi.
menüm:
kalk1nca: 2 bardak limonlu su
1.ögün: 2 haslanms yumurt
1 kk peynir
10 zeytin
2 1nc1r
3 gun kurusu
4 cev1z
2gun
2 kas1k yes1l fasulye
2 kas1k k1s1r
ton bal1kl1 mevs1m salata
15 f1nd1k
3.ogun:
1 kucuk kase merc1mek corbas1
1 lahmacun 1 bardak salgam suyu
s1v1 : 2lt su
arkadaslar bugun fazla m1 kac1rm1s1m lutfen b1lg1 ver1n
evet sen neresindensin ben yeni manisadanım :)
ben turgutlu ilçesinde oturuyorum ama,aslında salihli ilçesindenim canım
Evet ya, pek yakınmışız :80: daha da çıkar belki buralardan. Ben de aslında izmirdenim ama iş dolayısıyla yerleştim buraya
aaa öyle mii harikasın tatlımm tamamdır sen de mezun olmak istiyorsan edelimBaskanim ben de mezun sayilir miyim? Hedefimi gectim ama buralardayim:))
tamam mattikacım seni de mezun edelim artıksaphiracım beni de mezun yaz olur mu..
1 ileri 1 geri yapmaya devam ediyorum ama artık çok fazla vermicem.
mezunlarımız bol olsun inş
bıldırcınlarım cümleten günaydınnnnn
saphira sırası gelenler listesinin son halini yazmışsın ellerine sağlık komutanım :)
akşam kayınvalidede çeşit çoktu ama hepsi zararsızdı yediklerim biraz kalabalık oldu ama bazılarının birer çatal tadına baktım sadece kadın uğraşmış emeği boşa gitmesin dedim
akşam menüm
--fırında balık (makul miktarda)
--bol yeşil salata
--zeytinyağlı sarımsaklı turp otu salatası
--bulgurlu kapuska (2 çatal)
--zeytinyağlı limonlu bakla ezmesi (2 çatal)
yemek sonrası
--1 avuç kabak çekirdeği
spor: malesef yok toplam 3,500 adımla günü kapattım
bugünkü sabah kahvaltım
1 kase nohutlu ve yarmalı yoğurt çorbası
1 çay bardağı kadar ceviz
günaydın arkadaşlar ben bugün işe başlıyorum 16 ay aradan sonra)menülerimi elimden geldiğince yazarım
sabah menüm belli muzlu karatay akşamdan hazırladım hepinizi öpüyorum kocaman
günaydın arkadaşlar
dün
2.öğün : haşlanmış karnıbahar,yoğurt
3.öğün : 1 parça ızgara et,
2 yemek kaşığı dolusuı arnavut ciğeri
yeşil salata
gün kurusu
kahve
çay
diet kola
sabah . peynir ,zeytin,kahve
kızlar benim yüzüm mahvoldu ya,her tarafı sivilce..
acaba yumurta mı yaptı diyerek bugün yumurtaya biraz ara vereyim dedim
sizde sivilce problemi oldu mu ?
napsam bilemedim,çerezde yemiyorum bu aralar
hadi hepinize kolay gelsin
iyi sabahlar :)
su böreği mi hem de 4 dilim ??? verecek kilon fazla canım kaçamak yapma derimmmmiyi akşamlar hanımlar
1.öğün: 1kk haşlanmış yumurta .1kk peynir,10 yeşil tuzsuz zeytin .1salatalık,dereotu maydanoz ,10 badem ,3fincan çok açık bol limonlu çay
2. Öğün: 1 tabak kısır ( asma yapragıyla yedim )ayran
3. Öğün: 4 dilim su böregi 2 kaşık kısır bir avuç çigdem
Sıvı: şimdilik 2lt su 3 fincan lmonlu siyah çay 3 fincan limonlu yeşil çay
Spor: 35 dk yürüyüş
offf famir nettin öyle 3 kaseeeee,ee naptın yürüdün mü barislm kızlaaarr nasılsınız bakalımm..
off ben akşam yemeğinde 3 kase kısırı 1 dlmde keki götürdüm mideye valla..
misafirlikte ısrar falanda olmadı..
kendim pişirdim kendim yedimm
yatmadan hemen yürüyüş yapmam lazımm kızım ve eşimden fırsat bulabilirsem tabii:18:
ceeeeselam bebklerdün bildirimö yapamadım kusuruma bakmayın olar mı otelde bir5 tablett çikolata ve şaraba hayır diyemedimm pazar günü eve gelinceeeee 4 lokumm 1 tabak dolma yedümmmmm ama kilo verdimmm genede o geceee çünküüü kaçamak yaptığım günler5deee hareketei artttırıp yediden sonra nasla yemiyorummm geçen hafta 700 gr verdim ablamdayımm diyete devam bol yürüyüşş yapıyorum sahildee yeğenimle deli gibi tepiniyorum sonracımmmaaaaa bugünn 1 çikolata portakallı tulumba yedimm öğlenn acayip merak ettim napemm. akşamda 3 içli köfteee yedimmm ama sıkıntı yok herşey kontrol altındaa sabah sahildee 7 km yüricimmm veee kaçamak yaparak kilo verennn karataycıı olarak site tarihine adımı altın harflerle yazdırıcammm çok özlwedim ama yıllık iznimin tamamını kullancamm 15 gün çok giremicemm üzgünüm
herkese günaydın
forum sanki bi tenhalaştı önce ikiz sonra loxi sonra handan sonra mattika(hepsine foruma katkılarından dolayı teşekkür ederiz) hadi bakalım biz kalanlarla devam
dün ilk defa omega3 kullandım bu sabah dipdiri ayağa kalktım normalde hiç dinlenmemiş kalkardım
su böreği mi hem de 4 dilim ??? verecek kilon fazla canım kaçamak yapma derimmmm
offf famir nettin öyle 3 kaseeeee,ee naptın yürüdün mü bari
ceeee
kıza bak ya hem kaçamakları yapmış hem de kızmayalım diye sıkıntı yok kg.da veriyorum herşey kontrol altında diyor
günaydın mbcim
evet başı eskibirmasal cım çekti,özledik yorumlarını ve sohbetlerini...
seninde az kalmış yakında sende mezun olursun ben hala buralarda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?