Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım benimki daha 4 aylık:) taze anneyim yani babası işe giderken 7 buçukta kalktı 9 da tekrar uyuyakaldı baktım derin uyuyor bende hemen koşu bandına koştum
oy oy yutayım onu ne tatlıdır o sımdı allah sıze bagıslasın canım

bende evden zıyade dısarda yurumeyı severım ozellıkle bostancı sahılı yuruyus anlamında mukemmel bır yer denıze sıfır bır yuruyus yolu en az 10km..coluk cocuk oraya gıdıyoruz parklar var bısıklet yolu var.tabı havaların bıraz acması lazım sımdı bıle ıst a kar yagıyo

Benimkide tv karşısında uzanmaya bayılır dokunmasam koltukla bütünleşecek
ahan benımkınden bır model daha tv kumanda koltuk esımın en sevdıgı üçlüdür

Kızlar ya 2 şey sorsam. Aksam 8 ve 9 arası 5 km yürüsem bı ise yararmı? Vaktim olmuyo onceden. Yürüyüş için en uygun zaman ne zaman normalde? Evde kosu bandında yürüyorum bı de omega 3 yağ kapsüllerinden ne zaman icmem en iyisi ve kaç tane iceyim?

Son düzenleme:
yarın çok güzel kahvaltımı yapıcam. badem kavrulmustur muhtemelen kapalı pakette aldım hepsını dün. tekrar alırım
kapalı pakette olup kavrulmamış çiğ badem yazanlarda var peymanın oluyor mesela

Bilgisayar önce masaüstüne , sonra dizüstüne , daha sonra cebimize girdi . Eğer böyle devam ederse gireceği yerin düşüncesi ürkütüyor beni
papiş :)) o girdiği yerde titrerse ne olcek hehe kırmızı balık gölde kıpraşa kıpraşa gidiyorr

vala canım benı acıktırmıyo aksıne aclık psıkolojısınde olmuyorum 24 saat dınc ve dınamıgım.canan hocayı bugun nerede dınledın.
aynen ben omega 3 almadığım zaman sanki acıkıcam gibi geliyor aldığımda hem açlığım olmuyor hemde çok dinç oluyorum omega 3 ün çok faydasını görüyorum ve çok net hissediyorum bana çok iyi geliyor

nasılda bildimmm uşağım değülmü:) eşimde senin gibi gözünden birşey kaçmaz uğur dündarın ekibine göndermeli sizi

kızlar ben yarın yokum ehlıyetımı cıkarcam perşembe görüşürüz :*
görüşürüz

spor:45 dk yürüdüm

biliyorum portakalı akşam yememem lazımdı ama çok fena grip oldum ve çok canım çekti.allahtan erken yedik yemeği,4.30 da bitmişti yeme faslı...
leylakçım o portakal hiçbirşey yapmaz tabi mecbur kalmadıkça sen gene yeme ama için rahat olsun göğsünü gere gere dolan sen börek yiyenler utansın :)

örtmenim canım benim canım benimmm
menüde harika olmuş afiyet olsun örtmenimm

çok güzel dizibazen hüzünleniyor insan ama öyle güzel yapmışlarki herşey dozunda keşke dün bende evimde olup izleyebilseydim neyse haftaya artık

destinaa ne yaptın loo hadi yaptım bu kadar sakin yazıyon bide elektirkli sandalyeyi hakettin senn en yüksek volt verilip 20 dk oturacaksınn bu ne gızzz

ay çok hoşsunuz yaaa nasılda anlatmışın papişşş pek sevimli geldi bu sohbet bana evde çay içiyor gibiyim sizinle

kızlar komsum geldı az once corekotu hapı kullanıyo 4 kılo vermıs 1 ayda dıyette yapmamıs bu konuda bılgısı olan varmı?
canım hepsi yalan uydurma bizim diyetimizin içinde çörek otuda var eğer istiyorsan sabah akşam yoğurduna kat suyuna kat öğüt iç ama hap map yalan dolan sakın haa inanmayın böle şeylere hepsi para tuzağı sağlığınızdan olmayınn

güleryüzz harikasın maşallah diyorum afiyet olsun sporun içinde alkışşş

karatay çıtırları akşam üstü 1 saat daha yürüdüm...bugün 2.5 sat oldu..........
annem eriyecen gidecen senn ver bir saatini bana ben alayım onu :) bana yarasın

neyyyyyyy hadi kısır bana göre daha affedilebilir olmuş ama o kek ne looo incedir inşallah dilim :)
neyse tabi taş gibisin yersin arada götürrr sana izin var ara kaçamak :) ama çok sık olmasın yoksamm osmanlı sillesiyle gelirim üzerine üzerineee allah allah nidalarıylaaa ayhh bu akşam muhteşem sülü var ya ben gene fazla havaya girdim ellaham :)) öperim fambiğimm

canım 1.5 saati sabah 8:00-9:30arası yürüdüm..kızlar okulda,ufaklık evde-babasıyla uyuyorlardı......1 saatte eşim evde izinli..ufaklık uykuda,kızlarda ders yaparken 1 saat yürüdüm...
hem zayıf,hem süper anne,hemide spor tutkunu çatladım ortamdann çatırttttt

vallahi angaraya gelip alasım geldi looo ne güzel yazmışın gızz elline koluna sağlık hadi gene iyisinizz angaralılar
sanada şarkı geliyorr ev perisi
her gören ağladı kalbini bağladı ankara kızlarınaaaa

allahın sevimlki cadısı ce yapıp gettin demek anam bozmuşsun diyeti inanamıyorum çabuk silkelen ve kendine gel kilo almadım diye sevinmee verdim diye gerinmeeee vallaha kündeye getiririm seni minik sumom :) ösledim kız seniii elmalı turtammm öperimmm

yok canım gayet uygun olmuş fazla değil afiyet olsunn

ivet fazla kaçmış biraz ama sınır diyebiliriz biraz azaltsan iyi olur

Hiç yazmayayım menümü topa tutarsınız yarın yeni bir gün olacak diyerekten sevgilerimi sunayım ve huzurlarınızdan ayrılayımm...
ama hep böle yapıyosun sen bıldırcınım yaa bünyene yazık yap boz gibi oldu gariii

bebeğim olursa bir gün yolundan gideceğim kuzummm

sağol saphişimm mujk

günaydın arkadaşlar ben bugün işe başlıyorum 16 ay aradan sonra)menülerimi elimden geldiğince yazarım
sabah menüm belli muzlu karatay akşamdan hazırladım hepinizi öpüyorum kocaman
hayırlı uğurlu olsunnn handancımmm şansss melekleri seninle olsunn

o kola denen şeyi içemeye devam edersen sivilcede çıkar irinde çıkar bah benden dimesi öyle herzaman içmiyorum ilk bu sefer içtim falan anlamam yassahhh annem yassahhh diyette olmasanda yassah o kadar iğrenç bir içecek yokkk şarap içsen daha eyi yanii
sivilcelere gelince bende hiç olmadı ama dediğin kadar yoğunsa alerjik bir durum olabilir bir doktora gitmen gerek sanırım
geçmiş olsun

ivet biraz tenhalaştı gerçekten tenhalık mezun olanlardan olsun yeterkii topiğin enerjisi bozulmasınn gacılar uyumayın looooo
bende dipçik gibi kalktım valla akşam geç yatmama rağmen biraz uykusuzluk var ama süperimm ayyy

ceylo ne ettin kızzz dürümler ,leplebiler,bozalar,pirinçlerr silkelen ve kendine gel türk evladııı ızgara sıkıştırırım elini ona göree

günaydınnn civelek :) erimiştir erimiştir

Kızlar üşüttüm yine sanırım,sistitim(idrar yolu iltihabı) tekrarladı.
bende sık sık olur,aranızda bunu yaşayan var mı?napıyosunuz antibiyotiksiz geçmiyor benimki
geçmiş olsun ceyloo hiç yaşamadım bilmiyorum :44:

gunaydın arkadasar

kahvatım

1 yumurta
5 zeytın
b.peynır
3 cevız
roka
maydanoz
1catal helva
dereotu
omega3
yesıcay
turk kahvesı

bu sabah tartıldım 300grm daha gıtmıs
afiyet olsunnn 300 gr dahamı vay anam vayyy meşallahhhh

oğlumu uyutup yürüyüşümü yaptım tam yarım saat 130 kalori 2 km.

biraz dinlenip kahvaltı yapacağım

maymunmun kız senn 2 muzla durulurmu :) cevizde alaydın bari yanınaa garfield

güanydın aybalamm o ne kız yakında yüzgeçlerin çıkar valla :)
bendeçok severim hepisini balık olsun başka birşey aramam

afiyet olsun

fambık götürmüş valla sen yememişin birevooo yalnız o tarifleri başka yerde yazın ay karatay da börek tarifimi olur heç :)) karanfilli yeşil çayımm çiğ bademimm de hele olarmı heçç

sahil daha soğuktur...:2:havalar ısınsın bizde eriyelim inşaallah..
senin çocuk kaç tane canım..

annem eriyecen gidecen senn ver bir saatini bana ben alayım onu :) bana yarasın

hem zayıf,hem süper anne,hemide spor tutkunu çatladım ortamdann çatırttttt

ah canım benim bacaklarımı biraz daha inceltmem lazım....onunda tek ilacı yürüyüş..verdim gitti..
canım...

HARİKASINIZ CNM YAA
yok canım az biraz kaynat rengini versin kapa altını içinde kalsın maydanozlar .
sakın buzdolabına koyma pelte gibi oluyor
babamın iltihap problemi bu şekilde gitti.hatta kumları bile döktü
TMM CNM AKŞAMA YAPAYIM,ÇOK SAĞOL

Benimkide tv karşısında uzanmaya bayılır dokunmasam koltukla bütünleşecek
HAHA AYNI BENİMKİ
belki çok yoruluyordur...
benimki yorulmaz.............

EMNİYET MÜDÜRÜ FİLAN MI GIZ SENİN EŞİN

canım ya yeyin deyi paylasmadım ay balamm hani harıl harıl misafirler ağırlanıyorya güzel oldugu için paylastım yengemde yemistim hosuma gitti tarıfi yazdım . denedim güzel oldu dedi eşim yediler gömüle gömüle buzlukta hazır olsun kahvaltıya m ıbiri gelcek hemen fırına atıverin. ee zayıflayınca haftada bir iki kere yerük yaa dimi ama 1 dilim emme

canım benimki daha 4 aylık:) taze anneyim yani babası işe giderken 7 buçukta kalktı 9 da tekrar uyuyakaldı baktım derin uyuyor bende hemen koşu bandına koştum
ayy tam koklamalık o kuzu minik minik elleri yumuk yumuk gözleri vardır ayy maşallah canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn içimden bişiler aktı sanki heyecanlandım resmen seni okurken bizede göstersin inşallahhh ceyloomm ve isteyen herkese

mikemmel aileee modeli budurrr ikizimmm 10 üzerinden 10 veriyorummm ve nazarlığınızı takıyorum hemen ailecek maşallahhh

2 yumurta yağda
7 zeytin
6 ceviz
lor peyniri
maydonoz
omega3 2 kapsül
biraz kuru üzüm
afiyet olsun minik kuzunun annesii

tutkuda ve sende olan o modelden bende de mevcut enerjiktir ama tv koltuk kumanda üçlüsüne bayılır özellikle hafta içi iş çıkışı eve geldiğinde :)ama havalar az daha düzelsin gene başlatıcam yürüyüşee önceden baya alıştırmıştım gençleşiyosun daha bi yakışlı oldun deyip gazı veriyordum çok çabuk geliyor gaza :) rap rap yürüyordu yine hain planlarım var

yürüyüş her zaman işe yarar saati önemli değil bence önmeli olsa bile senin yaptığın saatler gayet uygun gözükmekte omega 3 ü genellikle sabah kahvaltıdan sonra 2 adet olarak alıyoruz biz

anadım pıratik hatun işi diyonnn hamaratım pepetimm öperimmm
hele hedefe varak arada yarım dilim yerik hacıı :)

gunaydın arkadasar

kahvatım

1 yumurta
5 zeytın
b.peynır
3 cevız
roka
maydanoz
1catal helva
dereotu
omega3
yesıcay
turk kahvesı

bu sabah tartıldım 300grm daha gıtmıs

ne tesadüf,bende tartıldım sabah 300 gr eksik çıktım.üstelik 2 gündür yine wc sorunu yaşıyorum

LEYLAK84 LEYLAK84 lutfen kadınlar kulubune

geldim canım geldimdün sen yürüyememişsin bugün de ben yürüyemedim papadiyam,sabah kolumu kaldıracak halim yoktu gripten.çok hastayım bugün:2:yürüyüşümü yapamadım,kendimi acayip suçlu hissediyorum ya..

nasılsınız bakalım ben kahvaltımı yaptım bugünde 2 ögün olacak.oglus gece cok kaldırdı yine gec kalktık tabi ((

kıpırdağımm disene düşmanı denize döksen daha da gidecek yanii ohh ne güzell sevin gariii

geçmiş olsun canım yaa aslında karataycılar çok hasta olmuyor grip falan ama size nerden geldi o sümsük virüsler bilemedim tez defolaa kelleleri vurulaa kış kış virüsler kış kışşş
bitki çayı iç sıcacık, tavuk çorbası yap bol karabiberli, et suyu kaynat vs.. bünyeye takviye ver yanii şifa olsun aybalamm

sağol datluuumm,ben aslında pek hasta olmam ama nerde kaptım bilemedim:44:.evet bi de düşmanı denize döksem daha iyi olacak emme neyse

geçmiş olsun canım vitaminli şeyler ye

sabah kahvaltım asagıda görüldügü gibi birde 1 adet kücük elma yedim.

Eki Görüntüle 347472
harikaymış afiyet olsun zeytinlerin benimkinin aynısı ev yapımı belli bayılıyorum zeytine
yalnız şu dikkatimi çekti ben cevizi fındığı temizlenmiş olarak bir çay bardağı ölçüyorum sen kabuklarıyla doldurmuşsun daha az girer öyle olunca temizlenmişini doldursan daha iyi gibi yoksa ben mi yanlış biliyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…