canım benimki daha 4 aylık:) taze anneyim yani babası işe giderken 7 buçukta kalktı 9 da tekrar uyuyakaldı baktım derin uyuyor bende hemen koşu bandına koştum
bende evden zıyade dısarda yurumeyı severım ozellıkle bostancı sahılı yuruyus anlamında mukemmel bır yer denıze sıfır bır yuruyus yolu en az 10km..coluk cocuk oraya gıdıyoruz parklar var bısıklet yolu var.tabı havaların bıraz acması lazım sımdı bıle ıst a kar yagıyocanım inanırmısın bilmem ama yürüyüşü diyetten dolayı yapmıyorum,ben herzaman yürürüm..mesela yazın ailecek akşamları 1 saat yürürüz.. .hoplarız ,zıplarız.. eşimde çok enerjiktir... .önceleri kızların yürümesi için acaba yanlışmı yapıyorum diye düşünürdüm..:44:.ama hoca çocuklarınızı küçükten tembel yetiştiriyoruz:servise veriyorsunuz,bisiklet sürmesine,parkta koşmasına,yürümesine izin vermiyorsunuz. ..sonrada tembel bir nesil yetişiyor demişti.. bende tamam doğru yoldayım dedim...
sende dışarı çıkamıyorsan koşu bandın var orda mutlaka 30 dakikada olsa yürüve herzaman zayıflasan bile canım..
ahan benımkınden bır model daha tv kumanda koltuk esımın en sevdıgı üçlüdür
Benimkide tv karşısında uzanmaya bayılır dokunmasam koltukla bütünleşecek
kapalı pakette olup kavrulmamış çiğ badem yazanlarda var peymanın oluyor meselayarın çok güzel kahvaltımı yapıcam. badem kavrulmustur muhtemelen kapalı pakette aldım hepsını dün. tekrar alırım
papiş :)) o girdiği yerde titrerse ne olcekBilgisayar önce masaüstüne , sonra dizüstüne , daha sonra cebimize girdi . Eğer böyle devam ederse gireceği yerin düşüncesi ürkütüyor beni
aynen ben omega 3 almadığım zaman sanki acıkıcam gibi geliyor aldığımda hem açlığım olmuyor hemde çok dinç oluyorum omega 3 ün çok faydasını görüyorum ve çok net hissediyorum bana çok iyi geliyorvala canım benı acıktırmıyo aksıne aclık psıkolojısınde olmuyorum 24 saat dınc ve dınamıgım.canan hocayı bugun nerede dınledın.
nasılda bildimmm uşağım değülmü:) eşimde senin gibi gözünden birşey kaçmaz uğur dündarın ekibine göndermeli sizigurme :)) ay çok hoşş..eşimle bayılıyoruz gurmeleri izlemeye tv de falan..çok isterdim gurme olmayı..ama laf aramızda damak tadım çok kuvvetlidir..içinde ne var ne yok hemen anlarım,yağını bile değiştirseler hemen farkederim..iş yerimizin aşçısı hep der bana senden bişey kaçmıyo,hile falan yaptımmı sana söyleyeyimde herkesin yanında söyleme diye takılır bana.
kızlar ben yarın yokum ehlıyetımı cıkarcam perşembe görüşürüz :*
leylakçım o portakal hiçbirşey yapmaz tabi mecbur kalmadıkça sen gene yeme ama için rahat olsun göğsünü gere gere dolan sen börek yiyenler utansın :)
spor:45 dk yürüdüm
biliyorum portakalı akşam yememem lazımdı ama çok fena grip oldum ve çok canım çekti.allahtan erken yedik yemeği,4.30 da bitmişti yeme faslı...
örtmenim canım benim canım benimmmiyi akşamlarr canlarrrrrr
müfettişlerr geldiii çok şükür hasarsız atlattım, sınıftan bayaa memnun ayrıldı.
darısı pepetomunn başına inşallah
menümü yazayımm hemennn
1. öğün
2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
maydonoz
yeşil çay
portakal
2. öğün
1 tabak bulgurlu pırasa
yoğurt
salata
çok güzel dizibazen hüzünleniyor insan ama öyle güzel yapmışlarki herşey dozunda keşke dün bende evimde olup izleyebilseydim neyse haftaya artıkhadı gecmıs olsun örtmenim sende eksık yanlıs olmazdı zaten bosa gerıldınafıyet olsun menude super.aksamları ne yapıyosun tv mı ızlıyon ha bu aksam trt de seksenler var tavsıye ederım cocukluguma dönüyorum valla
destinaa ne yaptın loo hadi yaptım bu kadar sakin yazıyon bide elektirkli sandalyeyi hakettin senn en yüksek volt verilip 20 dk oturacaksınn bu ne gızzziyi akşamlar hanımlar
1.öğün: 1kk haşlanmış yumurta .1kk peynir,10 yeşil tuzsuz zeytin .1salatalık,dereotu maydanoz ,10 badem ,3fincan çok açık bol limonlu çay
2. Öğün: 1 tabak kısır ( asma yapragıyla yedim )ayran
3. Öğün: 4 dilim su böregi 2 kaşık kısır bir avuç çigdem
Sıvı: şimdilik 2lt su 3 fincan lmonlu siyah çay 3 fincan limonlu yeşil çay
Spor: 35 dk yürüyüş
ay çok hoşsunuz yaaa nasılda anlatmışın papişşş pek sevimli geldi bu sohbet bana evde çay içiyor gibiyim sizinleızlıyorum ızlemez olurmuyum.bahar ıyıce sacmalıyo handanın emırlerı dogrultusunda kemalın hosuna gıtmıycek ne kadar sacmalık varsa yapıyo cocugu delı ettı..bu arada handan berattan hamıle beratın henuz haberı yok
canım hepsi yalan uydurma bizim diyetimizin içinde çörek otuda var eğer istiyorsan sabah akşam yoğurduna kat suyuna kat öğüt iç ama hap map yalan dolan sakın haa inanmayın böle şeylere hepsi para tuzağı sağlığınızdan olmayınnkızlar komsum geldı az once corekotu hapı kullanıyo 4 kılo vermıs 1 ayda dıyette yapmamıs bu konuda bılgısı olan varmı?
güleryüzz harikasın maşallah diyorum afiyet olsun sporun içinde alkışşşaksam ki menümü vereyim(18:30)
1 tabak kereviz salatası keten tohumlu(ben bu salataya bayılıyorum)
1 tabak ıspanak yemegi
3 kayısı,1 incir,10 adet fındık
bugün 2 ögün yedim ve saat 17:35-18:20 arası 45 dk tempolu yuruyus 4.5 km yurumusum yemekten önce toksinlerimi de attım sefam olsun:))
annem eriyecen gidecen senn ver bir saatini bana ben alayım onu :) bana yarasınkaratay çıtırları akşam üstü 1 saat daha yürüdüm...bugün 2.5 sat oldu..........
neyyyyyyyslm kızlaaarr nasılsınız bakalımm..
off ben akşam yemeğinde 3 kase kısırı 1 dlmde keki götürdüm mideye valla..
misafirlikte ısrar falanda olmadı..
kendim pişirdim kendim yedimm
yatmadan hemen yürüyüş yapmam lazımm kızım ve eşimden fırsat bulabilirsem tabii:18:
hem zayıf,hem süper anne,hemide spor tutkunu çatladım ortamdann çatırtttttcanım 1.5 saati sabah 8:00-9:30arası yürüdüm..kızlar okulda,ufaklık evde-babasıyla uyuyorlardı.. ....1 saatte eşim evde izinli ..ufaklık uykuda,kızlarda ders yaparken 1 saat yürüdüm...
vallahi angaraya gelip alasım geldi looo ne güzel yazmışın gızz elline koluna sağlık hadi gene iyisinizz angaralılarAnkaralı arkadaslar. Bu gun size Oglen bahsettigim yöresel doğal ürünler marketine gittim sırf sizin icin yani. Amaaa anlatamam neler neler buldum. Koy yumurtası ve koy tavugu adamların kendi tavukları varmış. Sadece 1 kisi ilgileniyomus tavuklarla.yem olarak doğal yemler dısında yem verilmeyen tavukların yumurtaları açık alanda yetişen tavuklar kilosuda 9 tl, yumurtalar 75 kr ama çift sarı kocaman ( tadida çok güzel cocuklugumdaki gibi.)koy tereyağı yaza dogru kaz, hindi eti de geliyomus koylerden. Ceviz gun kurusu günlük kesim hayvanlar .birde %100et sucuk diğer sucuklar gibi baharat boca edilmemiş az sarmisakli ama Aytaç marka. Belki marketlerde de vardır. Bilmiyorum enim çok hoşuma gitti. Bizim ev yollarının üstüymüş birsey istediğinizde arayın eve getiririz dediler durum böyle yani ben stok yaptım resmen. Famircim sırf yumurta icin gitmiycen yani. Bende söylemesi ben gorevimi yaptım Sizler icin
Bugünkü menüm
Sabah(10:00) 1 muz,kuruyemis, 8 zeytin1 dilim peynir ,1 bardak sut
Oglen(2:00)ispanak yemeği, yoğurt ,tarhana çorbası
Aksam(7:00)et kavurma soğan domatesli yağı yakmadan tabiki
allahın sevimlki cadısı ce yapıp gettin demek anam bozmuşsun diyeti inanamıyorum çabuk silkelen ve kendine gel kilo almadım diye sevinmee verdim diye gerinmeeee vallaha kündeye getiririm seni minik sumom :) ösledim kız seniii elmalı turtammm öperimmmselam bebklerdün bildirimö yapamadım kusuruma bakmayın olar mı otelde bir5 tablett çikolata ve şaraba hayır diyemedimm pazar günü eve gelinceeeee 4 lokumm 1 tabak dolma yedümmmmm ama kilo verdimmm genede o geceee çünküüü kaçamak yaptığım günler5deee hareketei artttırıp yediden sonra nasla yemiyorummm geçen hafta 700 gr verdim ablamdayımm diyete devam bol yürüyüşş yapıyorum sahildee yeğenimle deli gibi tepiniyorum sonracımmmaaaaa bugünn 1 çikolata portakallı tulumba yedimm öğlenn acayip merak ettim napemm. akşamda 3 içli köfteee yedimmm ama sıkıntı yok herşey kontrol altındaa sabah sahildee 7 km yüricimmm veee kaçamak yaparak kilo verennn karataycıı olarak site tarihine adımı altın harflerle yazdırıcammm çok özlwedim ama yıllık iznimin tamamını kullancamm 15 gün çok giremicemm üzgünüm
yok canım gayet uygun olmuş fazla değil afiyet olsunnkalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : 1 su bardağı kadar karışık kuru yemiş çünkü uyanamadim arkadaslar
ogle: 4 kasık bulgur pilavı,patlıcan musakka kıymalı yarım porsiyon,1 kase cacik
aksam : 6adet akcaabat köfte, soğanı zeytinyağlı piyaz,1bardak el yapımı ayran
bol su,demlenmis cay sekersiz.
Kosu bandında 5 km yürüdüm
Spordan sonra aksam 9 bucukda 1 tane sade soda ictim
Kızlar çok mu asırı yemisim bugün ya
ivet fazla kaçmış biraz ama sınır diyebiliriz biraz azaltsan iyi olurmenüm:
kalk1nca: 2 bardak limonlu su
1.ögün: 2 haslanms yumurt
1 kk peynir
10 zeytin
2 1nc1r
3 gun kurusu
4 cev1z
2gun
2 kas1k yes1l fasulye
2 kas1k k1s1r
ton bal1kl1 mevs1m salata
15 f1nd1k
3.ogun:
1 kucuk kase merc1mek corbas1
1 lahmacun
1 bardak salgam suyu
s1v1 : 2lt su
arkadaslar bugun fazla m1 kac1rm1s1m lutfen b1lg1 ver1n
ama hep böle yapıyosun sen bıldırcınım yaa bünyene yazık yap boz gibi oldu gariiiHiç yazmayayım menümü topa tutarsınız yarın yeni bir gün olacak diyerekten sevgilerimi sunayım ve huzurlarınızdan ayrılayımm...
bebeğim olursa bir gün yolundan gideceğim kuzummmsabah kahvaltımı 9 buçukta yapınca bugün 3 öğün yaptım
2.öğünüm:
3 kuru incir
3 kuru kayısı
bir avuç kavrulmamış badem
yarım kase yoğurt
1 küçük elma
3.öğünüm
karnıbahar yemeği
sarımsaklı yoğurt
biraz kuru fasulye
omega3 2 kapsül
akşam çay içerken canım çok tatlı istedi.Evdeki fındık ezmesini alıp kaşık kaşık yiyesim geldi ama yemedim tabiki onun yerine 1 avuç(dolu dolu değil)siyah kuru üzüm yedim
suyu elimde yarım litrelik şişeyle dolaşıyorum ama bebişten kaç kere bitirdiğimi sayamıyorum ama 2 litreyi geçiyordur
spora gelince işte daha o problemi çözemedim
az önce bile bile tartıldım önceden 75 kilo iken akşamları 77 yi bile görüyordum şimdi 68 leri gördükçe seviniyorum iyiki başlamışım diye bebeğimin ek besine geçmesini bekleseydim daha hala 7 kiloyu taşıyor olacaktım emzirenlerin hiç korkmadan yapabileceği diyet
sağol saphişimm mujkaqfiyet olsun
hayırlı uğurlu olsunnn handancımmm şansss melekleri seninle olsunngünaydın arkadaşlar ben bugün işe başlıyorum 16 ay aradan sonra)menülerimi elimden geldiğince yazarım
sabah menüm belli muzlu karatay akşamdan hazırladım hepinizi öpüyorum kocaman
o kola denen şeyi içemeye devam edersen sivilcede çıkar irinde çıkar bah benden dimesi öyle herzaman içmiyorum ilk bu sefer içtim falan anlamam yassahhh annem yassahhhgünaydın arkadaşlar
dün
2.öğün : haşlanmış karnıbahar,yoğurt
3.öğün : 1 parça ızgara et,
2 yemek kaşığı dolusuı arnavut ciğeri
yeşil salata
gün kurusu
kahve
çay
diet kola
sabah . peynir ,zeytin,kahve
kızlar benim yüzüm mahvoldu ya,her tarafı sivilce..
acaba yumurta mı yaptı diyerek bugün yumurtaya biraz ara vereyim dedim
sizde sivilce problemi oldu mu ?
napsam bilemedim,çerezde yemiyorum bu aralar
hadi hepinize kolay gelsin
iyi sabahlar :)
ivet biraz tenhalaştı gerçekten tenhalık mezun olanlardan olsun yeterkii topiğin enerjisi bozulmasınn gacılar uyumayın loooooherkese günaydın
forum sanki bi tenhalaştı önce ikiz sonra loxi sonra handan sonra mattika(hepsine foruma katkılarından dolayı teşekkür ederiz) hadi bakalım biz kalanlarla devam
dün ilk defa omega3 kullandım bu sabah dipdiri ayağa kalktım normalde hiç dinlenmemiş kalkardım
ceylo ne ettin kızzz dürümler ,leplebiler,bozalar,pirinçlerr silkelen ve kendine gel türk evladııı ızgara sıkıştırırım elini ona göreeGünaydın kızlar
Dün akşamki menüm: 1 tabak tarhana çorbası(3 kepçe) + 1 tabak pirinçli pırasa(eşim bulgurlusuna göre daha çok seviyor maalesef:18:)+
yarım dürüm içi çiğ köfte:18:+2 küçük bardak leblebili boza ( çok canım çekiyordu ne zamandır)
günaydınnn civelek :) erimiştir erimiştirkısceler cok gusel bı akşamın sabahından günaydın hepınıze...
cok eglendık ızgara ve salata yedım bol bol oynadım kalmamıştır bıle bışıy
1.öğünüm
2 kayısı kıvamı yumurta
6 zeytın
kucuk bır dılım peynır
bıraz lor peynırı
1 avuc cevız
koca bır bardak cay
geçmiş olsun ceyloo hiç yaşamadım bilmiyorum :44:Kızlar üşüttüm yine sanırım,sistitim(idrar yolu iltihabı) tekrarladı.
bende sık sık olur,aranızda bunu yaşayan var mı?napıyosunuz antibiyotiksiz geçmiyor benimki
afiyet olsunnn 300 gr dahamı vay anam vayyy meşallahhhhgunaydın arkadasar
kahvatım
1 yumurta
5 zeytın
b.peynır
3 cevız
roka
maydanoz
1catal helva
dereotu
omega3
yesıcay
turk kahvesı
bu sabah tartıldım 300grm daha gıtmıs
oğlumu uyutup yürüyüşümü yaptım tam yarım saat 130 kalori 2 km.
biraz dinlenip kahvaltı yapacağım
maymunmun kız senn 2 muzla durulurmu :) cevizde alaydın bari yanınaa garfieldakşam :
1 kase ev yapımı tavuk suyuyla yapılmış tarhana çorbası
2 kaşık bulgur pilavı zyağı ve tereyağı ile yapılmış
bol salata ve yoğurt
ama sofradan kalkmamız 20:30 u buldu
misafir vardı çok yoruldum
sabah
yine uyanamadım (yahu ne temebel karıyım ben ya)
2 tane muz sadece
sporda yapamadım
baş ağrım geçti gibi.
güanydın aybalamm o ne kız yakında yüzgeçlerin çıkar valla :)günaydın kızçeler
2 yağda yumurta
8 zeytin
1kk hellim
1kk beyaz peynir
biraz dereotu
klasık karatay yani
cumartes çipura
pazar yine levrek
salı hamsı
bugünde alapalıkyiyeceğim içimz dısım balık old bedava da değil haa bi eşim almıs bide ben
afiyet olsunDÜN ÖĞLEN MENÜM:
1 kase domates çorbası
akşamki menüm :
1 kase pirinçsiz yoğurt çorbası
1tabak karnabahar
karışık salata,
1 kase keten tohumlu yoğurt
yemekten sonra 2-3 fincan şekersiz çay
bu sabahki menüm:
1 muz
8 zeytin
3 gün kurusu
1 kuru erik
1 çaybardağı ceviz+badem+fındık karışım
biraz peynir
fambık götürmüş valla sen yememişin birevooofambık götürdünmü kısırları ay ben dayanamam diye evde kısır yapmıyorum.
dün börek yaptım
3 haslanmıs patates
1su bardağı peyrir
1su bardağı süt
1subardağı yoğurt
1su bardağı yağ
hepsini karstırıp blenderla hamur gibi az cıvık tabı
yufkanın üstüne sürüyoruz üstüne bir yufka daha tekrar sür bir yufka daha ser tekrar sür
rulo yap streçfilmle buzluga koy misafir gelnce çıkar dilimle fırında pisir6 yufkam vardı 2 rulo yaptım birini pisirdim birini buzlugu atım tavsiye ederim ben yemedimde eşim kızım beğendiler
bende evden zıyade dısarda yurumeyı severım ozellıkle bostancı sahılı yuruyus anlamında mukemmel bır yer denıze sıfır bır yuruyus yolu en az 10km..coluk cocuk oraya gıdıyoruz parklar var bısıklet yolu var.tabı havaların bıraz acması lazım sımdı bıle ıst a kar yagıyo
annem eriyecen gidecen senn ver bir saatini bana ben alayım onu :) bana yarasın
hem zayıf,hem süper anne,hemide spor tutkunu çatladım ortamdann çatırttttt
canım inanırmısın bilmem ama yürüyüşü diyetten dolayı yapmıyorum,ben herzaman yürürüm..mesela yazın ailecek akşamları 1 saat yürürüz.. .hoplarız ,zıplarız.. eşimde çok enerjiktir... .önceleri kızların yürümesi için acaba yanlışmı yapıyorum diye düşünürdüm..:44:.ama hoca çocuklarınızı küçükten tembel yetiştiriyoruz:servise veriyorsunuz,bisiklet sürmesine,parkta koşmasına,yürümesine izin vermiyorsunuz. ..sonrada tembel bir nesil yetişiyor demişti.. bende tamam doğru yoldayım dedim...
sende dışarı çıkamıyorsan koşu bandın var orda mutlaka 30 dakikada olsa yürüve herzaman zayıflasan bile canım..
TMM CNM AKŞAMA YAPAYIM,ÇOK SAĞOLyok canım az biraz kaynat rengini versin kapa altını içinde kalsın maydanozlar .
sakın buzdolabına koyma pelte gibi oluyor
babamın iltihap problemi bu şekilde gitti.hatta kumları bile döktü
HAHA AYNI BENİMKİ
Benimkide tv karşısında uzanmaya bayılır dokunmasam koltukla bütünleşecek
belki çok yoruluyordur...
benimki yorulmaz.............
güanydın aybalamm o ne kız yakında yüzgeçlerin çıkar valla :)
bendeçok severim hepisini balık olsun başka birşey aramam
fambık götürmüş valla sen yememişin birevoooyalnız o tarifleri başka yerde yazın ay karatay da börek tarifimi olur heç :)) karanfilli yeşil çayımm çiğ bademimm de hele olarmı heçç
oy oy yutayım onu ne tatlıdır o sımdı allah sıze bagıslasın canım
ayy tam koklamalık o kuzu minik minik elleri yumuk yumuk gözleri vardır ayy maşallah canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn içimden bişiler aktı sanki heyecanlandım resmen seni okurken bizede göstersin inşallahhh ceyloomm ve isteyen herkesecanım benimki daha 4 aylık:) taze anneyim yani babası işe giderken 7 buçukta kalktı 9 da tekrar uyuyakaldı baktım derin uyuyor bende hemen koşu bandına koştum
mikemmel aileee modeli budurrr ikizimmm 10 üzerinden 10 veriyorummm ve nazarlığınızı takıyorum hemen ailecek maşallahhhcanım inanırmısın bilmem ama yürüyüşü diyetten dolayı yapmıyorum,ben herzaman yürürüm..mesela yazın ailecek akşamları 1 saat yürürüz.. .hoplarız ,zıplarız.. eşimde çok enerjiktir... .önceleri kızların yürümesi için acaba yanlışmı yapıyorum diye düşünürdüm..:44:.ama hoca çocuklarınızı küçükten tembel yetiştiriyoruz:servise veriyorsunuz,bisiklet sürmesine,parkta koşmasına,yürümesine izin vermiyorsunuz. ..sonrada tembel bir nesil yetişiyor demişti.. bende tamam doğru yoldayım dedim...
afiyet olsun minik kuzunun annesii2 yumurta yağda
7 zeytin
6 ceviz
lor peyniri
maydonoz
omega3 2 kapsül
biraz kuru üzüm
tutkuda ve sende olan o modelden bende de mevcut enerjiktir ama tv koltuk kumanda üçlüsüne bayılır özellikle hafta içi iş çıkışı eve geldiğinde :)ama havalar az daha düzelsin gene başlatıcam yürüyüşee önceden baya alıştırmıştım gençleşiyosun daha bi yakışlı oldun deyip gazı veriyordum çok çabuk geliyor gaza :) rap rap yürüyordu yine hain planlarım varoy oy yutayım onu ne tatlıdır o sımdı allah sıze bagıslasın canım
bende evden zıyade dısarda yurumeyı severım ozellıkle bostancı sahılı yuruyus anlamında mukemmel bır yer denıze sıfır bır yuruyus yolu en az 10km..coluk cocuk oraya gıdıyoruz parklar var bısıklet yolu var.tabı havaların bıraz acması lazım sımdı bıle ıst a kar yagıyo
ahan benımkınden bır model daha tv kumanda koltuk esımın en sevdıgı üçlüdür
yürüyüş her zaman işe yarar saati önemli değil bence önmeli olsa bile senin yaptığın saatler gayet uygun gözükmekte omega 3 ü genellikle sabah kahvaltıdan sonra 2 adet olarak alıyoruz bizKızlar ya 2 şey sorsam. Aksam 8 ve 9 arası 5 km yürüsem bı ise yararmı? Vaktim olmuyo onceden. Yürüyüş için en uygun zaman ne zaman normalde? Evde kosu bandında yürüyorum bı de omega 3 yağ kapsüllerinden ne zaman icmem en iyisi ve kaç tane iceyim?
anadım pıratik hatun işi diyonnn hamaratım pepetimm öperimmmcanım ya yeyin deyi paylasmadım ay balamm hani harıl harıl misafirler ağırlanıyorya güzel oldugu için paylastım yengemde yemistim hosuma gitti tarıfi yazdım . denedim güzel oldu dedi eşim yediler gömüle gömülebuzlukta hazır olsun kahvaltıya m ıbiri gelcek hemen fırına atıverin. ee zayıflayınca haftada bir iki kere yerük yaa dimi ama 1 dilim emme
amin canım sağol hemide çok dadlu Allah isteyen herkese nasip etsin
gunaydın arkadasar
kahvatım
1 yumurta
5 zeytın
b.peynır
3 cevız
roka
maydanoz
1catal helva
dereotu
omega3
yesıcay
turk kahvesı
bu sabah tartıldım 300grm daha gıtmıs
LEYLAK84 LEYLAK84 lutfen kadınlar kulubune
ne tesadüf,bende tartıldım sabah 300 gr eksik çıktım.üstelik 2 gündür yine wc sorunu yaşıyorum
geldim canım geldimdün sen yürüyememişsin bugün de ben yürüyemedim papadiyam,sabah kolumu kaldıracak halim yoktu gripten.çok hastayım bugün:2:yürüyüşümü yapamadım,kendimi acayip suçlu hissediyorum ya..
kıpırdağımm disene düşmanı denize döksen daha da gidecek yanii ohh ne güzell sevin gariii
geçmiş olsun canım yaa aslında karataycılar çok hasta olmuyor grip falan ama size nerden geldi o sümsük virüsler bilemedim tez defolaa kelleleri vurulaa kış kış virüsler kış kışşş
bitki çayı iç sıcacık, tavuk çorbası yap bol karabiberli, et suyu kaynat vs.. bünyeye takviye ver yanii şifa olsun aybalamm
amin canım sağol hemide çok dadlu allah isteyen herkese nasip etsin
ne tesadüf,bende tartıldım sabah 300 gr eksik çıktım.üstelik 2 gündür yine wc sorunu yaşıyorum
geldim canım geldimdün sen yürüyememişsin bugün de ben yürüyemedim papadiyam,sabah kolumu kaldıracak halim yoktu gripten.çok hastayım bugün:2:yürüyüşümü yapamadım,kendimi acayip suçlu hissediyorum ya..
harikaymış afiyet olsun zeytinlerin benimkinin aynısı ev yapımı belli bayılıyorum zeytine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?