Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

suyunu ılık iç ve de içine limon eklersen çok nefis oluyor
Ben aksine bugün çok içiyorum biraz zordan sık sık wc gideyim de iltihabı atayım diye

GEÇMİŞ OLSUN evet senin çok içmen gerek faydası olur ama...

slm kızlar,bugün buraya fazla uğrayamıyorum,yarın iyileşirim inşallah...
gelelim bugün yediklerime,gerçi çok alakasız ve kötü bi menü oldu ama...

1.öğün:
1 muz
1 portakal
omega 3

2.öğün:
1 muz
1 avuç çekirdek

3.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
1 kepçe barbunya
az yoğurt

spor:bugün yok

iyi akşamlar hanımlar topigi en baştan okuyorum
bugünkü menüm
sabah ..
bir bardak ılıksu
1,5 dilim tam tahıllı ekmek (yarım dilimin üzerine labne sürüp yedim )
1 haşlanmış yumurta
1kk keçi peyniri
10 zeytin
dereotu .maydanoz
3 fincan limonlu çay

ara. 3 fincan çok açık yeşil çay

ögle
1 tabak kırmızı pncar kavurması
yogurt
salata

ara 10 sarma günde dayanamadım

akşam (biaz sonra yiyecegiz )
mercimek çorbası
salata

45 dk yürüdüm ben okudukça siz yazıyosunuz bakalım nereye kadar okucam

alabalık ve salata yedım bu gunku kacamagım patlamış mısır oldu ıkındın ama 30 dk tempolu yurudum leslı ıle

sahil daha soğuktur...:2:havalar ısınsın bizde eriyelim inşaallah..
senin çocuk kaç tane canım..
2 tane canım oglum 8 kızım 1 yasında

cok gecmıs olsun canım ıyıce dınlen (

ıkıncı ogunum

1 tabak bamya
1 tabak salata
1 tabak yogurt

bundan sonrası bıraz karısık

3 kasık makarna
yarım sekerpare
2 gunkurusu

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,ıkı yerlı muz,bır bardak sut,2kuru ıncır,2kahverengı kuru kaysı,kakao ......2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak kuru fasulye,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 4saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr

sabah giremedim pc yi tamire götürdüm yapıldı Allahtan çabuk. yoksa napacaktımm sizsizz?

1. öğün

1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
maydonoz
1 portakal
yeşil çay
ceviz-kuru üzüm

2. öğün

1 kase şehriye çorbası
brokoli salatası
yoğurt
birazcık kuru üzüm

ahanda o benim :) ama karatay diyeti bana çok iyi geldi tavsiye ederim insülin direnci için hazırlanmış bi diyet bir kaç gün dene pişman olmayacaksın

evet başardın vallaaa..
2 saat dolandımm kızılayy caddelrinde..
hızlı tempoda değil ama en azından hareket etmiş oldum di mi ama
süpersin canım..
HARİKASINIZ CNM YAA

EMNİYET MÜDÜRÜ FİLAN MI GIZ SENİN EŞİN
sağol canım..
değil canım.neden öyle bir izlenim oluştu...:44:
mikemmel aileee modeli budurrr ikizimmm 10 üzerinden 10 veriyorummm ve nazarlığınızı takıyorum hemen ailecek maşallahhh

2 tane canım oglum 8 kızım 1 yasında

cok gecmıs olsun canım ıyıce dınlen (

maşaallaah canım.....

İyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk gecen pazar 64.5 olan kilom Pazartesi 65. Bugün sabah da 65.5 oldu. Menülerin tek degisiklik okula yumurta goturemedigim icin onun yerine yediğim 1 muz. Bu kadar da olurmu ama. O yüzden bugün çok kaçamak yaptım. Cocuklara yaptıgım sutlu irmik tatlısından dolu dolu 2 yemek kasığı yemisimdir. Ve 4 saat olmadan 3. Saatin sonunda ev yapımı olmayan çığ köfte yedim hemde 4 taneeeee offf ooofffff. Benim tartım da 2 aydır 64 un altını göremedim daha da goremiyecem herhalde resmen çakıldım kaldım.ve karataya başladığım noktaya geri dondüm. 1 Mart'a kadar karataya devam Ondan sonra....... Sonrası ya vahiiim ya yine dukan. ((((

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum ama telafi ederim inşaallah... okumaya çalışyom ama yetişemiyom.. maaşaallah eskisi kadar olmasada gidiyor sayfalar.. ama pazartesi buluşuyor herkes.. gün gibi ama yemeksiz.. leylak84 destinaa ebru bende manisa alaşehir kızlar.... ne güzel hemşeri bulmak ben pek bulamıyorum çevremde manisalı çünkü.. sporla kiloların gittiğine artık inandım çünkü geçen hafta sporu gerçekten yaptım nerdeyse hergün ve farkı pazartesi gördüm.. herkese tavsiye etmeliyim diye düşündüm.. leylak ve ceylin geçmiş olsun.. arada kaçırdığım cevaplar olabilir herkesi ...
menu
sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
1tk keten tohumu
1 çb ceviz
10 zeytin
1 tane 1000 mg omega 3

akşam
2 porsiyon çinekop ızgara
boll salata
1tk. keten tohumu
1 tane 1000 mg. omega 3 (gerek varmı diye düşündüm ama..)
sıvı:1,5 lt su (daha içerim)
spor:45 dak.yürüyüş...

hemşeri bulmek çok güzel bende şuanda manisada yaşamıyorum gurbetteyim ama tüm sülalem manisada çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…