Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kadının biri birgün doktora gider. şikayeti çok gaz çıkarmaktır.
-doktor bey ben çok gaz çıkarıyorum. ama hem kokusuz hem de sessiz. inanır mısınız buraya geldiğimden beri 20 kere çıkarmışımdır.
doktor bir ilaç verir ve kadını geri yollar. 10 gün sonra kadın kontrole geldiğinde;
-doktor bey siz bana ne ilacı verdiniz. çıkardığım gaz çok kötü kokuyor ama allahtan hala ses çıkmıyor.
doktor da:
-demek koku alma sorununuzu hallettik. şimdi sıra kulaklarınızda. :))

bunu başardıysam süperim değil miyürü tatlım.....yürüyebilim ki sıkı bir vücudumuz olsun...birazda kas yaparız,kiloları geri almayız inşaallah
evet başardın vallaaa..
2 saat dolandımm kızılayy caddelrinde..
hızlı tempoda değil ama en azından hareket etmiş oldum di mi ama

evet hakkaten inceydi ve de hafif:18:
2. dilimde yiyecektim zor tuuttum kendimii..
arada diyetten sıkıntı basıyo sapıtıyom böle işte

Herkese tekrar merhaba.
ben bir ara buralarda takılmış sonra yoğunluktan cevap yazamayınca da pek takip edememiştim.
Bu arada tabi prof. dr. os..n m...oğlu..'na gittiğimi yazmıştım. Onun diyetisyenleri de karatay diyetini önermiyorlar çünkü vücuda mutlaka karbonhidrat girmeliymiş filan..
ben tabi 1 gr bile veremedim. Yarın tekrar kafama yatan karatay diyetine başlamaya karar verdim.
Yoğun insülin direncim var. şuan 78 kilo oldum hatta.. Bakalım geçmişe dönük okumak zor.. başarı hikayelerini bundan sonra takip edeceğim inşallah..

herkese selamlar..

hoşgeldin kürkçü dükkanına

öğlen menüm

1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
10 tane patates kızartması
1 küçük yerli muz
sade kahve

.

arkadaşlar iyi günler hepinize, cahilliğimi bağışlayın bir şey sormam lazım, okuduklarımdan sıkca gördüğüm birşey "leslie" ne oluyo.bir spor ise nereden bulurum.

afiyet şeker olsun ben de şimdi bitirdimm.

1 tabak ekşili köfte
1 tabak melemen
1 tabak yeşillikli havuçlu salata

Bugün çok çok su içiyorum daha da içmeliyimm
afiyet olsun ceylomm kader arkadaşım benim

valal o karbonhidratları cevizden bademden vs.. den çok sağlıklı şekilde alıyoruz tüm kan değerlerim mükemmel aylardır bu diyet tarzı besleniyorum ve mükemmel hissediyorum bence kitabı oku ve buna başla bırakma pişman olmassın

öğlen menüm

1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük yerli muz
sade kahve

.
yettim loo o ne gızz hemi patates hemi kızartmaaa allahtan saysıı az olmuş çivili yolda 3 km yürüryüş cezasına çarptırıldın yolun sonunda bir ışık göreceksin ben bekliyorum elimde fenerle yasash evladım yassah annem demek için :) zabıta petuş
ben o kızartmalara başlayınca 10 tane ile kalmaz
Git elini prize sok petunya gelmeden
yettim ceylo yettim cezasını kestimm allahtan miktar düşük

kızlar bugün erken çıkmam gerekiyor dışarıda işlerim var ordan eve erken gidebilirsem bir saat yürüyeceğim sonra yemek hazırlığı duş ve tv keyfiii evdeki huzur mutluluk budur yarın görüşürüz bıldırcınlarımmm öperimm mutlu kalınn hoşçakalın

güle güle bacım hepten sessiz kalıcak buralar şimdi desene

aldım tarifini dediğin gibi misafirlere eşe dosta yapılır.bizde artık hedefe ulaştıktan sonra tadına bakarız şimdi ancak koklarız :)

:):):)

hoşgeldin..kaçamaksız ve bol sporlu bir diyet diliyorum sana,umarım hedefine biran önce ulaşırsın.burdan ayrılma...
öğlen menüm

1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük yerli muz
sade kahve

.

o patates üstelik kızartma yasak değil mi arkadaşım ...:)

öğlen menüm:
1 kase işkembe çorbası
1 tabak kuru fasülye

birazdanda biberiye çayı içerim ve su içmeye çalışıyorum bugün zorlanıyorum su konusunda nedendir anlamadım....

öğlen menüm:
1 kase işkembe çorbası
1 tabak kuru fasülye

birazdanda biberiye çayı içerim ve su içmeye çalışıyorum bugün zorlanıyorum su konusunda nedendir anlamadım....

suyunu ılık iç ve de içine limon eklersen çok nefis oluyor
Ben aksine bugün çok içiyorum biraz zordan sık sık wc gideyim de iltihabı atayım diye

alemsiniz valla..
10 patates kızartması için bu akşam fıtnesstayım:)
Hakkından gelecem evvelallah :)

.

ay ne güzel hazır yemek işte yap at buzluğa ani misafirde çıkar hemen
saol pepeticim şekerim böle denişik pratik tarifleri paylaş bizimle

Çok teşekkürler. evet spor ve bu diyetle buralarda olacağım inşallah.
sormak istediğim birşey var . Benim gibi diyetisyenlerin hepsini gezen, bir sürü zayıflama hapı içen, yüksek insülin direnci olan ve şuan ne yapsa kilo veremeyen başka birileri de var mııı? Güzel örnekleri bekliyorum moralim feci bozuk çünkü.

merhaba
insülin direnci için metformin içerikli hap kullannıyormusun?
bir de hareketli bir yaşam tarzı yaratmak gerekiyormuş...
karataya uyarsan zaten bence zamanla onu altedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…