öğle menüm
zeytinyağlı ıspanak kavurma
3 adet köfte
bir kase yoğurt
evet başardın vallaaa..bunu başardıysam süperim değil miyürü tatlım..... yürüyebilim ki sıkı bir vücudumuz olsun. ..birazda kas yaparız,kiloları geri almayız inşaallah
neyyyyyyyhadi kısır bana göre daha affedilebilir olmuş ama o kek ne looo incedir inşallah dilim :)
neyse tabi taş gibisin yersin arada götürrr sana izin var ara kaçamak :) ama çok sık olmasın yoksamm osmanlı sillesiyle gelirim üzerine üzerineee allah allah nidalarıylaaa ayhh bu akşam muhteşem sülü var ya ben gene fazla havaya girdim ellaham :)) öperim fambiğimm
Herkese tekrar merhaba.
ben bir ara buralarda takılmış sonra yoğunluktan cevap yazamayınca da pek takip edememiştim.
Bu arada tabi prof. dr. os..n m...oğlu..'na gittiğimi yazmıştım. Onun diyetisyenleri de karatay diyetini önermiyorlar çünkü vücuda mutlaka karbonhidrat girmeliymiş filan..
ben tabi 1 gr bile veremedim. Yarın tekrar kafama yatan karatay diyetine başlamaya karar verdim.
Yoğun insülin direncim var. şuan 78 kilo oldum hatta.. Bakalım geçmişe dönük okumak zor.. başarı hikayelerini bundan sonra takip edeceğim inşallah..
herkese selamlar..
geçmiş olsun canım vitaminli şeyler ye
afiyet şeker olsun ben de şimdi bitirdimm.
1 tabak ekşili köfte
1 tabak melemen
1 tabak yeşillikli havuçlu salata
Bugün çok çok su içiyorum daha da içmeliyimm
öğlen menüm
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
10 tane patates kızartması
1 küçük yerli muz
sade kahve
.
afiyet olsun ceylomm kader arkadaşım benimafiyet şeker olsun ben de şimdi bitirdimm.
1 tabak ekşili köfte
1 tabak melemen
1 tabak yeşillikli havuçlu salata
Bugün çok çok su içiyorum daha da içmeliyimm
valal o karbonhidratları cevizden bademden vs.. den çok sağlıklı şekilde alıyoruz tüm kan değerlerim mükemmel aylardır bu diyet tarzı besleniyorum ve mükemmel hissediyorum bence kitabı oku ve buna başla bırakma pişman olmassınHerkese tekrar merhaba.
ben bir ara buralarda takılmış sonra yoğunluktan cevap yazamayınca da pek takip edememiştim.
Bu arada tabi prof. dr. os..n m...oğlu..'na gittiğimi yazmıştım. Onun diyetisyenleri de karatay diyetini önermiyorlar çünkü vücuda mutlaka karbonhidrat girmeliymiş filan..
ben tabi 1 gr bile veremedim. Yarın tekrar kafama yatan karatay diyetine başlamaya karar verdim.
Yoğun insülin direncim var. şuan 78 kilo oldum hatta.. Bakalım geçmişe dönük okumak zor.. başarı hikayelerini bundan sonra takip edeceğim inşallah..
herkese selamlar..
yettim loo o ne gızz hemi patates hemi kızartmaaa allahtan saysıı az olmuş çivili yolda 3 km yürüryüş cezasına çarptırıldın yolun sonunda bir ışık göreceksin ben bekliyorum elimde fenerle yasash evladım yassah annem demek için :) zabıta petuşöğlen menüm
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük yerli muz
sade kahve
.
yettim ceylo yettim cezasını kestimm allahtan miktar düşükben o kızartmalara başlayınca 10 tane ile kalmaz
Git elini prize sok petunya gelmeden
kızlar bugün erken çıkmam gerekiyor dışarıda işlerim var ordan eve erken gidebilirsem bir saat yürüyeceğim sonra yemek hazırlığı duş ve tv keyfiii evdeki huzur mutluluk budur yarın görüşürüz bıldırcınlarımmm öperimm mutlu kalınn hoşçakalın
fambık götürdünmü kısırları ay ben dayanamam diye evde kısır yapmıyorum.
dün börek yaptım
3 haslanmıs patates
1su bardağı peyrir
1su bardağı süt
1subardağı yoğurt
1su bardağı yağ
hepsini karstırıp blenderla hamur gibi az cıvık tabı
yufkanın üstüne sürüyoruz üstüne bir yufka daha tekrar sür bir yufka daha ser tekrar sür
rulo yap streçfilmle buzluga koy misafir gelnce çıkar dilimle fırında pisir6 yufkam vardı 2 rulo yaptım birini pisirdim birini buzlugu atım tavsiye ederim ben yemedimde eşim kızım beğendiler
:):):)Kadının biri birgün doktora gider. şikayeti çok gaz çıkarmaktır.
-doktor bey ben çok gaz çıkarıyorum. ama hem kokusuz hem de sessiz. inanır mısınız buraya geldiğimden beri 20 kere çıkarmışımdır.
doktor bir ilaç verir ve kadını geri yollar. 10 gün sonra kadın kontrole geldiğinde;
-doktor bey siz bana ne ilacı verdiniz. çıkardığım gaz çok kötü kokuyor ama allahtan hala ses çıkmıyor.
doktor da:
-demek koku alma sorununuzu hallettik. şimdi sıra kulaklarınızda. :))
Herkese tekrar merhaba.
herkese selamlar..
öğlen menüm
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük yerli muz
sade kahve
.
öğlen menüm:
1 kase işkembe çorbası
1 tabak kuru fasülye
birazdanda biberiye çayı içerim ve su içmeye çalışıyorum bugün zorlanıyorum su konusunda nedendir anlamadım....
afiyet olsun ceylomm kader arkadaşım benim
valal o karbonhidratları cevizden bademden vs.. den çok sağlıklı şekilde alıyoruz tüm kan değerlerim mükemmel aylardır bu diyet tarzı besleniyorum ve mükemmel hissediyorum bence kitabı oku ve buna başla bırakma pişman olmassın
yettim loo o ne gızz hemi patates hemi kızartmaaa allahtan saysıı az olmuş çivili yolda 3 km yürüryüş cezasına çarptırıldın yolun sonunda bir ışık göreceksin ben bekliyorum elimde fenerle yasash evladım yassah annem demek için :) zabıta petuş
yettim ceylo yettim cezasını kestimm allahtan miktar düşük
fambık götürdünmü kısırları ay ben dayanamam diye evde kısır yapmıyorum.
dün börek yaptım
3 haslanmıs patates
1su bardağı peyrir
1su bardağı süt
1subardağı yoğurt
1su bardağı yağ
hepsini karstırıp blenderla hamur gibi az cıvık tabı
yufkanın üstüne sürüyoruz üstüne bir yufka daha tekrar sür bir yufka daha ser tekrar sür
rulo yap streçfilmle buzluga koy misafir gelnce çıkar dilimle fırında pisir6 yufkam vardı 2 rulo yaptım birini pisirdim birini buzlugu atım tavsiye ederim ben yemedimde eşim kızım beğendiler
Çok teşekkürler. evet spor ve bu diyetle buralarda olacağım inşallah.
sormak istediğim birşey var . Benim gibi diyetisyenlerin hepsini gezen, bir sürü zayıflama hapı içen, yüksek insülin direnci olan ve şuan ne yapsa kilo veremeyen başka birileri de var mııı? Güzel örnekleri bekliyorum moralim feci bozuk çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?