2 tane canım oglum 8 kızım 1 yasında
cok gecmıs olsun canım ıyıce dınlen(
ıkıncı ogunum
1 tabak bamya
1 tabak salata
1 tabak yogurt
bundan sonrası bıraz karısık
3 kasık makarna
yarım sekerpare
2 gunkurusu
leylakcım geçmiş olsun cnm, iyi bak kendinee
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum ama telafi ederim inşaallah... okumaya çalışyom ama yetişemiyom.. maaşaallah eskisi kadar olmasada gidiyor sayfalar.. ama pazartesi buluşuyor herkes.. gün gibiama yemeksiz.. leylak84 destinaa ebru bende manisa alaşehir kızlar.... ne güzel hemşeri bulmak ben pek bulamıyorum çevremde manisalı çünkü.. sporla kiloların gittiğine artık inandım çünkü geçen hafta sporu gerçekten yaptım nerdeyse hergün ve farkı pazartesi gördüm.. herkese tavsiye etmeliyim diye düşündüm.. leylak ve ceylin geçmiş olsun.. arada kaçırdığım cevaplar olabilir herkesi ...
menu
sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
1tk keten tohumu
1 çb ceviz
10 zeytin
1 tane 1000 mg omega 3
akşam
2 porsiyon çinekop ızgara
boll salata
1tk. keten tohumu
1 tane 1000 mg. omega 3 (gerek varmı diye düşündüm ama..)
sıvı:1,5 lt su (daha içerim)
spor:45 dak.yürüyüş...
.Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 10 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bu hocanın kıtabını bır okuyun derım. Kendımı Karatay Dıyetıyle Basarıya Kurguluyorum. Basarı ya da basarısızlık ınanmayla sıkı sıkıya baglantılı,kıtabı almadan once bazı tereddutlerım vardı,yıne de yapıyordum dıyetı daha sonra kıtabı da okuyunca tum korkularım gectı,basaracagıma tamamen ınandım boylece tum sınırsel yollarım acıldı,acılıyor,paylasıyorum da yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyorÇok teşekkürler. evet spor ve bu diyetle buralarda olacağım inşallah.
sormak istediğim birşey var . Benim gibi diyetisyenlerin hepsini gezen, bir sürü zayıflama hapı içen, yüksek insülin direnci olan ve şuan ne yapsa kilo veremeyen başka birileri de var mııı? Güzel örnekleri bekliyorum moralim feci bozuk çünkü.
afiyet olsun cnm.
olur böyle şeylerr yarın bol su, spor halledersin tatlımm
iyi akşamlar hanımlar topigi en baştan okuyorum
bugünkü menüm
sabah ..
bir bardak ılıksu
1,5 dilim tam tahıllı ekmek (yarım dilimin üzerine labne sürüp yedim )
1 haşlanmış yumurta
1kk keçi peyniri
10 zeytin
dereotu .maydanoz
3 fincan limonlu çay
ara. 3 fincan çok açık yeşil çay
ögle
1 tabak kırmızı pncar kavurması
yogurt
salata
ara 10 sarma günde dayanamadım
akşam (biaz sonra yiyecegiz )
mercimek çorbası
salata
45 dk yürüdüm ben okudukça siz yazıyosunuz bakalım nereye kadar okucam
ıkıncı ogunum
1 tabak bamya
1 tabak salata
1 tabak yogurt
bundan sonrası bıraz karısık
3 kasık makarna
yarım sekerpare
2 gunkurusu
selam kızlar bugün 1.5 saat yürüdüm.....
İyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk gecen pazar 64.5 olan kilom Pazartesi 65. Bugün sabah da 65.5 oldu. Menülerin tek degisiklik okula yumurta goturemedigim icin onun yerine yediğim 1 muz. Bu kadar da olurmu ama. O yüzden bugün çok kaçamak yaptım. Cocuklara yaptıgım sutlu irmik tatlısından dolu dolu 2 yemek kasığı yemisimdir. Ve 4 saat olmadan 3. Saatin sonunda ev yapımı olmayan çığ köfte yedim hemde 4 taneeeee offf ooofffff. Benim tartım da 2 aydır 64 un altını göremedim daha da goremiyecem herhalde resmen çakıldım kaldım.ve karataya başladığım noktaya geri dondüm. 1 Mart'a kadar karataya devam Ondan sonra....... Sonrası ya vahiiim ya yine dukan.((((
Çok Teşekkürler inanın çok güzel bir karşılama mesajı oldu. Çok sağolun..
Yeniyim yaklaşık 9 haftadır KARATAY DİYETİ yapıyorum ve 82,7 le başladım şu an 77,9 oldum.. takip ediyorum ve artık bende burdayım. HERKESE TEŞEKKÜRLER.... HOŞBULDUK. :)
kızlar ben en iyi ihtimalle pazartesiye kadar yokum
yapmam gereken işler var ofis dışında olacağım nete giremem pazartesi kilo bildiriminde görüşürüz, o zamana kadar karatay a sadık kalmaya çalışacağım söz ve sizleri çoook özleyeceğim, öpüyorum herkesi kocaman yanaktan
maalesef metformin ilaçlarının etkisi kötü oluyor,ben de kullandım bir ara bana ishal yapıyodu ilk birkaç gün,sonra geçiyodu etkileri.EVET KULLANIYORUM. glukophage. ancak mide bulantısı yapıyor sanırım diaformine döneceğim.
tşk.cnmmGEÇMİŞ OLSUN evet senin çok içmen gerek faydası olur ama...
Hayatımda ilk kez diyet yapıyorum ve hep karatay'daydım...5 ayda verdim.ilk 3 ay haftada 4 gün 30'ar dk.fitness+aerobik yaptım.sonraki 2 ay pek dikkat edemedim ama kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum..kör topal idare ediyoruz işte...Merak ettim. cetvelde gözüken 10.8 kiloyu ne kadar zamanda ve sadece karatay ile mi verdiniz?
slm kızlar,bugün buraya fazla uğrayamıyorum,yarın iyileşirim inşallah...
gelelim bugün yediklerime,gerçi çok alakasız ve kötü bi menü oldu ama...
1.öğün:
1 muz
1 portakal
omega 3
2.öğün:
1 muz
1 avuç çekirdek
3.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
1 kepçe barbunya
az yoğurt
spor:bugün yok
iyi akşamlar hanımlar topigi en baştan okuyorum
bugünkü menüm
sabah ..
bir bardak ılıksu
1,5 dilim tam tahıllı ekmek (yarım dilimin üzerine labne sürüp yedim )
1 haşlanmış yumurta
1kk keçi peyniri
10 zeytin
dereotu .maydanoz
3 fincan limonlu çay
ara. 3 fincan çok açık yeşil çay
ögle
1 tabak kırmızı pncar kavurması
yogurt
salata
ara 10 sarma günde dayanamadım
akşam (biaz sonra yiyecegiz )
mercimek çorbası
salata
45 dk yürüdüm ben okudukça siz yazıyosunuz bakalım nereye kadar okucam
eşim yorulmuyor demişsin ya heralde oturuyordur dedim bütün gün...o yüzden dedimdeğil canım.neden öyle bir izlenim oluştu...:44:
canm kg.değişikliklerini görüpte eskiye dönme..azmet dikkatli olİyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk gecen pazar 64.5 olan kilom Pazartesi 65. Bugün sabah da 65.5 oldu. Menülerin tek degisiklik okula yumurta goturemedigim icin onun yerine yediğim 1 muz. Bu kadar da olurmu ama. O yüzden bugün çok kaçamak yaptım. Cocuklara yaptıgım sutlu irmik tatlısından dolu dolu 2 yemek kasığı yemisimdir. Ve 4 saat olmadan 3. Saatin sonunda ev yapımı olmayan çığ köfte yedim hemde 4 taneeeee offf ooofffff. Benim tartım da 2 aydır 64 un altını göremedim daha da goremiyecem herhalde resmen çakıldım kaldım.ve karataya başladığım noktaya geri dondüm. 1 Mart'a kadar karataya devam Ondan sonra....... Sonrası ya vahiiim ya yine dukan.((((
yapmam gereken işler var ofis dışında olacağım nete giremem pazartesi kilo bildiriminde görüşürüz, o zamana kadar karatay a sadık kalmaya çalışacağım söz ve sizleri çoook özleyeceğim, öpüyorum herkesi kocaman yanaktan
Çok Teşekkürler inanın çok güzel bir karşılama mesajı oldu. Çok sağolun..
Yeniyim yaklaşık 9 haftadır KARATAY DİYETİ yapıyorum ve 82,7 le başladım şu an 77,9 oldum.. takip ediyorum ve artık bende burdayım. HERKESE TEŞEKKÜRLER.... HOŞBULDUK. :)
DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
1 kase tarhana çorbası
1/2 tabak bezelye
5-6 kaşık pilav
yemekten sonra 3 fincan şekersiz çay ve malesef 2 küçük eti browni yedim dayanamadım yaa kendimi çok kötü hissettim ama yedim artık telafi etmeye bakacam ....dün resmen aç damarım açıldı dolanıp durdum ne yesem diye işte bu kadarla kurtardım....
af,yet olsun süper bir kahvaltı olmuşsabahki menüm:
tereyağında 2 yumurta
biraz peynir
7 zeytin
2 gün kurusu
1 kuru erik
1 çay bardağı ceviz+bedem+fındık karışımı
sabah:
2 yumurtadan omlet
fıstık ve ceviz
6 yeşil zeytin
avuç içi kadar peynir ve kaşar
bitki çayı
su su su su su içmeye devam
afiyet olsun cnm.
suyu fazla içince wc den çıkamıyorumm bennn
eşim yorulmuyor demişsin ya heralde oturuyordur dedim bütün gün...o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?