Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ne kadar güzel yazmışsınız, ne kadar güzel ifade etmişsiniz. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.. Kesinlikle yazdıklarınıza güveniyor ve bu diyeti bırakmamak üzere hedefe kitleniyorum:) çok sevgiler ve tebrikler.

ooo şanslıymışsınn wc konusundaa

cnm ben de hergün olmasa da 2 güne 1 mutlaka tartılıyorum. kontrol amaçlı.
normalde haftada 1 yeterli ama nerdeeeee?:26::26:

Kahvaltım:
BEYAZ PEYNİR
6 YEŞİL ZEYTİN
1 YUMURTA HAŞLAMA ÜZERİNE BİRAZ ZEYTİNYAĞI
ÇAY

hoşgeldin ozzy, afiyet olsun cnm.
kahvaltına biraz eklemeler yap cnm kavrulmamış kuru yemiş yiyebilirsin 1 çay bardağı kadar. geç acıkıyorsun böylece.
yumurtayı da 2 ye çıkarmalısın tatlım

gunaydın arkadaslar

1 yumurta
5 zeytın
b.peynır
yesıllıkler
yogurt
yesılcay

ıdealıst ve leylak84 canlarım sabah tartıldım dunkı kacamak kılo grm olarak gelmemıs cok sevındım dun aksamkı sporun ve suyun cayın etkısı olsu sanırım
ay cok ılgınc ya bundan cok degıl bırkac ay oncesınde tabak tabak hamurıslerı yıyodum sımdı yarım sekerpare ıcın butun gece vıcdan azabı cektım.

hoşgeldin ozzy, afiyet olsun cnm.
kahvaltına biraz eklemeler yap cnm kavrulmamış kuru yemiş yiyebilirsin 1 çay bardağı kadar. geç acıkıyorsun böylece.
yumurtayı da 2 ye çıkarmalısın tatlım

Çok teşekkürler ilgine.. Aslında yumurtayı tek yememin sebebi daha önce yapmış olduğum dukan diyeti:) soğudum resmen yumurtadan zaten tavuk da yiyen biri değilim. ama daha önce okuduğum kitabı hatırlamadığım için tekrar okuyacağım. o yüzden aklımda kalanlarla bişeyler yapmaya çalışacağım bugün. destek olur yönlendirirseniz çokkk sevinirim. selamlar

çok sevindim tatlımmm ne mutlu sanaa
işte bu di mi papadiyaa nerden nereyeee. sanırım hocanın gelmemizi istediği nokta da buu
doğru yoldayızz vesselammmm

cnm benim biz burdayız hep.
arkadaşlarımla birlikte seve seve yardımcı oluruz. doğru adrestesinnn tatlımm

günaydın kızlar topic çok sakin artık herkes dağıldı

kahvaltıda

2 yumurtalı omlet
6-7 zeytin
2-3 ceviz
biraz hellim biraz beyaz peynir

yeşil çay +500 ml su

kızlar derledi de inanmazdım su içtikçe vücüt alısır vc ye çıkma azalır dıya ben hep okuldan gidince 1.5 lt içiyordum ilk zamanlar 5 dk wc ye giderdim simdi 2 kez çıkıyorum 1.5 lt içince inanamıyorum ya kesinlikle içmeye devam edin

bu arada bu sabah tartıldım tickerima 200 gr kalmıs

hoşgeldin şekerim 9 hafta yapmışsın bundan sonra daha kolay burda hepimiz desteğiz birbirimize
tekrar hoşgeldinnnnn

aynen ya sodradan kalkar gofret yada çikolata yerdim
ne oldu bana bilmem . bugün 24.gün ve sıfır kaçamak
nasıl luyor anlamıyorum.ama bu sefer şartladım kendimi.Sanki oruç gibi benim için Günah günah yani
hem buranın etkisi çok fazla
Ay çok seviyorum burayı yaaaa

yeni avatarına bayıldım .Su konusundada aynı fikirdeyim .çok mutluyum çok
200 gr heee süper vallahi
maşallah canım

akşam :1 kase mercimek çorbası
salata ,yoğurt

inanamıyorum kendime yaaaaa .kızlar hakkaten cildim güzelleşti .süper hissediyorum kendimi .hani geçen gün 4 saat ütü yaptım demiştim ya.
şimdi aklıma geldi.Hiç ayaklarım şişmedi ve ağrımadı.ki bende kan pompalama problemi var ayaklarım çok şişer varis gibi bişey yani.
yandan sağdan oooh ohh çok mutluyum çok .

sabah
1 yumurta (aslında 2 tane yaptım biri çatlamış makinada yiyemedim)
15 adet zeytin ,kk beyaz peynir. ceviz tere roka
spor gene yok.işte buna sinir oluyom birtek

yok canım aksine çalıştığı süre boyunca araba kullanıyor...ama çok enerji doludur yorulmaz...
Tekrar tekrar tütütütütüü

afiyet şeker olsun kızlar
papadiş sıkma canını olur arada..hem sen bilincindesin sporunu yapmışsın arkadan hemen,ben de yok o

Ben de eskisi kadar çok yorulmuyorum,şekersiz ve unsuz hayatın güzelliği
maalesef bende de spor yok..
ama gün içinde elimden geldiğince hareket etmeye çalışyorum.

Benim kaffaltı 1 yumurta+1 salatalık+Peynir+Zeytin+Fındık+1 minicik amasya elması+1 mandalina
bol bol su içmeye devammm

güzel bir kahvaltı yaptım

öğlen yoğurt yiycem sadece çünkü arkadasım okul çıkısı eveini çağırdı ordaki pastalardan yerim tek ben olcam benim için yapmıs olcak yemesem ayıp olur o yüzden yiycem de bir tane onu dengelemek için öğlen yemiycem aksamda yıne alabalık olcak dün bir tanesini yapıp yedim bugun 2 sini yapcam esimle yiycez inanmıyorum tam 5 gündür balık yiyorum solungaçlarım çıkacak

sorması ayıp neden hergün balık yiyosun bu hafta?

Bildirim tarihi:16-12-2011

Rumuz: ceylin1907

Başlangıç tarihi: 14.09.2011

Başlangıç kg: 72

Geçen hafta: 63,80

Bu hafta: 63,40

2 ay önceki bildirimime bakınız,önceden sporve katı karatay diyetimle haftada 1 kg.civarı veriyordum..şimdi ise ayda 1 kg.ya düşmüş benim kg.vermem...
sporsuz ve arada kaçamaklarla...

sabah kahvaltım

2 köy yumurtası rafadan
10 yesl zeytin
avuc ici kadar peynir
1 cay bardagı fındık
3 günkurusu kayısı,1 incir
dün aksamda kalan kereviz salatam

su:yarım litre oldu

öglen arkadasa gitcez inş. buna uygun bişeyler varsa yerim yoksa evde aksam yemegi mi yerim.

canım asla diyetin bozma çünkü ben 24 eylülde baslamıstım karataya ilk kez 40 gün kaçamaksız yaptımve 3.5 kilo gitmisti
sonra hastalandım antıbıyotik ve basur gibi bisey oldu doktor vs derken bıraktım annem yüzünden doktor arkadsım yüzünden ekmeksiz olmazmıs ama ben çok memnundum. o araki hastalıklarımı ona bağladılar.

neyse baktım olmuycak tekrar karatala basladım çünkü verdiklerimi aldım 62idim en son . bi adapte olamadımsonra kasımdan beri bak 3 ay geçti zaman kaybı belki o ilk basladığımda bırakmasaydım simdi bende hedefimdeydim

simdi tekrar basladım ve bırakmak yok . sanada tavsiyem asla bırakma . çünkü biliyorum ki ilk baslanınca 0 kaçamakla devam ediyorsun. ama bir bozdunmu bi daha toparlayamıyorsun. gül mesela 0 kaçamakla kaç aydır dünya kilo verdi bazen sigara böreğide yedi ama öğünde. ben o 40 günde 3.5 vermistimya sabahları kahvaltımda bitter bile yiyodum azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…