sorması ayıpneden hergün balık yiyosun bu hafta?
Bildirim tarihi:16-12-2011
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 63,80
Bu hafta: 63,40
2 ay önceki bildirimime bakınız,önceden sporve katı karatay diyetimle haftada 1 kg.civarı veriyordum..şimdi ise ayda 1 kg.ya düşmüş benim kg.vermem...
sporsuz ve arada kaçamaklarla...
ceylincin anladıgım kadarıyla kacamaksız ve sporla ,senin deyiminle katı karatay diyetinle daha cok kilo verebiliyormussun demek ki bunları yapman senin icin daha dogruymus pekala bundan sonra ne yapcaksın eskiye dönen mi bence dön derim :))))
merhabalaarrrr benim karataydaşlarım :)
çok yoğun olduğum için fazla gelemiyorum ama aklım burda.
bilmenizi isterim ki geçen haftaki sonunculuktan sonra daha şimdiden liste birinciliğine en büyük adayım.ohhhh sefam olsun
bende bende:))ah ahh ben ne tatlılar ne gofretler yerdımaynen ya sodradan kalkar gofret yada çikolata yerdim
ne oldu bana bilmem . bugün 24.gün ve sıfır kaçamak
nasıl luyor anlamıyorum.ama bu sefer şartladım kendimi.Sanki oruç gibi benim için Günah günah yani
hem buranın etkisi çok fazla
Ay çok seviyorum burayı yaaaa
ceylom sagol destegın ıcın evet allahtan sporumu yaptım ve bu sabah tartıda aynı oldugumu gorunce moralım duzeldıTekrar tekrar tütütütütüü
afiyet şeker olsun kızlar
papadiş sıkma canını olur arada..hem sen bilincindesin sporunu yapmışsın arkadan hemen,ben de yok o
afıyet olsun kahvaltı guzel azda spor yapabılsen tadından yenmez:))Ben de eskisi kadar çok yorulmuyorum,şekersiz ve unsuz hayatın güzelliği
maalesef bende de spor yok..
ama gün içinde elimden geldiğince hareket etmeye çalışyorum.
Benim kaffaltı1 yumurta+1 salatalık+Peynir+Zeytin+Fındık+1 minicik amasya elması+1 mandalina
bol bol su içmeye devammm
güzel bir kahvaltı yaptım
öğlen yoğurt yiycem sadece çünkü arkadasım okul çıkısı eveini çağırdı ordaki pastalardan yerim tek ben olcam benim için yapmıs olcak yemesem ayıp olur o yüzden yiycem de bir tane onu dengelemek için öğlen yemiycem aksamda yıne alabalık olcak dün bir tanesini yapıp yedim bugun 2 sini yapcam esimle yiycez inanmıyorum tam 5 gündür balık yiyorumsolungaçlarım çıkacak
günaydınn çıtırr kızlarrrrr
kahvaltımı yaptım bi yandan çayımı içiyorum bi yandan da yazıyorum.
çayım bitsin üzerine nar yicemmmmmmm
menümm
2 yumurtadan soğanlı omlet
peynir
zeytin
maydonoz
yeşil çay
nar
günaydın kızlarbugün kendimi iyi hissediyorum,kurtuldum galiba grip belasından dün -300 görmüştüm tartıda,wc sorununu halledince bugün de tartılayım bakayım dedim,taaaaam -1100 gr daha eksik çıktım şok geçirdim resmen ama çok mutlu oldum
gunaydın arkadaslar
1 yumurta
5 zeytın
b.peynır
yesıllıkler
yogurt
yesılcay
ıdealıst ve leylak84 canlarım sabah tartıldım dunkı kacamak kılo grm olarak gelmemıs cok sevındım dun aksamkı sporun ve suyun cayın etkısı olsu sanırım
ay cok ılgınc ya bundan cok degıl bırkac ay oncesınde tabak tabak hamurıslerı yıyodum sımdı yarım sekerpare ıcın butun gece vıcdan azabı cektım.
sporu salona gitmedikçe hayatıma dahil edemiyorum maalesef,çalışmasam olurdu belki ama çalışırkene çok zor...verecek kg.az kaldığı için de biraz gevşeklik var ve acele etmiyorum son kg.lar yavaş ta olsa gidicek sonunda...
canım tekrar gecmıs olsun bak hemencecık atlattın yasasın karatay
senın verdıgın kılolar bana acayıp gaz verıyo supersın arkadasım okudun dımı sekerpare sonrası 4m yurudum ve sabah aynıydımkgh
tebrikler canım kahvalında çok güzelllherkese tünaydın
kahvaltımı yeni yaptım
2 yumurtayı kayısı kıvamlı pişirdim soyup tabağa doğradım üstüne zeytinyağı,tuz ve limonla harmanladım
5 zeytin(zeytinler koca koca )
17 tane bagdem daha kıracaktım ama oğlum uyuyakaldı sesten korkmasın diye kıramadım
lor peyniri
biraz süt kaymağı
2 kayısı
omega3 ve biraz kuru üzüm
tartıldım çok güzel bi rakam gördüm. kızlar kaçamak yapmayalım inanın siz karataya ihanet etmezseniz tartıda size ihanet etmiyor
herkese kaçamaksız bol leptinli günler
evyapımı öneriyor hocaÇiğ köfte serbestti sanki değil mi? tabi abartmamak kaydıyla:)
Tebrikler cnmm !!günaydın kızlarbugün kendimi iyi hissediyorum,kurtuldum galiba grip belasından dün -300 görmüştüm tartıda,wc sorununu halledince bugün de tartılayım bakayım dedim,taaaaam -1100 gr daha eksik çıktım şok geçirdim resmen ama çok mutlu oldum
madem eşinin işyeri kendine güzel fırsatlar yarat yürümek için....ben de o şans olsakızlar herkeze meraba diyete devam 4. günüm bugün dün yatmadan balık yagı omega 3 kullandım ilk gün 1 kg gitmişti şimdi günde 200gr 300gr fark ediyor 84.900 le başladım bugün 83.300 1.5 gitti ğibi haftada 1.5 gitse gene iyi bence dün yürüyüş yapamadım küçük bir baharat aktar dükkanımız var eşime yardım ediyorum o yüzden çıkamadım yürüyüşe iş yerinden çıktıgımda akşam olmuştu eve gittim yemek yaptım yürüyüş yattı en iyisi sabah erken yürüyüp gelmek onuda uykumdan vaz geçemiyorum töbe yarebbim alışmışım illaki 9-10 kadar uyumaya bi erken kalmaya alışa bilsem bendeki sıkıntı orda .:44:
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr..
güzel bir kahvaltı yaptım yarım saat önce..
sabah işlerim vardı güne biraz geç başlamış oldumm..
akşama kadar acıkmam ben artık
okula gitmeden saat 17 gibi de 2. öğünümü yerim bugünü kapatrım inşallah..
dün yine kaçamak yaptım hemde saat 22.30da tam sopalığım biliyorum..
kaçamaktan önce 15 dkda egzersiz yapmıştım oysaki
haftasonu yemicem içmicem spor yapıcam çok kızdım kendime
Tebrikler cnmm !!
evet tatlım,sanırım karaty sayesinde hemen atlattım.sen benden ben de senden gaz alışverişi yapıyoruz zaten papadiyam,böylece kilo veriyoruzyürümekle en iyisini yapmışsın canım
harikaymış afiyet olsun zeytinlerin benimkinin aynısı ev yapımı belli bayılıyorum zeytine
yalnız şu dikkatimi çekti ben cevizi fındığı temizlenmiş olarak bir çay bardağı ölçüyorum sen kabuklarıyla doldurmuşsun daha az girer öyle olunca temizlenmişini doldursan daha iyi gibi yoksa ben mi yanlış biliyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?