Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sorması ayıp neden hergün balık yiyosun bu hafta?

bedava buldum dermisimm ay yok canım öle dek geldi hafta sonu eşim almıs çipura 2 gün yaptım fırın hepsime sigmayınca

salı da pazar vardı gittim hamsı gördüm aldım aslında alabalık alcaktım hamside aldım alabalıkta ee öle olunca yedik te yedik

merhabalaarrrr benim karataydaşlarım :)

çok yoğun olduğum için fazla gelemiyorum ama aklım burda.
bilmenizi isterim ki geçen haftaki sonunculuktan sonra daha şimdiden liste birinciliğine en büyük adayım.ohhhh sefam olsun

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr..
güzel bir kahvaltı yaptım yarım saat önce..
sabah işlerim vardı güne biraz geç başlamış oldumm..
akşama kadar acıkmam ben artık
okula gitmeden saat 17 gibi de 2. öğünümü yerim bugünü kapatrım inşallah..
dün yine kaçamak yaptım hemde saat 22.30da tam sopalığım biliyorum..
kaçamaktan önce 15 dkda egzersiz yapmıştım oysaki
haftasonu yemicem içmicem spor yapıcam çok kızdım kendime

kızlar herkeze meraba diyete devam 4. günüm bugün dün yatmadan balık yagı omega 3 kullandım ilk gün 1 kg gitmişti şimdi günde 200gr 300gr fark ediyor 84.900 le başladım bugün 83.300 1.5 gitti ğibi haftada 1.5 gitse gene iyi bence dün yürüyüş yapamadım küçük bir baharat aktar dükkanımız var eşime yardım ediyorum o yüzden çıkamadım yürüyüşe iş yerinden çıktıgımda akşam olmuştu eve gittim yemek yaptım yürüyüş yattı en iyisi sabah erken yürüyüp gelmek onuda uykumdan vaz geçemiyorum töbe yarebbim alışmışım illaki 9-10 kadar uyumaya bi erken kalmaya alışa bilsem bendeki sıkıntı orda .:44:

herkese tünaydın

kahvaltımı yeni yaptım
2 yumurtayı kayısı kıvamlı pişirdim soyup tabağa doğradım üstüne zeytinyağı,tuz ve limonla harmanladım
5 zeytin(zeytinler koca koca )
17 tane bagdem daha kıracaktım ama oğlum uyuyakaldı sesten korkmasın diye kıramadım
lor peyniri
biraz süt kaymağı
2 kayısı
omega3 ve biraz kuru üzüm

tartıldım çok güzel bi rakam gördüm. kızlar kaçamak yapmayalım inanın siz karataya ihanet etmezseniz tartıda size ihanet etmiyor

herkese kaçamaksız bol leptinli günler

günaydın kızlarbugün kendimi iyi hissediyorum,kurtuldum galiba grip belasındandün -300 görmüştüm tartıda,wc sorununu halledince bugün de tartılayım bakayım dedim,taaaaam -1100 gr daha eksik çıktımşok geçirdim resmen ama çok mutlu oldum

bende bende:))ah ahh ben ne tatlılar ne gofretler yerdım

Tekrar tekrar tütütütütüü

afiyet şeker olsun kızlar
papadiş sıkma canını olur arada..hem sen bilincindesin sporunu yapmışsın arkadan hemen,ben de yok o
ceylom sagol destegın ıcın evet allahtan sporumu yaptım ve bu sabah tartıda aynı oldugumu gorunce moralım duzeldı

afıyet olsun kahvaltı guzel azda spor yapabılsen tadından yenmez:))

afıyet olsun pepetom arkadasta en zararsızlardan az az ye bacım zaten muhabbet sırasında goze batmaz yemedıgın:)))

canım tekrar gecmıs olsun bak hemencecık atlattın yasasın karatay

senın verdıgın kılolar bana acayıp gaz verıyo supersın arkadasım okudun dımı sekerpare sonrası 4m yurudum ve sabah aynıydım kgh

çok iyi yapmışsın,karataylı dediğin böyle olur işte arkadaşım.iyiki sporu yapmışsın papadiyam.ay sorma bende yemekten kalkar tatlı yerdim,sonra çiğdem çekirdek sonra tekrar tatlı..böyle bi kısır döngüdeydim bende.neyse ki hepsi bitti şükürler olsun

Günaydın Kızlar

Akşam kalsik giremedim yine nete
Dünden başlıyorum

3.öğün: koca bir salata kasesi tavuklu ,peynirli yoğurtlu salata
kahve
badem
süt

sabah : 2 yumurtalı,kaşarlı omlet
çay
kahve

HEPİNİZE KOLAY GELSİN

Çok acıktım.Yemekhaneye inip bakmadım da ne var?????
İşallah bana göredir.
yoksa yoğurda talim
.

canım tekrar gecmıs olsun bak hemencecık atlattın yasasın karatay

senın verdıgın kılolar bana acayıp gaz verıyo supersın arkadasım okudun dımı sekerpare sonrası 4m yurudum ve sabah aynıydım kgh

evet tatlım,sanırım karaty sayesinde hemen atlattım.sen benden ben de senden gaz alışverişi yapıyoruz zaten papadiyam,böylece kilo veriyoruzyürümekle en iyisini yapmışsın canım

tebrikler canım kahvalında çok güzelll
Çiğ köfte serbestti sanki değil mi? tabi abartmamak kaydıyla:)
evyapımı öneriyor hoca
Tebrikler cnmm !!

Altta yazıları okumakla yetinenler,siz de karışın aramıza hadi!!

madem eşinin işyeri kendine güzel fırsatlar yarat yürümek için....ben de o şans olsa

tüüü spordan sonra kaçamak mı olur kızz
endorfin dolmuşkene tam
gitseydin elini prize soksaydın!!!

Petunyam daha teşrif etmediniz?

zeytinler ev yapımı annemler sagolsun.fındık konusuna gelince ona bende tam karar veremedim cünkü kabuklu olunca 25 tana giriyor ama kabuksuz olunca 50 yakın giriyor .kabuksuz denedim cok doydum artı bile.bide kabuklu denedim tam kararında oldu.ama hocamızda kitabta demiyor mu 1 cay bardagı ince belli ve yemişleri kabuklu olacak ve yeni kırılacak diye ondan yani:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…