menü güzel de etimek tatlısı hiç olmamş.petuş görmesin,direkt en yakın prize gönderir seni
Merhabalar,
karatay diyeti ile ilgili deneyimlerinizi sayfaları okuyorum bir haftadır ben de katılayım dedim. Karatay'ın iki kitabını da aldım ve kendi çapımda diyeti uygulamaya çalışıyordum. Sizlerle paylaşmamın bana iyi geleceğini düşündüm. Boyum 1.66
1 şubatta kilom 64.2 bugün 63 kg geliyorum. Biraz yavaş kg veriyorum herhalde :) Yediklerimi paylaşınca kaçamaklarımı daha net görebileceğim. Sizlerin destek verirseniz harika olacak. Hoşçakalın
patates yemiyoruz cnm,bulgur pilavı da ilk aylarda 3-4 kaşığı geçmesin2 yumurtadan kaşarlı omlet bir avuç ceviz birkaç fındık
domates, salatalık
öğleyin
yarım kase mercimek çorbası
patatesli etli yemek
biraz bulgur pilavı
cacık
çok güzel doydum:) karnım şişti. Sanırım az yemek yeterli oluyor.
merhabalar bende 2 aydır bu diyeti uyguluyorum ama henüz kg veremedim çünkü spor yapamıyorumbacagımda protez var yürümem bile yasak nasıl kilo vericem ben
canan hoca çorbayı pek önermiyor mide sısirmekten baska bisisi yok diyor
Merhabalar,
karatay diyeti ile ilgili deneyimlerinizi sayfaları okuyorum bir haftadır ben de katılayım dedim. Karatay'ın iki kitabını da aldım ve kendi çapımda diyeti uygulamaya çalışıyordum. Sizlerle paylaşmamın bana iyi geleceğini düşündüm. Boyum 1.66
1 şubatta kilom 64.2 bugün 63 kg geliyorum. Biraz yavaş kg veriyorum herhalde :) Yediklerimi paylaşınca kaçamaklarımı daha net görebileceğim. Sizlerin destek verirseniz harika olacak. Hoşçakalın
kızlarrrrrrrrrrrr
dün 15 dk kadar bunu yaptım 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
hala belimin yanları acıyooo..
tavsiye ederim çokda eğlenceli
yürüyüş yapamadığımız zamnalarad yapılabilir
bu ablaların bir de şu videosu var Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
bunuda yapabiliriz
famirim saolasın bacım hemen bu akşam yapıyorum
Size hiç kızamayacağım siz bana kızın:18:
1 kase domates çorbası
1 tabak nohut
Yeşillikli salata
Ve yarım dilim etimek tatlısı
o zaman bugün yediklerimizi görmezden geleleim :):)
merhabalar bende 2 aydır bu diyeti uyguluyorum ama henüz kg veremedim çünkü spor yapamıyorumbacagımda protez var yürümem bile yasak nasıl kilo vericem ben
hoşgeldin aramıza ve çok çok geçmiş olsun...eminim kilo vermenin bi yolu vardır Canan hoca ne diyo?
kızlarrrrrrrrrrrr
dün 15 dk kadar bunu yaptım 10 min booty shaking waist workout- lose inches off your waist by shaking your hips! - youtube
Tavsiye ederim çokda eğlenceli
Yürüyüş yapamadığımız zamnalarad yapılabilir
Bu ablaların bir de şu videosu var get your sexy back with this fat burning, calorie blasting, body-sculpting workout by tiffany rothe - youtube
bunuda yapabiliriz
sağ taraflarında farklı videolarıda var lesli teyzeden daha eğlenceli en azından
ilk yazdığına tıkladım evet ya eğlenceliymiş.
Keşke evimde pc olsa
Size hiç kızamayacağım siz bana kızın:18:
1 kase domates çorbası
1 tabak nohut
Yeşillikli salata
Ve yarım dilim etimek tatlısı
o zaman bugün yediklerimizi görmezden geleleim :):)
.
hoşgeldin aramıza ve çok çok geçmiş olsun...eminim kilo vermenin bi yolu vardır Canan hoca ne diyo?
ben gördüm vallahi ne kız o oldumu şimdi hem tatlı hem nohut ooooh yapıştır
kızlarrrrrrrrrrrr
dün 15 dk kadar bunu yaptım 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
tavsiye ederim çokda eğlenceli
yürüyüş yapamadığımız zamnalarad yapılabilir
bu ablaların bir de şu videosu var Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
bunuda yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?