ilk video kol bastı gibi hoş. 2. video yu yaparken eşim görse napıyon der heralde :)kızlarrrrrrrrrrrr
dün 15 dk kadar bunu yaptım 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
hala belimin yanları acıyooo..
tavsiye ederim çokda eğlenceli
yürüyüş yapamadığımız zamnalarad yapılabilir
bu ablaların bir de şu videosu var Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
bunuda yapabiliriz
ben çorbasızz yapamıyorumm cnm kışın hele:26::26::26:
Okuduğumdan hatırladığım çorba içebileceğimiz ama çorbaları ve yiyecekleri hazırlarken blendırdan geçirmemek olduğuydu.
Bu şekilde hazırlnamış çorbalar sindirim sistemimizde daha fazla kalıp hemen atılmıyor tokluk hissi daha uzun oluyormuş.
evett başlıktada dedigim gibi menüm hakkında yorum yaparsanız sevinirim ..özellikle akşam menüm hem pancar sote hem nohut uygun mu sizce sadec pancar yiyecektim gözüm doymadıda
1.öğün:
1kk haşlanmış yumurta
1kk peynir
10 yeşil tuzsuz zeytin
1 çb fıstık
3fincan çok açık bol limonlu çay
2. Öğün:
1tabak etli nohut yemegi
bir kase cacık turp pırasa
3. Öğün: yarım kase etli nohut yemegi
1 kase pancar sote
bir kase cacık
turp pırasa
Sıvı: şimdilik 2lt su 3 fincan lmonlu siyah çay 3 fincan limonlu yeşil çay
Spor: 30dk yürüyüş
öglen ki menüm(14:45)
arkadastaydık tabi kacamak sıfır
arkadasım kısır yapmıs
yanında karısık tursu ve kırmızı biber tursusu (ben kırmızı biber tursusundan yedim)
1 adet haslanmıs tavuk bageti yedim.
4 bardak sekersiz cay
aksam menümü yazmadan önce sporumuda yaptım tammmm 45 dk tempolu yuruyus 4.5 km artı 1 km dısarda yürüdüm arkadasa giderken kısa günün karı
aksam menüm19:40)
hamsi buglama
1 tabak karısık salata
1 kase mercimek corbası(et suyuna)
2 kayısı ,1 incir yiyecem (kabız olmamak icin ve regli haftam)
hemen gör zaten hiç af yok :)Ceylinnnn yakalandıkkk.....
merhaba hoşgeldin aramıza inşallah sende biran önce hedefine ulaşırsın .....
Valla canım ben artık menü bildirimi yapmayıp sizleri okumayı,yorum yapmayı ve pztsi kilo bildirimi yapmayı düşünüyorum..kötü örneğim son günlerde,kaçamaksız günüm yok görüyorsunuz..Benimki kaçamaklı karatay oldu artık...bu sabah tartıda + 600 gördüm
Sizler benim gibi olmayın hedefe kadar çok çok az kaçamak yapın
hoşgeldin cnm.
tam destek, hep destek
menün süper arkadaşım hem zayıflamak hem mutlu olmak süper.Bizde ailecek uyguluyoruz karatayı tam bir aydır çekirdek ailemize (tarihte ilk defa) ekmek girmedi:) ekmeksiz yaşanılamayacağını düşünen babam 1 ayda 4kilo verdi annemde 3.5 gibi. Babam şöyle dedi bu akşam:' karatay hocaya bi teşekkür etmek lazım en güzel diyet bu duyduğum ve yaptığım' dedi:))) bende mutlu oldum sağlıklı yaşam adına.
Ama şöyle bi dedikodu geldi kulağıma şekersiz siyah çay kabız yapıyormuş doğru mudur acaba??? Bir bilginiz var mı? Bence bu şekersiz içmek istemeyenlerin uydurması:)) ya da ben 1 haftadır o yüzden kabızım:))
Valla canım ben artık menü bildirimi yapmayıp sizleri okumayı,yorum yapmayı ve pztsi kilo bildirimi yapmayı düşünüyorum..kötü örneğim son günlerde,kaçamaksız günüm yok görüyorsunuz..Benimki kaçamaklı karatay oldu artık...bu sabah tartıda + 600 gördüm
Sizler benim gibi olmayın hedefe kadar çok çok az kaçamak yapın
malesef ceylin benimde bu hafta kaçamaklı oldu ama neyseki aynı kilodayım buna şükür demekki kaçamak olmasaymış vercekmişim neyse artık toparlanma zamanı ....
öglen ki menüm(14:45)
arkadastaydık tabi kacamak sıfır
arkadasım kısır yapmıs
yanında karısık tursu ve kırmızı biber tursusu (ben kırmızı biber tursusundan yedim)
1 adet haslanmıs tavuk bageti yedim.
4 bardak sekersiz cay
aksam menümü yazmadan önce sporumuda yaptım tammmm 45 dk tempolu yuruyus 4.5 km artı 1 km dısarda yürüdüm arkadasa giderken kısa günün karı
aksam menüm19:40)
hamsi buglama
1 tabak karısık salata
1 kase mercimek corbası(et suyuna)
2 kayısı ,1 incir yiyecem (kabız olmamak icin ve regli haftam)
evett başlıktada dedigim gibi menüm hakkında yorum yaparsanız sevinirim ..özellikle akşam menüm hem pancar sote hem nohut uygun mu sizce sadec pancar yiyecektim gözüm doymadıda
1.öğün:
1kk haşlanmış yumurta
1kk peynir
10 yeşil tuzsuz zeytin
1 çb fıstık
3fincan çok açık bol limonlu çay
2. Öğün:
1tabak etli nohut yemegi
bir kase cacık turp pırasa
3. Öğün: yarım kase etli nohut yemegi
1 kase pancar sote
bir kase cacık
turp pırasa
Sıvı: şimdilik 2lt su 3 fincan lmonlu siyah çay 3 fincan limonlu yeşil çay
Spor: 30dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?