ıkıncı ogunum
1 tabak guvec
1 tabak salata
1 tabak yogurt
ben gördüm vallahi ne kız o oldumu şimdi hem tatlı hem nohut ooooh yapıştır
hemen gör zaten hiç af yok :)Ceylinnnn yakalandıkkk.....
Herkese merhaba karatay diyetine başlayalı 2 gün oldu umarım sizler kadar güzel kilolar veririm hepimize güzel kilolar vermek nasip olsun inşallaahhh.. :)
merhaba hoşgeldin aramıza inşallah sende biran önce hedefine ulaşırsın .....
oglen kuzu uyurken yapacaktım arkadas kahveye geldı yapamadım.aksam yapcam ınsaallah.bu arada arkadas gelırken 1kutu sekerpare 2 buyuk paket cıps yarım kıloda yaglı gevrek getırmıs oh oh masallah dedım yaa baska zararlı bıseyler daha ekleseydın az olmus
senin arkadaş diyet düşmanı galibaama çok güzel şeyler getirmiş yaaaaaaaaa:18:canım çekti bak şimdi,allahtan evde yok
senin arkadaş diyet düşmanı galibaama çok güzel şeyler getirmiş yaaaaaaaaa:18:canım çekti bak şimdi,allahtan evde yok
famırın attıgı lınke baktınmıyuruyusten sıkılan ıcın ıyı bır alternatıf yapcam 20 dk
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
hoşgeldin canım
teşekkür ederim.
patates yemiyoruz cnm,bulgur pilavı da ilk aylarda 3-4 kaşığı geçmesin
Ben bir patates canavarıyım maalesef arada yiyorum. Haklısın ceylincim yememeliyim.
Akşam yediklerimi göreceksiniz bana ne diyeceksiniz bilmiyorum ama bu sıralar kayınvalidemler bizde ve yemekleri o yapıyor. Daha çok hamur işleri ağırlıklı menülerimiz. Kendimle çok mücadele ediyorum. bazen yenik düşüyorum. İşte bu akşam da böyle oldu
bir kase mercimek çorbası
eve geldiğimde mis gibi kokan böreklerden 4-5 tane
yine biraz patates offf
Karnımı kocamanmış gibi hissediyorum. Kendimi de öyle
4 kaşık yoğurt
kendi elcaazlarımla yaptığım salatalık turşusu 2 tane kornişon
günaydın kızlarbugün kendimi iyi hissediyorum,kurtuldum galiba grip belasından dün -300 görmüştüm tartıda,wc sorununu halledince bugün de tartılayım bakayım dedim,taaaaam -1100 gr daha eksik çıktım şok geçirdim resmen ama çok mutlu oldum
canım sen 13,5 kiloyu ne kadar zamanda verdin ...
ben çorbasızz yapamıyorumm cnm kışın hele:26::26::26:canan hoca çorbayı pek önermiyor mide sısirmekten baska bisisi yok diyor
Merhabalar,
karatay diyeti ile ilgili deneyimlerinizi sayfaları okuyorum bir haftadır ben de katılayım dedim. Karatay'ın iki kitabını da aldım ve kendi çapımda diyeti uygulamaya çalışıyordum. Sizlerle paylaşmamın bana iyi geleceğini düşündüm. Boyum 1.66
1 şubatta kilom 64.2 bugün 63 kg geliyorum. Biraz yavaş kg veriyorum herhalde :) Yediklerimi paylaşınca kaçamaklarımı daha net görebileceğim. Sizlerin destek verirseniz harika olacak. Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?