Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün yediklerim

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
biraz peynir
5 zeytin
1 portakal
omega 3

2.öğün:
1 kepçe etli barbunya
küçük bi tabak bulgur pilavı
çok az kereviz salatası

spor:45 yürüdüm

Herkese merhaba karatay diyetine başlayalı 2 gün oldu umarım sizler kadar güzel kilolar veririm hepimize güzel kilolar vermek nasip olsun inşallaahhh.. :)

oglen kuzu uyurken yapacaktım arkadas kahveye geldı yapamadım.aksam yapcam ınsaallah.bu arada arkadas gelırken 1kutu sekerpare 2 buyuk paket cıps yarım kıloda yaglı gevrek getırmıs oh oh masallah dedım yaa baska zararlı bıseyler daha ekleseydın az olmus

senin arkadaş diyet düşmanı galibaama çok güzel şeyler getirmiş yaaaaaaaaa:18:canım çekti bak şimdi,allahtan evde yok

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır cay bardagı cevız, muz,bır avuc peynır,2kuru ıncır,2kahverengı kuru kaysı,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak ıspanak,2kasık bulgur pılavı,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a7777.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $a7779.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 66
iyi akşamlar canlarrr
yorucu bir günün ardından sonunda evimdeyim yemeğimi de yedim oohhhhhh daha ne isteyeyimmm
menümü bildiriyorumm efeeemmmm

1. öğün

2 yumurtadan soğanlı omlet
peynir
zeytin
maydonoz
yeşil çay
nar

2. öğün

1 kase şehriye çorbası
1 tabak karnıbahar yemeği
1 kase cacık
turşu

Son düzenleme:

süper leylakcımmmmm tebriklerrrr
canım sen 13,5 kiloyu ne kadar zamanda verdin ...

cnm 4,5 -5 ayda verdim bu kiloyu. ayda 3 kg civarı gidiyor

canan hoca çorbayı pek önermiyor mide sısirmekten baska bisisi yok diyor
ben çorbasızz yapamıyorumm cnm kışın hele:26::26::26:

hoşgeldin cnm.
tam destek, hep destek

hoşgeldin cnm.
tam destek, hep destek[/QUOTE]

İdealistçim yardıma nasıl ihtayacım var bi bilsen:)
Mutfakta yemekler hazır olunca geçen konuşurlarken kayınvalidemin -bana takılıyorlar- gelinin diyetini bu sefer bozacağım dedğini duydum mu evet:):) sanki bunları yüzüme söyleyip gülmüyor mu evet gülüyor:)
gittiğimde sofrada kıymalı pide vardı veee ben güzelce yine yemiştim:))
Tam anlamıyla diyetimi 1 ay sonra kaynanamlar gidince yapabileceğim bu gidişle:)

ben çorbasızz yapamıyorumm cnm kışın hele:26::26::26:

Okuduğumdan hatırladığım çorba içebileceğimiz ama çorbaları ve yiyecekleri hazırlarken blendırdan geçirmemek olduğuydu.
Bu şekilde hazırlnamış çorbalar sindirim sistemimizde daha fazla kalıp hemen atılmıyor tokluk hissi daha uzun oluyormuş.

menü
sabah
10 zeytin
bi avuç keçi peyniri
2 köy yumurtası (buldum nihayet)
1 tk.keten tohumu
nane maydanoz
5-6 ceviz
1 tane 1000 mg omega 3

akşam
2 kase tavuklu çorba
10 zeytin
salata+1 çay kaş. keten tohm. yagı
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 avuç tepeleme peynir
1 kase yoğurt
1 tane 1000 mg omega 3

sıvı:2,5 lt su

spor:45 dak yürüyüş

biliyorum akşam menüsü biraz saçma ama içimden neleri yemek geçiyor bilseniz..:18: ama hayır bunları yerim ama diğerlerini asla yoksa kendimi döverim siz beni pataklamadan

hosgeldin gülcüm nasılsın ne zamandır karsılasamıyoruz menünü okudum ve gördüm süper valla afiyet olsun arkadasım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…