Çorba bizim diyetimizde serbest ama ev yapımı olacak.
Evet doğru hazır çorbalar yasak. Ama evde hazırlayacağınız çorbalarımızın da robot ya da blendırdan geçirilmemesi gerekli sanırım.
Bana bir arkadaş sizlerin mesajlarınızdan nasıl alıntı yapacağımı söyleyebilir mi:)?
evet canım dugru demır olan yemeklerle yogurt yenmesı emılımını azaltıyor. pekmez yogurt yanlış çünkü pekmez demır ıcerır ama yogurt emılımı azaltır cocuklara vermeyın denılıyor-ıspanak yogurt ıspanak demır ıcerır ama yogurt azaltır denıyor valla ben yogurtsuz yıyemıyorum kı :26:yogurt yemeklerle yendiginde demir emilimini engelliyormuş..bunu duyanınız var mı ?
süper leylakcımmmmm tebriklerrrr
cnm 4,5 -5 ayda verdim bu kiloyu. ayda 3 kg civarı gidiyor
ben çorbasızz yapamıyorumm cnm kışın hele:26::26:
hoşgeldin cnm.
tam destek, hep destek
alıntıyı hemen msjının altındaki alıntı ile cevapla yazıyoya oraya tıkla cok alıntı için onun yanındaki isarete tıkla tık olsunÇorba bizim diyetimizde serbest ama ev yapımı olacak.
Evet doğru hazır çorbalar yasak. Ama evde hazırlayacağınız çorbalarımızın da robot ya da blendırdan geçirilmemesi gerekli sanırım.
Bana bir arkadaş sizlerin mesajlarınızdan nasıl alıntı yapacağımı söyleyebilir mi:)?
çorba bende severım kızın ama canan hoca bır roprtjda demıstı ayrıca corba 1 dlm ekmek oluyo ya klasık dıyetlerde
yani 1 corba kofte yogurt salata olursa dıger dıyetlerle aynı oluyor. boş mide sısırır cabuk acıkılır demıstı canan hoca
sabah uyandık ve nasıl kar anlatamam okullar tatıl oldu gıtmedık evdeyım kahvaltımı erkenden yapmıstım okula gıtcem dıye ıyı de oldu öğlenede balık yapcam
arkadsı cagırcam elmelı kurabıye(yaptım) gecen dolaba koydugum patateslı borek(yaptım) milfoy pogaca ve bıskuvılı pasta yapcam
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Çorba bizim diyetimizde serbest ama ev yapımı olacak.
mesajın altında sağ tarafta alıntı yap var orayı tıkla ..
senin arkadaş diyet düşmanı galibaama çok güzel şeyler getirmiş yaaaaaaaaa:18:canım çekti bak şimdi,allahtan evde yok
her mesajın altında alıntı ile cevapla var canım ilk bende görmemiştim
gunaydın arkadaslar
kahvaltım
1 yumurta
5 zeytın
2 gunkurusu
1 catal helva
1 kase yogurt
b.peynır
kıvırcık
maydanoz
cay
kahvaltım
1 portakal+2 küçük kivi(yumurta yemek istemedim.)
1 çay bardağı süt
20 bağdem
7 zeytin
beyaz peynir
2 kapsül omega3
oğluşu uyuttum ben yürüyüşe kaçıyorum
menün süper arkadaşım hem zayıflamak hem mutlu olmak süper.Bizde ailecek uyguluyoruz karatayı tam bir aydır çekirdek ailemize (tarihte ilk defa) ekmek girmedi:) ekmeksiz yaşanılamayacağını düşünen babam 1 ayda 4kilo verdi annemde 3.5 gibi. Babam şöyle dedi bu akşam:' karatay hocaya bi teşekkür etmek lazım en güzel diyet bu duyduğum ve yaptığım' dedi:))) bende mutlu oldum sağlıklı yaşam adına.
Ama şöyle bi dedikodu geldi kulağıma şekersiz siyah çay kabız yapıyormuş doğru mudur acaba??? Bir bilginiz var mı? Bence bu şekersiz içmek istemeyenlerin uydurması:)) ya da ben 1 haftadır o yüzden kabızım:))
günaydın canlarrrr
kahvaltımı yaptımmmmm, dışarıda lapa lapa kar yağıyorrrrrrrr. inşallah köye sağsalim çıkabiliriz :26::26:
2 yumurtdan yumurta salatası
peynir
zeytin
yeşil çay
nar
kuruyemiş cnm istemedi
günaydın cnm, afiyet olsunnn
afiyet olsun mb2012
ooo süper sabah yürüyüşüüü
kar yok mu orda cnm?
Soguk sıkım zeytinyagi
Kırılıp hamur haline getirilmiş zeytinyağı malakslarda yoğurulurken belli bir sıcaklığa kadar ısıtılır bu sıcaklık 37-38 dereceyi geçmemesi gerekir. Soğuk sıkma yönteminde ise bu sıcaklık azami miktarı 27 derecedir. Bu yöntemle elde edilen zeytinyağı verimXolarak düşük fakat kalite olarak yüksektir. Nefaset damak tadı daha yüksektir. İçeridiği maddelerin kalitesi olarak daha yüksek kalitede bir yağ elde edilmiş olurlar.XXGurme ürünler arasında yer almaktadır. Naturel sızma zeytinyağı ile arasındaXfark tadımcılar tarafından farkedilebilsede çok da hissedilir bir fark olduğu söylenemez.
Zeytinyağı ile Kızartmalarda Kullanılabilir mi?
Zeytinyağı kızartmalarda kullanılmaz diye bir kanı var fakat bu doğru değildir. Bilinenin aksine zeytinyağı içerisindeki antioksidanlarXXile yanma sıcaklığı yüksek olan bir yağdır. Örneğin ayçicek yağından yaklaşık 40 derece daha yüksektir.X Zeytinyağı 210 derecede bozulmaya başlar ayçiçek yağı 170 derecede bozulmaya başlar.XYani kızartmalara uygun bir yağdır. Kızartmalarda kullanılıyorsa 2.Xsefer kullanılacaksa filtreden geçirilmeli karanlık ve ısıdan uzak kapalı bir kap içinde muhafaza etmek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?